Straling

Britse expert waarschuwt tegen wifi: “Overheden stoppen dit al 40 jaar in de doofpot”

Help mee door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Britse expert op het gebied van microgolfstraling waarschuwt voor de schadelijke effecten van wifi. Barrie Trower is een natuurkundige die voor de Britse marine en militaire inlichtingendienst onderzoek heeft gedaan naar de invloed van microgolfstraling.

De overheid verzekert ons dat wifi-netwerken veilig zijn, maar volgens Trower is dat onjuist. Er zijn geen veilige stralingsniveaus voor kinderen, zegt hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Ik heb nog nooit iemand ontmoet die de richtlijnen van de ICNIRP (International Commission for Non-Ionizing Radiation Protection) heeft gelezen,” aldus Trower. “Die vertellen ons dat kinderen, ouderen en chronisch zieken gevoeliger zijn voor één of meerdere vormen van blootstelling aan microgolven.”

Waarom kunnen kinderen ziek worden door wifi?

Het duurt jaren voor de bloed-hersenbarrière is gevormd, waardoor bij kinderen gemakkelijk lekkage in de cellen kan optreden door microgolfstraling, zegt Trower. Hij voegt toe dat het immuunsysteem, dat het lichaam beschermt tegen schadelijke invloeden, 18 jaar nodig heeft om zich te ontwikkelen.

Op alle scholen waar de expert is geweest worden dezelfde symptomen gemeld: vermoeidheid, hoofdpijn, misselijkheid, borstpijn en zichtproblemen.

Waarom worden de waarschuwingen genegeerd?

“De overheden stoppen dit al 40 jaar in de doofpot,” legt Trower uit. “Ze wisten van deze gevaren toen het eerste onderzoek decennia geleden werd gepubliceerd. Ze zijn bang voor rechtszaken als ze toegeven dat dit gevaarlijk is. Ondanks al het onderzoek waaruit blijkt dat microgolfstraling gevaarlijk is, heeft geen enkel telecombedrijf het ooit toegegeven.” Is wifi volgens jou schadelijk? Denk er dan aan dit artikel te delen op Facebook.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman de Graaf
Herman de Graaf
8 jaren geleden

Ministeries doen weinig vanzelf. Meestal voeren zij een opdrachten uit met een democratische grondslag.
Dus onze volksvertegenwoordiging zou in actie moeten komen.
Het gaat om onze volksgezondheid.
Nou daar hebben we het departement van minister Schippers weer.
Wat een waardeloos mens is dat toch. Ik snap niet dat zo iemand minister kan worden.
En wij ….! Wij laten het over ons heen komen. Het is onze eigen schuld.

Wilfred
Wilfred
8 jaren geleden

Overheids richtlijnen zijn zeer handig om te hanteren, maar dan wel heel anders dan oorspronkelijk bedoeld.

Hou je je bijv aan de ‘veilig’ richtlijnen voor kanker, weet je zeker dat je het schip ingaat als je netjes binnen de als veilig aanvaarde limieten blijft. Ondanks richtlijnen en ook vele voorschriften opgelegd aan de industrie is de prognose voor de nabije toekomst een schrikbarende 1 op 3 mensen met kanker.

Ken de richtlijnen en hou je verre van alle zogenaamde veilige limieten!

Stefan
Stefan
8 jaren geleden

Het is volkomen verklaarbaar. Wat hier beschreven staat over wifi geld o.a. ook voor:

– Farmaceutische producten
– Overige technologische ontwikkeling
– Voedingssupplementen of toevoegingen aan voeding

Allemaal dingen waarvan men de korte termijn effecten onderzoekt, maar waarvan men geen idee heeft wat de lange termijn effecten zijn. En ondertussen ontwikkelt alles ongehinderd verder. Niemand die het een halt toe roept. Gewoon een grote gok wagen.

Dat is wat we doen.

Bert
Bert
8 jaren geleden

40 jaar gelede bestond helemaal geen Wifi. Draadloze routers iets van de laatste 12 jaar. Zelfs de Telecomwetten moesten voor het koordloze internet bij u thuis gewijzigd worden. Wat wel bekend was is de microgolfstraling van radarantennes die met hoog vermogen op magnetron freqentie uitzenden. Dat is rond de 2Ghz. Ook uw router zit rond de 2 en tegenwoordig ook 5 Ghz. Het zendvermogen van Wifi is nihil. Radar zorgde er voor dat vogels gebraden uit de lucht vielen. Daarmee was de magentron toepassing ontdekt. Overigens TV zenders in de UHF band die met honderden Kwh blazen zijn echt veel gevaarlijker.

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x