Binnenland

‘Waarschijnlijk meer dan 2 vaccinaties nodig’ voor festival: ‘Krankzinnigheid ten top’

Help ons door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

ID&T gaat onderzoeken hoe evenementen op korte termijn alsnog veilig georganiseerd kunnen worden. Testen voor Toegang moet dan waterdicht zijn zodat er geen mensen zonder geldige QR-code binnen kunnen komen. De QR-code moet het bewijs zijn dat er zeer recent negatief is getest op het coronavirus. Twee vaccinaties zouden dan waarschijnlijk geen recht geven op toegang, schrijft het AD.

Er wordt met verbazing gereageerd op het bericht. “Daar gaat je summer of love! Wappies weer gelijk! Overigens, met nagenoeg nul ziekenhuisopnames en nul overlijdens per dag zijn prikken helemaal niet meer nodig!” schrijft singer-songwriter en oud-journalist Nicky Monreau.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Wappies weer gelijk!

Financieel expert Ab Flipse zegt: “Precies wat ik heb ‘voorspeld’. Twee vaccinaties straks niet voldoende, 20 ook niet. Het is de krankzinnigheid ten top.”

“En weer kunnen de zogenaamde ‘wappies’ een puntje van hun lijstje afvinken. Daar komt spuit nummer 3 en misschien wel 4 en 5, enzovoorts,” twittert Manfred. “Begint nu toch wel echt 14-0 voor de wappies te worden,” voegt Marnix toe.

Prikken tot 2024?

“Bedankt Hugo de Jonge, met je ‘dansen met Janssen’ en je ‘vaccineren helpt’. Ik word hier zo boos van!” schrijft Dionne. En Wen zegt: “Drie keer de prik voor een festival. Wanneer worden we wakker mensen!”

Mensen die denken na twee vaccinaties klaar te zijn, komen bedrogen uit. De Canadese premier Justin Trudeau, nauw verbonden aan het World Economic Forum, kondigde onlangs aan dat hij alvast vaccins heeft besteld voor de komende jaren:

4.9 59 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

129 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Natuurlijk hebben de wappies 100% gelijk. De wappies zijn namelijk de mensen, die hun informatie buiten de MSM vergaren. En dan bedoel ik de alternatieve sites, waar ze de ECHTE experts aan het woord laten.
Alles wat er nu gebeurt, is door de experts al maanden geleden voorspeld. En moet je voorstellen: ZONDER in een glazen bol te kijken, maar MET verstand van zaken.
Diegenen die zonder slag of stoot geloofden in de eerlijkheid van regering, OMT, RIVM, komen nu van een zeer koude kermis thuis.
Het idee alleen al, om je om de haverklap een staaf in je neus (zit ook giftroep op) en prikken in je lijf te laten zetten. Daar heb ik maar één woord voor: KNETTERGEK.
Laten wij wappies maar lekker nog even doorgaan met ALLES, waarvoor getest en geprikt moet worden, negeren. Dan MOET op een gegeven moment dit hele circus toch wel afgelopen zijn.
Er zijn heel wat leuke dingen te doen, zoals naar het strand, naar het bos. En dat is allemaal vrij te betreden.
Het belangrijkste voor ons, ongeprikten, is in ieder geval toch proberen zoveel mogelijk uit de buurt van de geprikten te blijven. Dan wordt het een heel moeilijk verhaal om ons overal de schuld van te geven.

Klaar mee.
Klaar mee.
2 jaren geleden

Dat ID&T zijn voor mij ook meelopers, eerst een zg. rechtszaak maar ondertussen, grr. 

klaus schwappie
klaus schwappie
2 jaren geleden

1 2 3 4 – pleister vaccin – totaal van God los

robert
robert
2 jaren geleden

maakt niet uit of de wappies weer gelijk krijgen, de oppervlakkige schapen maken elkaar de kop gek en praten elkaar na. het is bij sommige zo erg dat ik af en toe het gevel eb als ik met zo eentje praat dat ik naar de nos luister.

Back to top button
129
0
We lezen graag je reactie!x