Homepagina » Buitenland » “EU is een fascistische, communistische dictatuur”
"EU is een fascistische, communistische dictatuur"

“EU is een fascistische, communistische dictatuur”

De Britse voormalig BBC-presentator David Icke is groot voorstander van een Brexit, een Brits vertrek uit de Europese Unie. Icke, die een populaire complotwebsite runt, heeft gezegd dat de EU een ‘fascistische, communistische dictatuur’ is en dat EU-leiders ‘duistere figuren zijn die je leven bepalen’.

Hij zei: “De keuze is als volgt. Of je kiest voor ongekozen duistere bureaucraten die zich boven nationale wetten en parlementen plaatsen, of voor wetten die in Groot-Brittannië zijn gemaakt.”

Icke vindt dat mensen wakker moeten worden. Hij zei dat de EU ‘één grote fascistische, bureaucratische, gecentraliseerde superstaat is’.

Word wakker

“Hecht een EU die wordt gerund door duistere bureaucraten, die samenwerken met de duistere bazen van grote corporaties en manipulatieve machten die in werkelijkheid de EU runnen, ook maar enige waarde aan het volk?” vroeg hij zich af. “Het volk is juist het doelwit van deze mensen. Waarom denk je dat overal op wordt bezuinigd?”

“En je denkt dat de EU een manier is om daar aan te ontsnappen?” ging hij verder. “Word wakker Labour Party! Word wakker Jeremy Corbyn en open je ogen voor de echte agenda.”

Bindend

Met nog twee maanden te gaan tot het Brexit-referendum loopt Groot-Brittannië het risico verscheurd te raken over de vraag of de Britten lid moeten blijven van de EU. Volgens een peiling van hoogleraar John Curtis is het verschil tussen Blijven en Vertrekken al weken miniem.

In tegenstelling tot het Nederlandse Oekraïene-referendum, is dit Britse referendum bindend. Stemmen de Britten voor een Brexit, dan vertrekken ze. Er is geen minimum opkomstpercentage, geen debat achteraf en geen manier voor de regering de stemming terug te draaien.

[Express]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
4 jaren geleden

100% waar!
Ik roep al jaren dat we in een Fascistische corrupte schijn democratie leven.

Freduardo
Freduardo
4 jaren geleden

**In tegenstelling tot het Nederlandse Oekraïene-referendum, is dit Britse referendum bindend. Er is geen minimum opkomstpercentage, geen debat achteraf en geen manier voor de regering de stemming terug te draaien.**
En dit soort referenda moet daarom ook hier komen.
Te beginnen met TTIP als onderwerp.
Maar dat zal een fascistische en communistische dictatuur nooit toestaan.
En daarmee is het gelijk van David Icke bevestigd.

Kalki
Kalki
4 jaren geleden

Wel moeten we evolueren naar een wereldregering met een swingende Christus, als adviseur, aan het hoofd.

Kalki
Kalki
Reactie op  Kalki
4 jaren geleden

Had ik maar naar de Meesters geluisterd, dan was ik met een UFO meegegaan, weg van deze fascistische, communistische dictatuur.

Jeff
Jeff
4 jaren geleden

Blijkens is dictatuur zo erg nog niet, maar het roepen van democratie herbergt het grootste gevaar. Ik voel me nu net als iemand in 1914 die de oorlog ziet als bevrijding, waarna we de puinhoop weer kunnen oprapen, wat schijnt te verbinden.
LANG LEVE DE Uh uh uh nah ja, maakt niet uit wat…. doe maar iets.

PvD
PvD
4 jaren geleden

En als een Brexit definitief is, dan zou Nederland snel moeten volgen. We hebben geen macht in ‘Brussel’, we betalen naar verhouding de hoogste afdracht, ook naheffingen betaalt NL gewoon zonder te morren. En in ruil daarvoor, krijgen we migranten …

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  PvD
4 jaren geleden

Op nieuwe gympen selfie’s makend op hun nieuwste iPhone, omdat ze in Den Haag oogkleppen op hebben. Het enigste wat ons nog redden kan is een revolutie waarbij die hele Haagse kliek zal worden geruimd zoals dat met Nicolai Ceausescu ook is gebeurd.

BerendW
BerendW
4 jaren geleden

Ik ben groot voorstander van een EU, een EU zonder invloed van de VS van A. , dus mogen de Britten er wat mij betreft eruit stappen want mede via het VK heeft Amerika invloed op dit prachtige continent, wat tot grote ongelukken leidt. En ja ik ben ze ondanks mijn afkeer zeker dankbaar voor de bevrijding van de nazi’s. Maar zoals het nu gaat hebben we straks een WO III.

an argie
an argie
Reactie op  BerendW
4 jaren geleden

Duuuuh,

Het was juist omgekeerd. Lees de geschiedenis van de Rothschilds maar eens…
Europa was eerder in de ,acht van de bankiers dan de V.S.
Ooit gehoord van de Conventie van Wenen?

In 1820 wilden de Rothschilds een nieuwe wereldorde utroepen. De toenmalige tsaar, Alexander I, heeft dit toen tegen gehouden

Sindsdien is het, met name in de laatste decennia in de V.S en in Europa uitgeroepen.
Een Nieuwe Wereldorde is niets anders dan deen wereldwijd feodaal stelsel waarbij de Rothschilds en consorten openlijk dicteren.

exegese
exegese
4 jaren geleden

Niet alleen de EU moet uit elkaar maar alle macht wereldwijd moet zoveel mogelijk gedecentraliseerd en in stukken gehakt. Macht corrumpeert immers altijd dus hoe groter de macht hoe groter de corruptie.

China heeft naar verluidt op 19 april j.l. the federal reserve in Amerika een mogelijk fatale nekslag toegediend.

http://www.wanttoknow.nl/nieuws/chinezen-laten-us-als-een-blok-vallen/

En dan maar hopen dat de Chinezen zich een beetje gaan gedragen en ons niet onder de voet willen gaan lopen.

kael
kael
4 jaren geleden

De man heeft meer dan gelijk. Ik hoop op een Brexit en dat daarna de EU maar uit elkaar valt. Of de heren zomaar hun gemakkelijk gekregen centjes zullen laten gaan is een ander verhaal. Maar voor de bevolking heeft de EU alleen maar basis gelegd voor oorlogen. Hetzijn tss islam en lokale bevolking, hetzij tss landen.

Tevens worden burgers leeggezogen terwijl een EU ambtenaar laat staan al de rest, nauwelijks of geen belasting dient te betalen, onwaarschijnlijk hoog pensioen krijgt en noem maar op.

Nee de EU is inderdaad een fascistisch verhaal geworden met incomptetente lokaal afgeschreven politiekers aan het hoofd. Met als ultiemen top de veruitwending van Hilters derde rijk, Merkel

an argie
an argie
4 jaren geleden

Vraagje:
Als de EU/ Nederland een dictatuur is: Stemmen jullie nog? Ik doe dit nl al decennia niet meer.
Ga je stemmen, dan geef je TOESTEMMING!

Als er totaal geen opkomst is bij de volgende verkiezingen dan geeft het Nederlandse volk pas een signaal af…

Jeff
Jeff
Reactie op  an argie
4 jaren geleden

Mee eens

exegese
exegese
Reactie op  an argie
4 jaren geleden

Helemaal mee eens @an argie stemmen is vrijwillig meewerken aan een criminele organisatie. Dit is bovendien bij de wet verboden en dus strafbaar.

Rene
Rene
4 jaren geleden

De EU Brussel werken aan een derde Rijk waar Brussel de dienst uitmaakt en als dat volledig gelukt is dan nou dan hebben we niks meer te vertellen dan is het een dictoriaal met een nepdemocratie.

x

Check Also

de jonge

De Jonge laat ons meebetalen aan schadeclaims coronavaccin: ‘Weg met die vent!’

Als een coronavaccin onverwachte bijwerkingen veroorzaakt, betaalt ...

coronavaccin

Psycholoog spreekt zich uit: ‘Ik ben tegen het coronavaccin’

De Amerikaanse farmaceut Pfizer zou zomaar eens ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

19
0
We lezen graag je reactie!x