GezondheidCorona

Deze 12 experts laten een heel ander geluid horen over corona

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Website OffGuardian heeft een lijstje gemaakt van 12 medisch deskundigen die een ander geluid laten horen over de corona-uitbraak dan de mainstream media.

Professor Joel Kettner van de Canadese Manitoba University zei bijvoorbeeld dat in de Chinese provincie Hubei 1 op de 1000 mensen besmet is geraakt en één op de 20.000 is gestorven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Deze cijfers helpen mogelijk om dit alles in perspectief te plaatsen, aldus dr. Kettner.

Zitten ernaast

De Israëlische arts en politicus Yoram Lass zei dat meer mensen sterven aan de gewone griep dan aan corona.

“In de Verenigde Staten sterven ieder jaar zo’n 40.000 mensen aan griep,” zei dr. Lass.

“Mensen die denken dat overheden virussen kunnen tegenhouden, zitten ernaast.”

De Zwitserse arts Pietro Vernazza merkte op dat een studie in vakblad Science laat zien dat 85 procent van de besmette personen nooit iets zal merken.

Minder gevaarlijk

Uit de studie blijkt dat één op de 1000 coronapatiënten sterft en dat het daarbij vooral gaat om mensen die aan het eind van hun leven zijn, zei dr. Vernazza.

“Ik ben geen fan van lockdowns. Je kunt scholen en crèches niet tot het einde van het jaar gesloten houden. Zolang duurt het totdat we een vaccin hebben. De lockdown had in Italië een averechts effect. Al snel kregen ziekenhuizen te maken met een gebrek aan ruimte terwijl het virus zich bleef verspreiden,” zei de Duitse radioloog Frank Ulrich Montgomery.

Professor Hendrik Streeck van de Universiteit van Bonn zei tegen de Frankfurter Allgemeine: “Het nieuwe virus is niet zo gevaarlijk. Het is zelfs minder gevaarlijk dan Sars-1.”

Hij voegde toe dat in Duitsland alleen oude mensen zijn gestorven aan Sars-CoV-2.

Coronaprobleem overdreven

Dr. Yannis Roussel en zijn onderzoeksteam hebben een studie gepubliceerd over het aantal sterfgevallen door het coronavirus in Frankrijk.

Het team concludeert dat het coronaprobleem overdreven is, aangezien er ieder jaar 2,6 miljoen mensen sterven aan luchtweginfecties.

Ter vergelijking zijn er nu zo’n 25.000 mensen overleden aan corona.

De Amerikaanse arts David Katz zei bezorgd te zijn dat de gevolgen van de lockdowns erger zullen zijn dan die van het virus zelf.

Geen geneesmiddel

“De aandelenbeurs veert uiteindelijk wel weer op, maar dat geldt niet voor veel bedrijven,” zei dr. Katz.

Professor Michael T. Osterholm van de Universiteit van Minnesota waarschuwde dat het stilleggen van de economie zal leiden tot het verlies van talloze banen, lang voordat er een vaccin is gemaakt.

Een landelijke lockdown is geen geneesmiddel, zei hij.

Bekijk hier de volledige lijst van experts die een ander geluid laten horen.

[OffGuardian]

4.7 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nico
Nico
4 jaren geleden

Waarom wordt er niet naar deze mensen geluisterd . Dat vraag ik me dan wel af?

MdeFilosoof
MdeFilosoof
4 jaren geleden

Ach hoeveel experts er ook zijn, ze zullen niet te zien zijn op de mainstream. Die volgen nu eenmaal het al ingeslagen narratief. Ze zullen misschien op termijn heel langzaam de hoeveelheid berichten afschalen. Maar nooit hun fouten en vooringenomenheid toegeven. Dat nooit. Ze hopen op termijn dat we het zullen vergeten wat voor de meest slaven in NL wel ook zal gebeuren. Als je nu een trein uit Nederland laat vertrekken naar onbekende bestemming, waarin mensen die een economische herplaatsing moeten moeten zitten. En bij aankomst dat er een douche wacht waarin iedereen onder moet, uiteraard voor hygiëne en besmettingsgevaar. Ik zweer je hele hordes stappen zo vrijwillig in de trein zonder zich wat af te vragen. De regering zal het toch wel weten.

Axel M
Axel M
4 jaren geleden

Ik las ooit eens dat de Nederlanders de domste volk te wereld is , toen had ik mijn twijfels maar ging toch meer richting wat er geschreven stond .
Nu met deze ONZIN ben ik overstag gegaan en kan dit nog beter plaatsen de Nederlandse bevolking ” iniedergeval het klootjes volk ”
zijn gehersenspoelde geindoctrineerde kudde dieren die ondanks de bewijzen met hand en tand de leugen van oa het NOS zullen verdedigen, probeer dat wat in dit artikel geschreven staat hen maar eens wijs te maken, ik heb het menig keer geprobeerd en als ik na de bewijzen opgenoemd te hebben zei dat ze het eens moesten gaan uit zoeken kreeg ik als antwoord ” waarom ga jij het niet uitzoeken ” !
Nou ach het is mijn beroep ik ben natuurgeneeskundige, maar dat zegt NIETS tenopziche van het NOS journaal wat mijn bovengeschreven bevestigd !

Axel M.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
4 jaren geleden

Engelse overheid website:
“As of 19 March 2020, COVID-19 is no longer considered to be a high consequence infectious diseases (HCID) in the UK.”

https://www.gov.uk/guidance/high-consequence-infectious-diseases-hcid#status-of-covid-19

Waar zijn we mee bezig ??
In de UK is er sinds 19 maart geen bedreiging meer !

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x