Homepagina » Gezondheid » Deze 12 experts laten een heel ander geluid horen over corona
corona
Foto: Pixabay

Deze 12 experts laten een heel ander geluid horen over corona

Website OffGuardian heeft een lijstje gemaakt van 12 medisch deskundigen die een ander geluid laten horen over de corona-uitbraak dan de mainstream media.

Professor Joel Kettner van de Canadese Manitoba University zei bijvoorbeeld dat in de Chinese provincie Hubei 1 op de 1000 mensen besmet is geraakt en één op de 20.000 is gestorven.

Deze cijfers helpen mogelijk om dit alles in perspectief te plaatsen, aldus dr. Kettner.

Zitten ernaast

De Israëlische arts en politicus Yoram Lass zei dat meer mensen sterven aan de gewone griep dan aan corona.

“In de Verenigde Staten sterven ieder jaar zo’n 40.000 mensen aan griep,” zei dr. Lass.

“Mensen die denken dat overheden virussen kunnen tegenhouden, zitten ernaast.”

De Zwitserse arts Pietro Vernazza merkte op dat een studie in vakblad Science laat zien dat 85 procent van de besmette personen nooit iets zal merken.

Minder gevaarlijk

Uit de studie blijkt dat één op de 1000 coronapatiënten sterft en dat het daarbij vooral gaat om mensen die aan het eind van hun leven zijn, zei dr. Vernazza.

“Ik ben geen fan van lockdowns. Je kunt scholen en crèches niet tot het einde van het jaar gesloten houden. Zolang duurt het totdat we een vaccin hebben. De lockdown had in Italië een averechts effect. Al snel kregen ziekenhuizen te maken met een gebrek aan ruimte terwijl het virus zich bleef verspreiden,” zei de Duitse radioloog Frank Ulrich Montgomery.

Professor Hendrik Streeck van de Universiteit van Bonn zei tegen de Frankfurter Allgemeine: “Het nieuwe virus is niet zo gevaarlijk. Het is zelfs minder gevaarlijk dan Sars-1.”

Hij voegde toe dat in Duitsland alleen oude mensen zijn gestorven aan Sars-CoV-2.

Coronaprobleem overdreven

Dr. Yannis Roussel en zijn onderzoeksteam hebben een studie gepubliceerd over het aantal sterfgevallen door het coronavirus in Frankrijk.

Het team concludeert dat het coronaprobleem overdreven is, aangezien er ieder jaar 2,6 miljoen mensen sterven aan luchtweginfecties.

Ter vergelijking zijn er nu zo’n 25.000 mensen overleden aan corona.

De Amerikaanse arts David Katz zei bezorgd te zijn dat de gevolgen van de lockdowns erger zullen zijn dan die van het virus zelf.

Geen geneesmiddel

“De aandelenbeurs veert uiteindelijk wel weer op, maar dat geldt niet voor veel bedrijven,” zei dr. Katz.

Professor Michael T. Osterholm van de Universiteit van Minnesota waarschuwde dat het stilleggen van de economie zal leiden tot het verlies van talloze banen, lang voordat er een vaccin is gemaakt.

Een landelijke lockdown is geen geneesmiddel, zei hij.

Bekijk hier de volledige lijst van experts die een ander geluid laten horen.

[OffGuardian]


Vond je dit artikel belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. Ik las ooit eens dat de Nederlanders de domste volk te wereld is , toen had ik mijn twijfels maar ging toch meer richting wat er geschreven stond .
  Nu met deze ONZIN ben ik overstag gegaan en kan dit nog beter plaatsen de Nederlandse bevolking ” iniedergeval het klootjes volk ”
  zijn gehersenspoelde geindoctrineerde kudde dieren die ondanks de bewijzen met hand en tand de leugen van oa het NOS zullen verdedigen, probeer dat wat in dit artikel geschreven staat hen maar eens wijs te maken, ik heb het menig keer geprobeerd en als ik na de bewijzen opgenoemd te hebben zei dat ze het eens moesten gaan uit zoeken kreeg ik als antwoord ” waarom ga jij het niet uitzoeken ” !
  Nou ach het is mijn beroep ik ben natuurgeneeskundige, maar dat zegt NIETS tenopziche van het NOS journaal wat mijn bovengeschreven bevestigd !

  Axel M.

  66 likes
  • Zelfs na het zien van de docu controlled demolution 9\11 waarin echt alles tot op elk detail wordt uitgelegd blijft voor deze mensen de pancake theorie fier overeind staan , alhoewel de meeste mensen de docu geen eens willen bekijken omdat ze het als een complot theorie beschouwen .

   Inderdaad compleet gehersenspoeld !

   43 likes
   • Het zijn reeds zieke mensen rond de 80 die er aan overlijden en twee derde tot tachtig procent van de coronapatiënten die op de intensive care liggen, heeft overgewicht. Dus daarom moet de hele wereld in lockdown, door anderen die ongezond wensen te leven, tja.

    7 likes
  • Behalve dan de meeste mensen die op deze site komen.
   Ik kom ook genoeg domme Nederlanders tegen . Ze danken NOOIT zelf na

   6 likes
  • inderdaad, het is massahysterie.
   hopenlijk houdt het denkend deel der natie nog zijn gezond verstand.
   als grote oorzaak zie ik hier de zeer overdreven en gevaarlijke informatie van de media
   het aantal gevallen van de griepepidemieen overtreft vele malen het coronavirus.
   maar ja, wederom Gezond Verstand.

   5 likes
  • Beste, ik post nogmaals het volgende, opgepikt van een andere site:
   A lot of people now stuck at home will be amongst those who used to dismiss conspiracy theories, and while not everything is a conspiracy it’s naive to think they don’t happen; but after a few weeks of reflection they’ll open their doors again with a different perspective on the world. 9/11 and the Global War on Terror are going to go through a lot of reexamination I would think, as will this and the 2008 bailouts and who got help and who didn’t.
   Some will be reluctant to confess their change of view if they scoffed at others in the past but no matter, they’re going to become conspiracy theorists all the same
   Ik kan alleen maar zeggen: laten we het hopen.

   1 likes
 2. Ach hoeveel experts er ook zijn, ze zullen niet te zien zijn op de mainstream. Die volgen nu eenmaal het al ingeslagen narratief. Ze zullen misschien op termijn heel langzaam de hoeveelheid berichten afschalen. Maar nooit hun fouten en vooringenomenheid toegeven. Dat nooit. Ze hopen op termijn dat we het zullen vergeten wat voor de meest slaven in NL wel ook zal gebeuren. Als je nu een trein uit Nederland laat vertrekken naar onbekende bestemming, waarin mensen die een economische herplaatsing moeten moeten zitten. En bij aankomst dat er een douche wacht waarin iedereen onder moet, uiteraard voor hygiëne en besmettingsgevaar. Ik zweer je hele hordes stappen zo vrijwillig in de trein zonder zich wat af te vragen. De regering zal het toch wel weten.

  27 likes
 3. Waarom wordt er niet naar deze mensen geluisterd . Dat vraag ik me dan wel af?

  15 likes
 4. Daar komt nog bij dat deze volslagen gekte in bijna de hele wereld door regeringen en hun zogenaamd deskundigen volledig onderschrijven. Het hele coronaverhaal is op talloze wijze volledig lek geschoten en toch voelen zij zich geroepen hun land volledig op stang te jagen en richting afgrond te duwen. Dat maakt in een klap overduidelijk dat de hele wereld geregeerd wordt door gewetenloze satanisten. Zij spelen allen onder dat ene hoedje, satanshoedje !

  11 likes
 5. Het getal 85% van de mensen die niets tot nauwelijks iets voelt klopt. Het gaat echter om de 15% die wel goed ziek is, waarvan ongeveer 5% in het ziekenhuis beland (1-2% IC) en dit zijn ook mensen die nog ook langer willen leven, ook al zijn ze wat dikker, hebben ze een hoge bloeddruk, hartfalen, suikerziekte, etc… De ziekenhuizen zijn overbelast in een paar weken tijd, wat nog nooit bij een normale griep is gebeurd, in de laatste 100 jaar. Vooral de IC’s, omdat COVID19 voor een luchtweginfectie zorgt die vaak uitmond in een (fatale)longontsteking. Moeten we het vrij laten, zodat er helemaal geen IC’s meer zijn? Degene die hiervoor pleit mag als eerste niet meer gebruikmaken van een IC, wanneer dit moment zich voordoet.

  Bovenstaande wil echter niet zeggen dat ik niet geloof dat dit virus uit een lab kan komen of ook (preventief) bestrijd kan worden met vitamines, goede conditie, afstand houden, handen wassen, mondkapje, etc..

  8 likes
  • @Elske je schreef : De ziekenhuizen zijn overbelast in een paar weken tijd, wat nog nooit bij een normale griep is gebeurd, in de laatste 100 jaar.

   Ik weet niet waar je dat vandaan hebt maar daar klopt werkelijk geen snars van. Kijk onder de onderstaande link waar de gevolgen immense griepgolf van 2017/2018 door het RIVM zelf wordt weergegeven. Een oversterfte van 9500 mensen die feitelijk geheel te wijten leek aan de griep. Een gigantisch tekort aan ic-bedden en totale hectiek in de ziekenhuizen, waar de politiek niets mee gedaan heeft, sterker nog we hebben sindsdien beduidend MINDER ic-bedden. Het sterfte cijfer van corona is in vergelijking met 2027 werkelijk peanuts en de reactie dan ook totaal overtrokken.
   Daar komt bij dat de oversterfte heden ten dage in ons land nog steeds verwaarloosbaar is, zelfs in een land als Italie is het nog steeds netjes binnen de lijntjes. Raar he ?

   https://www.snpg.nl/wp-content/uploads/2018/10/infographic-RIVM-Griep-in-beeld-winter-2017-18.pdf

   11 likes
  • @eslke . Je begrijpt het niet, wat exegese beschrijft is waar. klik op google CDC-006-00019, Revision: 02 CDC/DDID/NCIRD/ Division of Viral Diseases dan zien op de 2e alinea dat de infectie volgens de PCR test niet specifiek toegewezen kan worden aan corona, maar de laatste zin is belangrijk want daarin staat dat elke positieve reactie wel wordt toegewezen aan corona. Men is door angst en onwetendheid alles gaan toewijzen aan corona waardoor de ziekenhuizen overbelast worden. Bij de gewone griep waar geen enkel aandacht door de media wordt(ook scripted) besteed worden deze personen ook niet naar het ziekenhuis gestuurd en sterven thuis. Check ook worldometer dat geeft ook aan de aantallen “corona”gevallen per land en zet dit af tegen het aantal inwoners dan zie dat de hele coronavirus een complete hoax is. Ik voorzie in de maanden mei,juni en volgend een complete economische bloedbad. Vele MKB bedrijven hebben geen weerstandsvermogen opgebouwd om de mindere tijden te kunnen overbruggen. Nu wil de overheid bijspringen maar waar halen zij het geld vandaan. Antwoord: van de burgers, dus eventuele loonsverhogingen smelten als sneeuw voor de zon. Dit is een generale repetitie voor de NWO.

   7 likes
 6. Engelse overheid website:
  “As of 19 March 2020, COVID-19 is no longer considered to be a high consequence infectious diseases (HCID) in the UK.”

  https://www.gov.uk/guidance/high-consequence-infectious-diseases-hcid#status-of-covid-19

  Waar zijn we mee bezig ??
  In de UK is er sinds 19 maart geen bedreiging meer !

  6 likes
 7. Er kan wel beweerd worden dat ge gewone griep meer mensenlevens kost. Toch hoor of zie ik andere jaren niet dat het zorgstelsel zo zwaar belast wordt dat nu wellicht duitsland eraan te pas moet komen om onze patienten op te vangen. Een vriendin van mijn nicht werkt in Parijs in hospitaal op Corona afdeling. Het is letterlijk een nachtmerrie. Gaan griep epidemie die daaraan kan tippen. en echt niet alleen dat wat oud,zwak en misselijk is. Ook jonge en vitale mensen worden slachtoffer.

  6 likes
  • Dat is andere jaren ook zo geweest,vooral in 2017/18,maar daar werd amper aandacht aanbesteed.
   Wel hebben kleine artikelen hierover in kranten gestaan.
   Dankzij Rutte zijn bezuinigingsbeleid ligt de gezondheidszorg op zijn gat.
   Italië en Spanje moesten van Brussel bezuinigen en dat hebben ze geweten.
   Overal in Europa is een tekort op elk gebied in de zorg.

   1 likes
 8. IK wil het best aannemen, maar waren zitten de ic’s dan overvol?

  2 likes
 9. Dus je mag nu in nood geen mond-op-mond beademing toepassen? Misschien moeten mensen dan met een fietspomp rondlopen.

  0 likes
 10. “De lockdown had in Italië een averechts effect. Al snel kregen ziekenhuizen te maken met een gebrek aan ruimte terwijl het virus zich bleef verspreiden,”

  Snap ik niet. Wat heeft ‘t een met ‘t ander te maken?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

media

Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’

Wat je ook van hem vindt, Jort ...

doorbraak

Doorbraak in coronabehandeling? Nijmeegse artsen ‘hebben iets heel belangrijks gevonden’

Ernstig zieke coronapatiënten hebben heel weinig vitamine ...