Homepagina » Straling » Britse expert waarschuwt tegen wifi: “Overheden stoppen dit al 40 jaar in de doofpot”
Britse expert waarschuwt tegen wifi: "Overheden stoppen dit al 40 jaar in de doofpot"

Britse expert waarschuwt tegen wifi: “Overheden stoppen dit al 40 jaar in de doofpot”

Een Britse expert op het gebied van microgolfstraling waarschuwt voor de schadelijke effecten van wifi. Barrie Trower is een natuurkundige die voor de Britse marine en militaire inlichtingendienst onderzoek heeft gedaan naar de invloed van microgolfstraling.

De overheid verzekert ons dat wifi-netwerken veilig zijn, maar volgens Trower is dat onjuist. Er zijn geen veilige stralingsniveaus voor kinderen, zegt hij.

“Ik heb nog nooit iemand ontmoet die de richtlijnen van de ICNIRP (International Commission for Non-Ionizing Radiation Protection) heeft gelezen,” aldus Trower. “Die vertellen ons dat kinderen, ouderen en chronisch zieken gevoeliger zijn voor één of meerdere vormen van blootstelling aan microgolven.”

Waarom kunnen kinderen ziek worden door wifi?

Het duurt jaren voor de bloed-hersenbarrière is gevormd, waardoor bij kinderen gemakkelijk lekkage in de cellen kan optreden door microgolfstraling, zegt Trower. Hij voegt toe dat het immuunsysteem, dat het lichaam beschermt tegen schadelijke invloeden, 18 jaar nodig heeft om zich te ontwikkelen.

Op alle scholen waar de expert is geweest worden dezelfde symptomen gemeld: vermoeidheid, hoofdpijn, misselijkheid, borstpijn en zichtproblemen.

Waarom worden de waarschuwingen genegeerd?

“De overheden stoppen dit al 40 jaar in de doofpot,” legt Trower uit. “Ze wisten van deze gevaren toen het eerste onderzoek decennia geleden werd gepubliceerd. Ze zijn bang voor rechtszaken als ze toegeven dat dit gevaarlijk is. Ondanks al het onderzoek waaruit blijkt dat microgolfstraling gevaarlijk is, heeft geen enkel telecombedrijf het ooit toegegeven.” Is wifi volgens jou schadelijk? Denk er dan aan dit artikel te delen op Facebook.Vond je deze info waardevol? Deel het dan met iedereen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. Ministeries doen weinig vanzelf. Meestal voeren zij een opdrachten uit met een democratische grondslag.
  Dus onze volksvertegenwoordiging zou in actie moeten komen.
  Het gaat om onze volksgezondheid.
  Nou daar hebben we het departement van minister Schippers weer.
  Wat een waardeloos mens is dat toch. Ik snap niet dat zo iemand minister kan worden.
  En wij ….! Wij laten het over ons heen komen. Het is onze eigen schuld.

  38 likes
  • herman de graaf. u stelt dat de mensen dit over hun heen laten komen en dat het hun eigen schuld is, Ik lees dit wel vaker in de offstream media. Ik ben het hiermee niet eens. Het laatste wat mensen kunnen gebruiken is de factor schuld.Of iemand nou in Nederland woont of in Irak, bewust leeft of grotendeels onbewust, de term schuld hebben ze niet verdiend. A, Niemand heeft al deze hedendaagse ontwikkelingen gewild, niemand kiest tegen zijn geluk.B.De mensen zijn gemanipuleerd en bewerkt.C.Dit is een overgangstijdperk en de wereld veranderd gestaag en mensen trekken niet aan de touwtjes. D, Ieder speelt zijn rol en het woord schuld is niet van toepassing.

   14 likes
  • Minister Schippers brengt U en anderen in Uw omgeving, ernstige schade toe…..

   12 likes
  • Het is onze eigen schuld, Herman, maar er wordt ook niet in afdoende mate voor gewaarschuwd door de overheid. Ze verdienen er teveel geld mee en door.

   De gemiddelde burger denkt toch dat de overheid opkomt voor zijn of haar belangen en gezondheid. Dat is helaas vaak niet het geval. Ik vermoed dat we ooit echt spijt zullen krijgen van al die handige UMTS masten en miljarden mobieltjes.

   Onze hersenen lopen op kleine stroompjes en al die electrosmog en microgolfstraling heeft daar ongetwijfeld invloed op.

   9 likes
  • Ik laat mijn kinderen ‘s avonds de mobiel op vliegmodus zetten. Dit schakelt alle verkeer uit.
   Verder wil ik niet dat mijn dochters hun tablet op schoot houden. Wat denk je dat een jarenlang bombardement met hun genitaliën doet?

   Waarom denk je dat zoveel mensen vruchtbaarheidsproblemen hebben? Dit is mede een grote oorzaak!

   Ik ga niet verbieden wifi te gebruiken. Ik wijs hen alleen op de mogelijke gevolgen van het jarenlange gebruik ervan.

   7 likes
  • Democratische grondslag? Hahaha laat me niet lachen. Democratie is een illusie. Heb je je grapjas aan?

   6 likes
  • Wij krijgen de leiders die wij verdienen.
   Er wordt een oorlog tegen het leven gevoerd.
   Wij dansen de afgrond in.
   En we hebben niets in de gaten!

   5 likes
  • hoi
   ja, helemaal mee eens. waar ze mee bezig zijn is de mens slaaf maken van spelletjes, telefoons,ect,ect. nog ff en we hebben geen contant geld meer. CONTROLE, CONTROLE over alles en iedereen. SLAAP ZE LEKKER MENSEN.

   4 likes
 2. Mijn Wifi gaat pas tijdelijk aan als ik het even nodig heb,daarna weer uit.
  Als deze ipad stuk is komt er een pc met draadje voor terug,is beter.
  Maar hoe lossen we het probleem op met de wifi van onze buren en openbare gebouwen?
  Was het grondbeginsel niet dat iedereen fysiek niet geschonden mocht worden?
  Rare wereld dit.

  12 likes
 3. Nu kan het vingertje wel weer politiek correct naar ons zelf gericht worden, maar dat raakt kant nog wal.
  Ik heb niet om deze techniek gevraagd, in feite heeft niemand hierom gevraagd.
  Het wordt gewoon uitgebracht onder de noemer vooruitgang!
  En als ik besluit geen wifi te nemen, dan krijg ik wel een gratis signaal van de buren.
  G3, G4, G5 heb ik ook niet om gevraagd en tóch zit ik in de stralingsdouche!
  Dat is als ongevraagd maar verplicht meeroken, met de weet dat je kanker gaat krijgen en je kunt geen kant op.

  De meesten zitten als zombie’s achter hun smartphone’s, tv’s, laptops compleet verdoofd en uitgehold. Hoe kun je daar nog weerstand van verwachten?! Het enige wat ze boeit is al het spul wat verbonden is op de WIFI of G5.

  De reden dat WIFI toegestaan wordt is omdat mensen dan makkelijk te besturen zijn, en vanzelf uitdunnen ten gevolge van straling.

  10 likes
 4. Het grote probleem is dat wifi op exact 10 Hz pulsed, dit wil zeggen 10 beacons per seconde.

  De russen had The Russian Woodpecker, een over the horizon radar waar het vermogen van één van de reactoren van Chernobyl voor aangewend werd! De woodpecker van Duga pulste exact 10 tikken per seconden, en gaf wereldwijd storingen waardoor er woodpecker blockers op de markt kwamen.

  https://www.youtube.com/watch?v=aOMVdOc9UbE

  Nu wil het lukken dat wanneer je de pulsen van wifi meet, je op exact hetzelfde geluid uitkomt: hetzelfde microwave interferentiepatroon als duga komt uit elke wifi!

  Elke wifi is dus een kleine duga in je huis. Als zoon van een neuropsychiater weet ik ondertussen dat 10 Hz de ELF frequentie is om mensen te hynpotiseren / dronken te maken.
  Dit houdt de mensen wereldwijd mak en tam, en de hooggevoelige mensen krijgen er koppijn van.

  Oplossing: zet je SSID broadcast uit, dan pulsed je router niet meer 10 tikken per seconden “ik ben hier” “ik ben hier” zodat de wifi clients je router herkennen. Zet je router op hidden. Koop een linux router met dd-wrt of openwrt zodat je deze beacons kan uitzetten en het zendvermogen lager zetten.

  4 likes
 5. Het is volkomen verklaarbaar. Wat hier beschreven staat over wifi geld o.a. ook voor:

  – Farmaceutische producten
  – Overige technologische ontwikkeling
  – Voedingssupplementen of toevoegingen aan voeding

  Allemaal dingen waarvan men de korte termijn effecten onderzoekt, maar waarvan men geen idee heeft wat de lange termijn effecten zijn. En ondertussen ontwikkelt alles ongehinderd verder. Niemand die het een halt toe roept. Gewoon een grote gok wagen.

  Dat is wat we doen.

  3 likes
  • Daar ben ik het mee eens Stefan.

   Waar ik voor in stem is voor dat ze een product op de markt brengen die ‘bewezen onschadelijk is’, in plaats van het onderzoeken op lange termijn en de ‘bewezen schadelijkheid’ achterhouden aan heel veel mensen. Want op die manier worden we eigenlijk dom gehouden, zoals in het verleden al vaker gebeurt is.

   Maar wat is geld nou? Ook de regering wordt blootgesteld een EM velden, ik snap het ook niet goed meer. Werkelijk het grootste menselijke experiment in tijden.

   1 likes
 6. Alle frequenties waarvan de golflengte gelijk of kleiner dan je lichaamslengte is, moet je terdege voor oppassen.
  Stukje theorie;
  We kennen allen de FM radio en de frequentie ervan is bv. 100MHz de golflengte is 3meter.
  Hogere frequenties zoals bv. de afstandsbediening van garage e.d. is 433MHz is dat 70cm.
  WiFi en Magnetron gaan nog veel verder.
  Kortom;
  Bij elke zendantenne met frequenties hoger dan 144MHz moet je afvragen, 1 hoe sterk is het vermogen, 2 hoe dicht sta ik bij de antenne.
  In het GHz bereik van een zender, en je ziet een straler met een rechthoekig of vierkante opening, als je daar even voorstaat dan is een 100mW (milliWatt) genoeg om steriel te kunnen worden.

  Andersom is het ook zo als je in de buurt van een zenderpark staat, het vermogen zo hoog is, dat de frequenties eigenlijk niet meer belangrijk zijn want het vermogen is al schadelijk.

  4 likes
 7. Schippers is ook een omgekochte, werd ook betaald om het volk de verdommenis is te werken. Ik zeg werd, omdat het afgelopen is met die achterbakse poppenkast. Sinds de half humanoids/half starpeople van zich laten horen moeten ze op hun tellen gaan passen. Hoogmoed komt voor de val.

  4 likes
 8. Overheids richtlijnen zijn zeer handig om te hanteren, maar dan wel heel anders dan oorspronkelijk bedoeld.

  Hou je je bijv aan de ‘veilig’ richtlijnen voor kanker, weet je zeker dat je het schip ingaat als je netjes binnen de als veilig aanvaarde limieten blijft. Ondanks richtlijnen en ook vele voorschriften opgelegd aan de industrie is de prognose voor de nabije toekomst een schrikbarende 1 op 3 mensen met kanker.

  Ken de richtlijnen en hou je verre van alle zogenaamde veilige limieten!

  2 likes
 9. 40 jaar gelede bestond helemaal geen Wifi. Draadloze routers iets van de laatste 12 jaar. Zelfs de Telecomwetten moesten voor het koordloze internet bij u thuis gewijzigd worden. Wat wel bekend was is de microgolfstraling van radarantennes die met hoog vermogen op magnetron freqentie uitzenden. Dat is rond de 2Ghz. Ook uw router zit rond de 2 en tegenwoordig ook 5 Ghz. Het zendvermogen van Wifi is nihil. Radar zorgde er voor dat vogels gebraden uit de lucht vielen. Daarmee was de magentron toepassing ontdekt. Overigens TV zenders in de UHF band die met honderden Kwh blazen zijn echt veel gevaarlijker.

  2 likes
 10. Voor gevaren voor oa Wifi: Neurochirurgie EMV.

  Nog een andere interessante site is: Wifi en gezondheid,

  Met name piloten maken zich zorgen om de mensen wifi te laten gebruiken in vliegtuigen.

  Er zijn steeds meer piltoten die zich erg veel zorgen maken om de veiligheid van het cabinepersoneel en van passagiers.

  Wifi tast ook concentratie aan en dat kan een piloot echt niet gebruiken.

  Piloten moeten jaarlijks een arts consulteren, omdat de gezondheid van piloten optimaal moet zijn.

  De kans is groot dat veel mensen ziek worden van wfi, meer ongelukken gebeuren in het verkeer door oa concentratiestoornis.Neurochirurgen hebben voorspeld dat binnen 7 jaar een tumorentsunami te verwachten is door het veelvuldig gebruik van wifi en smatphones, etc.

  2 likes
 11. Zorg dat je kristallen in huis haalt tegen de straling

  1 likes
 12. Alleen de kooi van Farrady helpt.

  1 likes
 13. 40 jaar gelede bestond helemaal geen Wifi. Draadloze routers is iets van de laatste 12 jaar. Zelfs de Telecomwetten moesten voor het koordloze internet bij u thuis gewijzigd worden. Wat wel bekend was is de microgolfstraling van radarantennes die met hoog vermogen op magnetron freqentie uitzenden. Dat is rond de 2Ghz. Ook uw router zit rond de 2 en tegenwoordig ook 5 Ghz. Het zendvermogen van Wifi is nihil. Radar zorgde er voor dat vogels gebraden uit de lucht vielen. Daarmee was de magentron toepassing ontdekt. Overigens TV zenders in de UHF band die met honderden Kwh blazen zijn echt veel gevaarlijker.

  0 likes
 14. Interessante site : wifi en piloten

  0 likes
 15. Oké, als we er van uitgaan dat onze regering/voksvertegenwoordiging democratisch gekozen is en dus de “wens” van het volk zou moeten uitvoeren…..dan krijg ik inmiddels de indruk dat de volgende uitspraak juist zou kunnen zijn: “als verkiezingen écht een verandering teweeg zouden kunnen brengen, dan zouden ze wel verboden zijn”…….ach ja.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Wilt u ook geen proefkonijn zijn van 5G? Help dan nu mee om deze actie tot een nog groter succes te maken

Wilt u ook geen proefkonijn zijn van 5G? Help dan nu mee om deze actie tot een nog groter succes te maken

De Nationale Bond tegen Overheidszaken is hard ...

Zwitsers de straat op tegen 'dodelijke' 5G-technologie. Gaan ze de 100.000 halen?

Zwitsers de straat op tegen ‘dodelijke’ 5G-technologie. Gaan ze de 100.000 halen?

Afgelopen weekend hebben duizenden mensen in het ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.