Homepagina » Buitenland » Britse oud-premier pleit voor wereldregering om coronavirus te bestrijden
coronavirus
Foto: World Economic Forum, swiss-image.ch/Remy Steinegger CC BY-SA 2.0

Britse oud-premier pleit voor wereldregering om coronavirus te bestrijden

De voormalige Britse premier Gordon Brown roept wereldleiders op om een ‘tijdelijke wereldregering’ te vormen in de strijd tegen het coronavirus.

Brown wil dat internationale organisaties zoals de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de VN bevoegdheden krijgen en deel gaan uitmaken van een nieuw systeem aangestuurd door wereldleiders en gezondheidsexperts.

“Er moet een gecoördineerde wereldwijde reactie komen,” zei hij in de Britse krant The Guardian.

Meer geld en meer macht

Een internationale taakgroep moet ervoor zorgen dat de centrale banken hun inspanningen op elkaar afstemmen en helpen om een vaccin te ontwikkelen, aldus Brown, die wil dat de Wereldbank en het IMF meer geld en macht krijgen.

“Ik zou de G20 uitbreiden omdat je in de huidige situatie moet luisteren naar de landen die het zwaarst getroffen zijn, de landen die het verschil maken en landen waar grote aantallen mensen besmet kunnen raken, zoals die in Afrika,” zei hij.

Grenscontroles

Zoals is gebleken heeft het globalisme juist geholpen bij de verspreiding van het coronavirus.

Zelfs toen het virus om zich heen sloeg in China, hield de WHO vol dat landen geen grenscontroles hoefden in te stellen.

Toen veel westerse landen dat weken later alsnog deden, was het al te laat.

[Summit News]


Vond je dit waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

33 reacties

 1. Ik vind één zo’n wereldregering wel een mooi idee hoor. Wat zouden de Aliens wel moeten denken als ze op Aarde aankomen en dan zo’n ras tegenkomen die landjepik speelt en met elkaar oorlog voert en elkaar dood en allemaal dieren op een rij zetten, zo snel mogelijk vet mesten om vervolgens op te eten?
  Misschien denken die Aliens dan wel, laat ik maar een virusje op aarde uitstrooien om die mensensoort te decimeren.

  250 likes
  • “One Race, One Mind, One Goal, One Religion and all problems are solved”

   50 likes
  • Zeer veel likes, onnatuurlijk. Ik wist niet dat er zoveel NWO aanhangers op dit forum waren.

   A lot of people now stuck at home will be amongst those who used to dismiss conspiracy theories, and while not everything is a conspiracy it’s naive to think they don’t happen; but after a few weeks of reflection they’ll open their doors again with a different perspective on the world. 9/11 and the Global War on Terror are going to go through a lot of reexamination I would think, as will this and the 2008 bailouts and who got help and who didn’t.
   Some will be reluctant to confess their change of view if they scoffed at others in the past but no matter, they’re going to become conspiracy theorists all the same

   3 likes
  • hebben die aliens ook vleermuizen dan? er zit een gencode in het virus dat voor 98% overeenkomt met virussen die bij vleermuizen voorkomen. hebben ze dat stiekem gecopïeerd,dan?
   ik las dit op wikipedia. vreemd, nu ik er weer op kijk zie ik het niet meer staan.
   https://nl.wikipedia.org/wiki/COVID-19

   1 likes
 2. Bas van Stapelberg

  Tony en Gordon zijn zwaar gestoorde vrijmetselaartjes die dienaren zijn van Satan.
  En dat is de realiteit. Nooit begrepen waarom mensen dit niet willen zien.

  33 likes
 3. Wat hebben Hillary Clinton , Barrak Obama , Bill Cates , Frans Timmermans , Mark Rutte en Beatrix allemaal gemeen ?

  Ze zijn de aartsvijanden van de gewone mens , figuren die in een totaal andere wereld leven , een mensen leven is niets voor ze , allemaal hebben ze bloed aan hun handen letterlijk en figuurlijk , wij zijn alleen maar nummers die binnen een X aantal jaar tot zo,n 90% in aantal moeten zijn terug gebracht .

  Massa vernietigings wapens ?

  De miliaire wapens kennen we al , dat is onze Joker .

  Maar wat dacht je van

  Vaccinatie [ straks verplicht ]
  Vergif [ in voedsel ]
  5G , straling , crowd control
  Massa immigratie
  Biowapens

  De meeste regels voor discriminatie , racisme en het totaal uit zijn verband gerukte femisme hadden een doel

  We zijn letterlijk en figuurlijk ontwapend , echte vechtjassen zijn er niet meer in onze samenleving , echte ruwbasten en leiders die het tegen deze boze krachten zouden kunnen opnemen , dat is altijd al het hoofddoel van het femisme geweest de mannen letterlijk en figuurlijk ontwapen , dit is niet alleen door vrouwen bedacht , maar gewoon door de elite .

  20 likes
 4. Niks geen wereldregering.

  Gewoon stoppen met liegen en bedriegen en de bevolking de waarheid vertellen en gewoon weer eerlijk zijn tegen elkaar.
  Laat ieder land gewoon weer zijn eigen zaakjes runnen en als zij het niet alleen aan kunnen, dan zonder verplichtingen helpen.

  13 likes
 5. De WHO, De VN, De Wereldbank, IMF. zijn allen niet betrouwbaar!
  zij willen allen de NWO. en dat moet beslist niet. ook niet tijdelijk. Wat gevaarlijk zeg!

  11 likes
 6. Ik denk dat ze dit soort misdadigers met hun nazi ideeën voor eeuwig moeten opsluiten. Dan zijn we gered en hebben we onze macht terug.

  Alsof ze willen zeggen dat ze gif denken te kunnen bestrijden met meer gif en vrede en vrijheid brengen door het stichten van oorlogen en door bommen te gooien.

  De overheid en politici zijn niet de oplossing, maar juist de veroorzakers van alle problemen en ellende in de wereld en met meer overheid en meer politiek krijg je slechts meer en meer ellende en onvrijheden.

  En tijdelijk betekent voor altijd. Het gaat alles in de hogere versnelling en woekert het politieke kanker voort. Vanwaar eigenlijk deze haast? Of zit putin de Rotschild en de Bilderberg maffia op de hielen?

  Wedden dat na deze sluiting van ondernemingen veel IT multinationals graag voor de overheid aan de slag gaan, meer dan ze nu al doen en zo een totale controlestaat helpen te implementeren.

  9 likes
 7. Off topic: de dagelijkse kranten beginnen steeds meer op weekbladen als de Story of Privé te lijken (van vroeger, wel te verstaan) met hun berichtgeving en zuigen ze van alles uit de grote duim en zijn ze er ook nog van overtuigd dat de massa de leugens en verdraaiingen voor waar aannemen. Zou zelf durven stellen dat de Story en Privé tegenwoordig meer kwaliteit brengen.

  Maar hoe serieus kun je dagbladen nog nemen die zich op het niveau camping- en buurtroddel begeven? En dan vooral met hysterische en schreeuwende koppen en one-liners komen die totaal inhoudsloos blijken. Alle dagbladen maken zich daaraan schuldig of doen zich voor als zogenaamde kwaliteitskranten met beschaafde, betere en intellectuele
  berichtgeving en als zogenaamde ‘onhafankelijke’ nieuwsbrengers. Helemaal gestoord natuurlijk als men zich bedenkt dat veel nieuws komt uit één van de vele gecontroleerde zionistische nieuwsbronnen die klakkeloos (moeten) worden overgenomen.

  Dergelijke gecontroleerde drek uit het riool zie je ook in de politiek en op TV, vooral. bij de grote nieuwsbrengers RTLZ isj koploper met het brengen van nieuws wat nog aanstaande is. Eén van de idioten daar bleef vorige week maar drammen over helicoptergeld, alsof dat de oplossing is, maar zijn meesters wilden dit nieuws schijnbaar op hoog geiheidsniveau brengen om zo de weke hersenen te prepareren.

  Kijk en lees dergelijke gevaarlijke onzin nog maar heel weinig, om er vooral masr niet door geïnfecteerd te geraken.

  9 likes
 8. Ah ja, okee, een ‘tijdelijke wereldregering’ die daarna niet meer terug gedraaid zal worden. Degenen die de wereldregering wilden, hebben volgens sommigen al geen controle meer. Dat betreft de Cabal. Daarbij schijnen de heersende macht clubs net zo verdeeld te zijn als ze de mens verdeeld hebben. En onderling schijnen twee van die machtsblokken ook weer met elkaar overhoop te liggen om de illusie dat ze nog wel controle over de wereld zouden hebben. Die wereldregering zal er dus waarschijnlijk niet komen. Daar is ook al veel over geschreven. Er gaat wel veel veranderen maar dan niet zoals diverse websites nog steeds denken. Er is een bewustzijnsverandering gaande. Daar hebben ze geen controle over. Daarbij wordt er ook al een hele tijd geschreven dat het hele macht systeem steeds meer instort. Het enige wat ze dan uiteindelijk vernietigen is hun eigen machtsimperium. Wat we nu allemaal zien gebeuren wordt ook wel beschreven als de laatste wanhoopspoging om de macht te houden, wat ze dus in eite al niet meer zouden hebben.

  9 likes
 9. De machtsgreep is begonnen.Het Westen moet KAPOT! Een kleine groep elitisten wil de totale controle en werkt aan ee mmachtsgreep die alles bedreigt waarvoor jij en ik ooit gewerkt hebben.
  De globalistische elite troffen elkaar tijdens het laatste weekend van september 2015 in New York om de laatste hand te leggen aan hun duistere meesterplan. Het doel van dit plan is om het Westen compleet kapot te maken en zo de volledige controle te grijpen. Dit gaat over macht. En geld. Veel geld. Het plan is sindsdien in werking en de dramatische gevolgen voor onze maatschappij zijn ondertussen voor iedereen zichtbaar. Ruïneer het volk.

  9 likes
 10. ik dacht al wanneer is het grote woord eruit?
  tijdelijk zegt deze idioot en wat denk je tijdelijk wordt voor altijd , althans als poetin er geen stokje voorsteekt.
  zou er buiten het virus ook een bepaald stofje in de lucht die de hersens van mensen aantast?
  het gaat nu wel erg op de hungergames lijken.

  8 likes
 11. Eindelijk een die in de openbaarheid komt.
  Dit is duidelijk een lid van de Deep State.
  Die willen al heel lang een wereldregering.
  Hopelijk zal dat nooit gebeuren.

  8 likes
 12. Waar de media hun kakem over op elkaar houden is Zweden. Daar gaan de kinderen wel naar school, daar mag je wel bijelkaar komen en zij doen het beter met meer bedden. Maar dat moge we uiteraard niet weten. De media werd helemaal hysterisch toen kinderen wel naar school mochten. We worden geregeerd door emotionele chantage van de media.

  https://reason.com/2020/03/25/despite-coronavirus-sweden-refuses-to-shutter-businesses-and-limit-gatherings/?amp&__twitter_impression=true

  7 likes
 13. Een ‘tijdelijke wereldregering’ daar is NIETS tijdelijkes aan, lees agenda 21/30, dit is wat dat zooitje tuig al héél lang wil een wereld dictatuur !!!
  dat zooitje tuig scheet bagger toe er zóveel protesten wereldwijd door milj. mensen gehouden werd, ze waren en zijn aan het verliezen !
  Als ze de stakingen verboden zouden hebben zouden er alleen nog maar meer protesten komen, nu door deze nep bedreiging mogen er nog maar 10 mensen bij elkaar samen komen en weg zijn de gelevest en andere stakingen probleem waardoor ze door deze mis-directie zonder problemen ” denken ” het 5G legerswapenysteem en oa de wereldregering zonder problemen te kunnen uitrollen omdat het klootjesvolk teveel bezig is met wat nergen toe doet HET CORONAVIRUS .
  Nou niet wat mij betreft , en laat googletranslate wat op deze website zit ( kijk maar rechts onderaan bij de downloads ) het maar vertalen dan weten ze tenminste met wie ze temaken hebben want ik ben ALLERMIST bang voor ze !!!!

  Axel M.

  7 likes
 14. I told you so… zie je nou, !!1 wereldregering.? NWO? Dus niet langer een complottheorie maar dit is waar deze lieden op uit zijn meeliftend op de hele coronahoax.

  Trouwens,.. begin 2018 heb ik ook een hele zware griep gehad. hoesten, koorts benauwd en bleef lang na de griep rug en longklachten houden. Het leek wel alsof iemand met een zweep dwars door mijn rug geslagen had met zeer forse kracht. Vermoedelijk was dat al de Corona-griep, maar ik ben nog sprinleven in 2020,tegelijkertijd werd mijn 91 jarige opa rond febr 2018 ziek in het bejaardenhuis waarin hij verbleef en overleed later aan extreme benauwdheidsklachten. Later hoorde ik dat er veel sterfgevallen waren in die maand in dat bejaardentehuis. Dus mijn conlusie dat dat hele coronagedoe er eerder was, maar geen hond die daar over repte. Feit is dat er nu een onwijs gestoorde hype rondom en ik krijg het niet meer uigesproken of uit mijn vingers… nou. vooruit Coronavirus. Ook wat érg opvalt is dat het nu al erg veel dagen onophoudelijk zonnig is met strakke blauwe luchten, met een zeer intense zon, en vrijwel tegelijk met het begin van de coronahype begonnen. Meer dan vermoedelijk het werk van Chemtrails. Dan zou je denken ik zie totaal geen chemtrails overdags, vermoedelijk spuiten ze dat in de avond en vooral in de nacht in de atmosfeer zodat rond 07.30/08.00 de zon op op volle kracht al schijnt !. Erg opvallend en niet natuurlijk. bizar rare dingen zijn er écht nu gaande om het maar zacht uit te drukken. Ik heb gelukkig bijna alles door.

  6 likes
  • Beetje rare redenatie wat de chemtrails betreft. Chemtrails zorgen juist voor “cloud-seeding” en een soort “haze” die er ontstaat, waardoor je juist de blauwe luchten en felle zon minder goed ziet.
   Dat juist nu met het corona virus de blauwe luchten en zon beter te zien zijn, bewijst volgens mij nu juist dat er momenteel door het afgenomen vliegverkeer minder chemtrails verspreid worden. M.a.w. bewijst dit dat we al jaren besproeid worden, maar nu even wat minder. (De blauwe luchten en felle zon zijn nu meer natuurlijk, meer zoals ik die uit mijn kindertijd herinner).

   3 likes
 15. Dat is opmerkelijk. Ik pleit al jaren voor een virus om de nieuwe wereld orde te bestrijden

  3 likes
 16. Een wereldregering is absoluut geen oplossing voor dit probleem. Alleen het betalen van meer belasting is de oplossing.

  3 likes
  • @Henk

   Meer belasting betalen is niet voldoende, geld kan uiteindelijk zo uit het niets worden getoverd. Daar zit denk ik in deze het knelpunt niet. Het punt is dat de VS en China beiden lonken naar een leidende macht in de wereld.

   En de EU is af te schrijven en daarbij niets anders dan de schlemiel, de aards debiel die zichzelf te hoog inschat, maar verder niets anders voorstelt dan te fungeren als bilmaatje van de VS.

   En daarom zal GB ook wel uit de EU zijn gestapt, om zelf weer leidend te worden. Opvallend dat GB nog niet de hielen heeft gelicht en de crisis ging los. Die hoeven in ieder geval daarom geen zuidelijke landen meer te redden. GB kwam er ‘toevallig’ zo maar even mooi met een schone kont van af. Those lucky bastards.

   4 likes
 17. Hij wil the British Empire nieuw leven inblazen?

  2 likes
 18. Het voordeel daarvan is natuurlijk wel dat er nog maar één regering is en alle andere naar huis kunnen.
  Dan hoef je nog maar tegen één regering op te boksen en kost al dat besturen de belastingbetaler veel minder geld. Laat maar komen hoor die ene wereldregering, lijkt me heerlijk.
  OF denken jullie er anders over? 🙂

  1 likes
  • je hebt geen idee waar je over praat.
   het kinderlijk naïeve druipt ervan af.

   no hard feelings.

   fff

   12 likes
  • @René

   De huidige lokale en nationale regeringen en Brussel blijven aanwezig, alleen zijn ze dan allen wel onder de macht en controle van een één wereldregering. Mij benieuwd hoe Rusland denkt over dergelijke idioterie.

   4 likes
 19. ik vind die meneer Gordon Brown, net een addertje.
  Maar dan wel onder het gras

  1 likes
 20. Nou, als het dan net zo goed werkt als de EU regering, dan kunnen we onze lol op. Timmerfrans als wereldleider! Iedereen, ook kinderen moeten dan verplicht een fles alcohol per dag drinken hahahha.
  Sorry, wordt er melig van.

  0 likes
 21. Gordon Brown, de meest waardeloze premier die Engeland ooit gehad heeft wil ook mee doen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

media

Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’

Wat je ook van hem vindt, Jort ...

doorbraak

Doorbraak in coronabehandeling? Nijmeegse artsen ‘hebben iets heel belangrijks gevonden’

Ernstig zieke coronapatiënten hebben heel weinig vitamine ...