Homepagina » Mens en Dier » Bryan Roy gaat Nederland wakker schudden met ‘mega wake-up podcast’: ‘Wordt een slachtpartij’
bryan roy
Foto: Facebook/Bryan Roy

Bryan Roy gaat Nederland wakker schudden met ‘mega wake-up podcast’: ‘Wordt een slachtpartij’

Bryan Roy zat als voetballer en later als trainer in een politiek correcte mindset. Hij kon niet zeggen wat hij daadwerkelijk dacht of vond en leefde in een nepwerkelijkheid, onthult hij in een interview met het AD. “Ik was een slaaf van het systeem. Ik ben nu op een punt in mijn leven gekomen dat ik geen slaaf meer wil zijn van dat systeem.”

Roy, die zich ‘bevrijd’ voelt, stelt bijvoorbeeld dat het coronavirus is ontwikkeld in een laboratorium. “Heb geduld, de waarheid zal nog een keer aan het licht komen. Maar let op mijn woorden: als er iets niet klopt, klopt er helemaal niets. En daarmee is alles gezegd.”

“Kan toch niet zijn dat als je een gezond verstand hebt, dat je het hele spel nu niet doorhebt. 99 procent moet wakker zijn in Nederland. Kan gewoon niet anders.”

Olympische Zomerspelen van 2012

Volgens Roy is de aanstaande tweede coronagolf fake en bereidde de openingsceremonie van de Olympische Zomerspelen van 2012 ons al voor op de coronacrisis. Tijdens de ceremonie verschenen op een gegeven moment honderden bedden op het middenterrein van het Olympisch Stadion in een eerbetoon aan het Britse gezondheidsinstituut NHS. In de bedden lagen kinderen die boeken lazen. Zij werden aangevallen door duistere figuren.

Roy zei over de ceremonie: “Nog steeds loopt m’n bloed hiervan weg, hoe wij in de maling genomen zijn en dan nog de brutaliteit hebben zo een show neer te zetten. Hiding in plain sight. Ziekelijk. Hoe ziek ben je dan?”

Lange Frans

De oud-voetballer laat via Twitter dagelijks op geheel eigen wijze zijn licht schijnen over de geopolitiek. Ook in de afgelopen dagen stuurde Roy een aantal opmerkelijke tweets de wereld in. Hij deelde vooral berichten over Trump, pedofilie bij de elite en de fake MSM.

Hij laat ook weten benaderd te zijn door Lange Frans. De twee gaan een podcast opnemen. “Wordt een slachtpartij. Mega wake-up podcast. We gaan ‘m doen.”

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • wim11 schreef:

  Bryan Roy viel me al eerder op met zijn kritische blik op de samenleving, mooi wel

  Wens m veel succes

  50 likes
 • Arnold schreef:

  Het wordt hoog tijd dat Nederland stevig wakker wordt!! Kom op jongens.

  31 likes
 • MdeFilosoof schreef:

  Zo zie je dat in alle lagen gewoon mensen wakker zijn. Ook sporters dus. Hun beroepsgroep, en die van de sport loefhebbers algemeen, wordt natuurlijk enorm bedreigd door die corona BS. Maar top dat Bryan zn nek durft uit te steken. Menig bekende Nederlander die wel dat denkt, maar niet durft te spreken vanwege het imago. TOP Bryan.

  16 likes
 • Gladiator schreef:

  Brian Roy…..tja, weet niet wat hij zoal te melden heeft maar hij is natuurlijk wél een BN’er en dat scheelt…….maar ik waar ik eigenlijk op doel is het volgende….

  Een BN’er is voor mij wel een red flag want deze worden nog al eens gebruikt om de mensen een aha moment te verschaffen.

  Maar laten we eerst maar eens afwachten….

  Ik zou wel eens met L. Frans van gedachten willen wisselen……..om hém een aha moment te verschaffen!!

  Gladiator

  14 likes
 • jtprf schreef:

  Wat vertelt hij nu nieuw wat al bekend is? Hij “stelt…” aldus artikel. Wat hij stelt
  is wat hij ook zoals velen gelezen heeft.

  6 likes
 • Ron schreef:

  Hoe de evolutie van een virus te versnellen
  De manier waarop ze de evolutie versnellen, door het coronavirus uit de anus van de vleermuis te halen en het te repliceren in dierlijk weefsel zoals pangolin-nierweefsel. Vervolgens worden de gekweekte virussen op niercellen van wilde apen geplaatst, gevolgd door hersenweefsel van muizen. Elke keer dat u het virus overdraagt naar een ander dierlijk weefsel, verhoogt u naast mutaties het risico op besmetting met zoönotisch dierlijk virus. Met behulp van dit versnelde evolutieproces kan binnen een paar dagen zes jaar evolutie worden gerealiseerd. Door dit proces kunnen snel extreem virale vormen van het virus worden gecreëerd. Meestal worden mildere vormen gebruikt om een vaccin te maken.
  Je kan een milde vorm aannemen en een persoon die milde vorm geven, en ze worden niet echt ziek. Ze ontwikkelen de antilichamen, en dat is de theorie [achter vaccinatie]. Maar er zijn redenen waarom ze die supervirale vormen willen creëren. Een daarvan is dat de meeste laboratoria waar ze het doen, zoals Fort Detrick in [de VS] en het Wuhan-laboratorium in China, niet alleen vaccinlaboratoria zijn, maar ook militaire laboratoria.
  Ze willen dus rommelen en kijken naar deze virussen die ze mogelijk kunnen gebruiken. Niet alleen dat, de mensen die vaccins maken, creëren ook graag super virale vormen. Ze geven ze aan muizen die genetisch zijn ontworpen om in wezen een menselijk immuunsysteem te hebben. Vervolgens proberen ze ze te genezen.
  Die experimenten liepen tot 2014 in de Verenigde Staten. Het waren de projecten van Dr. ANTHONY FAUCI. President Obama had bevolen te stoppen in 2014 wegens veel lab-escape-problemen hadden vanuit drie verschillende labs …
  In plaats van te stoppen zoals hem was bevolen, verplaatste FAUCI DE DUIVEL ACHTER DE SCHERMEN die operaties naar het Wuhan-laboratorium in China en bleef zo die experimenten uitvoeren tot het moment dat het coronavirus pandemie plaatsvond. In feite deed expert in infectieziekten Ian Lipkin die experimenten daar toen COVID-19 explodeerde.

  4 likes
  • Madeloes schreef:

   Top! kan iemand hem of Lange Frans twiiteren, want dat heb ik niet, om te zeggen dat zijn bericht gedeeld wordt op Nine for News met meer dan 17.000 volgers zodat meerdere mensen en fans van hen deze geweldige nieuwpagina ook kunnen vinden.

   4 likes
  • Madeloes schreef:

   @Ron

   wat te denken van Rathenau.nl
   Syn Bio Politics project synth-ethics, synthetic biology, mocht je tijd hebben om te lezen, o.a. they managed by using synthetic DNA to recreate the extinct Spanish influenza virus. Uiterard wordt hier de Bill and Melinda foundation genoemd

   1 likes
 • Rielly ?? schreef:

  Zag net de Oma van Fam. Baumgartner (een huis vol – Coronatijd) en die is Woke ! Ze doet research en ze heeft ze door ! Meer mensen moeten research doen … eigenlijk moet de regering hier een voorbeeld aan nemen. Zelfs zij zouden er wat van op kunnen steken en de vax-lobby van repliek kunnen dienen.

  3 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Sjazon het voordeel was een strak blauwe lucht sinds tientallen jaren en overduidelijk schonere lucht.

  3 likes
 • Sjazon schreef:

  Cruyff kwam met zijn uitspraak dat elk nadeel een voordeel heeft. Kan iemand aangeven welk voordeel de Coronavirus heeft (gebracht)?

  2 likes
 • Ron Swart schreef:

  Op 19 maart 1994 ( 1 + 9 + 1 + 9 + 9 + 4 = 33) is de nieuwe internationale luchthaven van Denver geopend. Voor het luchthavengebouw bevindt zich een steigerend paard met felrode ogen met de naam Red Mustang. In het stationsgebouw bevinden zich bizarre schilderijen en op een daarvan staan mensen afgebeeld, die mondkapjes dragen met daarop de verschillende landsvlaggen.
  De luchthaven is groter dan Manhattan en het startbaancomplex heeft de vorm van een swastika. Onder de luchthaven schijnt zich een enorm ondergrond complex van meerdere verdiepingen te bevinden waar de elite zich zou kunnen terugtrekken.

  2 likes
  • ome jaap schreef:

   klopt had eens gelezen dat een man de lift pakte om van 1 naar 0 te gaan maar die zat 5 minuten in de lift en toen de deur openging was hij in een hele grote hal. Het toilet had een urinoir van ruim 2 ,5 meter
   hij verliet als angst die toilet ging de lift in en kwam gelukkig weer op 1 uit

   0 likes
 • Spooky schreef:

  Hoop dat ze ook via andere media doen? Ik heb namelijk GEEN twitter en ook GEEN facebook, maar wel vaste kijker van Jensen! Youtube , Ninefornews!👍😇

  2 likes
 • Madeloes schreef:

  Top! kan iemand hem of Lange Frans twiiteren, want dat heb ik niet, om te zeggen dat zijn bericht gedeeld wordt op Nine for News met meer dan 17.000 volgers zodat meerdere mensen en fans van hen deze geweldige nieuwpagina ook kunnen vinden.

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronadoden

  38 coronadoden in één dag, maar niet heus: ‘Schandalig dit’

  Vandaag schreven de media dat er 38 ...

  wit-rusland

  Politieke insider: Trump heeft ‘regimewissel’ in Wit-Rusland voorkomen

  Toen de coronacrisis uitbrak, werden in de ...

  >