Chemtrails

Chemtrails: wat kunnen we ertegen doen?

Help ons door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit de documentaire Shade the Motion Picture blijkt dat wereldwijd chemtrails worden gesproeid en programma’s actief zijn om het weer te manipuleren.

In de film komt onder meer Rosalind Peterson aan het woord. Zij werkte jarenlang voor het Amerikaanse ministerie van Landbouw en informeert mensen over ‘onverklaarbare patronen in de lucht’.

Enkele jaren geleden was Peterson ook te zien in een uitzending van FOX31 over chemtrails. Aanleiding was een sterke toename van de hoeveelheid barium en aluminium in de watervoorziening van Californië. Joe Golden, woordvoerder van de Amerikaanse weerdienst NOAA, doet het fenomeen in het filmpje af als een ‘samenzwering’ en zegt dat er alleen contrails in de lucht hangen.

Tegen het einde van het fragment laat de presentatrice weten dat het Amerikaanse leger in het verleden vaker het weer heeft gemanipuleerd door het bijvoorbeeld te laten regenen. Vanaf de jaren dertig strooiden vliegtuigen van de luchtmacht een mengsel van ijs en koolzuursneeuw op de wolken. Tegenwoordig worden enorme hoeveelheden kristallen zilverjodide aan wolken toegevoegd waarna het opeens kan gaan regenen. Zilverjodide is een schadelijke, vervuilende en toxische verbinding.

De Oostenrijks-Amerikaanse natuurkundige Wilhelm Reich ontwikkelde de zogeheten cloudbuster, een apparaat waarmee de schadelijke effecten van chemtrails worden geneutraliseerd. De cloudbuster werkt op een soortgelijke manier als een bliksemafleider en onttrekt orgonenergie uit de atmosfeer.

In 1985 raakte de Britse zangeres Kate Bush geïnspireerd door de cloudbuster van Reich. Het nummer Cloudbusting gat over de arrestatie van Reich, beleefd door de ogen van diens zoon Peter.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pascal
Pascal
8 jaren geleden

Men ziet het steeds maar weer als CHEM maar misschien is het wel een systeem om met de goden te communiceren. Zij Cropcircles en wij met Geometrische taal in de lucht. Het is maar een idee.

pietsnot
pietsnot
8 jaren geleden

Chemtrails: wat kunnen we ertegen doen?
NIKS!!!

cathy
cathy
8 jaren geleden

Die bedoel ik nou !!! Mails schrijven naar het europees parlement .

kenn
kenn
8 jaren geleden

[quote name=”cathy”]Die bedoel ik nou !!! Mails schrijven naar het europees parlement .[/quote]
Meen je dit echt of is dit een grapje??

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

38
0
We lezen graag je reactie!x