Homepagina » Buitenland » “EU is een fascistische, communistische dictatuur”
"EU is een fascistische, communistische dictatuur"

“EU is een fascistische, communistische dictatuur”

De Britse voormalig BBC-presentator David Icke is groot voorstander van een Brexit, een Brits vertrek uit de Europese Unie. Icke, die een populaire complotwebsite runt, heeft gezegd dat de EU een ‘fascistische, communistische dictatuur’ is en dat EU-leiders ‘duistere figuren zijn die je leven bepalen’.

Hij zei: “De keuze is als volgt. Of je kiest voor ongekozen duistere bureaucraten die zich boven nationale wetten en parlementen plaatsen, of voor wetten die in Groot-Brittannië zijn gemaakt.”

Icke vindt dat mensen wakker moeten worden. Hij zei dat de EU ‘één grote fascistische, bureaucratische, gecentraliseerde superstaat is’.

Word wakker

“Hecht een EU die wordt gerund door duistere bureaucraten, die samenwerken met de duistere bazen van grote corporaties en manipulatieve machten die in werkelijkheid de EU runnen, ook maar enige waarde aan het volk?” vroeg hij zich af. “Het volk is juist het doelwit van deze mensen. Waarom denk je dat overal op wordt bezuinigd?”

“En je denkt dat de EU een manier is om daar aan te ontsnappen?” ging hij verder. “Word wakker Labour Party! Word wakker Jeremy Corbyn en open je ogen voor de echte agenda.”

Bindend

Met nog twee maanden te gaan tot het Brexit-referendum loopt Groot-Brittannië het risico verscheurd te raken over de vraag of de Britten lid moeten blijven van de EU. Volgens een peiling van hoogleraar John Curtis is het verschil tussen Blijven en Vertrekken al weken miniem.

In tegenstelling tot het Nederlandse Oekraïene-referendum, is dit Britse referendum bindend. Stemmen de Britten voor een Brexit, dan vertrekken ze. Er is geen minimum opkomstpercentage, geen debat achteraf en geen manier voor de regering de stemming terug te draaien.

[Express]


Vind je deze informatie leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. 100% waar!
  Ik roep al jaren dat we in een Fascistische corrupte schijn democratie leven.

  41 likes
 2. **In tegenstelling tot het Nederlandse Oekraïene-referendum, is dit Britse referendum bindend. Er is geen minimum opkomstpercentage, geen debat achteraf en geen manier voor de regering de stemming terug te draaien.**
  En dit soort referenda moet daarom ook hier komen.
  Te beginnen met TTIP als onderwerp.
  Maar dat zal een fascistische en communistische dictatuur nooit toestaan.
  En daarmee is het gelijk van David Icke bevestigd.

  39 likes
 3. En als een Brexit definitief is, dan zou Nederland snel moeten volgen. We hebben geen macht in ‘Brussel’, we betalen naar verhouding de hoogste afdracht, ook naheffingen betaalt NL gewoon zonder te morren. En in ruil daarvoor, krijgen we migranten …

  27 likes
  • Strijdervoorvrijheid

   Op nieuwe gympen selfie’s makend op hun nieuwste iPhone, omdat ze in Den Haag oogkleppen op hebben. Het enigste wat ons nog redden kan is een revolutie waarbij die hele Haagse kliek zal worden geruimd zoals dat met Nicolai Ceausescu ook is gebeurd.

   5 likes
 4. Ik ben groot voorstander van een EU, een EU zonder invloed van de VS van A. , dus mogen de Britten er wat mij betreft eruit stappen want mede via het VK heeft Amerika invloed op dit prachtige continent, wat tot grote ongelukken leidt. En ja ik ben ze ondanks mijn afkeer zeker dankbaar voor de bevrijding van de nazi’s. Maar zoals het nu gaat hebben we straks een WO III.

  7 likes
  • Duuuuh,

   Het was juist omgekeerd. Lees de geschiedenis van de Rothschilds maar eens…
   Europa was eerder in de ,acht van de bankiers dan de V.S.
   Ooit gehoord van de Conventie van Wenen?

   In 1820 wilden de Rothschilds een nieuwe wereldorde utroepen. De toenmalige tsaar, Alexander I, heeft dit toen tegen gehouden

   Sindsdien is het, met name in de laatste decennia in de V.S en in Europa uitgeroepen.
   Een Nieuwe Wereldorde is niets anders dan deen wereldwijd feodaal stelsel waarbij de Rothschilds en consorten openlijk dicteren.

   8 likes
 5. Vraagje:
  Als de EU/ Nederland een dictatuur is: Stemmen jullie nog? Ik doe dit nl al decennia niet meer.
  Ga je stemmen, dan geef je TOESTEMMING!

  Als er totaal geen opkomst is bij de volgende verkiezingen dan geeft het Nederlandse volk pas een signaal af…

  9 likes
 6. Wel moeten we evolueren naar een wereldregering met een swingende Christus, als adviseur, aan het hoofd.

  3 likes
 7. De man heeft meer dan gelijk. Ik hoop op een Brexit en dat daarna de EU maar uit elkaar valt. Of de heren zomaar hun gemakkelijk gekregen centjes zullen laten gaan is een ander verhaal. Maar voor de bevolking heeft de EU alleen maar basis gelegd voor oorlogen. Hetzijn tss islam en lokale bevolking, hetzij tss landen.

  Tevens worden burgers leeggezogen terwijl een EU ambtenaar laat staan al de rest, nauwelijks of geen belasting dient te betalen, onwaarschijnlijk hoog pensioen krijgt en noem maar op.

  Nee de EU is inderdaad een fascistisch verhaal geworden met incomptetente lokaal afgeschreven politiekers aan het hoofd. Met als ultiemen top de veruitwending van Hilters derde rijk, Merkel

  6 likes
 8. Blijkens is dictatuur zo erg nog niet, maar het roepen van democratie herbergt het grootste gevaar. Ik voel me nu net als iemand in 1914 die de oorlog ziet als bevrijding, waarna we de puinhoop weer kunnen oprapen, wat schijnt te verbinden.
  LANG LEVE DE Uh uh uh nah ja, maakt niet uit wat…. doe maar iets.

  3 likes
 9. Niet alleen de EU moet uit elkaar maar alle macht wereldwijd moet zoveel mogelijk gedecentraliseerd en in stukken gehakt. Macht corrumpeert immers altijd dus hoe groter de macht hoe groter de corruptie.

  China heeft naar verluidt op 19 april j.l. the federal reserve in Amerika een mogelijk fatale nekslag toegediend.

  http://www.wanttoknow.nl/nieuws/chinezen-laten-us-als-een-blok-vallen/

  En dan maar hopen dat de Chinezen zich een beetje gaan gedragen en ons niet onder de voet willen gaan lopen.

  3 likes
 10. De EU Brussel werken aan een derde Rijk waar Brussel de dienst uitmaakt en als dat volledig gelukt is dan nou dan hebben we niks meer te vertellen dan is het een dictoriaal met een nepdemocratie.

  2 likes
 11. Veel mensen zijn al zombies, ‘heilig’ overtuigd van de geromantiseerde geschiedschrijving in ons staatsonderwijs. Nu staat de (ICT)-technologie de globalisten in staat hun natte droom te verwezenlijken. ‘smart’phones, ‘smart’cities, ‘smart’ mobility, ‘smart’ globalization. Allemaal al in VN beleid gegoten.
  Dat gaat allemaal NIET leuk worden, niet beter, noch voordeliger.
  Wat veel mensen nóg niet door hebben:
  The issue is covered in a book “Die Deutsche Karte”
  Extract from CNN: Ex-head of MAD reveals shocking details of the 1949 US-German secret treaty

  “Still, the very fact of its appearance indicates that the German intelligence community is increasingly dissatisfied with the role of being a vassal of the United States (the definition applied to Europe by Zbigniew Brzezinski), imposed on Western Germany after World War II.
  http://www.rpmonitor.ru/en/en/detail.php?ID=8857 http://eldib.wordpress.com/2008/05/19/berlin-is-washingtons-vassal-until-2099/

  1 likes
 12. Even een reactie op An Argie. Als we allemaal niet gaan stemmen…. Zou ik graag aan mee doen. En stel dat je daar een groot deel van de bevolking voor mee krijgt. Dan heb je nog steeds een deel over die wel gaat stemmen. En stel dat dat de groep is die wel heel bewust altijd stemt en voornamelijk op de geijkte partijen…..VVD, PvdA, D66…..De binnengekomen stemmen worden dan tot 100% verklaard en dan heb je weer de zelfde club aan het roer die er nu ook staan. Dus als je daadwerkelijk een verandering wilt, zul je heel bewust wel moeten gaan stemmen en dan vooral op partijen die zich nu in de oppositie bevinden en niet in het veilige midden. Voel je je goed bij de prestatie van de huidige club dan weet je wat je te doen staat. Ik stem niet PvdA, niet VVD en heb geen vertrouwen in politici. Maar ik ga wel stemmen want als je geen mening hebt en niet stemt laat je dus toe dat de mening van anderen over jou lot beslist.

  1 likes
 13. EU is een fascistische, communistische dictatuur en waarin o.a. Bilderberggroep gedijt.

  1 likes
 14. EU is onderdeel van de NWO. 1 wereld. 1 wereldregering enz. Alle wereldleiders(eeuwenoude bloedlijnen) spelen dit spel mee. De ruzies, oorlog enz. zijn er om dingen(vooral technologie) door te voeren, die een gewoon mens nooit zelf zal accepteren. bv. een land afgeven aan een buitenstaander. Onze soevereiniteit is door beurzen/technololgie enz. gestolen.
  vb. hier moet alles via technologie. Veel mensen(ouderen) willen dat niet eens en toch gebeurt het. Nou is een gadget/pc makkelijker aan te brengen(mijn eerste pc kwam gratis van de gemeente!), maar een bestaande macht wisseling kun je niet 123 omwisselen. Dus gebeurt dat door chaos. Assad bv. weet dit spel(NWO) ook wel,maar kan door gezichtsverlies(gewone man) niet alles zomaar opgeven. Hij speelt het spel dus gewoon mee. Erdogan ook. Zie piramide met schild in zijn vergaderkamer. Het schild staat voor Solomons zegel(zonnewiel/ster van david/oeroboros enz.). De zeven zegels. Die ook in de bijbel worden beschreven. Dus alles is 1 pot nat. De wereldleiders voeren een Niburu uit. Iets wat al meerdere malen gebeurt is. Zie oudheid. Verschillende geloofstijdperken. Shiva, maya’s enz.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

spaargeld

Dit totaal onrechtvaardige beleid zorgt ervoor dat uw spaargeld verdwijnt

ABN Amro heeft aangekondigd dat de rente ...

kraanwater

Kraanwater niet zo veilig als gedacht: vele duizenden kankergevallen in de EU. Loopt u gevaar?

Een chemische stof in kraanwater veroorzaakt in ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.