Buitenaards

Britse premier Cameron belooft ‘open en eerlijk’ te zijn over buitenaardsen en UFO’s

Help anderen door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is een video opgedoken waarin de Britse premier David Cameron belooft ‘open en eerlijk’ te zullen zijn over buitenaards leven. Het filmpje heeft geleid tot verwachtingen over een officiële aankondiging dat buitenaardsen bestaan.

De Tory-leider zei eerder al dat geen enkele overheid de waarheid zou moeten verbergen. Elektrotechnicus Richard D. Hall ondervroeg Cameron in 2009 over het onderwerp, toen hij nog geen premier was.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“In juli vorig jaar was de gerespecteerde wetenschapper en astronaut dr. Edgar Mitchell, de zesde man op de maan, te horen op een Britse radiozender,” zei Hall. “Hij zei dat de Amerikaanse overheid meerdere keren contact heeft gehad met buitenaardsen en dat het contact nog steeds plaatsvindt.”

Doofpot

“Hij sprak over het Roswellincident in 1947, waarbij het wrak van een gecrashte UFO met daarin lichamen van buitenaardsen was geborgen ,” vervolgde hij. “Hij zei dat de overheden dit jarenlang in de doofpot hebben gestopt.”

“Ben je het met me eens David dat het Britse volk het recht heeft om te weten of we zijn bezocht?” vroeg Hall. “En zo ja, zul je het volk dan de waarheid vertellen als je premier wordt?”

De Tory-leider deed er in eerste instantie lacherig over. “Ik ben ervan overtuigd dat we zijn bezocht door buitenaardse levensvormen en dat één van hen minister Peter Mandelson is,” grapte hij.

Brief

Toen hij besefte dat het menens was, veranderde zijn toon. “Ik heb geen idee of er intelligent leven is in de ruimte en geen idee of de incidenten die zich hebben voorgedaan op waarheid berusten,” zei hij. “Ik weet wel dat ik geloof in de vrijheid van informatie en openheid. Ik vind dat we hier zo open en duidelijk mogelijk over moeten zijn.”

“Ik garandeer je dat ik altijd open en eerlijk zal zijn over dit soort dingen als ik premier word,” ging hij verder. “Ik denk dat niemand van ons weet of er intelligent leven buiten de aarde bestaat en het is zeker niet iets dat een overheid zou moeten verbergen voor wie dan ook.”

Hall nodigde Cameron daarop uit voor zijn tv-programma, maar hij wees de uitnodiging af. Wel schreef hij Hall een brief waarin hij zijn belofte bevestigde.

[Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
8 jaren geleden

als ie er net zo eerlijk over is als over de EU, dan kan je het zoals gewoonlijk wel weer vergeten
Dit soort mensen leven nog steeds in de veronderstelling dat de overheid het hoogste orgaan is. Al heb je een Alien in je achtertuin staan is het nog niet waar.

wolfje
wolfje
8 jaren geleden

‘open en eerlijk’? als een politicus praat dan liegt hij

Kapitein Biff
Kapitein Biff
8 jaren geleden

Geloof nooit een politicus. Ze liegen.

mario
mario
8 jaren geleden

hij heeft geen idee?
misschien is hij zelf wel een alien en als hij geen alien is dan snap ik niet dat er nog steeds mensen zijn die denken dat wij de enigste in het heelal zijn en het getuigd niet van intelligentie.

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x