Homepagina » Chemtrails » Chemtrails: wat kunnen we ertegen doen?
Chemtrails: wat kunnen we ertegen doen?

Chemtrails: wat kunnen we ertegen doen?

Uit de documentaire Shade the Motion Picture blijkt dat wereldwijd chemtrails worden gesproeid en programma’s actief zijn om het weer te manipuleren.

In de film komt onder meer Rosalind Peterson aan het woord. Zij werkte jarenlang voor het Amerikaanse ministerie van Landbouw en informeert mensen over ‘onverklaarbare patronen in de lucht’.

Enkele jaren geleden was Peterson ook te zien in een uitzending van FOX31 over chemtrails. Aanleiding was een sterke toename van de hoeveelheid barium en aluminium in de watervoorziening van Californië. Joe Golden, woordvoerder van de Amerikaanse weerdienst NOAA, doet het fenomeen in het filmpje af als een ‘samenzwering’ en zegt dat er alleen contrails in de lucht hangen.

Tegen het einde van het fragment laat de presentatrice weten dat het Amerikaanse leger in het verleden vaker het weer heeft gemanipuleerd door het bijvoorbeeld te laten regenen. Vanaf de jaren dertig strooiden vliegtuigen van de luchtmacht een mengsel van ijs en koolzuursneeuw op de wolken. Tegenwoordig worden enorme hoeveelheden kristallen zilverjodide aan wolken toegevoegd waarna het opeens kan gaan regenen. Zilverjodide is een schadelijke, vervuilende en toxische verbinding.

De Oostenrijks-Amerikaanse natuurkundige Wilhelm Reich ontwikkelde de zogeheten cloudbuster, een apparaat waarmee de schadelijke effecten van chemtrails worden geneutraliseerd. De cloudbuster werkt op een soortgelijke manier als een bliksemafleider en onttrekt orgonenergie uit de atmosfeer.

In 1985 raakte de Britse zangeres Kate Bush geïnspireerd door de cloudbuster van Reich. Het nummer Cloudbusting gat over de arrestatie van Reich, beleefd door de ogen van diens zoon Peter.

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel interessant? Deel het dan met je vrienden op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

38 reacties

 1. [quote name=”kenn”]
  Met hetzelfde nummer,moet het nummer weten om een vliegtuig te kunnen waarnemen?? Ha, je weet niet wat je zegt, zeg maar niet dingen waarvan je niet weet of geen ervaring hebt,je kunt het beter meer informeren over het bestaan van onopgelost contrails wat wij noemen chemtrails voordat je hier wil bemoeien
  en verder ik merk op dat het een tijdverspilling is met je.[/quote]

  En het spijt me wederom om het te moeten zeggen, maar ik denk dat jij degene bent die je er meer in moet verdiepen. Ik kan met 99.9% zekerheid zeggen dat ik me meer verdiept heb in het Chemtrail fenomeen dan jij, wss zelfs meer dan vele gelovers hier. Maar het is inderdaad tijdverspilling. Maar dat komt vooral omdat het geloven in chemtrails bijna een godsdienst is geworden. Je kan een christen ook niet bekeren tot de islam.

  [quote name=”Kalki”]Wereldwijd chemtrails bestrijden zou iets voor een Internationaal Rampenbestrijding Centrum moeten zijn.
  Zo’n Internationaal Rampenbestrijding Centrum in MEERVOUD, MOETEN ER KOMEN.[/quote]

  Ghostbusters misschien

  3 likes
 2. Frederic Vanden Poel

  Zolang er niet genoeg kritische massa is, kunnen we weinig tot niks doen.

  Als enkele honderden in opstand komen kunnen ze dat makkelijk onderdrukken. Effe wegchemmen met wat traangas of het waterkanon. We moeten aan tientallen duizenden komen. Good luck …

  Peter Vereecke heeft het geprobeerd, tevergeefs. Rechtzaak cancelled want overheid (lees onderzoeksrechter) mag niet op NATO basis binnen vanwaar het vermoedelijk gebeurt ….

  En zo vinden ze altijd wel iets om de wakkere burgers te counteren.

  Of ze getuigen op TV dat ze in de lucht die metalen niet vinden, zoals recent een overheidsdienst die de luchtkwaliteit meet, die geen zware metalen gevonden heeft en dit doodleuk op TV verkondigt. Ook de weerman houdt dit vol, maar bewijzen zijn er dat destijds Armand Pien loog over chernobyl, dus waarom zou deboosere dan betrouwbaar zijn?

  Zelfs als je een bewijs zou kunnen opleveren, zal het weggeskeppered worden door die oogkleppers van skepp, die het zal afdoen als niet wetenschappelijk. Telkens als Peter Vereecke op TV komt, moet per se Braeckman zo’n opperskep professor eens de truthers gaan ad-hominem aanvallen, zonder ook maar één argument te brengen over de feiten die truthers naar boven brengen.

  Ridiculisatie is het enige wat die bende kan. Ze doen zelf geen onderzoek, ze zijn enkel geïnteresseerd om hun beperkt wereldbeeld in stand te houden.

  2 likes
 3. Het is niet normaal dat op een zonnige dag de zon gewoonweg verdwijnt achter talloze vliegtuigstrepen in de lucht!

  2 likes
 4. [quote name=”cathy”]Die bedoel ik nou !!! Mails schrijven naar het europees parlement .[/quote]
  Meen je dit echt of is dit een grapje??

  1 likes
 5. John, hoe verklaar dan dat ik laatst 5 vliegtuigen zag vliegen, van dezelfde grootte, dus denk ik dezelfde hoogte, waarvan er 4 totaal niets achter zich hadden, maar 1 een enorme witte spoor, die ook niet verdween.
  Dan ga ik dus wel degelijk twijfelen.

  1 likes
 6. Ik zie ze bijna iedere dag de lucht dichtmetselen met hun gif. Ik heb geen bewijs meer nodig. Al lang geleverd.
  Fijn om deze clip weer te zien en horen. Mooi nummer en mooie acteur, Donald Sutherland.

  1 likes
 7. zelf een cloudbuster in elkaar knutselen? dat kan! http://www.orgonelab.org/sobuildaclb.htm

  1 likes
 8. Wereldwijd chemtrails bestrijden zou iets voor een Internationaal Rampenbestrijding Centrum moeten zijn.
  Zo’n Internationaal Rampenbestrijding Centrum in MEERVOUD, MOETEN ER KOMEN.

  1 likes
 9. Wat is dat toch met die ‘chemtrails’, alsof men in een komplot denkt.
  Deze uitlaatgassen, afvoergassen heten die, zie je normaal gesproken niet. Maar bij temperaturen ver beneden de 0 graden kondenseert het vocht er in en onstaan die mooie zuiver witte strepen die, normaal gesproken, ‘contrails’ de samentrekking van ‘condens’en ‘trails’, kondensspoor in gewoon Nederlands.
  Door de reflektie van het (zon)licht in deze druppeltjes ontstaan soms hele mooi kleuren vanwege het brekings effekt van het licht in alle kleuren van de regenboog.
  Dat er ooit, via de uultaatgass van gasturbines troep in de lucht is gekomen was in de oorlogen met Korea en Vietnam maar is reed langs verleden tijd.
  Dus houd nu eens op met die vremde verhalen, verdachtmakingen en komplottheoriën

  1 likes
  • Beste Woudstra,

   Als ik jouw was zou ik eerst eens meer onderzoeken voordat je zo’n conclusie trekt… Er wordt wel degelijk verschillende materialen gespoten boven de bevolkingen. Er is duidelijk een verschil tussen een contrail en een chemtrail. Als een vliegtuig op 10 km hoogte een klein condens spoor achter laat, maar een vliegtuig die 4 km lager vliegt heeft een dikke streep van horizon tot horizon(lager tempraturen) Dan is dat duidelijk een chemtrail.
   Deze chemrails verwdijnen ook niet en blijven soms wel uren hangen. Deze strepen zie over de tijd ook breder en breder worden omdat het aan het dalen is.

   Aanraders

   What in the world are the spraying (deel 1)
   Why in the world are they spraying (deel 2)

   Dit zo goed gedocumenteerd dat dit niet meer te onkennen valt

   0 likes
 10. Men ziet het steeds maar weer als CHEM maar misschien is het wel een systeem om met de goden te communiceren. Zij Cropcircles en wij met Geometrische taal in de lucht. Het is maar een idee.

  0 likes
 11. Chemtrails: wat kunnen we ertegen doen?
  NIKS!!!

  0 likes
 12. Die bedoel ik nou !!! Mails schrijven naar het europees parlement .

  0 likes
 13. ‘niks’? hmm ben ik niet mee eens, men kan weigeren om zich in een toestand van machteloosheid, angst enz. te laten brengen.
  ergens las ik het volgende;” Remember who you are… Indentify you consciousness as the God Within you—not the external muliplicity. Know that you are THAT- the God-Within you.

  0 likes
 14. Wat we wel kunnen doen is weigeren om nog langer allerlei milieuheffingen te betalen zolang de lucht wordt verpest door chemtrails. Iedereen heeft het maar over het milieu, maar de Amerikanen met hun chemtrails hebben daar lak aan.

  0 likes
 15. Ben benieuwd hoe de reguliere ‘critici’ van Niburu gaat reageren, nu er eindelijk mainstream aandacht voor is 🙂 🙂 🙂

  0 likes
 16. de media sterren laten arresteren zij zien ons aan voor ufo’s dat is het hem juist .

  0 likes
 17. wat wij hieraan kunnen doen ?? is!! deze regering naar huis sturen omdat zij er niets?? aan willen doen omdat zij in hun broek sch..ten voor AMERIKA

  0 likes
 18. [quote name=”abtach”]Ben benieuwd hoe de reguliere ‘critici’ van Niburu gaat reageren, nu er eindelijk mainstream aandacht voor is 🙂 🙂 :)[/quote]

  En wat is daar zo bijzonder aan, er wordt niets bewezen, het is alleen maar een item. Er wordt ook geroepen dat er niets bijzonders aan de hand is. Wel grappig dat daar dan weer “liar liar liar en bullshit” doorheen geedit word door de poster 🙂 Dat zegt mij dan alweer genoeg.

  Ik vraag me af waarom jij het wel bijzonder vind. Er wordt niets onderbouwd en er komt geen enkel bewijs voorbij dat chemtrails bestaan. Het is gewoon een sensatienieuws artikeltje.

  0 likes
 19. Als je iets onderneemt tegen iets wat mogelijk een natuursverschijnsel is doe je precies hetzelfde als de ”tegenstanders” in de theorie waar je in gelooft.

  Kom eerst maar met feitelijke bewijzen, dan zien we wel verder.

  0 likes
 20. [quote name=”Frederic Vanden Poel”]Zolang er niet genoeg kritische massa is, kunnen we weinig tot niks doen.

  Als enkele honderden in opstand komen kunnen ze dat makkelijk onderdrukken. Effe wegchemmen met wat traangas of het waterkanon. We moeten aan tientallen duizenden komen. Good luck …

  Peter Vereecke heeft het geprobeerd, tevergeefs. Rechtzaak cancelled want overheid (lees onderzoeksrechter) mag niet op NATO basis binnen vanwaar het vermoedelijk gebeurt ….

  En zo vinden ze altijd wel iets om de wakkere burgers te counteren.

  Of ze getuigen op TV dat ze in de lucht die metalen niet vinden, zoals recent een overheidsdienst die de luchtkwaliteit meet, die geen zware metalen gevonden heeft en dit doodleuk op TV verkondigt. Ook de weerman houdt dit vol, maar bewijzen zijn er dat destijds Armand Pien loog over chernobyl, dus waarom zou deboosere dan betrouwbaar zijn?

  Zelfs als je een bewijs zou kunnen opleveren, zal het weggeskeppered worden door die oogkleppers van skepp, die het zal afdoen als niet wetenschappelijk. Telkens als Peter Vereecke op TV komt, moet per se Braeckman zo’n opperskep professor eens de truthers gaan ad-hominem aanvallen, zonder ook maar één argument te brengen over de feiten die truthers naar boven brengen.

  Ridiculisatie is het enige wat die bende kan. Ze doen zelf geen onderzoek, ze zijn enkel geïnteresseerd om hun beperkt wereldbeeld in stand te houden.[/quote]

  En dan zegt men dat degene die niet geloven in chemtrails neerbuigend zijn tegenover de gelovers.

  0 likes
 21. [quote name=”kenn”][quote name=”cathy”]Die bedoel ik nou !!! Mails schrijven naar het europees parlement .[/quote]
  Meen je dit echt of is dit een grapje??[/quote]
  Jep meen ik ja als er een link word gevraagd geef ik die nou en deze bedoelde ik niks mis mee .en wat betreft die mail ja sturen en niet klagen dan doe je teminste wat .ook niks mis mee .

  0 likes
 22. [quote name=”kengai”]John, hoe verklaar dan dat ik laatst 5 vliegtuigen zag vliegen, van dezelfde grootte, dus denk ik dezelfde hoogte, waarvan er 4 totaal niets achter zich hadden, maar 1 een enorme witte spoor, die ook niet verdween.
  Dan ga ik dus wel degelijk twijfelen.[/quote]

  Twijfelen mag, is gezond. Maar deze ervaring als bewijs voor het bestaand van chemtrails accepteren is ridicuul. Of zoals Voltaire het zei:

  “Uncertainty is an uncomfortable position. But certainty is an absurd one.”

  0 likes
 23. [quote name=”kengai”]John, hoe verklaar dan dat ik laatst 5 vliegtuigen zag vliegen, van dezelfde grootte, dus denk ik dezelfde hoogte, waarvan er 4 totaal niets achter zich hadden, maar 1 een enorme witte spoor, die ook niet verdween.
  Dan ga ik dus wel degelijk twijfelen.[/quote]

  Laurens heeft een goed punt, maar om je vraag toch te beantwoorden. Dat ze op dezelfde hoogte vliegen is onmogelijk te zien vanaf de grond ongeacht dat je denkt te zien dat ze de zelfde grootte hebben.

  Je moet voor de gein eens de serie Brain Games kijken op National Geographic. Daar zie je hoe je hersenen te werk gaan en dat niet alles is zoals jij het denkt te zien.

  Buiten het feit dat ze waarschijnlijk al niet eens op dezelfde hoogte vliegen (lijkt me de meest logische verklaring) is er ook nog een verschil tussen vliegtuigtypes/motoren. De nieuwere motoren produceren meer waterdamp, oftewel grotere contrails.

  0 likes
 24. [quote name=”John”][quote name=”kengai”]John, hoe verklaar dan dat ik laatst 5 vliegtuigen zag vliegen, van dezelfde grootte, dus denk ik dezelfde hoogte, waarvan er 4 totaal niets achter zich hadden, maar 1 een enorme witte spoor, die ook niet verdween.
  Dan ga ik dus wel degelijk twijfelen.[/quote]

  Laurens heeft een goed punt, maar om je vraag toch te beantwoorden. Dat ze op dezelfde hoogte vliegen is onmogelijk te zien vanaf de grond ongeacht dat je denkt te zien dat ze de zelfde grootte hebben.

  Je moet voor de gein eens de serie Brain Games kijken op National Geographic. Daar zie je hoe je hersenen te werk gaan en dat niet alles is zoals jij het denkt te zien.

  Buiten het feit dat ze waarschijnlijk al niet eens op dezelfde hoogte vliegen (lijkt me de meest logische verklaring) is er ook nog een verschil tussen vliegtuigtypes/motoren. De nieuwere motoren produceren meer waterdamp, oftewel grotere contrails.[/quote]

  Integendeel nieuwere motoren moeten MINDER waterdamp of contrails produceren!!

  0 likes
 25. Heel interessante reportage.
  Zeker voor de non believers tot nu toe…

  http://www.youtube.com/watch?v=TGsi7JaV6gs&feature=player_embedded

  Zeker kijken 😉

  0 likes
 26. [quote name=”kenn”][quote name=”John”][quote name=”kengai”]John, hoe verklaar dan dat ik laatst 5 vliegtuigen zag vliegen, van dezelfde grootte, dus denk ik dezelfde hoogte, waarvan er 4 totaal niets achter zich hadden, maar 1 een enorme witte spoor, die ook niet verdween.
  Dan ga ik dus wel degelijk twijfelen.[/quote]

  Laurens heeft een goed punt, maar om je vraag toch te beantwoorden. Dat ze op dezelfde hoogte vliegen is onmogelijk te zien vanaf de grond ongeacht dat je denkt te zien dat ze de zelfde grootte hebben.

  Je moet voor de gein eens de serie Brain Games kijken op National Geographic. Daar zie je hoe je hersenen te werk gaan en dat niet alles is zoals jij het denkt te zien.

  Buiten het feit dat ze waarschijnlijk al niet eens op dezelfde hoogte vliegen (lijkt me de meest logische verklaring) is er ook nog een verschil tussen vliegtuigtypes/motoren. De nieuwere motoren produceren meer waterdamp, oftewel grotere contrails.[/quote]

  Integendeel nieuwere motoren moeten MINDER waterdamp of contrails produceren!![/quote]

  Hier een duits onderzoek.

  http://elib.dlr.de/9281/1/AIAA-2715-2000.pdf

  bij de conclusion staat o.a. “the
  aircraft with high engine efficiency
  causes contrails while the aircraft with
  lower engine efficiency causes none”

  Buiten dat maakt het ook niet uit, het punt is dat er verschil is in uitstoot van waterdamp tussen verschillende soorten motoren. Oftewel bij de ene zie je wel contrail op een bepaalde hoogte, bij de ander niet.

  [quote name=”benhur”]Heel interessante reportage.
  Zeker voor de non believers tot nu toe…
  [/quote]

  Heb je ook daadwerkelijk zelf onderzocht/nagekeken wat er allemaal wordt geroepen in die film? Al die films van Michael J. Murphy is voornamenlijk gebakken lucht. En toch ben ik wel weer benieuwd naar zijn nieuwe film.

  0 likes
 27. Het zijn toch echt gewoon condenssporen hoor!
  Nieuwere vliegtuigmotoren kunnen gemakkelijk grotere sporen achterlaten aangezien ze een betere verbranding, dus hogere temperatuur hebben.
  Dus aub stop met de vraag wat we ertegen kunnen doen, het is condens waar we niks tegen hoeven te doen, of denken jullie dat de stoomwolk uit de uitlaat van een auto ook rook of chemisch is?

  0 likes
 28. Er zijn bij mij al meerdere keren verschillende chemtrail chemicalien in mijn lijf gevonden. Soms staat het gewoon in kranten dat er ergens gesproeid gaat worden met chemicalieen.

  0 likes
 29. appie, dat rookwolkje uit je auto in het begin is zeker ook wel chemisch, zou zeggen ga het maar niet proberen om het in een kleine ruimte te blazen en er zelf in gaan zitten, want het zou je dood betekenen.

  0 likes
 30. [quote name=”appie”]Het zijn toch echt gewoon condenssporen hoor!
  Nieuwere vliegtuigmotoren kunnen gemakkelijk grotere sporen achterlaten aangezien ze een betere verbranding, dus hogere temperatuur hebben.
  Dus aub stop met de vraag wat we ertegen kunnen doen, het is condens waar we niks tegen hoeven te doen, of denken jullie dat de stoomwolk uit de uitlaat van een auto ook rook of chemisch is?[/quote]

  condenssporen moeten opgelost in de lucht worden hoor, en niet uren in de hemel blijven hangen ,de uitlaat van auto’s worden wel direct opgelost,als je zin hebt om de hemel met die strepen te waarnemen en als je zintiugen ook goed kunt gebruiken dan je zou vinden dat die vliegtuigen geen passagiersvliegtuigen zijn,je kunt ook opmerken dat vaak is gebeurd dat die strepen zijn gekruist door dezelfde vliegtuig.

  0 likes
 31. [quote name=”kenn”][quote name=”appie”]Het zijn toch echt gewoon condenssporen hoor!
  Nieuwere vliegtuigmotoren kunnen gemakkelijk grotere sporen achterlaten aangezien ze een betere verbranding, dus hogere temperatuur hebben.
  Dus aub stop met de vraag wat we ertegen kunnen doen, het is condens waar we niks tegen hoeven te doen, of denken jullie dat de stoomwolk uit de uitlaat van een auto ook rook of chemisch is?[/quote]

  condenssporen moeten opgelost in de lucht worden hoor, en niet uren in de hemel blijven hangen ,de uitlaat van auto’s worden wel direct opgelost,als je zin hebt om de hemel met die strepen te waarnemen en als je zintiugen ook goed kunt gebruiken dan je zou vinden dat die vliegtuigen geen passagiersvliegtuigen zijn,je kunt ook opmerken dat vaak is gebeurd dat die strepen zijn gekruist door dezelfde vliegtuig.[/quote]

  Niet om je af te vallen, maar ik merk wel dat je niet erg goed op de hoogte bent.
  Ten eerste is het zo dat contrails wel degelijk lang kunnen blijven hangen en kunnen uitwaaieren. Dat wordt al tientallen jaren geroepen door meteorologen (en niet pas sinds de jaren 90 toen men met chemtrails op de proppen kwam) Maar vervolgens sla je de plank helemaal mis.

  [quote name=”kenn”]de uitlaat van auto’s worden wel direct opgelost[/quote]

  http://www.nu.nl/buitenland/3647481/schadelijkste-smog-ooit-gemeten-in-shanghai.html

  http://www.autoblog.nl/nieuws/peking-pakt-smog-aan-autos-zijn-het-haasje-62438

  http://www.autoblog.nl/nieuws/vier-redenen-waarom-shanghai-de-schadelijkste-smog-heeft-63524

  Ik ben wel benieuwd naar dat legervliegtuid waar je het over hebt die zn eigen contrail kruist heb je daar foto’s van?? Ik kijk al heeeeeeeeeeelll lang naar de lucht, maar zie dat echt niet gebeuren.. Ik weet wel dat meerdere vliegtuigen elkaars contrail passeren, waardoor een kader patroon kan ontstaan. Dat gebeurt nu eenmaal. Helemaal op een plek met veel vliegverkeer.

  0 likes
 32. [quote name=”kengai”]appie, dat rookwolkje uit je auto in het begin is zeker ook wel chemisch, zou zeggen ga het maar niet proberen om het in een kleine ruimte te blazen en er zelf in gaan zitten, want het zou je dood betekenen.[/quote]

  Ik ga er natuurlijk wel vanuit dat je auto goed loopt hehe. Maar dan is het niks anders dan stoom wat je ziet hoor. Let wel, we spreken alleen over het voor het oog zichtbare uitstoot, wat dat zijn de contrails ook

  0 likes
 33. [quote name=”kenn”][quote name=”appie”]Het zijn toch echt gewoon condenssporen hoor!
  Nieuwere vliegtuigmotoren kunnen gemakkelijk grotere sporen achterlaten aangezien ze een betere verbranding, dus hogere temperatuur hebben.
  Dus aub stop met de vraag wat we ertegen kunnen doen, het is condens waar we niks tegen hoeven te doen, of denken jullie dat de stoomwolk uit de uitlaat van een auto ook rook of chemisch is?[/quote]

  condenssporen moeten opgelost in de lucht worden hoor, en niet uren in de hemel blijven hangen ,de uitlaat van auto’s worden wel direct opgelost,als je zin hebt om de hemel met die strepen te waarnemen en als je zintiugen ook goed kunt gebruiken dan je zou vinden dat die vliegtuigen geen passagiersvliegtuigen zijn,je kunt ook opmerken dat vaak is gebeurd dat die strepen zijn gekruist door dezelfde vliegtuig.[/quote]

  Wanneer de lucht op 10km hoogte erg koud is en er een lage luchtdruk is zullen de contrails enkele uren blijven hangen. De atmosfeer is namelijk op die hoogte bijzonder rustig. Daarom zullen de strepen van verschillende vliegtuigen zich ook gaan kruisen.
  Heel knap dat jij op 10km hoogte kan zien dat een vliegtuig met hetzelfde nummer meerdere keren overvliegt!

  0 likes
 34. Het fenomeen chemtrails is het bewijs dat de gemiddelde schaap vrijwel nooit naar boven kijkt. Wat was het tot en met de jaren 80 nog mooi in de zomer.

  0 likes
 35. [quote name=”appie”][quote name=”kenn”][quote name=”appie”]Het zijn toch echt gewoon condenssporen hoor!
  Nieuwere vliegtuigmotoren kunnen gemakkelijk grotere sporen achterlaten aangezien ze een betere verbranding, dus hogere temperatuur hebben.
  Dus aub stop met de vraag wat we ertegen kunnen doen, het is condens waar we niks tegen hoeven te doen, of denken jullie dat de stoomwolk uit de uitlaat van een auto ook rook of chemisch is?[/quote]

  condenssporen moeten opgelost in de lucht worden hoor, en niet uren in de hemel blijven hangen ,de uitlaat van auto’s worden wel direct opgelost,als je zin hebt om de hemel met die strepen te waarnemen en als je zintiugen ook goed kunt gebruiken dan je zou vinden dat die vliegtuigen geen passagiersvliegtuigen zijn,je kunt ook opmerken dat vaak is gebeurd dat die strepen zijn gekruist door dezelfde vliegtuig.[/quote]

  Wanneer de lucht op 10km hoogte erg koud is en er een lage luchtdruk is zullen de contrails enkele uren blijven hangen. De atmosfeer is namelijk op die hoogte bijzonder rustig. Daarom zullen de strepen van verschillende vliegtuigen zich ook gaan kruisen.
  Heel knap dat jij op 10km hoogte kan zien dat een vliegtuig met hetzelfde nummer meerdere keren overvliegt![/quote]

  Met hetzelfde nummer,moet het nummer weten om een vliegtuig te kunnen waarnemen?? Ha, je weet niet wat je zegt, zeg maar niet dingen waarvan je niet weet of geen ervaring hebt,je kunt het beter meer informeren over het bestaan van onopgelost contrails wat wij noemen chemtrails voordat je hier wil bemoeien
  en verder ik merk op dat het een tijdverspilling is met je.

  0 likes
 36. Ik zie die witte vliegtuigen toch in de lucht een strepenpatroon maken. Een normale straaljager volgt een route van A naar B, draait zich niet om en daarna weer en weer. En elke keer als het mooi weer is!
  Zo ook op 5 mei en vandaag 13 mei. Op 5 mei vlogen ze laag over en op 13 mei zaten ze veel hoger in de lucht.

  0 likes
 37. Ik heb eens gekeken bij het ontstaan van zo’n spoor. Het bleek een gewone lijn vlucht te zijn van een burgervliegtuig. Later kwamen er nog een paar lijnen bij. Gewoon een burger vliegtuig. Er is een app waarmee je het vliegverkeer om en op Schiphol kunt volgen. Dus niks militair. Je gelooft toch zelf niet dat burger piloten hun medemens zouden vergiftigen en eventueel hun eigen familie, kennissen en weet ik veel wat? Het is afhankelijk van temperatuur en wind op grote hoogte. Laat je niet gek maken.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

kamerlid

Kamerlid Tony van Dijck pleit voor Nexit: ‘We willen eruit, weg van de EU’

Geen cent extra naar Brussel, zo riep ...

ronald plasterk

Ronald Plasterk legt in 1 meesterlijke tweet uit waarom we niets hebben aan windmolens

De discussie rondom het klimaat heeft alle ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 20 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.