Homepagina » Buitenaards » Britse schilder ‘in 10 jaar tijd zes keer bezocht door aliens’
Britse schilder 'in 10 jaar tijd zes keer bezocht door aliens'

Britse schilder ‘in 10 jaar tijd zes keer bezocht door aliens’

Een Britse schilder beweert dat hij is bezocht door aliens en dat ze hem inspireren door ideeën op zijn brein te projecteren. Lloyd Canning (33) zegt in 2005 voor het eerst te zijn benaderd door aliens. Er hing een reusachtig ruimteschip boven zijn auto, zo zegt hij. Enkele dagen later maakte hij enkele schilderijen aan de hand van beelden die hij naar eigen zeggen had doorgekregen van de aliens. Dat meldt de Britse Daily Mirror.

De vader van twee is er zeker van dat buitenaardse wezens hem gebruiken als een medium. Hij heeft zijn baan opgegeven om schilderijen te kunnen maken van planeten en aliens. Lloyd heeft zijn verzameling jarenlang geheim gehouden uit angst om uitgelachen te worden. Nu bereidt hij zich voor op zijn eerste internationale tentoonstelling.

“Sinds mijn eerste waarneming krijg ik bepaalde visioenen door,” zei hij. “Als dat gebeurt is het net alsof ik geen keuze heb, ik móet ze gewoon uitwerken op het witte doek.”

Lloyd beweert te zijn bezocht door zes buitenaardse ruimteschepen. Tien jaar geleden was hij op weg naar huis nadat hij een tweedehands busje had gekocht. Hij zag plotseling een enorm cirkelvormig ruimteschip boven zijn hoofd en voelde zich ’s avonds niet lekker worden. Er spookten bepaalde beelden door zijn hoofd, waarna hij besloot de kwast ter hand te nemen.

Britse schilder 'in 10 jaar tijd zes keer bezocht door aliens'

Schilderij getiteld ‘Curiosity’

“Het was een enorm object, zonder vleugels, en het vloog over zonder geluid te maken,” zei hij. “Het was cirkelvormig. Ik kon alleen de onderkant zien; het was immens groot.”

Schrijver Nigel Watson zei dat het ‘vrij normaal’ is dat aliens op allerlei creatieve manieren communiceren met mensen. Ook komt het volgens hem vaker voor dat een UFO-waarneming levensveranderende gevolgen kan hebben.

“UFO’s zijn niet per definitie buitenaards, het kunnen ook wezens uit een parallel universum of tijdreizigers uit de toekomst zijn,” zei Watson. “Als aliens contact met ons proberen te zoeken doen ze dat mogelijkerwijs door middel van telepathie.”

[Daily Mirror]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

26 reacties

 1. Dat is een mooi verkooppraatje om mensen naar zijn tentoonstelling te trekken.

  17 likes
  • Goed gezien, Sathos. Ik ben al 45 jaar kunstenaar, heb 30 jaar les gegeven in beeldende kunst en toegepaste kunsten en kan zeggen dat ik goed geplaatst ben om de genoemde kunstenaar zijn ballonnetje door te prikken. Het is in de eerste plaats zeer middelmatig werk, zowel wat techniek en artistieke kwaliteit betreft. We spreken hier van een zeer kitscherig soort werk waarvan er miljoenen soortgelijke afbeeldingen in omloop zijn, allemaal gemaakt met een zielig onvermogen om het ontastbare, het onderbewuste, in het universum in beeld te brengen. De makers van zulke beeldtaal lijken geen benul te hebben tot het alles omvattende kosmische bewustzijn en ze maken er daarom een soepje van om even simpele geesten als zijzelf om de tuin te leiden. Misschien kan onze schilder, bij een volgende ontmoeting met zijn aliens, eens vragen om hem wat inzicht bij te brengen en vooral een dosis artistiek talent zodat hij de aliens niet verder moet beledigen door te beweren dat zijn kunstwerken hun idee zijn.

   13 likes
   • Zo Nabuco…u durft!

    Ik vind zijn werk prachtig, het gaat hier niet om techniek, maar om hetgeen de persoon door ‘mag’ krijgen en de energie van het werk het hart raakt ..ik heb úw werk nooit gezien, maar met strak aan uw ‘perfekte’ techniek vast houdend, blokkeerd u hoogstwaarschijnlijk uw vrije ziel. Maar misschien wilt u hier uw site vermelden..

    Indien u een oordeel velt over uw naaste..oordeelt u ook over uzelf.

    In Love ,Light, and Joy

    11 likes
   • als ik deze schilderwerken zie,vind ik ze toch niet middelmatig.
    vind ze mooi om te zien of het waar is wat hij verteld laat ik in midden.

    3 likes
  • Ach, het publiek is helaas meer geïnteresseerd in Big Brother, kookprogramma’s en onnozele spelletjes, of de schoenmaat van de princes dan in UFO’s. Hij zal niet veel publiek trekken.

   2 likes
   • Dat hij ook zomaar verf supplies blijkt te hebben in dit verhaal lijkt me ook een beetje te toevallig. Z’n werk verder vind ik niet bepaald overtuigend als door buitenaardsen ingezonden inspiratie want het zijn veelal beelden met als viewpoind de aarde/mens. Ook geen specifieke alien te bekennen. Ofwel ik vind het erg menselijke en algemene plaatjes.

    5 likes
  • Hij heeft wel erg veel VERBEELDINGS ENERGIE !

   3 likes
 2. Correctie: je bedoelt, demonische entiteiten?

  4 likes
  • In het tijdperk vissen kwam je nog weg met dat soort uitspraken. We zitten echter al weer een aantal jaren in aquarius en leest het nu erg kinderachtig weg. Corrigeer jezelf angst zaaier.

   18 likes
   • Dus we zijn inmiddels bevrijd van manipulatie in dit tijdperk? Wat geweldig. Het is Aquaris, we houden nu allemaal van elkaar.

    Bij mijn weten is het wel degelijk oppassen geblazen wanneer er met je vrije wil gerommeld wordt. Dat heeft niks met angstzaaien te maken maar met emotioneel volwassen zijn.

    4 likes
    • Hoi Marcel,

     Ik kan me jou reactie wel voorstellen. Ik geloof niet dat we bevrijd zijn van manipulatie. Ik geloof wel dat mensen steeds meer “bijzondere dingen” gaan ervaren.

     Ook staan steeds meer mensen open voor hun geestelijke ontwikkeling en vragen zich steeds meer af of niet meer is dan alleen “dit” leven (ik ervaar dit steeds vaker om mij heen in gesprekken met mensen die daarvoor nergens open voor stonden).

     En absoluut, we moeten zeker kritisch zijn want er wordt inderdaad gerommeld. Met alleen zweven komen we niet verder, we zijn niets voor niets op aarde geboren dus regelmatig op de grond staan helpt :-).

     En van iedereen houden? Nou, dat doe ik niet. Sterker nog, als ik iemand niet mag, dan ben ik daar heel eerlijk over maar zeg het vanuit een liefdevol standpunt. Ik stel mijn grenzen echter zonder gebruik van drama.

     Dus ja, dat is volgens mij het aquariumtijdperk, meer openheid, meer interesse in onszelf maar ook veel chaos omdat we (geestelijk) aan het opruimen zijn.

     Daarbij geloof ik dat het leven 1 groot wonder is waar we veel te kiezen hebben. Het loslaten van oude beperkende gedachten voor mijn ervaring het moeilijkste maar zo de moeite waard.

     Ik wens je een mooie dag toe 🙂

     6 likes
     • Het gaat me om de kritiek dat de manipulatie door entiteiten antiek en middeleeuws zou zijn Boppie. De goede meneer realiseert zich niet dat zijn Aquarius-opvatting gewoon een “van hetzelfde laken een pak is”. hij reageert vanuit eenzelfde conditionering, denkt bevrijd te zijn maar is net zo gevangen in hetzelfde spectrum van polariteiten.
      Ontstijg beide, zou ik zeggen.

      3 likes
   • Houd er wel rekening mee dat er vissen rondzwemmen in het aquariumtijdperk.

    4 likes
 3. Dit is dus heel bizar!!!

  Ik heb dat de laatste tijd steeds vaker. Als ik midden in de nacht of in de ochtend wakker word en mijn ogen nog dicht heb, dan zie ik allemaal mooie rustgevende beelden. Deze beelden zijn bijna hetzelfde als de vormen die op zijn schilderijen te zien zijn. Het zijn vooral glooiende vormen die heen en weer gaan met vaak een lichtblauwe achtergrond.

  Ik sta echt perplex!!! Ik ben redelijk nuchter, sta absoluut open voor wonderen en andersdenkenden maar dit vind ik echt heel bijzonder en bizar.

  Ik ben benieuwd of er nog meerdere mensen zijn met deze ervaringen.

  6 likes
  • yep….. heb alleen de ochtend daarna een ontzettende kater. 😉

   2 likes
   • @Ronny

    Haha, die reactie had ik kunnen verwachten Ronny 🙂

    Nee, geen alcohol of wat voor soort drugs dan ook in het spel. Vrij nuchter, beide benen op de grond maar openstaand voor andersdenkenden.

    Het zien van deze beelden gebeurt me bijna elke dag. Ik kan het niet bewijzen omdat het me gewoon overkomt en mijn persoonlijke ervaring is.

    Liefs van Boppie.

    2 likes
    • sorry…. was de knipoog vergeten 😉
     bij deze. 🙂

     1 likes
     • @Ronny

      Ik had je grapje in jouw eerste reactie al begrepen en kan er erg om lachen. Jouw knipoog is van harte geaccepteerd.

      Ik kan mij heel goed voorstellen dat mensen dit als vreemd ervaren. Ik ervaar het ook als vreemd, bizar maar ook heel bijzonder. Het komt en het gaat en ik geloof dat elk mens een lijntje heeft met het universum.

      Ik wens je een mooie avond en een prachtige jaarwisseling toe met mensen die je liefhebt.

      Liefs van Boppie.

      0 likes
 4. Verkopen les 101

  Zet jezelf in de publiciteit met een of ander onzinverhaal en vraag een extra smak geld voor je werk!

  9 likes
 5. Zo word/werd ik op mijn beurt door de wereldleraar Maitreya bezocht.

  7 likes
 6. Die schilder heeft teveel paddo’s gegeten zeker?

  2 likes
 7. Beetje centjes nodig, deze ?

  3 likes
 8. Ook een manier om op te vallen……

  3 likes
 9. Mensen zijn nu eenmaal scheppers van beelden , allerlei beelden kan met vormen door gedachten , deze man is er ook een van , zeg maar een acteur die stil staande beelden schept op een doek, dan doen de Hollywoods acteurs ook beelden scheppen op het doek maar dan een bewegend beeld , zullen sommige acteurs ook beïnvloed zijn door alliens? zij hebben deze buitenaardse wezens op allerlei manieren al uit gebeeld op het witte doek , vreemd dat zij nooit zeggen beïnvloed te zijn door aliens of wat dan ook..
  Gewoon een acteur die aandacht vraagt voor zijn werken is toch proberen bekent te worden om dat er zoveel mensen er in wil geloven , in ieder geval de Hollywoods acteurs hebben nog steeds de beste troef in handen zij winnen en worden er schatrijk van door en van mensen die in rariteiten geloven..

  1 likes
 10. Ik wil best meegaan in dit soort dingen maar Steven Greer verteld heel duidelijke dat alles draait om Bewustzijn. Als dat er niet in een bepaalde mate is kan er “geen” contact zijn. Alles is mogelijk maar ik geloof het opgeklopte verhaal niet.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

democratische

Democratische presidentskandidaat laat zich uit over UFO-geheimen

De Democratische presidentskandidaat Amy Klobuchar deed in ...