BinnenlandCorona

‘314 Nederlanders overleden puur en alleen door corona. Daar is al deze nonsens voor opgebouwd’

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de media is de aandacht de afgelopen weken vooral komen te liggen op het aantal mensen dat besmet is met corona. Cijfers over het aantal doden en ziekenhuisopnames zijn naar de achtergrond verschoven. Het dodental ligt op dit moment op 6230. Daar zijn ook de mensen bijgerekend die al onderliggende aandoeningen hadden.

Nu is het zo dat het RIVM ook bijhoudt (pagina 51) hoeveel mensen er zijn overleden met corona die geen onderliggende aandoeningen hadden. Van het aantal overleden coronapatiënten jonger dan 70 jaar hadden er 70 geen onderliggende aandoeningen. Uit onderzoek van Robert Jensen blijkt dat er in totaal – dus ook de categorie 70+ meegerekend – 314 patiënten zijn overleden zonder onderliggende aandoeningen. “En daar is al deze nonsens voor opgebouwd.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“314 mensen zijn in Nederland – op een populatie van 17,3 miljoen – gestorven aan corona. Dit zijn dus mensen die geen onderliggende ziektes hadden. Voor 314 mensen stop je de economie niet, met alle schade [van dien],” zei Jensen gisteravond in zijn show.

6%

Enkele dagen geleden ontstond er nog ophef toen de CDC, de Amerikaanse gezondheidsdienst, nieuwe cijfers naar buiten bracht over het aantal Amerikanen dat puur en alleen door corona is gestorven. Het gaat daarbij dus om mensen die – voor zover bekend – niets anders onder de leden hadden. In 6% van de gevallen had de patiënt alleen Covid-19. Dus van de 161.392 coronadoden die er op dat moment geregistreerd waren, had 94% onderliggende aandoeningen.

Het bericht werd massaal verspreid op social media. De hashtag 6% was zelfs enige tijd trending op Twitter, mede dankzij president Trump. Twitter greep in door berichten te verwijderen en de media lanceerden een tegenoffensief.

Zanger Brad Arnold van 3 Doors Down plaatste een screenshot van de nieuwste corona-update van de CDC op Instagram, en schreef erbij: “Er komt maar geen einde aan dit circus om ons af te leiden van hun leugens.”

Ook in Nederland wordt met verbazing gereageerd op deze cijfers. Zo schrijft actrice Dorien Rose op Instagram: “Waarom is dit geen voorpaginanieuws? Ook over het hoofd gezien Telegraaf, NOS, AVROTROS en AD? Net als de legendarische speech van Robert F. Kennedy jr. in Berlijn, waar meer dan een miljoen mensen bij waren?”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

……….a never ending circus to distract us from their lies. #wickedman

Een bericht gedeeld door Brad Arnold (@brad3doorsdown) op

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

De dodelijkste virussen vindt je in de tweede kamer

Tony
Tony
3 jaren geleden

Om mensen angst aan te jagen en de Corona maatregelen te “rechtvaardigen” moeten cijfers gemanipuleerd worden. Anders is het niet geloofwaardig en dan kunnen er geen maatregelen worden opgelegd.

Dat schept macht (denk aan de komende verkiezingen) en dan kun je onwetende en bange mensen delegeren. Dat is nou net wat onze bewindvoerders en mensen van het RIVM/OMT past.

In de schijnwerpers staan en dat ten koste van, en over de ruggen van, zowel zieke als gezonde mensen hun onmenselijke plannen en maatregelen doorvoeren.

The show must go on! But this a very bad one! Mensonwaardig dus!

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
3 jaren geleden

We moeten helaas nog wat geduld hebben. Hoe moeilijk ook.
Gelukkig worden wel steeds meer bn’ers het zat.

https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/09/hoppa-hugo-borst-hakt-coronabeleid-van-rutte-in-dunne-reepjes-het-maakt-me-kotsmisselijk/

Madeloes
Madeloes
3 jaren geleden

markie en de rest van de zogenaamde volksvertegenwoordigers wij hebben u geen permissie gegeven en betaald voor uw onverantwoordelijk gedrag.
De radar van waarheid gaat steeds sneller en de klok tikt bijna voor u allen uw eindtijd aan.

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x