BuitenlandCorona

Britse oud-premier pleit voor wereldregering om coronavirus te bestrijden

Help door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De voormalige Britse premier Gordon Brown roept wereldleiders op om een ‘tijdelijke wereldregering’ te vormen in de strijd tegen het coronavirus.

Brown wil dat internationale organisaties zoals de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de VN bevoegdheden krijgen en deel gaan uitmaken van een nieuw systeem aangestuurd door wereldleiders en gezondheidsexperts.

“Er moet een gecoördineerde wereldwijde reactie komen,” zei hij in de Britse krant The Guardian.

Meer geld en meer macht

Een internationale taakgroep moet ervoor zorgen dat de centrale banken hun inspanningen op elkaar afstemmen en helpen om een vaccin te ontwikkelen, aldus Brown, die wil dat de Wereldbank en het IMF meer geld en macht krijgen.

“Ik zou de G20 uitbreiden omdat je in de huidige situatie moet luisteren naar de landen die het zwaarst getroffen zijn, de landen die het verschil maken en landen waar grote aantallen mensen besmet kunnen raken, zoals die in Afrika,” zei hij.

Grenscontroles

Zoals is gebleken heeft het globalisme juist geholpen bij de verspreiding van het coronavirus.

Zelfs toen het virus om zich heen sloeg in China, hield de WHO vol dat landen geen grenscontroles hoefden in te stellen.

Toen veel westerse landen dat weken later alsnog deden, was het al te laat.

[Summit News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Optimaforma
Optimaforma
2 jaren geleden

Dat is opmerkelijk. Ik pleit al jaren voor een virus om de nieuwe wereld orde te bestrijden

H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Niks geen wereldregering.

Gewoon stoppen met liegen en bedriegen en de bevolking de waarheid vertellen en gewoon weer eerlijk zijn tegen elkaar.
Laat ieder land gewoon weer zijn eigen zaakjes runnen en als zij het niet alleen aan kunnen, dan zonder verplichtingen helpen.

René
René
2 jaren geleden

Het voordeel daarvan is natuurlijk wel dat er nog maar één regering is en alle andere naar huis kunnen.
Dan hoef je nog maar tegen één regering op te boksen en kost al dat besturen de belastingbetaler veel minder geld. Laat maar komen hoor die ene wereldregering, lijkt me heerlijk.
OF denken jullie er anders over? 🙂

IIS
IIS
2 jaren geleden

Ik denk dat ze dit soort misdadigers met hun nazi ideeën voor eeuwig moeten opsluiten. Dan zijn we gered en hebben we onze macht terug.

Alsof ze willen zeggen dat ze gif denken te kunnen bestrijden met meer gif en vrede en vrijheid brengen door het stichten van oorlogen en door bommen te gooien.

De overheid en politici zijn niet de oplossing, maar juist de veroorzakers van alle problemen en ellende in de wereld en met meer overheid en meer politiek krijg je slechts meer en meer ellende en onvrijheden.

En tijdelijk betekent voor altijd. Het gaat alles in de hogere versnelling en woekert het politieke kanker voort. Vanwaar eigenlijk deze haast? Of zit putin de Rotschild en de Bilderberg maffia op de hielen?

Wedden dat na deze sluiting van ondernemingen veel IT multinationals graag voor de overheid aan de slag gaan, meer dan ze nu al doen en zo een totale controlestaat helpen te implementeren.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

33
0
We lezen graag je reactie!x