Buitenland

“EU is een fascistische, communistische dictatuur”

Help ons door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse voormalig BBC-presentator David Icke is groot voorstander van een Brexit, een Brits vertrek uit de Europese Unie. Icke, die een populaire complotwebsite runt, heeft gezegd dat de EU een ‘fascistische, communistische dictatuur’ is en dat EU-leiders ‘duistere figuren zijn die je leven bepalen’.

Hij zei: “De keuze is als volgt. Of je kiest voor ongekozen duistere bureaucraten die zich boven nationale wetten en parlementen plaatsen, of voor wetten die in Groot-Brittannië zijn gemaakt.”

Icke vindt dat mensen wakker moeten worden. Hij zei dat de EU ‘één grote fascistische, bureaucratische, gecentraliseerde superstaat is’.

Word wakker

“Hecht een EU die wordt gerund door duistere bureaucraten, die samenwerken met de duistere bazen van grote corporaties en manipulatieve machten die in werkelijkheid de EU runnen, ook maar enige waarde aan het volk?” vroeg hij zich af. “Het volk is juist het doelwit van deze mensen. Waarom denk je dat overal op wordt bezuinigd?”

“En je denkt dat de EU een manier is om daar aan te ontsnappen?” ging hij verder. “Word wakker Labour Party! Word wakker Jeremy Corbyn en open je ogen voor de echte agenda.”

Bindend

Met nog twee maanden te gaan tot het Brexit-referendum loopt Groot-Brittannië het risico verscheurd te raken over de vraag of de Britten lid moeten blijven van de EU. Volgens een peiling van hoogleraar John Curtis is het verschil tussen Blijven en Vertrekken al weken miniem.

In tegenstelling tot het Nederlandse Oekraïene-referendum, is dit Britse referendum bindend. Stemmen de Britten voor een Brexit, dan vertrekken ze. Er is geen minimum opkomstpercentage, geen debat achteraf en geen manier voor de regering de stemming terug te draaien.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

100% waar!
Ik roep al jaren dat we in een Fascistische corrupte schijn democratie leven.

Freduardo
Freduardo
6 jaren geleden

**In tegenstelling tot het Nederlandse Oekraïene-referendum, is dit Britse referendum bindend. Er is geen minimum opkomstpercentage, geen debat achteraf en geen manier voor de regering de stemming terug te draaien.**
En dit soort referenda moet daarom ook hier komen.
Te beginnen met TTIP als onderwerp.
Maar dat zal een fascistische en communistische dictatuur nooit toestaan.
En daarmee is het gelijk van David Icke bevestigd.

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Wel moeten we evolueren naar een wereldregering met een swingende Christus, als adviseur, aan het hoofd.

Jeff
Jeff
6 jaren geleden

Blijkens is dictatuur zo erg nog niet, maar het roepen van democratie herbergt het grootste gevaar. Ik voel me nu net als iemand in 1914 die de oorlog ziet als bevrijding, waarna we de puinhoop weer kunnen oprapen, wat schijnt te verbinden.
LANG LEVE DE Uh uh uh nah ja, maakt niet uit wat…. doe maar iets.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x