Buitenland

Dit moet u zien: dame van de Brexit Party sloopt D66’er Sophie in ’t Veld in het Europees Parlement

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ann Widdecombe van de Brexit Party haalde vernietigend uit naar de Nederlandse Europarlementariër Sophie in ’t Veld nadat de D66’er had beweerd dat een meerderheid van de Britten niet voor een brexit is.

In ’t Veld stelde tijdens een debat in het Europees Parlement dat slechts 43 procent van de Britse kiezers tijdens de verkiezingen van 2019 voor een brexit had gestemd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“17,4 miljoen kozen ervoor om te vertrekken,” riep Widdecombe. “Het was de hoogste opkomst in de Britse geschiedenis.”

Allergrootste partij

Vervolgens maakte In ’t Veld het talk to the hand-gebaar.

“Bij de Europese verkiezingen werden we de allergrootste partij in dit parlement,” voegde Widdecombe toe.

“Waarom? Waarom behaalde Boris Johnson zo’n grote meerderheid? Omdat hij had beloofd brexit te zullen doorvoeren,” riep ze, terwijl In ’t Veld haar hoofd schudde.

Grote meerderheid

De brexit-wet van Johnson is officieel aangenomen door het Britse parlement met een grote meerderheid van stemmen.

Voor een brexit op 31 januari moeten alleen het Britse Hogerhuis en het Europees Parlement nog formeel instemmen met de wet.

31 januari zullen de Britten dus uit de EU stappen. Daarna begint een overgangsperiode, die maximaal tot december 2020 zal duren.

D66-graaiheks

De beelden van de confrontatie tussen de twee Europarlementariërs worden veelvuldig gedeeld op social media.

“Héérlijk. Engelse oma sloopt corrupte Sophie in ’t Geld die nog altijd de verkiezingsuitslag niet kan verkroppen,” reageerde Leon van Galen op Twitter.

René Kemp voegde toe: “Heerlijk dit. D66-graaiheks In ’t Veld wordt in Brussel even op haar nummer gezet door deze dame van de Brexit Party van Farage. En hoe!”

Bekijk de beelden hieronder:

[RT UK]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje
wolfje
4 jaren geleden

Dat D’66 mens is zo kosher als ham.

IIS
IIS
4 jaren geleden

Er klopt iets niet in het politieke geheel, Boris Johnson is een Rothschild marionet (Google maar Rothschild Boris Johnson, zie foto’s) en D66 is een Bilderberg partij en o.a. vazal van Beatrix als lid van de Maltese orde.

Zonder de video gezien te hebben durf ik te bevestigen dat we allemaal van begin tot eind worden verneukt als een boer die opkomt en vecht voor het beschermen van z’n slachtschapen.

De politiek is één groot Brussels zionistisch geleid circus waar de politieke artiesten hun kunststukjes vertonen.

Gezinusk
Gezinusk
4 jaren geleden

Als Nederland een democratisch land was geweest had Sophie in ‘t Veld geen kans gemaakt om haar bek open te trekken in het Europarlement.

Twee derde van de Nederlandse bevolking stemde in 2005 namelijk tegen de Europese grondwet. Tegen deelname aan de EU en Brussel. Onze zogenaamde volksvertegenwoordigers hadden daar helemaal niet mogen zitten!

Ron Swart
Ron Swart
4 jaren geleden

beste IIS, Beatrix is geen lid van de Orde van Malta, maar van de Johanniter Orde. Zij is door haar vader Bernhard op 19 juni 1959 in de Haagse Ridderzaal in aanwezigheid van o.a. haar moeder Juliana & zus Irene geïnstalleerd als ere-commandeur van deze protestantse tegenhanger van de Maltezer Orde.
Ik heb wel eens een foto op internet gevonden, waarbij een groep ridders van de Maltezer en Johanniter orde in aanwezigheid van boef Bernhard gezamenlijk bidden o.l.v. van een kardinaal.
Overigens maakt koningin Elizabeths neef Richard of Gloucester ook deel uit van de Johanniter Orde en was Nelson Mandela ook lid van deze orde.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x