Homepagina » Chemtrails » Burger dient WOB-verzoek in over chemtrails
Burger dient WOB-verzoek in over chemtrails

Burger dient WOB-verzoek in over chemtrails

Afgelopen maand heeft een burger bij de overheid met een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) om informatie gevraagd over chemtrails.

Met een dergelijk verzoek kunnen burgers inzicht krijgen in overheidsinformatie. De aanvrager wilde informatie die inzicht geeft in de chemtrails die worden uitgestrooid over burgers.

Het beroep bestond uit vier verschillende vragen. Deze vragen hadden betrekking op de reden waarom er chemtrails zijn, de frequentie waarmee gevlogen wordt, de grondstoffen die worden gebruik en of de vliegtuigen een transponder gebruiken.

Uitstoot

Er kwam een officiële respons van het ministerie van Infrastructuur en Milieu (IenM). Het ministerie beschikt naar eigen zeggen niet over documenten waarin informatie over chemtrails is neergelegd en kan het verzoek om informatie niet honoreren.

Als toelichting gaf het ministerie: “Vliegtuigstrepen worden gevormd ten gevolge van de uitstoot van waterdamp door vliegverkeer. Als de warme vochtige lucht die door de vliegtuigmotor wordt uitgestoten zich mengt met voldoende koude lucht op grote hoogte in de atmosfeer kunnen zich ijkristallen vormen, zichtbaar als vliegtuigstrepen. De kleur van de vliegtuigstrepen wordt vooral bepaald door de positie van de zon ten opzichte van de strepen en de waarnemer.”

Uitwaaieren

Volgens het ministerie kunnen vliegtuigstrepen ‘lange tijd blijven bestaan en wijd uitwaaieren’ als de ‘omgevingslucht vochtig genoeg’ is. De directeur-generaal bereikbaarheid bij het ministerie voegde toe dat de vliegtuigstrepen nauwelijks effect hebben op de luchtkwaliteit en het leefmilieu van de mens.

Om te achterhalen met welke frequentie wordt gevlogen verwees het ministerie de aanvrager door naar de websites van de verschillende Nederlandse luchthavens.

Op de vraag welke grondstoffen worden gebruikt antwoordde het ministerie dat de kerosine voor de vliegtuigen wordt gemaakt van aardolie. Tot besluit merkte het minsterie op dat de vliegtuigen die contrails vormen in ieder geval een transponder gebruiken, aangezien het gebruik ervan in vliegtuigen in Nederland op een paar gebieden na verplicht is.

Bron: Rijksoverheid.nl

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

63 reacties

 1. Ja hoor, ik voel me wel opgelucht… Want dit bevestigd mijn weten dat het ministerie gewoon antwoord met een grove leugen en dat ik niet zelf iets verzin. Ik had niet echt een eerlijke reactie verwacht. Condensstrepen? Die lossen snel op, chemtrails niet.

  En de kleur wordt bepaald door de stand van de zon? Ik dacht het niet, die wordt natuurlijk bepaald door de samenstelling van de chemische troep die over ons uitgestort wordt.
  Maar goed, dat weet iedereen die zich hier een beetje in verdiept heeft.

  1 likes
 2. #Liter ziet het goed. Ze kunnen weer slapen op het Ministerie. De schapen zullen deze verklaring ook wel weer accepteren.Maar ik merk wel dat men steeds recalcitranter wordt van dit soort verklaringen. De oorlogs die wordt gevoerd tegen de mensheid wordt straks realiteit voor een ieder die nog niet wakker is.

  Broeders houd vol, de versterking wordt hopelijk wakker.

  1 likes
 3. Het antwoord van het ministerie is een hele opluchting…voor jullie ook denk ik?

  0 likes
 4. Het mooie en het vreemde is dat die rakkers van het ministerie zelf ook onder die gespoten troep moeten leven,, hersenspoeling!! Geo engenering, sproeien met strontium, aluminium,, mischien om die vieze monsanto een stukje in het zadel te helpen!! Kijk complot alweer gemaakt!! 😉

  0 likes
 5. Prins Willem-Alexander

  The Chemtrail Boy!

  http://olgacomscandal.wordpress.com/

  0 likes
 6. O ja ook wel eens gezien dat er een vliegtuig eerst niets had en ineens wel strepen dan moet er iets aangezet worden .Proficiat voor hun leugens kloppen niet .Dit heb ik ook gehad van de Belgische Regering toen ik een klacht indienden en over G M O ‘S zeggen ze dat het door de bemesting van de boeren komen dat het een te veel in het water komt en bladie bladie bla .Wat heeft dit weer met die rommel van Mosanto te maken ??? Nee krijgen de boeren hier de schuld .Als ze eens op houden met hun gekijl .

  0 likes
 7. Ja, natuurlijk, geweldig, want wie kun je nu meer vertrouwen dan de overheid, als die zeggen burgers slaap zacht, dan kan U met een gerust hart zalig slapen, alleen wakker worden kan wat moeilijk worden.

  0 likes
 8. AAh gaat toch weg ze doen boter kaas en eieren in de lucht,en daarom stinkt de lucht vaak zeker ei.

  0 likes
 9. Goed initiatief !!

  Gewoon de vraagstelling veranderen en opnieuw indienen.

  Indien niet bekend is wat er gesproeid word ‘bewijs’ mee zenden en vragen om onderzoek om te kunnen uitsluiten.

  0 likes
 10. [quote name=”H. Liter”]Het antwoord van het ministerie is een hele opluchting…voor jullie ook denk ik?[/quote]

  Wat had je anders verwacht dan? Een antwoord zoals ” ja sorry we spuiten al jaren kunstmatige wolken over het land wat alles en iedereen beïnvloed ”

  0 likes
 11. Ik snap weinig van politiek, je moet dan door en door corrupt zijn en je laten leiden door vriendjes van vriendjes die er voor zorgen dat als je faalt je wel ergens een baantje kunt krijgen of als je nog verder faalt in de EU terecht komt, welke een poel is van doortrapte lobbyisten betaalt door diverse grote industrieën en daarna op je pluche van een uit de EU betaalde chaletje een wijntje kunt nippen met een hoer.
  Ik heb zo’n baan,

  Getekend van Rompuy

  0 likes
 12. tobyi or notting

  prachtig zijn dit de zijn de eerste vragen waarop geantwoord woord nu door vragen en alle vragen bundelen.
  werk samen. Maak de vragen van de opprevlakte naar de diepte en als er geen antwoorden komen kan je een stichting oprichten van de ingebreke stellings uitbetalingen.

  hadden UFO`s maar chemtrails!!!

  0 likes
 13. [quote name=”Catharina R”]O ja ook wel eens gezien dat er een vliegtuig eerst niets had en ineens wel strepen dan moet er iets aangezet worden .Proficiat voor hun leugens kloppen niet .[/quote]

  Of hij komt in een koudere luchtlaag, of hij komt in een hogere luchtlaag…. kom op dat kun je zelf toch ook wel bedenken?

  0 likes
 14. Mijn moeder verzucht wel eens..vroeger kon je je fantasie laten werken door dieren in de wolken te zien. Nu kun je alleen nog strepen tellen.

  0 likes
 15. En als het condenssporen zijn die uitwaaien en zo een wolkendeken vormen vind ik dat gewoon niet kunnen en moeten vliegtuigen aan de grond blijven als de lucht koud is of anders vliegen ze maar ver om of zo. Ik had graag zon / wolken / warmte zoals de natuur het brengt en wil niet dat vliegtuigen de lucht dichtsmeren met hun vieze uitstoot. Maar dat het condenssporen zijn geloof ik sowieso niet.

  0 likes
 16. [quote name=”Frits”]Ik snap weinig van politiek, je moet dan door en door corrupt zijn en je laten leiden door vriendjes van vriendjes die er voor zorgen dat als je faalt je wel ergens een baantje kunt krijgen of als je nog verder faalt in de EU terecht komt, welke een poel is van doortrapte lobbyisten betaalt door diverse grote industrieën en daarna op je pluche van een uit de EU betaalde chaletje een wijntje kunt nippen met een hoer.
  Ik heb zo’n baan,

  Getekend van Rompuy[/quote]

  U heeft humor. Leuk dit te lezen.

  0 likes
 17. Goed antwoordt hé.
  Ik laat het er niet bij zitten hoor, ik heb het WOB verzoek ingedient en laat me niet afschepen met deze verklaring. Kwam erachter dat ik de vragen iets anders had moeten stellen, er is teveel ruimte om er omheen te draaien.

  0 likes
 18. “De kleur van de vliegtuigstrepen wordt vooral bepaald door de positie van de zon ten opzichte van de strepen en de waarnemer.” = De vliegtuigen met die witte strepen van de chemtrails bepalen de positie zo dat het zonlicht geblokkeerd wordt van de waarnemer. (en natuurlijk Gaia). Barium en aluminiumpoeder wordt vaak gebruikt hiervoor.

  0 likes
 19. doe de volgende test..downlaod flightradar24.com.alles wat in de lucht ,,zit,,is daar te zien,hebben ze geen decoder aan of uit, ook dat wordt vermeld..zo heb ik al vanalles ,,gezien,,daar boven,succes er mee

  0 likes
 20. Ok, dus je denkt dat de overheid je in het geheim besproeid met van alles en nog wat en vervolgens denk je er met een WOB’tje achter te komen?

  Maar los daarvan; als ze zo nodig chemicaliën over de bevolking willen sproeien, dan zullen deze gemaakt moeten worden in een fabriek. Deze zullen ook in vliegtuigen getankt moeten worden en uiteindelijk gedropt moeten worden. Een wereldwijd proces dus. En niemand klapt uit de school?

  Daarnaast, ‘chemtrails’ zijn zo zichtbaar nu omdat het vliegverkeer enorm toegenomen is. Maar ze kwamen wel altijd al voor, zie: http://conspiracies.skepticproject.com/images/articles/chemtrails/1940chemtrailsomfg-full.jpg.

  Daarnaast nog; als ze ons willen besproeien met chemicaliën, kunnen ze dat ook doen als het óf bewolkt is, óf ze zijn slim genoeg om dat niet met hele opvallende strepen te doen.

  0 likes
 21. [quote name=”Geert”]Goed antwoordt hé.
  Ik laat het er niet bij zitten hoor, ik heb het WOB verzoek ingedient en laat me niet afschepen met deze verklaring. Kwam erachter dat ik de vragen iets anders had moeten stellen, er is teveel ruimte om er omheen te draaien.[/quote]

  Vorig jaar kwam de Duitse overheid met een flyer waarin voorgelicht werd over het hoe en waarom van chemtrail. Ze gaven duidelijk toe dat dit was in verband met geoengineering. Misschien is dat een aanknooppunt.

  0 likes
 22. De overheid speelt graag BOTER. KAAS en EIEREN in het groot vandaar die strepen.

  Net zo graag dat ze MONOPOLIE spelen met ons GELD.

  Wees je er ook van bewust dat het ook maar stromannen en vrouwen zijn die niks te zeggen hebben.
  De ware macht hebbers is de BILDERBERG CLUB met aanhangers!!!!

  0 likes
 23. [quote name=”Crayon”]Ok, dus je denkt dat de overheid je in het geheim besproeid met van alles en nog wat en vervolgens denk je er met een WOB’tje achter te komen?

  Maar los daarvan; als ze zo nodig chemicaliën over de bevolking willen sproeien, dan zullen deze gemaakt moeten worden in een fabriek. Deze zullen ook in vliegtuigen getankt moeten worden en uiteindelijk gedropt moeten worden. Een wereldwijd proces dus. En niemand klapt uit de school?

  Daarnaast, ‘chemtrails’ zijn zo zichtbaar nu omdat het vliegverkeer enorm toegenomen is. Maar ze kwamen wel altijd al voor, zie: http://conspiracies.skepticproject.com/images/articles/chemtrails/1940chemtrailsomfg-full.jpg.

  Daarnaast nog; als ze ons willen besproeien met chemicaliën, kunnen ze dat ook doen als het óf bewolkt is, óf ze zijn slim genoeg om dat niet met hele opvallende strepen te doen.[/quote]

  Jij zoekt logica…Is die er wel?
  Want als ze het wel sproeien, is dit het meest effectief gezien het feit dat zoveel mensen het niet kunnen geloven dat het chemtrails zijn.

  Ik ben er nog niet uit, heb veel gekeken en het lijkt er echt op dat het niet klopt.
  Bewijs? Heb niemand, alleen maar aannames op basis van logica.

  Gezien de extreme weersverandering (record na record en niet alleen in NL) en gezien het feit dat verschillende regeringen al hebben toegegeven chemtrails gebruikt te hebben of te testen en het feit dat bekend is dat verschillende landen het weer hebben beinvloed bij belangrijke evenementen is het dus wel mogelijk….
  Dit is gewoon feitelijk te achterhalen.
  Ga je de belangen bekijken achter de voedsel industrie (aardappels 2x zo duur vandaag op radio), dan kan je zien dat er heeeeeel veel geld in omgaat.

  Voor mij lijkt dit dus 1+1, echter heb ik geen druppel opgevangen en getest. Al moet ik me ramen wel om de week schoonmaken en dat was vroeger niet zo.

  Kortom, we weten het allebei niet 😉

  0 likes
 24. [quote name=”Johan Kuiper”][quote name=”Catharina R”]O ja ook wel eens gezien dat er een vliegtuig eerst niets had en ineens wel strepen dan moet er iets aangezet worden .Proficiat voor hun leugens kloppen niet .[/quote]

  Of hij komt in een koudere luchtlaag, of hij komt in een hogere luchtlaag…. kom op dat kun je zelf toch ook wel bedenken?[/quote]

  Nee dat kunnen ze niet. Een emotionele investering maakt ze blind voor een tegenargument. Ze hebben teveel geinvesteerd in het chemtrail fenomeen.

  0 likes
 25. [quote name=”Anya Wijchers”] Die lossen snel op, chemtrails niet.

  [/quote]Wie zegt dat?

  Dat heeft te maken met vele factoren: luchtvochtigheid, temperatuur, windkracht, windrichting.

  0 likes
 26. [quote name=”Catharina R”]O ja ook wel eens gezien dat er een vliegtuig eerst niets had en ineens wel strepen dan moet er iets aangezet worden .[/quote]Onzin.

  Een vliegtuig stoot waterdamp uit. In droge lucht is dat niet zichtbaar. In natte lucht die al is verzadigd condenseert de waterdamp en wordt zichtbaar.

  Op het moment dat je dus geen “chemtrails” ziet vliegt het vliegtuig in droge lucht.

  Natte lucht en droge lucht kan zich naast elkaar bevinden.

  Hier een filmpje uit 1944(!!!) waar dit verschijnsel ook zichbaar is.
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wfOrez6q7WM

  0 likes
 27. [quote name=”Johan Kuiper”][quote name=”Catharina R”]O ja ook wel eens gezien dat er een vliegtuig eerst niets had en ineens wel strepen dan moet er iets aangezet worden .Proficiat voor hun leugens kloppen niet .[/quote]

  Of hij komt in een koudere luchtlaag, of hij komt in een hogere luchtlaag…. kom op dat kun je zelf toch ook wel bedenken?[/quote]
  Sorry maar ineens zo veel kom op zeg denk zelf eens na .Gewoon aangezet hoor .Het is zo als wat jij schrijft kan maar ook dat gaat traag en niet ineens volle strepen .als je een kachel aansteekt met droog houd verwacht dan niet dat er uit de schouw ineens veel rook uit komt ook hier gaat het spontaan lichtjes en heb je al gezien hoeveel uit zo een vliegtuig uit komt ? Heel veel dus volgens jou zou het ineens kunnen dat van niets tot boordevol strepen kunnen ? Dus met andere woorden een vliegtuig kan ineens van de een moment op de anderen moment honderden meter boven zijn om dan die strepen te krijgen .Een straaljager wel ja maar zo dat ik het zie zijn het meestal passagiers of een legervliegtuig met zware kisten er in die het traagst zijn van alle vliegtuigen .Sorry ik denk dat het is aangezet .

  0 likes
 28. Dan moet dit rapport mijns inziens onder ogen komen van het ministerie:

  http://www.guardian.co.uk/politics/2002/apr/21/uk.medicalscience

  0 likes
 29. Ho. Dan is het soms verschrikkelijk druk verkeer daar boven, want er zijn dagen dat de hemel vol zit met strepen die alle kanten op gaan(?) soms vormen ze een soort net. Straks moeten ze ook stoplichten daar boven inzetten om botsingen te voorkomen.

  0 likes
 30. [quote name=”Catharina R”][quote name=”Johan Kuiper”][quote name=”Catharina R”]O ja ook wel eens gezien dat er een vliegtuig eerst niets had en ineens wel strepen dan moet er iets aangezet worden .Proficiat voor hun leugens kloppen niet .[/quote]

  Of hij komt in een koudere luchtlaag, of hij komt in een hogere luchtlaag…. kom op dat kun je zelf toch ook wel bedenken?[/quote]
  Sorry maar ineens zo veel kom op zeg denk zelf eens na .Gewoon aangezet hoor .Het is zo als wat jij schrijft kan maar ook dat gaat traag en niet ineens volle strepen .als je een kachel aansteekt met droog houd verwacht dan niet dat er uit de schouw ineens veel rook uit komt ook hier gaat het spontaan lichtjes en heb je al gezien hoeveel uit zo een vliegtuig uit komt ? Heel veel dus volgens jou zou het ineens kunnen dat van niets tot boordevol strepen kunnen ? Dus met andere woorden een vliegtuig kan ineens van de een moment op de anderen moment honderden meter boven zijn om dan die strepen te krijgen .Een straaljager wel ja maar zo dat ik het zie zijn het meestal passagiers of een legervliegtuig met zware kisten er in die het traagst zijn van alle vliegtuigen .Sorry ik denk dat het is aangezet .[/quote]Je denkt het op basis van onwetendheid.

  Het vliegtuig is niet opeens honderden meters naar boven. Het vliegtuig vliegt opeens een vochtige luchtstroom in.

  Overigens vliegt een gemiddeld passagiersvliegtuig al snel 900 km per uur. Dat is 250 meter per seconde, met andere woorden: in 3 seconden is een vliegtuig 750 meter verderop waar de samenstelling van de lucht heel anders kan zijn.

  0 likes
 31. [quote name=”Crayon”]Ok, dus je denkt dat de overheid je in het geheim besproeid met van alles en nog wat en vervolgens denk je er met een WOB’tje achter te komen?

  Maar los daarvan; als ze zo nodig chemicaliën over de bevolking willen sproeien, dan zullen deze gemaakt moeten worden in een fabriek. Deze zullen ook in vliegtuigen getankt moeten worden en uiteindelijk gedropt moeten worden. Een wereldwijd proces dus. En niemand klapt uit de school?

  Daarnaast, ‘chemtrails’ zijn zo zichtbaar nu omdat het vliegverkeer enorm toegenomen is. Maar ze kwamen wel altijd al voor, zie: http://conspiracies.skepticproject.com/images/articles/chemtrails/1940chemtrailsomfg-full.jpg.

  Daarnaast nog; als ze ons willen besproeien met chemicaliën, kunnen ze dat ook doen als het óf bewolkt is, óf ze zijn slim genoeg om dat niet met hele opvallende strepen te doen.[/quote]

  Ja, maar ze zijn niet slim,ze zijn gewetenloos. A-moraal omdat er meer dan genoeg ja-knikkers macht misbruik heel gewoon vinden.

  0 likes
 32. Question: hoe kan men een verzoek indienen tegen iets dat niet bestaat?

  0 likes
 33. Alle tegen argumenten,en ontkenningen ten spijt.Is iedereen nu zo ver in slaap gesust.kijk eens naar de ondergaande zon s,avonds. Geheid dat er een halve kolenmijn of een ijzererts mijn onder hangt.ziet men het niet slaap dan rustig verder.En is iedere discussie zinloos.

  0 likes
 34. [quote name=”pietje bell”]Alle tegen argumenten,en ontkenningen ten spijt.Is iedereen nu zo ver in slaap gesust.kijk eens naar de ondergaande zon s,avonds. Geheid dat er een halve kolenmijn of een ijzererts mijn onder hangt.ziet men het niet slaap dan rustig verder.En is iedere discussie zinloos.[/quote]
  Smog bedoel je? Veroorzaakt door fabrieken en verkeer. Wat heeft dat te maken met chemtrails?

  0 likes
 35. Op de mensen die dit nogal zinloos vinden dat er een onderzoek word aangevraagt heb ik het volgende te zeggen: Duitsland heeft wereld wijd al toegegeven over het bestaan van chemtrails, wat volgende was een spoed EU debat hier over. Wat volgde daarna was een wijde europese VERBOD op chemtrails.
  Nederland die nog steeds sproeit met chemtrails riskeert dus enorme boetes en straffen van de EU. De reactie’s die gegeven werd aan deze persoon is overduidelijk een basis reactie. Ik vind dat meerdere mensen vragen moeeten gaan stellen hier over.
  Weet iniedergeval dit, nederland overtreed heel wat wetten door nog steeds met chemtrails te sproeien.
  Er zijn zelfs aparaatjes die je zelf kan maken, die je lucht schoonmaken en de chemtrails boven je hoofd weg halen. En je dus een schone lucht krijgt. Echter waarschuw ik je wel, als je dit zou maken en in je tuin zou zetten, binnen een half uur krijg je helicopters en dergelijke dingen boven je hoofd enzo.

  Ik zou zeggen voor de mensen die niet in chemtrails geloven, maak zo aparaatje, of koop het, en ontdekt het zelf wat er gebeurd 😉

  Als jullie durven tenminste? Bedoel negatief doen hier enzo is heel makelijk, maar ben benieuwd hoeveel van jullie dit zullen proberen.
  Ik durf 1 ding hier te wedden, de gene met grote mond die het gaan proberen, komen hier niet meer terug met grote mond hahahahaha

  0 likes
 36. [quote name=”pietje bell”]Alle tegen argumenten,en ontkenningen ten spijt.Is iedereen nu zo ver in slaap gesust.kijk eens naar de ondergaande zon s,avonds. Geheid dat er een halve kolenmijn of een ijzererts mijn onder hangt.ziet men het niet slaap dan rustig verder.En is iedere discussie zinloos.[/quote]

  Met andere woorden ik heb de waarheid in bezit…

  Nogal arrogant.

  0 likes
 37. Hoe kan het toch dat 20 of meer jaren geleden de lucht gewoon helder was, ondanks druk vliegverkeer?
  Condenssamenstelling veranderd? Andere luchtlagen? Maak dat de kat wijs.

  Een vroeg experiment met chemtrails…

  http://www.youtube.com/watch?v=p83l6FGJ9vE

  0 likes
 38. [quote name=”Avatar_777″]Hoe kan het toch dat 20 of meer jaren geleden de lucht gewoon helder was, ondanks druk vliegverkeer?
  Condenssamenstelling veranderd? Andere luchtlagen? Maak dat de kat wijs.

  Een vroeg experiment met chemtrails…

  http://www.youtube.com/watch?v=p83l6FGJ9vE%5B/quote%5D
  Omdat het nu drukker is in de lucht?
  Omdat moderne vliegtuigmotoren meer water uitstoten?
  Omdat er 20 jaar geleden ook gewoon condensstrepen in de lucht zaten?
  Omdat 20 jaar geleden niemand internet had en mensen elkaar niet zo aan het opjutten waren?

  0 likes
 39. [quote name=”Powerzhea”]Op de mensen die dit nogal zinloos vinden dat er een onderzoek word aangevraagt heb ik het volgende te zeggen: Duitsland heeft wereld wijd al toegegeven over het bestaan van chemtrails, wat volgende was een spoed EU debat hier over. Wat volgde daarna was een wijde europese VERBOD op chemtrails.
  Nederland die nog steeds sproeit met chemtrails riskeert dus enorme boetes en straffen van de EU. De reactie’s die gegeven werd aan deze persoon is overduidelijk een basis reactie. Ik vind dat meerdere mensen vragen moeeten gaan stellen hier over.
  Weet iniedergeval dit, nederland overtreed heel wat wetten door nog steeds met chemtrails te sproeien.
  Er zijn zelfs aparaatjes die je zelf kan maken, die je lucht schoonmaken en de chemtrails boven je hoofd weg halen. En je dus een schone lucht krijgt. Echter waarschuw ik je wel, als je dit zou maken en in je tuin zou zetten, binnen een half uur krijg je helicopters en dergelijke dingen boven je hoofd enzo.

  Ik zou zeggen voor de mensen die niet in chemtrails geloven, maak zo aparaatje, of koop het, en ontdekt het zelf wat er gebeurd 😉

  Als jullie durven tenminste? Bedoel negatief doen hier enzo is heel makelijk, maar ben benieuwd hoeveel van jullie dit zullen proberen.
  Ik durf 1 ding hier te wedden, de gene met grote mond die het gaan proberen, komen hier niet meer terug met grote mond hahahahaha[/quote]

  Dank je voor deze info, dat over het verbod kan ik denk ik wel meenemen in mijn nieuw verzoek.

  En waar kan ik de info vinden om zo’n apparaatje te maken, ik ben er wel voor in om te proberen

  0 likes
 40. [quote name=”Powerzhea”]…snip..
  Ik zou zeggen voor de mensen die niet in chemtrails geloven, maak zo aparaatje, of koop het, en ontdekt het zelf wat er gebeurd 😉

  Als jullie durven tenminste? Bedoel negatief doen hier enzo is heel makelijk, maar ben benieuwd hoeveel van jullie dit zullen proberen.
  Ik durf 1 ding hier te wedden, de gene met grote mond die het gaan proberen, komen hier niet meer terug met grote mond hahahahaha[/quote]

  Je bedoeld de orgonite chembuster? Been there done that. Zoals eerder gezegd dat er chemtrails worden gesproeid is niet onwaarschijnlijk. Wat ik wel onwaarschijnlijk acht is dat iedere trail die een vliegtuig achterlaat in de lucht een chemtrail is.

  Heeft een van jullie wel nagedacht over een eventuele logistiek van een eventuele wereld omvattend chemtrail programma.

  hypothese:
  Het komt de PTB wel goed uit dat er zoveel over chemtrails wordt gepraat. We hebben hier dus een kwaadaardige elite die doelbewust gif in de atmosfeer sproeit.

  Stel dat de waarheid veel sinisterder is…. Een catastrofale gebeurtenis waar de PTB absoluut geen invloed/macht op heeft. Het chemtrail programma heeft dan de bedoeling om de aandacht af te leiden van de ware reden(en)

  0 likes
 41. Ik zal even uitzoeken naar informatie over dat aparaatje, iemand die ik ken had het gemaakt en getest, en de lucht boven hun huis werd zo helder en schoon, binnen half uur waren er “bepaalde” helicopters om te kijken hoe dat mogelijk was en waar het vandaan kwam….

  Ik zal als ik hem spreek even vragen en dan de informatie erover hier bij dit bericht plaatsen.

  0 likes
 42. [quote name=”little rascal”][quote name=”pietje bell”]Alle tegen argumenten,en ontkenningen ten spijt.Is iedereen nu zo ver in slaap gesust.kijk eens naar de ondergaande zon s,avonds. Geheid dat er een halve kolenmijn of een ijzererts mijn onder hangt.ziet men het niet slaap dan rustig verder.En is iedere discussie zinloos.[/quote]

  Met andere woorden ik heb de waarheid in bezit…

  Nogal arrogant.[/quote]
  Nee 60 jaar ervaring en zelf gevlogen en daarnaast veel in de buitenlucht gewerkt.de lucht was toen blauw azuro en nu potdicht en asgrauw. als jij dit arrogant vind mij best.

  0 likes
 43. En tot een jaar of 12-15 terug was de atmosfeer nooit geschikt om vliegtuigstrepen te produceren….
  De lucht was toen áltijd droog….

  0 likes
 44. “Als de Grote Schoonmaak nadert, zullen er spinnenwebben aan de Hemel geweven worden.” Hopi voorspelling vóór de ontdekking van Amerika’
  In januari 2004 deed CBS verslag van bizarre geotechnische experimenten, die bedoeld waren om het opwarmen van de Aarde te reduceren.
  Een van die methoden is, volgens natuurkundige Edward Teller, om de atmosfeer te vullen met metaaldeeltjes die 1 of 2% van het zonlicht zouden tegenhouden. “Hoe sneller, hoe beter” was de mening van deze voorstander van de bedenkelijke tekenen aan de Hemel…’
  Uit een oud artikel: http://www.assayya.com/science/Spinnenwebben.htm

  Misschien moeten de zoekers naar de waarheid ook vragen naar het bestaan van geotechnische maatregelen tbv het reduceren van aarde-opwarming, die overigens al lang aangetoond niet meer bestaat.

  0 likes
 45. [quote name=”pietje bell”][quote name=”little rascal”][quote name=”pietje bell”]Alle tegen argumenten,en ontkenningen ten spijt.Is iedereen nu zo ver in slaap gesust.kijk eens naar de ondergaande zon s,avonds. Geheid dat er een halve kolenmijn of een ijzererts mijn onder hangt.ziet men het niet slaap dan rustig verder.En is iedere discussie zinloos.[/quote]

  Met andere woorden ik heb de waarheid in bezit…

  Nogal arrogant.[/quote]
  Nee 60 jaar ervaring en zelf gevlogen en daarnaast veel in de buitenlucht gewerkt.de lucht was toen blauw azuro en nu potdicht en asgrauw. als jij dit arrogant vind mij best.[/quote]

  Arrogant is de laatste zin die je gebruikt.

  Ook het feit dat je nu jouw 60 jaar ervaring, zelf gevlogen en het feit dat je de buitenlucht hebt gewerkt, ter sprake laat
  komen, duidt daar op (al ben je daartoe waarschijnlijk niet in staat)

  Je doet nu voorkomen dat door je ervaring een soort deskundige bent.

  Maar je vergeet de situatie in deze. Jij bent een gebruiker van een internetforum, net zoals ik, niets meer en minder.

  0 likes
 46. [quote name=”pietje bell”][quote name=”little rascal”][quote name=”pietje bell”]Alle tegen argumenten,en ontkenningen ten spijt.Is iedereen nu zo ver in slaap gesust.kijk eens naar de ondergaande zon s,avonds. Geheid dat er een halve kolenmijn of een ijzererts mijn onder hangt.ziet men het niet slaap dan rustig verder.En is iedere discussie zinloos.[/quote]

  Met andere woorden ik heb de waarheid in bezit…

  Nogal arrogant.[/quote]
  Nee 60 jaar ervaring en zelf gevlogen en daarnaast veel in de buitenlucht gewerkt.de lucht was toen blauw azuro en nu potdicht en asgrauw. als jij dit arrogant vind mij best.[/quote]
  Ik sta volkomen achter jouw reactie. De lucht is bedekt met een ongezonde waas. Waar ik nu zit hoort het 24 graden en azuurblauw te zijn met helder witte stapelwolken. Nou het nu 10 graden, grauw, met stortbuien en hagel zelfs. Al de uitgestrekte Franse landerijen staan al dagen onder water. Als ik het een beetje inschat zal het niet lang meer duren en dan is er geen groente en fruit meer te krijgen. En ik weet zeker dat ze (degenen die dit doen) heel goed weten wat ze aanrichten.

  0 likes
 47. M.b.t. chemtrails en klimaatcontrole wil ik vragen te kijken naar onze Duitse buren, Bundesministeri um für Bildung und Forschung.
  KNMI, NOS & Wob kijken jullie ook even mee:

  Forschung zu Klimaschutz und Klimawirkungen
  http://www.bmbf.de/de/8493.php

  ncf Agenda 21, Edelchemie, Group Machiels, wetenschap en belangenverstre ngeling – YouTube
  http://www.youtube.com/watch?v=tXANSufdzIk

  In Duitsland hebben we nog in enige mate eerlijkheid en openheid bij de officiële vertegenwoordigers.

  Duitse regering informeert bevolking over chemtrails
  https://www.ninefornews.nl/chemtrails/1578-duitse-regering-informeert-bevolking-over-chemtrails

  Zomaar nog een:
  Categorie archief: Chemtrails
  http://dutchamazingnewsblog.wordpress.com/category/chemtrails/

  0 likes
 48. [quote name=”Powerzhea”]Ik zal even uitzoeken naar informatie over dat aparaatje, iemand die ik ken had het gemaakt en getest, en de lucht boven hun huis werd zo helder en schoon, binnen half uur waren er “bepaalde” helicopters om te kijken hoe dat mogelijk was en waar het vandaan kwam….

  Ik zal als ik hem spreek even vragen en dan de informatie erover hier bij dit bericht plaatsen.[/quote]

  Dank je,
  als je de orgonite bedoelt trouwens dan ken ik hem en ga ik die binnenkort ff maken. info staat genoeg op internet

  0 likes
 49. Een aantal jaren terug is er een documentaire in Zwitserland uitgezonden.
  Deze was even tussen de mazen doorgeslipt en heette: where is the bleu, bleu sky?
  Daar is door bewoners hevig op gereageerd, met als gevolg dat alle docu’s nog terug te kijken zijn behalve……

  0 likes
 50. [quote name=”Wesley”][quote name=”Avatar_777″]Hoe kan het toch dat 20 of meer jaren geleden de lucht gewoon helder was, ondanks druk vliegverkeer?
  Condenssamenstelling veranderd? Andere luchtlagen? Maak dat de kat wijs.

  Een vroeg experiment met chemtrails…

  http://www.youtube.com/watch?v=p83l6FGJ9vE%5B/quote%5D
  Omdat het nu drukker is in de lucht?
  Omdat moderne vliegtuigmotoren meer water uitstoten?
  Omdat er 20 jaar geleden ook gewoon condensstrepen in de lucht zaten?
  Omdat 20 jaar geleden niemand internet had en mensen elkaar niet zo aan het opjutten waren?[/quote]
  Dan heb jij 20 jaar geleden nooit omhoog gekeken.. want toen waren de contrails nooit langer dan max 20 x het vliegtuig en die waren dan ook binnen max 2 minuten weg!!! dus ga ergens anders je lul verhaal vertellen.. was als kind al gefacineert door de lucht en observeerde altijd de lucht/hemelik ben nu 41 dus best ervaren.. Maar sinds de jaren 90 blijven die strepen hangen.. jij vind t zeker ook normaal dat de zon achter die strepen verdwijnt?? Egelse regering heeft toegegeven dat ze gexpirimenteerd hebben op de bevolking zonder dat r weet van hadden! en jij denkt dat het niet gebeurd.. slaap zacht!!!

  0 likes
 51. [quote name=”pietjepuk”][quote name=”Wesley”][quote name=”Avatar_777″]Hoe kan het toch dat 20 of meer jaren geleden de lucht gewoon helder was, ondanks druk vliegverkeer?
  Condenssamenstelling veranderd? Andere luchtlagen? Maak dat de kat wijs.

  Een vroeg experiment met chemtrails…

  http://www.youtube.com/watch?v=p83l6FGJ9vE%5B/quote%5D
  Omdat het nu drukker is in de lucht?
  Omdat moderne vliegtuigmotoren meer water uitstoten?
  Omdat er 20 jaar geleden ook gewoon condensstrepen in de lucht zaten?
  Omdat 20 jaar geleden niemand internet had en mensen elkaar niet zo aan het opjutten waren?[/quote]
  Dan heb jij 20 jaar geleden nooit omhoog gekeken.. want toen waren de contrails nooit langer dan max 20 x het vliegtuig en die waren dan ook binnen max 2 minuten weg!!! dus ga ergens anders je lul verhaal vertellen.. was als kind al gefacineert door de lucht en observeerde altijd de lucht/hemelik ben nu 41 dus best ervaren.. Maar sinds de jaren 90 blijven die strepen hangen.. jij vind t zeker ook normaal dat de zon achter die strepen verdwijnt?? Egelse regering heeft toegegeven dat ze gexpirimenteerd hebben op de bevolking zonder dat r weet van hadden! en jij denkt dat het niet gebeurd.. slaap zacht!!![/quote]
  En hier wonenend in de buurt van schiphol, wijs ik andere op de duidelijke verschillen, je ziet de chemtrails en tegelijk ook de vliegtuigen die geen lange streep achterlaten. Dus bullshit RIJKSOVERHEID wees eerlijk, maar ja… dat kunnen jullie niet hè.. ALTIJD maanden later zeggenTJA DAAR WISTEN WE NIETS VAN ECHT NIEUW VOOR ONS…..

  0 likes
 52. [quote name=”Tailung”][quote name=”Geert”]Goed antwoordt hé.
  Ik laat het er niet bij zitten hoor, ik heb het WOB verzoek ingedient en laat me niet afschepen met deze verklaring. Kwam erachter dat ik de vragen iets anders had moeten stellen, er is teveel ruimte om er omheen te draaien.[/quote]

  Vorig jaar kwam de Duitse overheid met een flyer waarin voorgelicht werd over het hoe en waarom van chemtrail. Ze gaven duidelijk toe dat dit was in verband met geoengineering. Misschien is dat een aanknooppunt.[/quote]

  En zeiden ze er ook bij dat dit vrijwel dagelijks gebeurt?

  0 likes
 53. Opmerkelijk antwoord.

  Is het gebruikelijk dat ambtenaren ingaan op vragen over iets wat volgens hun niet bestaat?

  0 likes
 54. En dit: Boven mijn stad (grote stad) geen vliegroutes maar toch ‘condenssporen’? Waaien langzaam uit en voilà een wolkendeken.

  Condemnation trails..

  0 likes
 55. [quote name=”Lacsap”]En dit: Boven mijn stad (grote stad) geen vliegroutes maar toch ‘condenssporen’? Waaien langzaam uit en voilà een wolkendeken.

  Condemnation trails..[/quote]

  Ooit van wind gehoord, of dacht je dat trails op 1 plaats blijven hangen?

  0 likes
 56. [quote name=”little rascal”][quote name=”Lacsap”]En dit: Boven mijn stad (grote stad) geen vliegroutes maar toch ‘condenssporen’? Waaien langzaam uit en voilà een wolkendeken.

  Condemnation trails..[/quote]

  Ooit van wind gehoord, of dacht je dat trails op 1 plaats blijven hangen?[/quote]

  Boven de stad zag ik ‘condenssporen’ die op dezelfde plaats uitwaaiden en niet kwamen aanwaaien van buiten de stad..

  0 likes
 57. [quote name=”Lacsap”][quote name=”little rascal”][quote name=”Lacsap”]En dit: Boven mijn stad (grote stad) geen vliegroutes maar toch ‘condenssporen’? Waaien langzaam uit en voilà een wolkendeken.

  Condemnation trails..[/quote]

  Ooit van wind gehoord, of dacht je dat trails op 1 plaats blijven hangen?[/quote]

  Boven de stad zag ik ‘condenssporen’ die op dezelfde plaats uitwaaiden en niet kwamen aanwaaien van buiten de stad..[/quote]
  Ja, ze worden breed en groot en bedekken de lucht of ze waaieren niet helemaal uit en trekken wolk naar wolk. Het resultaat: een hemel met een melkachtige laag of zware grijze bewolking.

  0 likes
 58. Zo te zien is er vandaag (Zondag 14 juli 2013) weer veel gesproeid, vooral later op de middag. Eerst zo rond 15.00 uur nog een heldere hemel, daarna zo rond 18.00 -20.00 uur compleet dicht met een grauwe sluier. Ik voel een soort duizeligheid opkomen en vermoeidheid.

  0 likes
 59. [quote name=”A Melse”]Zo te zien is er vandaag (Zondag 14 juli 2013) weer veel gesproeid, vooral later op de middag. Eerst zo rond 15.00 uur nog een heldere hemel, daarna zo rond 18.00 -20.00 uur compleet dicht met een grauwe sluier. Ik voel een soort duizeligheid opkomen en vermoeidheid.[/quote]

  Hier in Stadskanaal was het precies net zo.
  Maar ik sinds gister een chembuster in mijn tuin, nu maar afwachten wat die gaat doen

  0 likes
 60. [quote name=”Geert”][quote name=”A Melse”]Zo te zien is er vandaag (Zondag 14 juli 2013) weer veel gesproeid, vooral later op de middag. Eerst zo rond 15.00 uur nog een heldere hemel, daarna zo rond 18.00 -20.00 uur compleet dicht met een grauwe sluier. Ik voel een soort duizeligheid opkomen en vermoeidheid.[/quote]

  Hier in Stadskanaal was het precies net zo.
  Maar ik sinds gister een chembuster in mijn tuin, nu maar afwachten wat die gaat doen[/quote]

  Hoe kom of maak ik z`on chembuster??

  mt vr gr
  A Melse

  0 likes
 61. [quote name=”A Melse”][quote name=”Geert”][quote name=”A Melse”]Zo te zien is er vandaag (Zondag 14 juli 2013) weer veel gesproeid, vooral later op de middag. Eerst zo rond 15.00 uur nog een heldere hemel, daarna zo rond 18.00 -20.00 uur compleet dicht met een grauwe sluier. Ik voel een soort duizeligheid opkomen en vermoeidheid.[/quote]

  Hier in Stadskanaal was het precies net zo.
  Maar ik sinds gister een chembuster in mijn tuin, nu maar afwachten wat die gaat doen[/quote]

  Hoe kom of maak ik z`on chembuster??

  mt vr gr
  A Melse[/quote]

  Hier twee links voor een chembuster

  http://www.wijzijnklaar.nl/nieuws2007/20070828.htm

  http://love-orgonite.nl/mijn-chembuster/

  Veel succes en plezier ermee

  0 likes
 62. Vandaag, dinsdag 16 juli, heel even vanochtend nog helder, en ja hoor, tussen 8.00 uur en 8.45 uur de hele hemel weer volgespoten. Wel zon de hele dag, maar door een grijze sluier waar je soms nog net even de trails ziet. En de weerman op de radio zegt: `warm weer met veel zon maar wel wat sluierbewolking…`. Ze zijn weer heftig bezig. Maandag waren ze er even niet, toen wel een heldere dag! Ze zitten ons weer murwm te maken voor de volgende stappen richting NWO (?) Ik zal trouwen ook een weer wat gaan mailen naar wat ministeries om te vragen wat die strepen nu eigenlijk zijn, gebruik makend van de WOB natuurlijk. Gewoon maar door blijven ademen. Al is de leugen nog zo snel enz. Wie kent er trouwens mensen bij de Luchtmacht? Militairen dus. Ga eens vragen of die er een vinger achter kunnen krijgen!

  0 likes
 63. Als de overheid geen informatie heeft over de vliegruogen en de inhoud van de chemtrails.. wie dan wel??? Wie heeft dan toestemming gegeven??
  De overheid weet van niks pfff

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

zelfrespect

Ken jij de relatie tussen welzijn, zelfrespect en zelfdiscipline?

Wij mensen leven ieder op een bepaald ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

belgische

Belgische rechter torpedeert klachten tegen coronamaatregelen: ‘Complottheorieën’

Ook bij onze zuiderburen is kritiek op ...

jeffrey epstein

Gaat de FBI Bill Gates ondervragen over zijn banden met Jeffrey Epstein?

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de overleden ...