Chemtrails

Burger dient WOB-verzoek in over chemtrails

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen maand heeft een burger bij de overheid met een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) om informatie gevraagd over chemtrails.

Met een dergelijk verzoek kunnen burgers inzicht krijgen in overheidsinformatie. De aanvrager wilde informatie die inzicht geeft in de chemtrails die worden uitgestrooid over burgers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het beroep bestond uit vier verschillende vragen. Deze vragen hadden betrekking op de reden waarom er chemtrails zijn, de frequentie waarmee gevlogen wordt, de grondstoffen die worden gebruik en of de vliegtuigen een transponder gebruiken.

Uitstoot

Er kwam een officiële respons van het ministerie van Infrastructuur en Milieu (IenM). Het ministerie beschikt naar eigen zeggen niet over documenten waarin informatie over chemtrails is neergelegd en kan het verzoek om informatie niet honoreren.

Als toelichting gaf het ministerie: “Vliegtuigstrepen worden gevormd ten gevolge van de uitstoot van waterdamp door vliegverkeer. Als de warme vochtige lucht die door de vliegtuigmotor wordt uitgestoten zich mengt met voldoende koude lucht op grote hoogte in de atmosfeer kunnen zich ijkristallen vormen, zichtbaar als vliegtuigstrepen. De kleur van de vliegtuigstrepen wordt vooral bepaald door de positie van de zon ten opzichte van de strepen en de waarnemer.”

Uitwaaieren

Volgens het ministerie kunnen vliegtuigstrepen ‘lange tijd blijven bestaan en wijd uitwaaieren’ als de ‘omgevingslucht vochtig genoeg’ is. De directeur-generaal bereikbaarheid bij het ministerie voegde toe dat de vliegtuigstrepen nauwelijks effect hebben op de luchtkwaliteit en het leefmilieu van de mens.

Om te achterhalen met welke frequentie wordt gevlogen verwees het ministerie de aanvrager door naar de websites van de verschillende Nederlandse luchthavens.

Op de vraag welke grondstoffen worden gebruikt antwoordde het ministerie dat de kerosine voor de vliegtuigen wordt gemaakt van aardolie. Tot besluit merkte het minsterie op dat de vliegtuigen die contrails vormen in ieder geval een transponder gebruiken, aangezien het gebruik ervan in vliegtuigen in Nederland op een paar gebieden na verplicht is.

Bron: Rijksoverheid.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H. Liter
H. Liter
10 jaren geleden

Het antwoord van het ministerie is een hele opluchting…voor jullie ook denk ik?

Anya Wijchers
Anya Wijchers
10 jaren geleden

Ja hoor, ik voel me wel opgelucht… Want dit bevestigd mijn weten dat het ministerie gewoon antwoord met een grove leugen en dat ik niet zelf iets verzin. Ik had niet echt een eerlijke reactie verwacht. Condensstrepen? Die lossen snel op, chemtrails niet.

En de kleur wordt bepaald door de stand van de zon? Ik dacht het niet, die wordt natuurlijk bepaald door de samenstelling van de chemische troep die over ons uitgestort wordt.
Maar goed, dat weet iedereen die zich hier een beetje in verdiept heeft.

lauke
lauke
10 jaren geleden

Het mooie en het vreemde is dat die rakkers van het ministerie zelf ook onder die gespoten troep moeten leven,, hersenspoeling!! Geo engenering, sproeien met strontium, aluminium,, mischien om die vieze monsanto een stukje in het zadel te helpen!! Kijk complot alweer gemaakt!! 😉

ea
ea
10 jaren geleden

Prins Willem-Alexander

The Chemtrail Boy!

http://olgacomscandal.wordpress.com/

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x