CoronaBinnenland

Rechtspraak zat aan tafel bij bespreking coronamaatregelen: ‘Werkelijk ongehoord, dit is een smoking gun’

Help anderen door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

Uit vrijgegeven Wob-documenten blijkt dat de rechtspraak aan tafel zat bij de bespreking van de coronamaatregelen. Op 11 augustus 2020 werd het Openbaar Ministerie betrokken bij voorgenomen verplichtende maatregelen.

In een e-mail met als onderwerp ‘Spoed – acties operationaliseren verplichtende maatregelen Covid-19’ wordt gerept over een lijst met een tiental issues ‘die door het OM (in concept) zijn geïdentificeerd voor het uitvoeringsproces van quarantainemaatregelen en die wij hier met instemming van het OM delen’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In de Wob-documenten valt verder te lezen: “De betrokkenen in het proces zijn GGD, VR (veiligheidsregio’s, red.), OM, rechtspraak, rechtsbijstand en uiteindelijk politie. Voor alle organisaties is nu een contactpersoon beschikbaar.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit is werkelijk ongehoord

“De rechtspraak zat aan tafel en daarom konden ze dit erdoorheen [drukken],” zei Viruswaarheid-jurist Jeroen Pols in het Wob/Woo Journaal met Willem Engel.

“Dit is gewoon een smoking gun,” aldus Pols. “Ja, dit is een smoking gun,” benadrukte Engel. “Dit is werkelijk ongehoord,” vervolgde Pols.

Dit gaat wel ver

“Nu snap je waarom we er niet doorheen komen. Het was allang afgetikt,” lichtte Engel toe. “Ongelooflijk dit,” zei Pols. “We weten het, maar als je het dan zwart op wit ziet staan…”

FVD-voorman Thierry Baudet reageert: “Dit gaat wel ver.” Engel schrijft op Twitter: “Dit bewijst de diepe corruptie en waarom de rechtspraak de kern van het probleem is. Duidelijk dat we tribunalen nodig hebben.”

4.9 140 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

130 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Schaap in Wolfskleren
Schaap in Wolfskleren
1 jaar geleden

Rechtspraak = link spraak

Annette
Annette
1 jaar geleden

Wat een ongelooflijke eye-opener is dit!

NATUURLIJK hadden wij al lang in de gaten, dat er geen scheiding van machten meer was, maar NU hebben wij het allemaal dus zwart-op-wit op een presenteerblaadje.

NU wordt het ook duidelijk, waarom de vele rechtszaken, die de afgelopen twee jaar werden gehouden, ALLEMAAL door de aangeklaagde (in principe de Regering dus) werden gewonnen en de aanklager in de kou bleef staan.

Voor zover wij dat nog niet wisten: DEMOCRATIE bestaat niet meer in ons land en de trias politica OOK niet meer.

Met andere woorden: het is één grote corrupte bende. En dan NOG durven leden van de regering en OOK van de Tweede Kamer te beweren, dat wij in een democratische rechtsstaat leven…..

Ondertussen gaan wij keihard hier Sri Lanka achterna. En zoals ik gisterochtend al in mijn reactie had geschreven, is dat helemaal niet zo positief als het lijkt.

ZIJ willen juist, dat er totale chaos ontstaat, omdat ZIJ dan de totale macht zullen grijpen om uit die chaos orde te scheppen.

Vanochtend heb ik nogmaals gelezen, hoe de duivelse plannen, die NU worden uitgerold, al zo’n HONDERD JAAR geleden werden opgetekend. Ik ben even vergeten hoe die persoon heette, maar er is vast wel iemand van jullie, die dat WEL weet.

De bedoeling is, dat werkelijk ALLES op de schop gaat. Om die nieuwe wereldregering te bereiken, moeten allereerst alle individuele staten worden afgebroken.

Mensen moeten losgeweekt worden van hun tradities, normen en waarden. Uiteraard moeten familieverbanden worden verbroken.

Nu…. wij zien dat al op grote schaal gebeuren. Mijn man en IK weten er inmiddels (helaas) alles van.

Ook de hele genderidioterie is niet voor niets. Allemaal part of the plan.

CONCLUSIE; Wij hebben nog een moeilijke en lastige weg te gaan.

Marie
Marie
1 jaar geleden

Trias politica. Verleden tijd.

Rat Rutte: “De Staat dat ben ik.”

enzelganger.
enzelganger.
1 jaar geleden

Ik zie uit naar de tribunalen !

Back to top button
130
0
We lezen graag je reactie!x