BuitenlandGreat Reset

Duitse professor: ‘Na de lockdowns volgt de Great Reset’

Help ons door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als gevolg van de lockdowns, ingesteld om het coronavirus te beteugelen, zijn de plannen om een nieuwe wereldorde te installeren in een stroomversnelling gekomen. Dat schrijft de Duitse professor Antony P. Mueller. Namens het World Economic Forum (WEF) pleiten beleidsmakers voor een Great Reset – een grote reset – die als doel heeft om een technocratie te creëren, zegt hij. Het is volgens hem geen toeval dat het WEF op 18 oktober 2019 deelnam aan Event 201, een oefening waarbij de uitbraak van een pandemie werd gesimuleerd.

Wat kunnen we verwachten? Mueller zegt dat er een sociaal kredietsysteem komt, waar China al mee werkt. Het systeem houdt in dat burgers een bepaalde score krijgen op basis van hun gedrag. Het is mogelijk allerlei rechten te verliezen, zoals de mogelijkheid om geld te lenen of naar het buitenland te reizen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De identiteit van een individu wordt gereduceerd tot een app of chip die vrijwel alle persoonlijke activiteit registreert. Om rechten te verkrijgen, moet je ‘goed gedrag’ vertonen. Ten tijde van een pandemie kun je daarbij denken aan het dragen van een mondkapje, afstand houden, of het halen van vaccinaties om te kunnen werken of reizen, legt professor Mueller uit.

Transhumanisme

Na de Great Reset profiteert het volk niet van technologische vooruitgang, maar wordt het individu onderworpen aan de tirannie. De ‘experts’ weten het beter, is de rechtvaardiging. Dit grootse plan is het geesteskind van een elitegroep zakenlieden, politici en hun intellectuele entourage. Sinds 1971 komen ze elk jaar in januari bijeen in Davos.

Om de Great Reset uit te kunnen voeren, moet het menselijk gedrag veranderen en dus is transhumanisme onderdeel van het programma, zegt Mueller. Voorstanders van de reset vinden dat de uitrol van Agenda 2030 van de VN veel te langzaam gaat. Het WEF werkt veel sneller. Als men het ergens over eens is, kan de wereldelite het gelijk overal ten uitvoer brengen.

Totalitaire regimes waren voorheen altijd afhankelijk van massa-executies en concentratiekampen om hun macht te behouden. Dat ligt nu anders. Met behulp van nieuwe technologieën kunnen dissidenten er eenvoudig uitgepikt worden.

Voorproefje

De lockdowns laten zien hoe dit systeem werkt. De leiders van veel landen – groot en klein – implementeerden gelijktijdig vrijwel identieke maatregelen, alsof ze daartoe opdracht hadden gekregen. De overheden hielden daarbij geen rekening met de verschrikkelijke gevolgen van de lockdowns.

De maandenlange economische stilstand heeft de levens van miljoenen mensen verwoest. De lockdown heeft ervoor gezorgd dat massa’s mensen niet langer voor zichzelf kunnen zorgen. Dit is alvast een voorproefje van wat er gaat komen, aldus professor Mueller. “Een permanente staat van angst, massaal verlies van banen en toenemende afhankelijkheid van de staat.”

Als mensen niet in verzet komen, zal het einde van de pandemie niet automatisch het einde van de lockdown en afstandsregels betekenen. Enkel een massale opstand kan de tirannieke technocraten tegenhouden.

[Mises Institute]

4.4 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
charlud
charlud
3 jaren geleden

Dit komt niet overeen met de protocollen van Zion. PROTOCOL 3 punt 13. Dat is ook de reden dat de Newyork Times berichten geeft over de “leugens” van de covid-19 hoax. Deze krant is in handen van de illuminati. Druppelsgewijs laat men de “leugens” bekendmaken via hun media dat in hun handen is. De illuminati zijn behoorlijk slim in hun opzet om de NWO te installeren. Daar hoort o.a ook bij om de puppets die hen gediend hebben te elimineren. Ze willen namelijk rust en vrede op basis van dwang(zogenaamde vrede) en dat kan alleen met de niets wetende kudde(en dat zijn wij en niet bv. Rutte, Merkel etc.). 1+1 = 2 geldt nog altijd.

Eelco
Eelco
3 jaren geleden

Helaas kan niemand dit stoppen. Of denkt men nog steeds dat Q dit gaat tegenhouden.

Bezorgd
Bezorgd
3 jaren geleden

Maar wie doet het?

Geen schaap
Geen schaap
3 jaren geleden

Ik zie velen vrijwillig gemuilkorfd op straat lopen en heb dus weinig hoop dat het volk massaal op gaat staan.

Wat zal er gebeuren als ik een supermarkt binnen ga, met een muilkorfje op, een grote zonnebril en een petje met een capuchon eroverheen ?

Back to top button
77
0
We lezen graag je reactie!x