Homepagina » Binnenland » ‘314 Nederlanders overleden puur en alleen door corona. Daar is al deze nonsens voor opgebouwd’
corona

‘314 Nederlanders overleden puur en alleen door corona. Daar is al deze nonsens voor opgebouwd’

In de media is de aandacht de afgelopen weken vooral komen te liggen op het aantal mensen dat besmet is met corona. Cijfers over het aantal doden en ziekenhuisopnames zijn naar de achtergrond verschoven. Het dodental ligt op dit moment op 6230. Daar zijn ook de mensen bijgerekend die al onderliggende aandoeningen hadden.

Nu is het zo dat het RIVM ook bijhoudt (pagina 51) hoeveel mensen er zijn overleden met corona die geen onderliggende aandoeningen hadden. Van het aantal overleden coronapatiënten jonger dan 70 jaar hadden er 70 geen onderliggende aandoeningen. Uit onderzoek van Robert Jensen blijkt dat er in totaal – dus ook de categorie 70+ meegerekend – 314 patiënten zijn overleden zonder onderliggende aandoeningen. “En daar is al deze nonsens voor opgebouwd.”

“314 mensen zijn in Nederland – op een populatie van 17,3 miljoen – gestorven aan corona. Dit zijn dus mensen die geen onderliggende ziektes hadden. Voor 314 mensen stop je de economie niet, met alle schade [van dien],” zei Jensen gisteravond in zijn show.

6%

Enkele dagen geleden ontstond er nog ophef toen de CDC, de Amerikaanse gezondheidsdienst, nieuwe cijfers naar buiten bracht over het aantal Amerikanen dat puur en alleen door corona is gestorven. Het gaat daarbij dus om mensen die – voor zover bekend – niets anders onder de leden hadden. In 6% van de gevallen had de patiënt alleen Covid-19. Dus van de 161.392 coronadoden die er op dat moment geregistreerd waren, had 94% onderliggende aandoeningen.

Het bericht werd massaal verspreid op social media. De hashtag 6% was zelfs enige tijd trending op Twitter, mede dankzij president Trump. Twitter greep in door berichten te verwijderen en de media lanceerden een tegenoffensief.

Zanger Brad Arnold van 3 Doors Down plaatste een screenshot van de nieuwste corona-update van de CDC op Instagram, en schreef erbij: “Er komt maar geen einde aan dit circus om ons af te leiden van hun leugens.”

Ook in Nederland wordt met verbazing gereageerd op deze cijfers. Zo schrijft actrice Dorien Rose op Instagram: “Waarom is dit geen voorpaginanieuws? Ook over het hoofd gezien Telegraaf, NOS, AVROTROS en AD? Net als de legendarische speech van Robert F. Kennedy jr. in Berlijn, waar meer dan een miljoen mensen bij waren?”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

……….a never ending circus to distract us from their lies. #wickedman

Een bericht gedeeld door Brad Arnold (@brad3doorsdown) op

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
8 maanden geleden

De dodelijkste virussen vindt je in de tweede kamer

andré
andré
Reactie op  Joyce Ramgatie
8 maanden geleden

terug stoppen in een zwaar bewaakt niveau 4 lab…

salvar
salvar
Reactie op  Joyce Ramgatie
8 maanden geleden

@Joyce Ramgatie

joyce maak er maar een foto van dan hebben we gelijk het virus in beeld.

Ron Jaspers
Ron Jaspers
Reactie op  Joyce Ramgatie
8 maanden geleden

Joyce Ramgatie.En hun bazen,de (nazi) bilderberg groep.

Tony
Tony
8 maanden geleden

Om mensen angst aan te jagen en de Corona maatregelen te “rechtvaardigen” moeten cijfers gemanipuleerd worden. Anders is het niet geloofwaardig en dan kunnen er geen maatregelen worden opgelegd.

Dat schept macht (denk aan de komende verkiezingen) en dan kun je onwetende en bange mensen delegeren. Dat is nou net wat onze bewindvoerders en mensen van het RIVM/OMT past.

In de schijnwerpers staan en dat ten koste van, en over de ruggen van, zowel zieke als gezonde mensen hun onmenselijke plannen en maatregelen doorvoeren.

The show must go on! But this a very bad one! Mensonwaardig dus!

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
8 maanden geleden

We moeten helaas nog wat geduld hebben. Hoe moeilijk ook.
Gelukkig worden wel steeds meer bn’ers het zat.

https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/09/hoppa-hugo-borst-hakt-coronabeleid-van-rutte-in-dunne-reepjes-het-maakt-me-kotsmisselijk/

Madeloes
Madeloes
8 maanden geleden

markie en de rest van de zogenaamde volksvertegenwoordigers wij hebben u geen permissie gegeven en betaald voor uw onverantwoordelijk gedrag.
De radar van waarheid gaat steeds sneller en de klok tikt bijna voor u allen uw eindtijd aan.

salvar
salvar
Reactie op  Madeloes
8 maanden geleden

@Madeloes

dat het snel mag gaan , de klok dus.
het gekke is ze zijn gekozen door de burger en als de burger zegt opzouten nu dan hebben ze maar te gaan.
het probleem is er slapen er nog teveel .

Ron Jaspers
Ron Jaspers
Reactie op  salvar
8 maanden geleden

salvar.Politici worden niet gekozen door het volk,maar geselecteerd b.v. door de (nazi) bilderberg groep.De bilderberg groep heeft de macht in nederland en europa.

Knuppeltje Romeo
Knuppeltje Romeo
8 maanden geleden

Het is inderdaad een heel circus.
“De hashtag 6% was zelfs enige tijd trending op Twitter, mede dankzij president Trump.” Maar over diezelfde president wordt getwitterd dat hij miljoenen vaccins heeft besteld.
Hoe zit het dus echt?
Die onzekerheid in stand houden is de troef (Trump).
Het maakt namelijk niet uit of je door de hond of de kat gebeten worden.
Trump speelt alleen maar de bad cop. De good cop speelt met hem onder een hoedje, maar dan wel op het onzichtbare niveau van de vrijmetselarij.

Lrb
Lrb
8 maanden geleden

Wat een onzin dit. Ik heb hoge bloeddruk en als ik corona krijg en overlijd, overlihd ik dan niet door corona maar met corona. Ik haal nooit een griepprik, nooit ziek dus ………

Sanang
Sanang
Reactie op  Lrb
8 maanden geleden

Hoge bloeddruk neem veel knoflook en yoghurt en zorg dat je voldoende drinkt, misschien werken je nieren niet zo goed.

Harrie H. Braam
Harrie H. Braam
8 maanden geleden

Neen, daarvoor is deze nonsens niet opgebouwd, maar om de mensen in de wurggreep van angst te houden, zodat de eigen agenda van machthebbers kan worden uitgevoerd, nl. het totalitaire politieke systeem wereldwijd er door te drukken.

Maar heel veel kuddedieren slapen nog en zien dit niet en hoogstwaarschijnlijk is daarvan een deel zich totaal niet bewust van zichzelf en blijft het liefst slapen!!!

Oké, als zij dat willen prima, maar dan wel zonder de mensen, die het zich wel bewust zijn welk spel er gespeeld wordt!

We scheppen op deze manier een wereld, die in tweeën gesplitst gaat worden!

Ja, we zullen een andere wereld gaan zien binnen niet al te lange tijd!

Als mensen dan gaan klagen is het hopelijk voor hen niet te laat, maar dat is aan de langslapers zelf om uit te vinden. De wakkeren onder de mensheid laten in ieder geval niet met zich sollen volgens het motto: Een gewaarschuwd mens telt voor twee!!!

Rob
Rob
8 maanden geleden

Ik geloof inmiddels überhaupt niet meer dat corona tot overlijden leidt. Hoe kan een verkoudheid leiden tot de dood als je verder kerngezond bent. Dat slaat nergens op. Ik denk eerder dat die mensen gewoon uit zichzelf overleden zijn. Soms gaan mensen gewoon ineens dood, zonder enige achterliggende oorzaak. Dan houdt het gewoon ineens op. Wie zegt dat dat door corona komt, een verkoudheid. Really?

Covid-19 is al op verschillende manieren ontkracht als virus. Waarom wordt het dan nog steeds een virus genoemd? Het lijkt inmiddels op een verzamelnaam voor verschillende zaken. De testkit detecteert het als iets van je eigen dna, in chromosoom 8. Het wordt ook aan technologie gerelateerd, Certificate of Vaccination IDentification (met AI). Dus stop er dan eens mee om het een virus te noemen. Het lijkt er alleen nog maar op dat de elite de mens als een virus ziet die uitgeroeid moet worden.

trackback
‘314 Nederlanders overleden puur en alleen door corona. Daar is al deze nonsens voor opgebouwd’ | E.J. Bron
8 maanden geleden

[…] Lees verder>>> […]

Petrus
Petrus
8 maanden geleden

150 Kamerleden en de hele regering kunnen zó bij het grofvuil wat mij betreft.

sjaakie van den hoek
sjaakie van den hoek
Reactie op  Petrus
8 maanden geleden

@Petrus.

Wat Petrus, bij het grof vuil?
Bij het stinkende en al rottende keuken afval bedoel jij zeker.
Dat is de plaats waar zij thuis horen!!!

Petrus
Petrus
Reactie op  sjaakie van den hoek
8 maanden geleden

sjaakie,
Wat je wilt.
Als het maar afgevoerd wordt.

x

Check Also

rutte

‘Rutte en De Jonge hebben niet het beste met ons voor, ze liegen over alles’

De coronacrisis geeft aanleiding tot enorme zorg, ...

arts

Spoedarts getuigt: meer mensen op de spoedeisende hulp door de prik dan door corona

Spoedarts Richard Bartlett legde afgelopen week een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

23
0
We lezen graag je reactie!x