Homepagina » Buitenland » De Britten hebben duidelijk iets te verbergen. Nicht van vergiftigde ex-dubbelspion Skripal speelt het spelletje niet mee
De Britten hebben duidelijk iets te verbergen. Nicht van vergiftigde ex-dubbelspion Skripal speelt het spelletje niet mee

De Britten hebben duidelijk iets te verbergen. Nicht van vergiftigde ex-dubbelspion Skripal speelt het spelletje niet mee

Het nichtje van de vergiftige voormalige Russische dubbelspion Sergej Skripal is een visum geweigerd om naar Groot-Brittannië te komen, zo heeft het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken gezegd.

Viktoria Skripal was van plan naar Groot-Brittannië te gaan om Sergej’s dochter Joelia naar Rusland terug te brengen.

Sergej en Joelia worden behandeld in een Brits ziekenhuis nadat ze op 4 maart bewusteloos waren geraakt. Beiden herstellen inmiddels goed.

Iets te verbergen

Het ministerie weigerde de aanvraag voor een bezoekersvisum van Viktoria Skripal omdat ‘deze niet voldeed aan de immigratieregels’.

Of is er misschien een andere reden? Volgens Viktoria zijn haar familieleden niet vergiftigd met een zenuwgas, maar hebben ze ‘iets verkeerds gegeten’ in een kroeg in Salisbury.

“Ik wist al dat dit zou gaan gebeuren,” zei Viktoria tegen Sky News. “Natuurlijk wist ik dat ze mij er geen zouden geven. De Britten hebben duidelijk iets te verbergen.”

Neutraal

“Ik blijf van mening dat ze iets verkeerds hebben gegeten in de kroeg of dat Joelia iets heeft gekregen van iemand die ze kende,” zei ze.

Op de vraag wie er volgens haar achter de aanslag op haar familieleden zit, antwoordde Viktoria: “Ik ben geen waarzegster.”

Ze zei dat ze ook niet weet of de oud-spion wilde terugkeren naar Rusland. “Wat hebben ze in Rusland? Zijn dochter heeft alleen een klein appartement in Moskou.”

De Britse regering geeft Rusland de schuld van de aanslag en claimt dat de slachtoffers zijn vergiftigd met het militaire gas novitsjok. Viktoria zei neutraal te blijven.

Foto: Postdlf Wikimedia Commons

[Sky]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk Azie
Henk Azie
3 jaren geleden

Hoe dan ook , het motief ontbreekt, net als MH017.
In beide gevallen is het een ‘negatief’ motief voor Rusland.

Louise
Louise
3 jaren geleden

Er wonen in Londen, teveel rijke Russen , laat raden hoe ze zo rijk zijn geworden …… Geld stinkt niet ook niet in Londen,,,, Het zal die Engelsen dus wat opleveren……… Het heeft mij altijd al verbaasd waarom er zoveel te rijke mensen wonen in Londen,,,,,, belasting voordeel ? Wat denk je van de Arabieren ……….Het moet een voordeel zijn, want zo geweldig klimaat is het daar niet……. En ach een incidentje moet ook kunnen……gewoon een soap……Veel Geld is geen voorwaarde voor normen en waarden……..

Gezinusk
Gezinusk
3 jaren geleden

Louise,

Omdat de stad Londen in het hart een financieel machtscentrum kent die niet toebehoord aan de stad Londen, of Groot-Brittannië. Dit centrum is eigendom van geprivatiseerde nationale en internationale ondernemingen. Het kent zijn eigen soevereiniteit als bijvoorbeeld de Italiaanse dwergstaat, San Marino, dat kent. Een naam voor het financiële machtscentrum in Londen is;

– The City of London.
– The Square Mile.
– The Crown.

The City of London heeft zijn eigen wetten en is belastingvrij. Het is verstrengeld aan Wall Street en dergelijke financiële centrums trekken een hoop vuil aan van over de hele wereld die van geld nog meer geld weten te maken, meestal ten koste van. En nogmaals ter herinnering: Alles draait daar om Corporate Business met zijn eigen wetten en spelregels!

Een link over de City en zijn invloeden;

http://humansarefree.com/2017/04/the-city-of-london-aka-crown-is.html

“The world is governed by very different personages from what is imagined by those who are not behind the scenes.”

― Benjamin Disraeli, voormalig premier van de U.K. (Londen, 21 december 1804 – 19 april 1881)

Louise
Louise
3 jaren geleden

@Gezinusk…….
Ohhhh een eigen gecreeerde vrijstaat, kan ik dat zo zien ?? Nou zo zijn er vele op deze planeet…… Treurig he dat er zoveel geld is….en dat gaat maar door… China, India, erbij…….. Voor het geld hebben we dus geen Oorlog nodig…….. Geloof nooit dat het op deze manier allemaal door kan blijven gaan……. De mensheid gaat ten onder aan zn eigen hebzucht ……….Of ze zijn aan de drugs, medicijnen , alcohol, of extreme verbouwingen……. Van mij mag iemand best rijk zijn…..maar teveel is teveel en dan verliest het zn waarde….. Thanks dear, we gaan het niet oplossen, ik ben nog steeds blij met mezelf en heel tevreden …….groetjes Louise

x

Check Also

onderzoek

Nieuw onderzoek: meer kans op hartaanval na mRNA-coronavaccin – ‘Zeer zorgwekkend’

Uit onderzoek is gebleken dat de kans ...

sterf

Britse oversterfte: ‘Het heeft er alle schijn van dat deze vaccins meer mensen doden dan ze redden’

In Groot-Brittannië zijn sinds juli bijna 9300 ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x