Homepagina » Buitenland » De Britten hebben duidelijk iets te verbergen. Nicht van vergiftigde ex-dubbelspion Skripal speelt het spelletje niet mee
De Britten hebben duidelijk iets te verbergen. Nicht van vergiftigde ex-dubbelspion Skripal speelt het spelletje niet mee

De Britten hebben duidelijk iets te verbergen. Nicht van vergiftigde ex-dubbelspion Skripal speelt het spelletje niet mee

Het nichtje van de vergiftige voormalige Russische dubbelspion Sergej Skripal is een visum geweigerd om naar Groot-Brittannië te komen, zo heeft het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken gezegd.

Viktoria Skripal was van plan naar Groot-Brittannië te gaan om Sergej’s dochter Joelia naar Rusland terug te brengen.

Sergej en Joelia worden behandeld in een Brits ziekenhuis nadat ze op 4 maart bewusteloos waren geraakt. Beiden herstellen inmiddels goed.

Iets te verbergen

Het ministerie weigerde de aanvraag voor een bezoekersvisum van Viktoria Skripal omdat ‘deze niet voldeed aan de immigratieregels’.

Of is er misschien een andere reden? Volgens Viktoria zijn haar familieleden niet vergiftigd met een zenuwgas, maar hebben ze ‘iets verkeerds gegeten’ in een kroeg in Salisbury.

“Ik wist al dat dit zou gaan gebeuren,” zei Viktoria tegen Sky News. “Natuurlijk wist ik dat ze mij er geen zouden geven. De Britten hebben duidelijk iets te verbergen.”

Neutraal

“Ik blijf van mening dat ze iets verkeerds hebben gegeten in de kroeg of dat Joelia iets heeft gekregen van iemand die ze kende,” zei ze.

Op de vraag wie er volgens haar achter de aanslag op haar familieleden zit, antwoordde Viktoria: “Ik ben geen waarzegster.”

Ze zei dat ze ook niet weet of de oud-spion wilde terugkeren naar Rusland. “Wat hebben ze in Rusland? Zijn dochter heeft alleen een klein appartement in Moskou.”

De Britse regering geeft Rusland de schuld van de aanslag en claimt dat de slachtoffers zijn vergiftigd met het militaire gas novitsjok. Viktoria zei neutraal te blijven.

Foto: Postdlf Wikimedia Commons

[Sky]


Vind je deze informatie belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. Hoe dan ook , het motief ontbreekt, net als MH017.
  In beide gevallen is het een ‘negatief’ motief voor Rusland.

  20 likes
  • geen enkel bewijs.
   dat gold voor de mh 17, dat geldt voor het gifschandaal.
   nu weer in syrie ,met gif gegooid, de schuld bij assad leggen, lijkt mij vreemd, omdat hij al practisch heel het land onder controle heeft.
   al zal poetin zijn eigen agenda hebben, in al deze gevallen begint bij mij steeds meer te dagen dat wij constant de verkeerde kant opkijken..

   8 likes
 2. Louise,

  Omdat de stad Londen in het hart een financieel machtscentrum kent die niet toebehoord aan de stad Londen, of Groot-Brittannië. Dit centrum is eigendom van geprivatiseerde nationale en internationale ondernemingen. Het kent zijn eigen soevereiniteit als bijvoorbeeld de Italiaanse dwergstaat, San Marino, dat kent. Een naam voor het financiële machtscentrum in Londen is;

  – The City of London.
  – The Square Mile.
  – The Crown.

  The City of London heeft zijn eigen wetten en is belastingvrij. Het is verstrengeld aan Wall Street en dergelijke financiële centrums trekken een hoop vuil aan van over de hele wereld die van geld nog meer geld weten te maken, meestal ten koste van. En nogmaals ter herinnering: Alles draait daar om Corporate Business met zijn eigen wetten en spelregels!

  Een link over de City en zijn invloeden;

  http://humansarefree.com/2017/04/the-city-of-london-aka-crown-is.html

  “The world is governed by very different personages from what is imagined by those who are not behind the scenes.”

  ― Benjamin Disraeli, voormalig premier van de U.K. (Londen, 21 december 1804 – 19 april 1881)

  13 likes
 3. Als iemand behoefte heeft aan ‘gemiste uitzending’ van tegenlicht afgelopen zondag.
  Dan zie je daar een verslag met beelden van Soros die de (aan)-stichter is van een Europese universiteit.
  Ik dacht dat het CEU heet. De uni bestaat reeds aan aantal jaren.
  En nu wordt de ware aard van deze Uni en Soros nog weer es helder getoond.
  Inmiddels komen diverse hoogleraren en anderen in actie.
  Want het is inmiddels een door liberale politiek aangestuurde universiteit die alle vrijheid van denken
  uitbant.
  Afijn. kijk maar als je zin hebt. Een goede uitzending van tegenlicht!!

  7 likes
  • Uitstekende reportage van VPRO’s Tegenlicht afgelopen zondag over hoe de Hongaarse regering de macht naar zich toetrekt en daarbij en passent Soros als kop van jut gebruikt vanwege zijn afwijkende mening en steun aan de enige onafhankelijke universiteit in Hongarije.
   Er zitten geen hoogleraren bij die “in actie komen” maar wel die gewoon uitstekend verklaren waarom Hongarije deze populistische kant opgaat. Soros is maar een kanttekening in dit verhaal.

   https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/kijk/afleveringen/2017-2018/Slag-aan-de-Donau.html

   5 likes
   • Soros is een Nazi-collaburateur hij verkocht de inboedel en huizen van weg gevoerde joden in de 2e wereld oorlog…in het interview op you-tube vraagt men of hij er geen moeite mee had ( hij is zelf een jood) hij lacht en zegt ;No not at all ,it was the best time off my life. somebody would have done it anyway so it better be me….verder is hij bezig de linkse beweging in Amerika te financieren door mensen,, te betalen om vechtpartijen uit te lokken bij bijeenkomsten waar Trump sprak.

    0 likes
    • Hij was 14 en heeft eenmalig zijn beschermheer geholpen bij inboedelverkooop van joden. Verder waarschuwde hij in samenwerking met zijn joden die op het punt stonden opgepakt te worden. Vind je het gek dat hij dat achteraf de spannendste tijd van zijn leven vond.

     [ te betalen om vechtpartijen uit te lokken ]
     Trap er toch niet in joh.

     1 likes
     • … waarschuwde hij in samenwerking met zijn VADER joden die op het punt stonden opgepakt te worden …

      0 likes
    • George Soros, geboren als György Schwartz (Boedapest, 12 augustus 1930). Verliet Hongarije nadat de Russen dat land binnenvielen.

     0 likes
  • Frans,
   Bedankt voor de tip.

   1 likes
 4. Er wonen in Londen, teveel rijke Russen , laat raden hoe ze zo rijk zijn geworden …… Geld stinkt niet ook niet in Londen,,,, Het zal die Engelsen dus wat opleveren……… Het heeft mij altijd al verbaasd waarom er zoveel te rijke mensen wonen in Londen,,,,,, belasting voordeel ? Wat denk je van de Arabieren ……….Het moet een voordeel zijn, want zo geweldig klimaat is het daar niet……. En ach een incidentje moet ook kunnen……gewoon een soap……Veel Geld is geen voorwaarde voor normen en waarden……..

  7 likes
 5. @Gezinusk…….
  Ohhhh een eigen gecreeerde vrijstaat, kan ik dat zo zien ?? Nou zo zijn er vele op deze planeet…… Treurig he dat er zoveel geld is….en dat gaat maar door… China, India, erbij…….. Voor het geld hebben we dus geen Oorlog nodig…….. Geloof nooit dat het op deze manier allemaal door kan blijven gaan……. De mensheid gaat ten onder aan zn eigen hebzucht ……….Of ze zijn aan de drugs, medicijnen , alcohol, of extreme verbouwingen……. Van mij mag iemand best rijk zijn…..maar teveel is teveel en dan verliest het zn waarde….. Thanks dear, we gaan het niet oplossen, ik ben nog steeds blij met mezelf en heel tevreden …….groetjes Louise

  5 likes
  • Louise,

   Ja dat heb je goed gezien. Op dat stukje grond in het midden van de stad Londen komt geen United Kingdom aan te pas, al is het tot zekere hoogte toegankelijk voor iedereen. Met name toeristen zie je er veel.

   En inderdaad Louise, hebzucht is altijd al een groter motivator geweest voor de mensheid om er alles voor over te hebben om rijker te worden dan een ander, inclusief het voeren van oorlogen. Wie kent bijvoorbeeld het millennia oude mythische verhaal van de toren van Babel? Het oude testament van de bijbel vermeld beschrijft dat in deze tijd toen de mensen rijker en rijker werden, hebzuchtig om de hoek kwam kijken, naast angst, jaloezie, afgunst, haat et cetera. Te minste, zo word deze episode omschreven.

   Het gouden kalf werd destijds al aanbeden waarbij men in een negatieve spiraal verzeild raakte. Men kende het verhaal in geheel Mesopotamië en de Levant waar onder meer de Babyloniërs en de Kanaänieten het gouden kalf als een God aanbeden.

   http://wp.production.patheos.com/blogs/monkeymind/files/2017/01/Golden-Calf.jpg

   Reden genoeg voor leider Moses om zijn stenen tafelen kapot te slaan omstreeks 15e eeuw voor christus in de sinaï woestijn, toen hij zag dat zijn Joodse volk deze Mesopotamische God, het symbool van hebzucht en overvloed, aan het aanbidden waren.

   https://www.baslibrary.org/sites/default/files/styles/xlarge/public/bsbr150302020l.jpg?itok=ERmXlkxu

   Alhoewel de oorsprong van het verhaal terug valt te leiden tot omstreeks 2000 voor Christus, zien we 2000 na Chr. dat het effect er van weinig verschilt. Je zou ook kunnen stellen wat hebben we geleerd? Ik ben het met je eens dat iemand best rijk mag zijn, maar waar we het hier over hebben zijn enorme rijkdommen die meer kapot maken dan je denkt. De vele onderwerpen die bij NineForNews aanbod komen gaan er over.

   Het zijn de mensen die deels, of geheel verbonden zijn aan geheime genootschappen en veel dingen besloten maakten. Er voor zorgden dat ze de media voor zich wonnen, denktanks besloten maakten, inlichtingendiensten, en de Bank der Centrale Banken(BIS) onschendbaar maakten gelijk aan de City of London. Deels uit bescherming en zelfbehoud van de eigen status quo. De afgelopen paar eeuwen werd alle ellende voor het overgrote deel door deze club veroorzaakt, en wel onder het mom van democratie maar in feite zijn ze corrupt. Mochten er nog mensen zijn die deze club als voorbeeldfunctie ziet? Ik zie het in de verste verte niet.

   Foto van False Idol, Wall Street, bankcrisis 2007;

   http://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.961447.1319523783!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/article_750/alg-protestors-greed-jpg.jpg

   3 likes
 6. Ik vraag mij af waarom er tegenwoordig zo weinig moeite wordt gedaan om goed te liegen.
  Is het uit paniek? Omdat zij weten dat de tijd dringt. Of door domheid? Omdat zij blind zijn geworden door macht?
  Beiden leiden naar hun ondergang.
  Al is de leugen nog zo snel…
  Tja, de duivel poept uiteindelijk altijd naast de pot.

  3 likes
 7. Dank je wel voor de tip @ Frans heb net even gekeken…. Een pot vol beloften……..Gelukkig ook nog intellectuelen,,,,,,want daar kan je ze in Brussel niet van betichten……

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ziekenhuis

Corona: Man maakt foto’s in ‘leeg’ ziekenhuis, moet 3 maanden de cel in

Een man die twee uur heeft rondgelopen ...

5g

Zuster op Britse radio: ‘Uitrol 5G gelinkt aan corona-uitbraak’. Radiozender krijgt tik op vingers

Britse media kunnen bestraft worden als zij ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.