Homepagina » Mens en Dier » ‘Rutte voert vandaag gesprek met terroristische organisaties’
rutte
Foto: Minister-president Rutte CC BY 2.0

‘Rutte voert vandaag gesprek met terroristische organisaties’

Als je in Nederland gaat demonstreren tegen het coronabeleid, dan heb je kans dat je oog in oog komt te staan met de oproerpolitie of undercoveragenten. Als de boeren de straat opgaan om te protesteren tegen het stikstofbeleid, dan zet Rutte het leger in. De dames en heren politici zitten duidelijk niet te wachten op kritiek op het beleid, ook al stond dat in geen enkel verkiezingsprogramma.

Als je in Nederland gaat demonstreren tegen racisme, dan legt Rutte je geen strobreed in de weg. Sterker nog: hij nodigt je uit in Den Haag voor een praatje. Vandaag gaan Rutte en minister Koolmees (D66) in gesprek met actiegroepen Black Lives Matter en Kick Out Zwarte Piet (KOZP). Tijdens een bijeenkomst op het Catshuis wordt gesproken over hoe racisme in de samenleving aangepakt kan worden en hoe het gesprek hierover op een goede manier kan worden gevoerd, aldus de Rijksvoorlichtingsdienst.

Terroristische organisaties

“Rutte voert woensdag de eerste gesprekken met een organisatie die in de Verenigde Staten ondertussen vele bedrijven en winkels heeft gesloopt/geplunderd. Woonwijken terroriseert. Doden heeft veroorzaakt. En het ergste: dit alles rechtvaardigt! Bewijs alom hiervoor,” zegt Statenlid Niek Beenen (FvD).

“Helemaal de weg kwijt! Onze regering onder leiding van premier Rutte gaat liever in gesprek met provocerende gewelddadige activisten, die mensen in de samenleving tegen elkaar opzetten, dan met bezorgde vreedzame burgers,” voegt Percolator toe.

Amavel schrijft: “U biedt podium aan een criminele organisatie, u bent al heel lang af!” Publicist Sietske Bergsma gaat nog een stapje verder: “Rutte voert woensdag eerste gesprek met terroristische organisaties.”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
1 jaar geleden

Onze regering onder leiding van premier Rutte gaat liever in gesprek met provocerende gewelddadige activisten, die mensen in de samenleving tegen elkaar opzetten, dan met bezorgde vreedzame burgers,

Hoe duidelijk willen we het nog hebben ? Welk stuk onbenul gaat er nog stemmen op dit schuim der aarde ?

trackback
‘Rutte voert vandaag gesprek met terroristische organisaties’ | E.J. Bron
1 jaar geleden

[…] Lees verder>>> […]

Loes in de Pels
Loes in de Pels
1 jaar geleden

Als we puur kijken naar de betekenis van terror
en van terroriseren
(voor degenen die het niet weten; paniek uit het Latijn en dus paniek zaaien) dan verdienen Rutte en consorten ook het predikaat terrorist.
Maar ook de media!

Dus zo vreemd is dit gesprek met andere betaalde terroristen niet.

Overigens blijf ik mij afvragen waar die andere terroristen zijn gebleven, u weet wel die sinds 9/11 de gehele wereld in een geweldspiraal hebben gestort en overal dood en verderf hebben gezaaid. Ze lijken net als het influenzavirus met coronareces.

Trijnie
Trijnie
1 jaar geleden
x

Check Also

npo

Walging om NPO-fragment waarin ongevaccineerden worden neergeschoten: ‘Totaal ziek!’

In het NTR-programma De Sociëteit werd vrijdag ...

verpleegkundige

CCU-verpleegkundige: ‘Ik heb het afgelopen halfjaar meer patiënten met deze klachten gehad dan in de 24 jaar ervoor’

CCU-verpleegkundige Myrthe heeft aan de werkgroep Zorgmedewerkers ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

51
0
We lezen graag je reactie!x