Mens en Dier

‘Rutte voert vandaag gesprek met terroristische organisaties’

Help mee door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als je in Nederland gaat demonstreren tegen het coronabeleid, dan heb je kans dat je oog in oog komt te staan met de oproerpolitie of undercoveragenten. Als de boeren de straat opgaan om te protesteren tegen het stikstofbeleid, dan zet Rutte het leger in. De dames en heren politici zitten duidelijk niet te wachten op kritiek op het beleid, ook al stond dat in geen enkel verkiezingsprogramma.

Als je in Nederland gaat demonstreren tegen racisme, dan legt Rutte je geen strobreed in de weg. Sterker nog: hij nodigt je uit in Den Haag voor een praatje. Vandaag gaan Rutte en minister Koolmees (D66) in gesprek met actiegroepen Black Lives Matter en Kick Out Zwarte Piet (KOZP). Tijdens een bijeenkomst op het Catshuis wordt gesproken over hoe racisme in de samenleving aangepakt kan worden en hoe het gesprek hierover op een goede manier kan worden gevoerd, aldus de Rijksvoorlichtingsdienst.

Terroristische organisaties

“Rutte voert woensdag de eerste gesprekken met een organisatie die in de Verenigde Staten ondertussen vele bedrijven en winkels heeft gesloopt/geplunderd. Woonwijken terroriseert. Doden heeft veroorzaakt. En het ergste: dit alles rechtvaardigt! Bewijs alom hiervoor,” zegt Statenlid Niek Beenen (FvD).

“Helemaal de weg kwijt! Onze regering onder leiding van premier Rutte gaat liever in gesprek met provocerende gewelddadige activisten, die mensen in de samenleving tegen elkaar opzetten, dan met bezorgde vreedzame burgers,” voegt Percolator toe.

Amavel schrijft: “U biedt podium aan een criminele organisatie, u bent al heel lang af!” Publicist Sietske Bergsma gaat nog een stapje verder: “Rutte voert woensdag eerste gesprek met terroristische organisaties.”

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
1 jaar geleden

Onze regering onder leiding van premier Rutte gaat liever in gesprek met provocerende gewelddadige activisten, die mensen in de samenleving tegen elkaar opzetten, dan met bezorgde vreedzame burgers,

Hoe duidelijk willen we het nog hebben ? Welk stuk onbenul gaat er nog stemmen op dit schuim der aarde ?

trackback
‘Rutte voert vandaag gesprek met terroristische organisaties’ | E.J. Bron
1 jaar geleden

[…] Lees verder>>> […]

Loes in de Pels
Loes in de Pels
1 jaar geleden

Als we puur kijken naar de betekenis van terror
en van terroriseren
(voor degenen die het niet weten; paniek uit het Latijn en dus paniek zaaien) dan verdienen Rutte en consorten ook het predikaat terrorist.
Maar ook de media!

Dus zo vreemd is dit gesprek met andere betaalde terroristen niet.

Overigens blijf ik mij afvragen waar die andere terroristen zijn gebleven, u weet wel die sinds 9/11 de gehele wereld in een geweldspiraal hebben gestort en overal dood en verderf hebben gezaaid. Ze lijken net als het influenzavirus met coronareces.

Trijnie
Trijnie
1 jaar geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

51
0
We lezen graag je reactie!x