UFO

Britse piloot ziet onbekend object bij Heathrow

Help ons door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Britse piloot heeft in de buurt van luchthaven Heathrow een ongeïdentificeerd vliegend object gezien. Volgens de piloot had het object de vorm van een rugbybal.

Het incident deed zich voor toen het toestel, een Airbus A320, boven het platteland van Berkshire vloog, op zo’n 30 kilometer van Heathrow.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De gezagvoerder was er zeker van dat het object in botsing zou komen met het vliegtuig. Het object passeerde uiteindelijk op enkele meters van het toestel. De verkeerstoren kon het mysterieuze object niet traceren met behulp van de radar. Op militaire radartoestellen was ook niets te zien.

Het incident, dat gebeurde op 13 juli om 06.35 uur, is pas nu bekendgemaakt. Uit onderzoek is gebleken dat er op dat moment geen andere vliegtuigen of weerballonnen in de buurt waren.

Gat in het wolkendek

Het komt vaak voor dat piloten en medewerkers van luchthavens UFO’s zien. De Mexicaanse oud-luchtverkeersleider Enrique Kolbeck zag gedurende zijn carrière vaak onbekende vliegende objecten rond de Internationale Luchthaven Benito Juárez.

Afgelopen week werd een UFO waargenomen bij de Internationale Luchthaven van Peking. Twee vliegtuigen werden omgeleid en tientallen vluchten liepen vertraging op. Het bleek uiteindelijk te gaan om een drone.

De online tentoonstelling ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van O’Hare International Airport, een vliegveld op 27 kilometer van Chicago, bevatte een video uit 2006 van een piloot die melding maakt van een UFO.

Op 7 november dat jaar hing er minutenlang een schotelvormig object boven het vliegveld. Volgens veel getuigen, waaronder piloten en ander luchtvaartpersoneel, schoot het object recht omhoog waardoor het een groot gat in het wolkendek achterliet.

Kattengeluiden

Eind juli 2012 zag een piloot een UFO toen hij Kansas City International Airport wilde naderen. Toen hij de landing inzette zag hij samen met zijn co-piloot dat zijn vliegtuig werd vergezeld door een onbekend object.

In augustus 2011 werden verschillende vluchten omgeleid nadat een mysterieus object was waargenomen boven Jiangbei International Airport in de Chinese stad Chongqing. Een jaar eerder deed zich een vergelijkbaar incident voor. Toen werd luchthaven Xiaoshan in de oostelijke stad Hangzhou afgesloten nadat luchtverkeersleiders een UFO op hun radar hadden zien verschijnen.

In maart 2011 kwam het bericht naar buiten dat luchtverkeersleiders in Siberië een UFO hadden gezien met aan boord een vrouwelijke buitenaardse die sprak in een soort kattentaal. Het mysterieuze object verscheen plots op de radar boven de stad Jakoetsk. De luchtverkeersleiding probeerde contact te maken met het schip, maar ‘bleef een stem horen die kattengeluiden maakte’.

Bron: Independent.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vonzie
Vonzie
10 jaren geleden

Was er laatst ook niet 1 of andere omroep die ook een eikelachtig iets hadden gefilmd vanuit een klein vliegtuigje? Ze vroegen toen aan de lezers wat het zou kunnen zijn.

Kurt
Kurt
10 jaren geleden

Waarom ontbreekt hier zo vaak de waarnemingsdatum bij een artikel? Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat hier -mogelijk bij gebrek aan kopij – vaak oud nieuws wordt herhaald.

Carpediem
Carpediem
10 jaren geleden

Waarom geen bevestiging van de co-piloot ??
Vandaag alweer in de krant, ufo vliegveld bremen

Cj
Cj
10 jaren geleden

[quote name=”Kurt”]Waarom ontbreekt hier zo vaak de waarnemingsdatum bij een artikel? Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat hier -mogelijk bij gebrek aan kopij – vaak oud nieuws wordt herhaald.[/quote]

Nee hoor, dit heeft onlangs ook in de MSM gestaan, AD dacht ik.
Ook is er een UFO gesport in Bremen zoals Carpediem al aangaf.

Er zullen er nog velen volgen.
Dit beloofd wat voor het nieuwe jaar.

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x