Buitenaards

Britse schilder ‘in 10 jaar tijd zes keer bezocht door aliens’

Help anderen door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Britse schilder beweert dat hij is bezocht door aliens en dat ze hem inspireren door ideeën op zijn brein te projecteren. Lloyd Canning (33) zegt in 2005 voor het eerst te zijn benaderd door aliens. Er hing een reusachtig ruimteschip boven zijn auto, zo zegt hij. Enkele dagen later maakte hij enkele schilderijen aan de hand van beelden die hij naar eigen zeggen had doorgekregen van de aliens. Dat meldt de Britse Daily Mirror.

De vader van twee is er zeker van dat buitenaardse wezens hem gebruiken als een medium. Hij heeft zijn baan opgegeven om schilderijen te kunnen maken van planeten en aliens. Lloyd heeft zijn verzameling jarenlang geheim gehouden uit angst om uitgelachen te worden. Nu bereidt hij zich voor op zijn eerste internationale tentoonstelling.

“Sinds mijn eerste waarneming krijg ik bepaalde visioenen door,” zei hij. “Als dat gebeurt is het net alsof ik geen keuze heb, ik móet ze gewoon uitwerken op het witte doek.”

Lloyd beweert te zijn bezocht door zes buitenaardse ruimteschepen. Tien jaar geleden was hij op weg naar huis nadat hij een tweedehands busje had gekocht. Hij zag plotseling een enorm cirkelvormig ruimteschip boven zijn hoofd en voelde zich ’s avonds niet lekker worden. Er spookten bepaalde beelden door zijn hoofd, waarna hij besloot de kwast ter hand te nemen.

Britse schilder 'in 10 jaar tijd zes keer bezocht door aliens'
Schilderij getiteld ‘Curiosity’

“Het was een enorm object, zonder vleugels, en het vloog over zonder geluid te maken,” zei hij. “Het was cirkelvormig. Ik kon alleen de onderkant zien; het was immens groot.”

Schrijver Nigel Watson zei dat het ‘vrij normaal’ is dat aliens op allerlei creatieve manieren communiceren met mensen. Ook komt het volgens hem vaker voor dat een UFO-waarneming levensveranderende gevolgen kan hebben.

“UFO’s zijn niet per definitie buitenaards, het kunnen ook wezens uit een parallel universum of tijdreizigers uit de toekomst zijn,” zei Watson. “Als aliens contact met ons proberen te zoeken doen ze dat mogelijkerwijs door middel van telepathie.”

[Daily Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Squenzy
Squenzy
8 jaren geleden

Correctie: je bedoelt, demonische entiteiten?

Sathos
Sathos
8 jaren geleden

Dat is een mooi verkooppraatje om mensen naar zijn tentoonstelling te trekken.

Kevin
Kevin
8 jaren geleden

Beetje centjes nodig, deze ?

Boppie
Boppie
8 jaren geleden

Dit is dus heel bizar!!!

Ik heb dat de laatste tijd steeds vaker. Als ik midden in de nacht of in de ochtend wakker word en mijn ogen nog dicht heb, dan zie ik allemaal mooie rustgevende beelden. Deze beelden zijn bijna hetzelfde als de vormen die op zijn schilderijen te zien zijn. Het zijn vooral glooiende vormen die heen en weer gaan met vaak een lichtblauwe achtergrond.

Ik sta echt perplex!!! Ik ben redelijk nuchter, sta absoluut open voor wonderen en andersdenkenden maar dit vind ik echt heel bijzonder en bizar.

Ik ben benieuwd of er nog meerdere mensen zijn met deze ervaringen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

26
0
We lezen graag je reactie!x