Graancirkels

VIDEO: Mysterieuze graanformaties met kerst verschenen in Mexico

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Honderden mensen zijn richting de Mexicaanse stad Texcoco getrokken om mysterieuze graanformaties te kunnen aanschouwen. Het mysterie van het patroon met een omvang van zeven hectare is nog altijd niet opgelost.

Inwoners van de stad maakten op donderdag (bij ons Eerste Kerstdag) melding van felle lichten in de lucht. De volgende ochtend zagen ze tot hun verbazing vreemde patronen in een nabijgelegen gerstveld. Een vrouw belde de politie om te zeggen ‘dat er aliens actief waren en dat er verschillende patronen in de gewassen waren verschenen’, meldt de krant El Universal.

De autoriteiten hebben nog geen idee wie verantwoordelijk is voor de graancirkels of hoe ze zijn ontstaan. De akker wordt bewaakt door politieagenten. Inmiddels zijn zo’n 2000 mensen, waaronder een aantal wetenschappers, naar het gebied getrokken om een bezoek te brengen aan de formaties en foto’s te maken.

Er gaan geruchten dat dit een ‘buitenaards teken’ is, meldde de website Tiempo. Sommigen zeggen dat de formatie is ontstaan door de wind of dat de Chupacabra (geitenzuiger) is teruggekeerd. Anderen stellen dat graancirkels wijzen op buitenaardse aanwezigheid. Wetenschappers vermoeden echter dat ze door mensen worden gemaakt.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bert
Bert
7 jaren geleden

Wat mij vooral opvalt aan deze graanformaties, is dat ze juist nogal vormeloos zijn.
Een veeg teken wellicht? Iets te diep in het Glühwein-glaasje gekeken misschien?

Henk001
Henk001
7 jaren geleden

Zoals Bert al zegt. Tamelijk vormeloos, dit keer waarschijnlijk geen mensenwerk. Valwind, slagregens? Ik zie hier de graanvelden wel eens op een vergelijkbare manier geteisterd. Daar is meestal rotweer aan voorafgegaan.

Paul Harmans
Paul Harmans
7 jaren geleden

Dat is gewoon windschade!! Zo kun je in elke puinhoop wel een buitenaardse boodschap vinden!

Buddy
Buddy
7 jaren geleden

Party of the Aliens…..Happy Holidays….hik

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x