Homepagina » Graancirkels » VIDEO: Mysterieuze graanformaties met kerst verschenen in Mexico

VIDEO: Mysterieuze graanformaties met kerst verschenen in Mexico

Honderden mensen zijn richting de Mexicaanse stad Texcoco getrokken om mysterieuze graanformaties te kunnen aanschouwen. Het mysterie van het patroon met een omvang van zeven hectare is nog altijd niet opgelost.

Inwoners van de stad maakten op donderdag (bij ons Eerste Kerstdag) melding van felle lichten in de lucht. De volgende ochtend zagen ze tot hun verbazing vreemde patronen in een nabijgelegen gerstveld. Een vrouw belde de politie om te zeggen ‘dat er aliens actief waren en dat er verschillende patronen in de gewassen waren verschenen’, meldt de krant El Universal.

De autoriteiten hebben nog geen idee wie verantwoordelijk is voor de graancirkels of hoe ze zijn ontstaan. De akker wordt bewaakt door politieagenten. Inmiddels zijn zo’n 2000 mensen, waaronder een aantal wetenschappers, naar het gebied getrokken om een bezoek te brengen aan de formaties en foto’s te maken.

Er gaan geruchten dat dit een ‘buitenaards teken’ is, meldde de website Tiempo. Sommigen zeggen dat de formatie is ontstaan door de wind of dat de Chupacabra (geitenzuiger) is teruggekeerd. Anderen stellen dat graancirkels wijzen op buitenaardse aanwezigheid. Wetenschappers vermoeden echter dat ze door mensen worden gemaakt.

[RT]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Wat mij vooral opvalt aan deze graanformaties, is dat ze juist nogal vormeloos zijn.
  Een veeg teken wellicht? Iets te diep in het Glühwein-glaasje gekeken misschien?

  9 likes
 2. Party of the Aliens…..Happy Holidays….hik

  12 likes
 3. Dat is gewoon windschade!! Zo kun je in elke puinhoop wel een buitenaardse boodschap vinden!

  7 likes
 4. Zoals Bert al zegt. Tamelijk vormeloos, dit keer waarschijnlijk geen mensenwerk. Valwind, slagregens? Ik zie hier de graanvelden wel eens op een vergelijkbare manier geteisterd. Daar is meestal rotweer aan voorafgegaan.

  5 likes
 5. als ze al een boodschap achter willen laten,dan lijkt het er eerder op dat ze gek zijn en diegeen die hier naar gaan kijken hebben te diep in het glaasje gekeken.

  1 likes
 6. Doet me denken aan steden in het donker gefotografeerd vanuit de lucht.
  Kijk maar eens op google, geeft precies zulke vormen weer!
  grappig

  0 likes
 7. als dit echt een buitenaardse teken is dan heben ze veel moeite gedaan omdat ze zich gewoon kunnen laten zien voor de mensen of dit is een voor berijding voor contact met ze veel geruchten

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mayakalender

Mayakalender herzien: ‘Einde van de wereld is deze week’

Een pandemie, wereldwijde protesten, sprinkhanenplagen, vulkaanuitbarstingen, orkanen; ...

Bosnische piramides stralen meer energie uit dan Mexicaanse piramides in Teotihuacan. Professor deelt opmerkelijke resultaten

Bosnische piramides stralen meer energie uit dan Mexicaanse piramides in Teotihuacan. Professor deelt opmerkelijke resultaten

Kwantumnatuurkundige Konstantin Korotkov van de ITMO University ...