Homepagina » Buitenland » NXIVM-klokkenluider doet onthullingen over kindersmokkel, satanisme en Clintons. Beerput rond bizarre cult gaat steeds verder open
NXIVM-klokkenluider doet onthullingen over kindersmokkel, satanisme en Clintons. Beerput rond bizarre cult gaat steeds verder open
Foto: Wikimedia Commons CC0

NXIVM-klokkenluider doet onthullingen over kindersmokkel, satanisme en Clintons. Beerput rond bizarre cult gaat steeds verder open

NXIVM-klokkenluider Frank Parlato was onlangs te gast in The Campagin Show met Patrick Howly om te praten over het proces rond cultleider Keith Raniere.

Raniere’s seksslaven zullen tegen hem getuigen en daarnaast gaan aanklagers bewijs indienen waaruit blijkt dat de cult op illegale wijze geld bij elkaar haalde voor de presidentscampagne van Hillary Clinton in 2008.

Parlato maakte duidelijk dat Clinton het geld maar wat graag accepteerde.

Nauw betrokken

Hij vertelde verder dat NXIVM, waar ook Hollywood-ster Allison Mack bij betrokken was, tienermeisjes uit Mexico haalde en dat de cult minderheidsleider van de Senaat Chuck Schumer zag als ‘vriendelijke’ Democratische bondgenoot.

Langzaam maar zeker komen de banden tussen de familie van Democratisch senator en presidentskandidaat Kirsten Gillibrand en de sekscult aan het licht.

De vader en stiefmoeder van Gillibrand waren nauw betrokken bij de cult, zo blijkt uit ooggetuigenverslagen.

Ontmaskeren

Uit rechtbankdocumenten blijkt dat de vader van Gillibrand, Doug Rutnik, in dienst was van NXIVM.

Ook stiefmoeder Gwenn Belcourt, en goede vriend van Bill Clinton Richard Mays kwamen volgens de klokkenluider in aanraking met de cult.

Parlato, die zelf werkzaam was voor NXIVM en die onthulde dat Raniere zijn vrouwen brandmerkte, werkt samen met website Big League Politics om de relaties tussen Gillibrand, de Clintons en NXIVM te ontmaskeren.

Bekijk de video hieronder:

[Big League Politics]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Siegfried
Siegfried
2 jaren geleden

How deep does the rabbit hole go?

Erde
Erde
2 jaren geleden

Homofilie, pedofilie, kindermoorden, en het drinken van mensenbloed is nog nooit zo veel gebeurd als in deze tijd. Bloedzuigende reptielen zijn het!

Kijk deze schokkende must see docu van Dennis Wise die dieper op zaken als deze in gaat.
New World Order – Communism By The Backdoor ( Full Documentary )
https://www.youtube.com/watch?v=Bf0qU597-tQ

En snel downloaden voor dat het weg is. Want you tube = censuur.

Henk
Henk
2 jaren geleden

https://www.justice.gov/file/1071991/download

En dan zoeken op ‘crimes against childeren’. Misschien moeten we Eva Jinek vragen om mee te zoeken. Dat is een journalist met een obsessie voor HRC, waarschijnlijk weet ze uit haar hoofd op welke pagina we het kunnen vinden.

Kalki
Kalki
2 jaren geleden

Deze op de politiek gestoelde sex-cult neemt steeds meer extremere vormen aan en komt duidelijk voort uit het satanisme zoals oa. diverse vormen van sexueel kindermisbruik, het promoten van mastuberende perverse porno verslavingen en nu ook al het gaan exploiteren van sex-robots, dit alles door en voor zowel mannen als vrouwen; dit alles zou wel eens goed door werk-killing-robots te niet moeten worden gedaan en die dan wel verder met liefde en compassie geimplementeerd moeten zijn.

x

Check Also

rivm

‘Het RIVM is de grootste verspreider van desinformatie in dit hele covidschandaal’

D66-Kamerlid Hanneke van der Werf zei donderdag ...

journalist

Congreslid linkt ‘zelfmoord’ van journalist aan ‘Clinton-misdaadsyndicaat’

De dood van journalist Christopher Sign kan ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

9
0
We lezen graag je reactie!x