Mens en Dier

Bryan Roy gaat Nederland wakker schudden met ‘mega wake-up podcast’: ‘Wordt een slachtpartij’

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bryan Roy zat als voetballer en later als trainer in een politiek correcte mindset. Hij kon niet zeggen wat hij daadwerkelijk dacht of vond en leefde in een nepwerkelijkheid, onthult hij in een interview met het AD. “Ik was een slaaf van het systeem. Ik ben nu op een punt in mijn leven gekomen dat ik geen slaaf meer wil zijn van dat systeem.”

Roy, die zich ‘bevrijd’ voelt, stelt bijvoorbeeld dat het coronavirus is ontwikkeld in een laboratorium. “Heb geduld, de waarheid zal nog een keer aan het licht komen. Maar let op mijn woorden: als er iets niet klopt, klopt er helemaal niets. En daarmee is alles gezegd.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Kan toch niet zijn dat als je een gezond verstand hebt, dat je het hele spel nu niet doorhebt. 99 procent moet wakker zijn in Nederland. Kan gewoon niet anders.”

Olympische Zomerspelen van 2012

Volgens Roy is de aanstaande tweede coronagolf fake en bereidde de openingsceremonie van de Olympische Zomerspelen van 2012 ons al voor op de coronacrisis. Tijdens de ceremonie verschenen op een gegeven moment honderden bedden op het middenterrein van het Olympisch Stadion in een eerbetoon aan het Britse gezondheidsinstituut NHS. In de bedden lagen kinderen die boeken lazen. Zij werden aangevallen door duistere figuren.

Roy zei over de ceremonie: “Nog steeds loopt m’n bloed hiervan weg, hoe wij in de maling genomen zijn en dan nog de brutaliteit hebben zo een show neer te zetten. Hiding in plain sight. Ziekelijk. Hoe ziek ben je dan?”

Lange Frans

De oud-voetballer laat via Twitter dagelijks op geheel eigen wijze zijn licht schijnen over de geopolitiek. Ook in de afgelopen dagen stuurde Roy een aantal opmerkelijke tweets de wereld in. Hij deelde vooral berichten over Trump, pedofilie bij de elite en de fake MSM.

Hij laat ook weten benaderd te zijn door Lange Frans. De twee gaan een podcast opnemen. “Wordt een slachtpartij. Mega wake-up podcast. We gaan ‘m doen.”

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wim11
wim11
3 jaren geleden

Bryan Roy viel me al eerder op met zijn kritische blik op de samenleving, mooi wel

Wens m veel succes

Gladiator
Gladiator
3 jaren geleden

Brian Roy…..tja, weet niet wat hij zoal te melden heeft maar hij is natuurlijk wél een BN’er en dat scheelt…….maar ik waar ik eigenlijk op doel is het volgende….

Een BN’er is voor mij wel een red flag want deze worden nog al eens gebruikt om de mensen een aha moment te verschaffen.

Maar laten we eerst maar eens afwachten….

Ik zou wel eens met L. Frans van gedachten willen wisselen……..om hém een aha moment te verschaffen!!

Gladiator

jtprf
jtprf
3 jaren geleden

Wat vertelt hij nu nieuw wat al bekend is? Hij “stelt…” aldus artikel. Wat hij stelt
is wat hij ook zoals velen gelezen heeft.

Arnold
Arnold
3 jaren geleden

Het wordt hoog tijd dat Nederland stevig wakker wordt!! Kom op jongens.

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x