Homepagina » Mens en Dier » ‘Rutte voert vandaag gesprek met terroristische organisaties’
rutte
Foto: Minister-president Rutte CC BY 2.0

‘Rutte voert vandaag gesprek met terroristische organisaties’

Als je in Nederland gaat demonstreren tegen het coronabeleid, dan heb je kans dat je oog in oog komt te staan met de oproerpolitie of undercoveragenten. Als de boeren de straat opgaan om te protesteren tegen het stikstofbeleid, dan zet Rutte het leger in. De dames en heren politici zitten duidelijk niet te wachten op kritiek op het beleid, ook al stond dat in geen enkel verkiezingsprogramma.

Als je in Nederland gaat demonstreren tegen racisme, dan legt Rutte je geen strobreed in de weg. Sterker nog: hij nodigt je uit in Den Haag voor een praatje. Vandaag gaan Rutte en minister Koolmees (D66) in gesprek met actiegroepen Black Lives Matter en Kick Out Zwarte Piet (KOZP). Tijdens een bijeenkomst op het Catshuis wordt gesproken over hoe racisme in de samenleving aangepakt kan worden en hoe het gesprek hierover op een goede manier kan worden gevoerd, aldus de Rijksvoorlichtingsdienst.

Terroristische organisaties

“Rutte voert woensdag de eerste gesprekken met een organisatie die in de Verenigde Staten ondertussen vele bedrijven en winkels heeft gesloopt/geplunderd. Woonwijken terroriseert. Doden heeft veroorzaakt. En het ergste: dit alles rechtvaardigt! Bewijs alom hiervoor,” zegt Statenlid Niek Beenen (FvD).

“Helemaal de weg kwijt! Onze regering onder leiding van premier Rutte gaat liever in gesprek met provocerende gewelddadige activisten, die mensen in de samenleving tegen elkaar opzetten, dan met bezorgde vreedzame burgers,” voegt Percolator toe.

Amavel schrijft: “U biedt podium aan een criminele organisatie, u bent al heel lang af!” Publicist Sietske Bergsma gaat nog een stapje verder: “Rutte voert woensdag eerste gesprek met terroristische organisaties.”

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
7 maanden geleden

Onze regering onder leiding van premier Rutte gaat liever in gesprek met provocerende gewelddadige activisten, die mensen in de samenleving tegen elkaar opzetten, dan met bezorgde vreedzame burgers,

Hoe duidelijk willen we het nog hebben ? Welk stuk onbenul gaat er nog stemmen op dit schuim der aarde ?

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  exegese
7 maanden geleden

Geen enkel partij is te vertrouwen.. Ze werken allemaal samen. We hebben een hele nieuwe regering nodig !!

Jan V
Jan V
Reactie op  Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

We hebben helemaal geen nieuwe bedriegers nodig, maar burgers met initiatieven die middels bindende referenda gaan bepalen hoe het land bestuurd moet worden. Die hele politieke laag moet weg. Ze vreten het meest uit de staatsruif en leveren niks, behalve dat ze alleen maar als stoorzenders fungeren (boete dit, verbod dat). Ophoepelen met die klanten! Dat kunnen wij als burgers veel beter.

Rob
Rob
Reactie op  Jan V
7 maanden geleden

Het idee van een land zonder politieke machthebbers, daar kan ik me in vinden. Referenda echter lijkt mij nog een twijfelachtige constructie. Dan blijf je nog steeds met mensen te maken houden die iets niet willen. Als je dan een meerderheid hebt die iets wil, heb je ook een minderheid die het niet wil. Die minderheid heeft misschien een ander beeld. Zo blijf je altijd ontevreden mensen houden en blijft de samenleving verdeeld. Dan loop je ook nog steeds de kans dat er onderling een strijd ontstaat. Ik denk dat je dan ook niet van het land uit moet gaan maar van de mensen. Je moet dan geen bestuurders hebben die het land besturen maar leiders die mensen richting geven. Bestuurders staan buiten de samenleving, leiders bevinden zich tussen de mensen. Als er iets wil veranderen dan moet je beginnen met van het leven uit te gaan anders blijf je nog steeds machtsverhoudingen houden en wel tussen mensen zelf, ook zonder politieke macht.

Henk uit Tilburg
Henk uit Tilburg
Reactie op  Rob
7 maanden geleden

Toch gek dat het referendum in Zwitserland wel goed werkt.

Willem
Willem
Reactie op  Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Inderdaad Joyce ,heel snel een nieuwe regering ,het loopt helemaal uit de klauwen als deze poppenkast Regering doorgaat!!

Willem
Willem
Reactie op  exegese
7 maanden geleden

Er komen geen verkiezingen meer exegese, al zouden ze er komen zijn het schijnverkiezingen. Volgend jaar is de Nazistaat EU compleet en gaat het verdrag van Lissabon gelden als grondwet en als je dan demonstreert wordt je gewoon doodgeschoten, simpel zat. Kan het wel blijven plaatsen overal maar het schijnt nog niet goed door te dringen, jullie blijven maar in dat oude gedachtengoed van verkiezingen en om 6 uur eten zitten.

Teun
Teun
Reactie op  Willem
7 maanden geleden

We moeten ook Turkije (het Ottomaanse Rijk) in de gaten houden. Ze zijn al in Griekenland bezig. Wellicht dat ze t.z.t. Oost-Europa binnendringen.

jenne
jenne
Reactie op  Willem
7 maanden geleden

Willem, je klinkt heel overtuigend, zouden ze zo ver durven gaan, de oproer zit er aan te komen, je leest of hoord het niet, maar hier in Frankrijk zijn ze al heel ver met hun denken, het Anarchisme breid zich snel uit, men ziet dat met redeneren en argumenten men niets bereikt, groet !

exegese
exegese
Reactie op  Willem
7 maanden geleden

@Willem, persoonlijk ken ik geen andere verkiezingen dan schijnverkiezingen. Al wat ik probeer is zoveel mogelijk mensen hier van te overtuigen en hun smerige spel te doorzien. Ik geef toe het gaat tergend langzaam maar toch blijkt het protest en verzet wereldwijd groeien. Berlijn en in tal van andere landen lieten miljoenen mensen al zien zich hier niet bij neer te willen leggen, ongeacht ” hoe laat ze ‘s avonds gaan eten” Ik blijf de hoop koesteren dat genoeg mensen op de bres springen om het tij te keren. Niets zal bestand blijken tegen miljarden mensen die lijf en goed willen verdedigen tegen een miezerig klein clubje zieke pedofiele machtswellustelingen. Als mensen het gaan zien is het spelletje uit, basta, finito !

sjaakie van den hoek
sjaakie van den hoek
Reactie op  exegese
7 maanden geleden

Ik denk dat die mark rutte zelf een terrorist is, want normaal genomen gaat een regering lijder niet in gesprek met een terroristische organisatie. Normaal gesproken worden die opgepakt en veroordeeld.
Het is tijd om die terrorist mark rutte te arresteren en te vervolgen.

Geenidee
Geenidee
Reactie op  exegese
7 maanden geleden

@exegese: Het geldt wel voor meer gewelddadige activisten cq. vrijheidsstrijders, het is maar net aan welke kant van de streep je staat. Aan de ene kant van de lijn ziet men het als vrijheidsstrijders, aan de andere kant van de streep gewelddadige activisten. Aan ieder de keus, maar zorg voor jezelf dat je wat relativeert en niet zo tekeer gaat in al deze reacties…

trackback
‘Rutte voert vandaag gesprek met terroristische organisaties’ | E.J. Bron
7 maanden geleden

[…] Lees verder>>> […]

Loes in de Pels
Loes in de Pels
7 maanden geleden

Als we puur kijken naar de betekenis van terror
en van terroriseren
(voor degenen die het niet weten; paniek uit het Latijn en dus paniek zaaien) dan verdienen Rutte en consorten ook het predikaat terrorist.
Maar ook de media!

Dus zo vreemd is dit gesprek met andere betaalde terroristen niet.

Overigens blijf ik mij afvragen waar die andere terroristen zijn gebleven, u weet wel die sinds 9/11 de gehele wereld in een geweldspiraal hebben gestort en overal dood en verderf hebben gezaaid. Ze lijken net als het influenzavirus met coronareces.

Huibjan
Huibjan
Reactie op  Loes in de Pels
7 maanden geleden

Die zitten ook in het corona beleid, verdeel en heers, zijn de mensen van Cabal

Trijnie
Trijnie
7 maanden geleden
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Dit soort mensen zijn heel gevaarlijk !! Als ze denken te verliezen zijn ze zelfs in staat om massa moord te plegen om zijn eigen SH#T te redden! Ze kunnen hun ware gezicht goed verbergen

OptimaForma
OptimaForma
7 maanden geleden

Steeds meer raak ik ervan overtuigd dat onze elite helemaal niet om ons land geeft, hier niet woont met lijf en leden maar alleen met de portomonnee. Steeds weer hoop ik dat ze tot inkeer komen, hun vooringenomen indoctrinatie eens aan de kant zetten en zelfstandig nadenken. Maar steeds meer raak ik ervan overtuigd dat lieden zoals Rutte op een of andere loonlijst staan bij de Amerikaanse democratische partij. En dat zijn dus dictators en fascisten. Terroristen. Zometeen vlak voor maart zal het weer raak zijn hoor. Rutte legt vandaag al uit dat hij dan flink van leer zal trekken! Die tramschutter was vrij duur vorige keer dus BLM zal het met minder moeten doen, via opruiing. Dan kan de vvd weer de glansrol pakken, net doen of ze nog een greintje fatsoen hebben. En er komt ook niet elke dag een turkse volksvertegenwoordiger langs in Rotterdam, dus extra goed je best doen! Hup blm, hup! Steeds meer besef ik me dat er een vorm van geweld nodig is om deze mafketels te verwijderen, ze rotten maar niet op. Maar ik en ik hoop dat niemand zich verlaagt tot dat niveau, hun niveau. Ze gaan het maar inzien. Hoeveel pijn dat dan ook mag doen

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
7 maanden geleden

KOZP en BLM. Ze zitten bij elkaar omdat ze anders te marginaal zijn.
En de haat die Rutte probeert te zaaien, zal vooral bij hemzelf uitkomen.

Tonny Wagemaker
Tonny Wagemaker
Reactie op  Veterans_Resistance
7 maanden geleden

Hij gaat gewoon mee in het laten verdwijnen van onze eigen cultuur…kzal blij zijn als het maart is en we hem kunnen wegstemmen.

GEEN Schaap
GEEN Schaap
7 maanden geleden

Landverrader !

sjaakie van den hoek
sjaakie van den hoek
Reactie op  GEEN Schaap
7 maanden geleden

Dat had jij moeten zeggen VOOR dat jij op hem gestemd hebt.

GEEN Schaap
GEEN Schaap
Reactie op  sjaakie van den hoek
7 maanden geleden

In 2002 stemde ik LPF, daarna alleen nog maar PVV.

Veterance_Resistance
Veterance_Resistance
7 maanden geleden

De zorg had ook wel graag een gesprekje met hem willen hebben.
De ondernemers ook.
De ouderen die in quarantaine moe(s)ten na het zien van hun kinderen ook.
De familieleden van overledenen die niet hadden hoeven te overlijden als ze Hydroxychloroquine hadden mogen gebruiken ook.

En ik ook.

sjaakie van den hoek
sjaakie van den hoek
Reactie op  Veterance_Resistance
7 maanden geleden

Als jij met hem in gesprek wil moet jij je aansluiten bij BLM, dan kan je met hem praten.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  sjaakie van den hoek
7 maanden geleden

Ik kan je verzekeren dat ik mijn zelfbeheersing totaal zou verliezen.
Twee keer zelfs. Eerst bij BLM en daarna bij Rutte. Toch maar niet dus.

Ome jaap
Ome jaap
7 maanden geleden

Och de ene terroristische organisatie (kabinet Rutte 3) met de ander een gezellig onder onsje! Zullen ze het over het nog meer onderdrukken van het volk spreken of over het verbieden sinterklaas! Let op: word straks ergens deze maand of oktober gezegd dat de Sint is overleden aan Corona, BLM en KOZP hebben hun zin en Rutte te vrede op deze manier afschaffen weer een trsditie, hopelijk dragen ze wel een mondkapje om de knoflook geur niet te verspreiden wat uit hun onzin bekken komen en houden ze als kan 3 meter afstand !

x

Check Also

adviseur

Adviseur Hugo de Jonge: ‘Niet vaccineren betekent dan geen toegang tot leuke dingen’

Roland Pierik, lid van de Gezondheidsraad en ...

politie

Politieman ‘zag collega’s speed snuiven’ voordat ze als ME’er werden ingezet: ‘Dit is levensgevaarlijk’

Ik ga u iets vertellen waaraan ik ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

51
0
We lezen graag je reactie!x