Homepagina » Binnenland » ‘314 Nederlanders overleden puur en alleen door corona. Daar is al deze nonsens voor opgebouwd’
corona

‘314 Nederlanders overleden puur en alleen door corona. Daar is al deze nonsens voor opgebouwd’

In de media is de aandacht de afgelopen weken vooral komen te liggen op het aantal mensen dat besmet is met corona. Cijfers over het aantal doden en ziekenhuisopnames zijn naar de achtergrond verschoven. Het dodental ligt op dit moment op 6230. Daar zijn ook de mensen bijgerekend die al onderliggende aandoeningen hadden.

Nu is het zo dat het RIVM ook bijhoudt (pagina 51) hoeveel mensen er zijn overleden met corona die geen onderliggende aandoeningen hadden. Van het aantal overleden coronapatiënten jonger dan 70 jaar hadden er 70 geen onderliggende aandoeningen. Uit onderzoek van Robert Jensen blijkt dat er in totaal – dus ook de categorie 70+ meegerekend – 314 patiënten zijn overleden zonder onderliggende aandoeningen. “En daar is al deze nonsens voor opgebouwd.”

“314 mensen zijn in Nederland – op een populatie van 17,3 miljoen – gestorven aan corona. Dit zijn dus mensen die geen onderliggende ziektes hadden. Voor 314 mensen stop je de economie niet, met alle schade [van dien],” zei Jensen gisteravond in zijn show.

6%

Enkele dagen geleden ontstond er nog ophef toen de CDC, de Amerikaanse gezondheidsdienst, nieuwe cijfers naar buiten bracht over het aantal Amerikanen dat puur en alleen door corona is gestorven. Het gaat daarbij dus om mensen die – voor zover bekend – niets anders onder de leden hadden. In 6% van de gevallen had de patiënt alleen Covid-19. Dus van de 161.392 coronadoden die er op dat moment geregistreerd waren, had 94% onderliggende aandoeningen.

Het bericht werd massaal verspreid op social media. De hashtag 6% was zelfs enige tijd trending op Twitter, mede dankzij president Trump. Twitter greep in door berichten te verwijderen en de media lanceerden een tegenoffensief.

Zanger Brad Arnold van 3 Doors Down plaatste een screenshot van de nieuwste corona-update van de CDC op Instagram, en schreef erbij: “Er komt maar geen einde aan dit circus om ons af te leiden van hun leugens.”

Ook in Nederland wordt met verbazing gereageerd op deze cijfers. Zo schrijft actrice Dorien Rose op Instagram: “Waarom is dit geen voorpaginanieuws? Ook over het hoofd gezien Telegraaf, NOS, AVROTROS en AD? Net als de legendarische speech van Robert F. Kennedy jr. in Berlijn, waar meer dan een miljoen mensen bij waren?”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

……….a never ending circus to distract us from their lies. #wickedman

Een bericht gedeeld door Brad Arnold (@brad3doorsdown) op

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Joyce Ramgatie schreef:

  De dodelijkste virussen vindt je in de tweede kamer

  0 likes
 • Tony schreef:

  Om mensen angst aan te jagen en de Corona maatregelen te “rechtvaardigen” moeten cijfers gemanipuleerd worden. Anders is het niet geloofwaardig en dan kunnen er geen maatregelen worden opgelegd.

  Dat schept macht (denk aan de komende verkiezingen) en dan kun je onwetende en bange mensen delegeren. Dat is nou net wat onze bewindvoerders en mensen van het RIVM/OMT past.

  In de schijnwerpers staan en dat ten koste van, en over de ruggen van, zowel zieke als gezonde mensen hun onmenselijke plannen en maatregelen doorvoeren.

  The show must go on! But this a very bad one! Mensonwaardig dus!

  0 likes
 • Veterans_Resistance schreef:

  We moeten helaas nog wat geduld hebben. Hoe moeilijk ook.
  Gelukkig worden wel steeds meer bn’ers het zat.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/09/hoppa-hugo-borst-hakt-coronabeleid-van-rutte-in-dunne-reepjes-het-maakt-me-kotsmisselijk/

  0 likes
 • Madeloes schreef:

  markie en de rest van de zogenaamde volksvertegenwoordigers wij hebben u geen permissie gegeven en betaald voor uw onverantwoordelijk gedrag.
  De radar van waarheid gaat steeds sneller en de klok tikt bijna voor u allen uw eindtijd aan.

  0 likes
  • salvar schreef:

   @Madeloes

   dat het snel mag gaan , de klok dus.
   het gekke is ze zijn gekozen door de burger en als de burger zegt opzouten nu dan hebben ze maar te gaan.
   het probleem is er slapen er nog teveel .

   0 likes
   • Ron Jaspers schreef:

    salvar.Politici worden niet gekozen door het volk,maar geselecteerd b.v. door de (nazi) bilderberg groep.De bilderberg groep heeft de macht in nederland en europa.

    0 likes
 • Knuppeltje Romeo schreef:

  Het is inderdaad een heel circus.
  “De hashtag 6% was zelfs enige tijd trending op Twitter, mede dankzij president Trump.” Maar over diezelfde president wordt getwitterd dat hij miljoenen vaccins heeft besteld.
  Hoe zit het dus echt?
  Die onzekerheid in stand houden is de troef (Trump).
  Het maakt namelijk niet uit of je door de hond of de kat gebeten worden.
  Trump speelt alleen maar de bad cop. De good cop speelt met hem onder een hoedje, maar dan wel op het onzichtbare niveau van de vrijmetselarij.

  0 likes
 • Lrb schreef:

  Wat een onzin dit. Ik heb hoge bloeddruk en als ik corona krijg en overlijd, overlihd ik dan niet door corona maar met corona. Ik haal nooit een griepprik, nooit ziek dus ………

  0 likes
 • Harrie H. Braam schreef:

  Neen, daarvoor is deze nonsens niet opgebouwd, maar om de mensen in de wurggreep van angst te houden, zodat de eigen agenda van machthebbers kan worden uitgevoerd, nl. het totalitaire politieke systeem wereldwijd er door te drukken.

  Maar heel veel kuddedieren slapen nog en zien dit niet en hoogstwaarschijnlijk is daarvan een deel zich totaal niet bewust van zichzelf en blijft het liefst slapen!!!

  Oké, als zij dat willen prima, maar dan wel zonder de mensen, die het zich wel bewust zijn welk spel er gespeeld wordt!

  We scheppen op deze manier een wereld, die in tweeën gesplitst gaat worden!

  Ja, we zullen een andere wereld gaan zien binnen niet al te lange tijd!

  Als mensen dan gaan klagen is het hopelijk voor hen niet te laat, maar dat is aan de langslapers zelf om uit te vinden. De wakkeren onder de mensheid laten in ieder geval niet met zich sollen volgens het motto: Een gewaarschuwd mens telt voor twee!!!

  0 likes
 • Rob schreef:

  Ik geloof inmiddels überhaupt niet meer dat corona tot overlijden leidt. Hoe kan een verkoudheid leiden tot de dood als je verder kerngezond bent. Dat slaat nergens op. Ik denk eerder dat die mensen gewoon uit zichzelf overleden zijn. Soms gaan mensen gewoon ineens dood, zonder enige achterliggende oorzaak. Dan houdt het gewoon ineens op. Wie zegt dat dat door corona komt, een verkoudheid. Really?

  Covid-19 is al op verschillende manieren ontkracht als virus. Waarom wordt het dan nog steeds een virus genoemd? Het lijkt inmiddels op een verzamelnaam voor verschillende zaken. De testkit detecteert het als iets van je eigen dna, in chromosoom 8. Het wordt ook aan technologie gerelateerd, Certificate of Vaccination IDentification (met AI). Dus stop er dan eens mee om het een virus te noemen. Het lijkt er alleen nog maar op dat de elite de mens als een virus ziet die uitgeroeid moet worden.

  0 likes
 • Petrus schreef:

  150 Kamerleden en de hele regering kunnen zó bij het grofvuil wat mij betreft.

  0 likes
 • uknowewho schreef:

  There is officially NO Pandemic!!! – John MacArthur

  https://www.youtube.com/watch?v=OpYLiOSg7go

  0 likes
 • 314xfalen schreef:

  Er is dus 314 keer gefaald in de diagnose van overlijdensoorzaak.
  Een betere tekst zou zijn: In 314 gevallen is er geen onderliggende oorzaak gevonden.
  Als je lang genoeg zoekt dan vindt je altijd wel een defect in het menselijk lichaam wat verklaart waarom het immuun systeem gefaald heeft.
  Er sterven altijd 0 personen puur aan een virus.

  0 likes
 • Eelke Piers schreef:

  Vorig jaar vielen 661 doden in het verkeer. Voor uw veiligheid gaat onze regering daarom alle gemotoriseerd verkeer verbieden.

  0 likes
 • anoniem schreef:

  De 2de kamer voelt al nattigheid, de bevolking zal ze ter verantwoording brengen!

  0 likes
 • Jan schreef:

  Het politiek correcte deug virus is het gevaarlijkste virus wat nu op Aarde rondwaart.
  Het hele NPO, RTL4, CNN etc…. allemaal besmet met dit vreselijke virus.
  Types die meteen in quarantaine gezet moeten worden om dit virus niet verder te verspreiden zijn o.a, alle linkse politici en hun fans en Peter R de Vries.
  patiënten met dit virus dienen meteen een papieren zak over hun linkse hoofd te dragen, het liefst in de kleur rood.

  0 likes
 • x

  Check Also

  freek de jonge

  Freek de Jonge in ‘Volendam’: ‘Ze heffen het glas bij het RIVM als er weer een dode is’

  Tegenwoordig deugt Freek de Jonge. Zo stond ...

  de jonge

  Aangifte tegen minister De Jonge wegens dood door schuld, fraude en terrorisme

  Pedro Kuit en zijn dochter Jade hebben ...

  >