Buitenaards

‘Buitenaards hybride-programma uitgevoerd op geheime basis bij Dulce’

Help door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens ingewijden wordt Dulce Base, een vermeende geheime ondergrondse basis onder Archuleta Mesa in New Mexico, gebruikt voor de creatie van kruisingen tussen mensen en buitenaardsen.

Dit programma zou een samenwerkingsverband zijn tussen buitenaardsen en het geheime genootschap MJ-12.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

De Amerikaanse zakenman Paul Bennewitz deed in 1979 voor het eerst melding van buitenaardse activiteit rond de plaats Dulce. Hij was ervan overtuigd dat hij elektronische communicatie had onderschept van buitenaardse ruimteschepen en installaties buiten Albuquerque. In de jaren tachtig meende hij een ondergrondse basis bij Dulce te hebben ontdekt.

Politicoloog Michael Barkun verwees verder naar claims over experimenten op ontvoerden en vuurgevechten tussen buitenaardsen en de Delta Force, een Amerikaanse elite-eenheid, op de basis.

Nephilim

Op de basis zouden mens-alien-hybriden worden gecreëerd om een exacte kopie te kunnen maken van de menselijke geest. De Dulce-basis is naar verluidt in handen van Reptilians, wezens die al eerder androïden met een brein, lichaam en bewustzijn zouden hebben gemaakt. Deze androïden hadden echter geen ‘geest’, waardoor ze bijvoorbeeld niet in staat waren om lief te hebben. Buitenaardsen en wetenschappers die op de basis werkzaam zijn, zijn er tot op heden niet in geslaagd om de hybriden te voorzien van een menselijke geest.

Gezegd wordt dat de Reptilians al duizenden jaren op aarde zijn en door de atmosfeer vliegen met hun antizwaartekrachtvaartuigen. Volgens sommigen worden ze in de Bijbel en andere oude geschriften ook wel de Nephilim of Anakem genoemd.

Volgens voormalig BBC-verslaggever David Icke bestaat de elite, waaronder bijvoorbeeld leden van het Britse koningshuis, uit mens-alien-hybriden die als het moet van gedaante kunnen verwisselen. Sommigen beweren dat deze Reptilians verantwoordelijk zijn voor ontvoeringen en verdwijningen.

Romeinse keizer

Anderen zeggen dat er bepaalde buitenaardse groepen zijn die eruitzien als mensen en het volk willen helpen zich te verzetten tegen de kwaadzuchtige Reptilians. In deze context worden onder meer de Nordics genoemd.

De Reptilians zouden achter het streven naar een Nieuwe Wereldorde zitten, waarbij het volk wordt gehypnotiseerd door geld en langzaam wordt vernietigd door middel van oorlog, uithongering en epidemieën. Vervolgens zou het plan zijn om een nieuwe Romeinse keizer vanuit een tempel in Jeruzalem over de wereld te laten heersen. Voor de Reptilians zijn Jeruzalem en de berg Zion naar verluidt van groot belang om een gooi te kunnen doen naar de wereldheerschappij.

De Russische premier Dmitri Medvedev bevestigde afgelopen jaar dat buitenaardsen op aarde zijn en dat er geheime speciale eenheden bestaan die zich hiermee bezighouden.

Noot: De Dulce Base was bij Niburu vanaf het begin bekend en vormt een gedeelte van de cover-up.

Bron: Veteranstoday.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Link
Link
10 jaren geleden

Nephilim zijn hybride wezens, maar hun oorsprong is niet echt bekend. Als het een vereniging is tussen Engel en mens en Engelen zijn eigenlijk ook buitenaards dan heeft het weinig met Reptilians te maken. Maar dat er duizenden jaren geleden reuzen op aarde waren, ja dat geloof ik wel.

In de Thora en in sommige apocriefe joodse en vroege christelijke geschriften zoals het Eerste boek van Henoch zijn nephilim (Hebreeuws: הנּפלים – ‘de gevallenen’) een volk van reuzen ontstaan door de vermenging van de beney ha’elohim (Hebreeuws: בני האלהים – ‘de zonen van Goden’) met menselijke vrouwen.

Nephilim voor de zondvloed[bewerken]

“De reuzen (Nephilim) waren op de aarde in die dagen, en ook daarna, toen de zonen Gods tot de dochters der mensen kwamen en zij hun kinderen baarden; dit zijn de geweldigen uit de voortijd, mannen van naam”.[1])

De ‘zonen Gods’ wordt verschillend uitgelegd: het kunnen
gevallen engelen zijn omdat elders in de Bijbel over hen gezegd wordt dat ze hun oorsprong ontrouw geworden zijn,
het nageslacht van Seth, de derde zoon van Adam en Eva
of zelfs buitenaardse wezens, wat hetzelfde zou suggereren omtrent God.

Het woord Nephilim wordt in sommige bijbelvertalingen onvertaald gelaten maar meestal weergegeven als reuzen, giganten of titanen.

Volgens sommigen verwijzen de halfgoden, giganten, reuzen en titanen uit de klassieke Griekse mythologie, Romeinse mythologie en Germaanse mythologie in werkelijkheid naar de Nephilim. Evenals de Hebreeuwse Nephilim waren dezen groot van gestalte en konden bovenmenselijke krachttoeren uithalen. Zie bijvoorbeeld de geschiedenis van de Griekse halfgod Herakles en ook de Thursen en Joten uit de mythologie van noordelijk Europa.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Nephilim

redice
redice
10 jaren geleden

hier zijn ze weer met de “shapeshifters”
als wat ze beweren waar is dan bakken ze er in ieder geval niet veel van want de wereld draait tegenwoordig de soep in, overal oorlog en problemen met én door moslims, misschien zijn dat wel de reptilians?
in ieder geval zou buitenaardse interventie gewenst zijn want zoals het nu zijn gang gaat denk ik niet dat we nog lang vrij gaan zijn in Europa..

Jan
Jan
10 jaren geleden

Communicatie onderschept in 1979….tuurlijk. Men had in die tijd de beschikking over digitale ontvangers etc. Neem aan dat een mogelijk buitenaards ras reeds vele malen verder is met hun ontwikkeling dan dat wij dat zijn. En natuurlijk is hun communicatie zomaar te ontcijferen. Vind dit een broodje aap verhaal. Ik wil best geloven dat er buitenaardse beschavingen zijn maar dergelijk broodje aap verhalen vind ik persoonlijk grote onzin.

biko steve
biko steve
10 jaren geleden

[quote name=”Jan”]Communicatie onderschept in 1979….tuurlijk. Men had in die tijd de beschikking over digitale ontvangers etc. Neem aan dat een mogelijk buitenaards ras reeds vele malen verder is met hun ontwikkeling dan dat wij dat zijn. En natuurlijk is hun communicatie zomaar te ontcijferen. Vind dit een broodje aap verhaal. Ik wil best geloven dat er buitenaardse beschavingen zijn maar dergelijk broodje aap verhalen vind ik persoonlijk grote onzin.[/quote]

Vergis je niet, niets digitaal, ze communiceren anno 2013 nog steeds DMV platgetrapt graan!

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x