Homepagina » Buitenaards » ‘Buitenaards hybride-programma uitgevoerd op geheime basis bij Dulce’
Buitenaards hybride-programma uitgevoerd op geheime basis bij Dulce

‘Buitenaards hybride-programma uitgevoerd op geheime basis bij Dulce’

Volgens ingewijden wordt Dulce Base, een vermeende geheime ondergrondse basis onder Archuleta Mesa in New Mexico, gebruikt voor de creatie van kruisingen tussen mensen en buitenaardsen.

Dit programma zou een samenwerkingsverband zijn tussen buitenaardsen en het geheime genootschap MJ-12.

De Amerikaanse zakenman Paul Bennewitz deed in 1979 voor het eerst melding van buitenaardse activiteit rond de plaats Dulce. Hij was ervan overtuigd dat hij elektronische communicatie had onderschept van buitenaardse ruimteschepen en installaties buiten Albuquerque. In de jaren tachtig meende hij een ondergrondse basis bij Dulce te hebben ontdekt.

Politicoloog Michael Barkun verwees verder naar claims over experimenten op ontvoerden en vuurgevechten tussen buitenaardsen en de Delta Force, een Amerikaanse elite-eenheid, op de basis.

Nephilim

Op de basis zouden mens-alien-hybriden worden gecreëerd om een exacte kopie te kunnen maken van de menselijke geest. De Dulce-basis is naar verluidt in handen van Reptilians, wezens die al eerder androïden met een brein, lichaam en bewustzijn zouden hebben gemaakt. Deze androïden hadden echter geen ‘geest’, waardoor ze bijvoorbeeld niet in staat waren om lief te hebben. Buitenaardsen en wetenschappers die op de basis werkzaam zijn, zijn er tot op heden niet in geslaagd om de hybriden te voorzien van een menselijke geest.

Gezegd wordt dat de Reptilians al duizenden jaren op aarde zijn en door de atmosfeer vliegen met hun antizwaartekrachtvaartuigen. Volgens sommigen worden ze in de Bijbel en andere oude geschriften ook wel de Nephilim of Anakem genoemd.

Volgens voormalig BBC-verslaggever David Icke bestaat de elite, waaronder bijvoorbeeld leden van het Britse koningshuis, uit mens-alien-hybriden die als het moet van gedaante kunnen verwisselen. Sommigen beweren dat deze Reptilians verantwoordelijk zijn voor ontvoeringen en verdwijningen.

Romeinse keizer

Anderen zeggen dat er bepaalde buitenaardse groepen zijn die eruitzien als mensen en het volk willen helpen zich te verzetten tegen de kwaadzuchtige Reptilians. In deze context worden onder meer de Nordics genoemd.

De Reptilians zouden achter het streven naar een Nieuwe Wereldorde zitten, waarbij het volk wordt gehypnotiseerd door geld en langzaam wordt vernietigd door middel van oorlog, uithongering en epidemieën. Vervolgens zou het plan zijn om een nieuwe Romeinse keizer vanuit een tempel in Jeruzalem over de wereld te laten heersen. Voor de Reptilians zijn Jeruzalem en de berg Zion naar verluidt van groot belang om een gooi te kunnen doen naar de wereldheerschappij.

De Russische premier Dmitri Medvedev bevestigde afgelopen jaar dat buitenaardsen op aarde zijn en dat er geheime speciale eenheden bestaan die zich hiermee bezighouden.

Noot: De Dulce Base was bij Niburu vanaf het begin bekend en vormt een gedeelte van de cover-up.

Bron: Veteranstoday.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

26 reacties

 1. [quote name=”redice”]hier zijn ze weer met de “shapeshifters”
  als wat ze beweren waar is dan bakken ze er in ieder geval niet veel van want de wereld draait tegenwoordig de soep in, overal oorlog en problemen met én door moslims, misschien zijn dat wel de reptilians?
  in ieder geval zou buitenaardse interventie gewenst zijn want zoals het nu zijn gang gaat denk ik niet dat we nog lang vrij gaan zijn in Europa..[/quote]

  niet dat ik voorstaander van de islam ben,
  maar de reptielen zou ik eerder in de vaticaan bij de christenen zoeken
  ik heb geen moslim gezien die de duivel kop met zn vingers symboliseerd
  maar de pausen wel he!!

  1 likes
 2. Nephilim zijn hybride wezens, maar hun oorsprong is niet echt bekend. Als het een vereniging is tussen Engel en mens en Engelen zijn eigenlijk ook buitenaards dan heeft het weinig met Reptilians te maken. Maar dat er duizenden jaren geleden reuzen op aarde waren, ja dat geloof ik wel.

  In de Thora en in sommige apocriefe joodse en vroege christelijke geschriften zoals het Eerste boek van Henoch zijn nephilim (Hebreeuws: הנּפלים – ‘de gevallenen’) een volk van reuzen ontstaan door de vermenging van de beney ha’elohim (Hebreeuws: בני האלהים – ‘de zonen van Goden’) met menselijke vrouwen.

  Nephilim voor de zondvloed[bewerken]

  “De reuzen (Nephilim) waren op de aarde in die dagen, en ook daarna, toen de zonen Gods tot de dochters der mensen kwamen en zij hun kinderen baarden; dit zijn de geweldigen uit de voortijd, mannen van naam”.[1])

  De ‘zonen Gods’ wordt verschillend uitgelegd: het kunnen
  gevallen engelen zijn omdat elders in de Bijbel over hen gezegd wordt dat ze hun oorsprong ontrouw geworden zijn,
  het nageslacht van Seth, de derde zoon van Adam en Eva
  of zelfs buitenaardse wezens, wat hetzelfde zou suggereren omtrent God.

  Het woord Nephilim wordt in sommige bijbelvertalingen onvertaald gelaten maar meestal weergegeven als reuzen, giganten of titanen.

  Volgens sommigen verwijzen de halfgoden, giganten, reuzen en titanen uit de klassieke Griekse mythologie, Romeinse mythologie en Germaanse mythologie in werkelijkheid naar de Nephilim. Evenals de Hebreeuwse Nephilim waren dezen groot van gestalte en konden bovenmenselijke krachttoeren uithalen. Zie bijvoorbeeld de geschiedenis van de Griekse halfgod Herakles en ook de Thursen en Joten uit de mythologie van noordelijk Europa.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Nephilim

  0 likes
 3. hier zijn ze weer met de “shapeshifters”
  als wat ze beweren waar is dan bakken ze er in ieder geval niet veel van want de wereld draait tegenwoordig de soep in, overal oorlog en problemen met én door moslims, misschien zijn dat wel de reptilians?
  in ieder geval zou buitenaardse interventie gewenst zijn want zoals het nu zijn gang gaat denk ik niet dat we nog lang vrij gaan zijn in Europa..

  0 likes
 4. Communicatie onderschept in 1979….tuurlijk. Men had in die tijd de beschikking over digitale ontvangers etc. Neem aan dat een mogelijk buitenaards ras reeds vele malen verder is met hun ontwikkeling dan dat wij dat zijn. En natuurlijk is hun communicatie zomaar te ontcijferen. Vind dit een broodje aap verhaal. Ik wil best geloven dat er buitenaardse beschavingen zijn maar dergelijk broodje aap verhalen vind ik persoonlijk grote onzin.

  0 likes
 5. [quote name=”Jan”]Communicatie onderschept in 1979….tuurlijk. Men had in die tijd de beschikking over digitale ontvangers etc. Neem aan dat een mogelijk buitenaards ras reeds vele malen verder is met hun ontwikkeling dan dat wij dat zijn. En natuurlijk is hun communicatie zomaar te ontcijferen. Vind dit een broodje aap verhaal. Ik wil best geloven dat er buitenaardse beschavingen zijn maar dergelijk broodje aap verhalen vind ik persoonlijk grote onzin.[/quote]

  Vergis je niet, niets digitaal, ze communiceren anno 2013 nog steeds DMV platgetrapt graan!

  0 likes
 6. Waarom zouden de reptillians zo omslachtig te werk gaan dan? Heerschappij over de mensheid lijkt mij niet zo moeilijk wanneer we hier te maken hebben met ver ontwikkelde wezens. Weet niet wie die verhalen de wereld in helpt maar diegene moet vast kapot gaan van lachen.

  0 likes
 7. Lieve mensen laat je niet gek maken met die verhalen en opstokerij,daarmee word je in 3d gehouden waar we juist uit aan t gaan zijn, het word nu leuk juist er is n hybride BASHAR gechanneld door daryl waar van we n hoop kunnen leren ,je leert n hoop dat is fijn en positief dat hebben we nu net nodig op de wereld n grote healing met humor ,hoe te gaan en te doen in 5D veel plezier .:) !!

  0 likes
 8. [quote name=”redice”]hier zijn ze weer met de “shapeshifters”
  als wat ze beweren waar is dan bakken ze er in ieder geval niet veel van want de wereld draait tegenwoordig de soep in, overal oorlog en problemen met én door moslims, misschien zijn dat wel de reptilians?
  in ieder geval zou buitenaardse interventie gewenst zijn want zoals het nu zijn gang gaat denk ik niet dat we nog lang vrij gaan zijn in Europa..[/quote]

  Je bedoelt zeker met de moslims de extremistische dwazen die de Islam misbruiken en vrouwen en kinderen barbaars behandelen.

  0 likes
 9. [quote name=”Sven”][quote name=”redice”]hier zijn ze weer met de “shapeshifters”
  als wat ze beweren waar is dan bakken ze er in ieder geval niet veel van want de wereld draait tegenwoordig de soep in, overal oorlog en problemen met én door moslims, misschien zijn dat wel de reptilians?
  in ieder geval zou buitenaardse interventie gewenst zijn want zoals het nu zijn gang gaat denk ik niet dat we nog lang vrij gaan zijn in Europa..[/quote]

  Je bedoelt zeker met de moslims de extremistische dwazen die de Islam misbruiken en vrouwen en kinderen barbaars behandelen.[/quote]

  dat is inderdaad triest,
  maar je ziet geen kinderen in moskees sexueel misbruikt worden.
  of mannetjes die mekaar net strak knuffelen;)

  0 likes
 10. mmmm… Ik mag die reptilians wel… wat het vermogen tot liefhebben betreft… Ik weet dat slechts wat fijn voelt voor mij en wat niet, het romantische laagje met alles waaraan het fenomeen liefde moet voldoen heb ik gelukkig niet. Mis ik dan ‘geest’?? natuurlijk niet! Het is juist de commercie die menselike omgang en uitingen heeft verziekt met dit romantisch elitair geneuzel. Poezie, religie en meer van dat soort gedweep heeft de mens ijdel gemaakt en het contact met de realiteit doen verliezen. Die reptielen zijn misschien zo gek nog niet als je even stiltaat en nadenkt over het mensenras wat zijn Eigen habitat en soort uitroeit. Was ik maar een reptilian… zucht!

  0 likes
 11. [quote name=”Jan”]Communicatie onderschept in 1979….tuurlijk. Men had in die tijd de beschikking over digitale ontvangers etc. Neem aan dat een mogelijk buitenaards ras reeds vele malen verder is met hun ontwikkeling dan dat wij dat zijn. En natuurlijk is hun communicatie zomaar te ontcijferen. Vind dit een broodje aap verhaal. Ik wil best geloven dat er buitenaardse beschavingen zijn maar dergelijk broodje aap verhalen vind ik persoonlijk grote onzin.[/quote]
  Ah, je komt net kijken. Hoe denk je dat ze dat deden in WO-II? en zelfs daarvoor?

  0 likes
 12. Ze proberen een menselijke ‘geest’ te krijgen. Hoezo, willen ze ons gaan lief hebben?

  0 likes
 13. [quote name=”Odette”][quote name=”Jan”]Communicatie onderschept in 1979….tuurlijk. Men had in die tijd de beschikking over digitale ontvangers etc. Neem aan dat een mogelijk buitenaards ras reeds vele malen verder is met hun ontwikkeling dan dat wij dat zijn. En natuurlijk is hun communicatie zomaar te ontcijferen. Vind dit een broodje aap verhaal. Ik wil best geloven dat er buitenaardse beschavingen zijn maar dergelijk broodje aap verhalen vind ik persoonlijk grote onzin.[/quote]
  Ah, je komt net kijken. Hoe denk je dat ze dat deden in WO-II? en zelfs daarvoor?[/quote]
  lol….geeft een duidelijk beeld welke je hebt bij communicatie. Datacommunicatie en/of vergelijkbare communicatie was maar zeer beperkt inzetbaar, wanneer werd de eerste digitale ontvanger beschikbaar?

  0 likes
 14. [quote name=”Ahura Mazda”][quote name=”Sven”][quote name=”redice”]hier zijn ze weer met de “shapeshifters”
  als wat ze beweren waar is dan bakken ze er in ieder geval niet veel van want de wereld draait tegenwoordig de soep in, overal oorlog en problemen met én door moslims, misschien zijn dat wel de reptilians?
  in ieder geval zou buitenaardse interventie gewenst zijn want zoals het nu zijn gang gaat denk ik niet dat we nog lang vrij gaan zijn in Europa..[/quote]

  Je bedoelt zeker met de moslims de extremistische dwazen die de Islam misbruiken en vrouwen en kinderen barbaars behandelen.[/quote]

  dat is inderdaad triest,
  maar je ziet geen kinderen in moskees sexueel misbruikt worden.
  of mannetjes die mekaar net strak knuffelen;)[/quote]

  Dat je er niet van hoort wil niet zeggen dat het er niet is.
  Kijk maar naar hoelang misbruik verborgen is gehouden in onze kloosters, kerken en andere kerkelijke instellingen.

  0 likes
 15. Waarom komt er niet eens een keer iemand die dit goed onderzoekt en als ze een ingang hebben gevonden met de kleinste camera onder de ingang door. Zulke technologieën bestaan tegenwoordig allemaal. De documentaire van ufo hunters heb ik ook gezien vond hem wel interessant! https://www.youtube.com/watch?v=pyDqhd381lQ

  0 likes
 16. [quote name=”Res”]Waarom komt er niet eens een keer iemand die dit goed onderzoekt en als ze een ingang hebben gevonden met de kleinste camera onder de ingang door. Zulke technologieën bestaan tegenwoordig allemaal. De documentaire van ufo hunters heb ik ook gezien vond hem wel interessant! https://www.youtube.com/watch?v=pyDqhd381lQ%5B/quote%5D

  Die is er al geweest: THE DULCE BOOK – Area 51 Underground. Te zoeken op het internet, bijvoorbeeld http://www.bibliotecapleyades.net/esp_dulcebook.htm

  Dit is pas science fiction 🙂 Veel plezier ermee.

  0 likes
 17. [quote name=”Nancy.”]Lieve mensen laat je niet gek maken met die verhalen en opstokerij,daarmee word je in 3d gehouden waar we juist uit aan t gaan zijn, het word nu leuk juist er is n hybride BASHAR gechanneld door daryl waar van we n hoop kunnen leren ,je leert n hoop dat is fijn en positief dat hebben we nu net nodig op de wereld n grote healing met humor ,hoe te gaan en te doen in 5D veel plezier .:) !![/quote]

  Waar ligt je grens? Als je een ¨ascended master¨ wilt worden dan moet je alles weten. En een master is dus ook een meester in het controleren van zijn/haar emoties.
  Dus deze Dulce gegevens hebben niets maar dan ook niets te maken met de ziel onderdrukken, daar hebben wij zelf de macht over.

  En…in de 5D kom je niet zomaar, daarvoor moet je heel erg getrained zijn in het multidimensioneel denken, en je gedachten altijd kunnen richten, en supergoed zijn in het houden van een ¨lege¨ geest (dus geen rare gedachten, want in 5D creeer je direkt wat je denkt)

  0 likes
 18. [quote name=”Noodles”]Waarom zouden de reptillians zo omslachtig te werk gaan dan? Heerschappij over de mensheid lijkt mij niet zo moeilijk wanneer we hier te maken hebben met ver ontwikkelde wezens. Weet niet wie die verhalen de wereld in helpt maar diegene moet vast kapot gaan van lachen.[/quote]

  Of ze worden tegengehouden, tenminste zoveel zodat we het zelf gaan begrijpen en er als mensheid uit te komen. Teveel hulp en de mens blijft ongeevolueerd en dom…

  0 likes
 19. [quote name=”Ahura Mazda”][quote name=”redice”]hier zijn ze weer met de “shapeshifters”
  als wat ze beweren waar is dan bakken ze er in ieder geval niet veel van want de wereld draait tegenwoordig de soep in, overal oorlog en problemen met én door moslims, misschien zijn dat wel de reptilians?
  in ieder geval zou buitenaardse interventie gewenst zijn want zoals het nu zijn gang gaat denk ik niet dat we nog lang vrij gaan zijn in Europa..[/quote]

  niet dat ik voorstaander van de islam ben,
  maar de reptielen zou ik eerder in de vaticaan bij de christenen zoeken
  ik heb geen moslim gezien die de duivel kop met zn vingers symboliseerd
  maar de pausen wel he!![/quote]

  Alle religie kent tekenen van onderontwikkeling, van Christendom tot de Islam. Sommige meer dan anderen maar basically is de mensheid beter af zonder welke vorm van religie dan ook.

  0 likes
 20. [quote name=”Res”]Waarom komt er niet eens een keer iemand die dit goed onderzoekt[/quote]

  Omdat er uiteindelijk niets te onderzoeken valt, gedegen onderzoek en de conclusies die je daaruit zou moeten trekken is kapitaalvernietiging voor de complot-industrie. Het is een delicaat product.

  0 likes
 21. Er waren al theorieën dat mensen een kruising zijn van apen en buitenaardsen. Dat zou de missing link en gaten in het fossielenverslag verklaren. Veel oude geschriften doen ook melding van andere wezens (engelem, goden, halfgoden).

  0 likes
 22. [quote name=”DingieM”][quote name=”Nancy.”]Lieve mensen laat je niet gek maken met die verhalen en opstokerij,daarmee word je in 3d gehouden waar we juist uit aan t gaan zijn, het word nu leuk juist er is n hybride BASHAR gechanneld door daryl waar van we n hoop kunnen leren ,je leert n hoop dat is fijn en positief dat hebben we nu net nodig op de wereld n grote healing met humor ,hoe te gaan en te doen in 5D veel plezier .:) !![/quote]

  Waar ligt je grens? Als je een ¨ascended master¨ wilt worden dan moet je alles weten. En een master is dus ook een meester in het controleren van zijn/haar emoties.
  Dus deze Dulce gegevens hebben niets maar dan ook niets te maken met de ziel onderdrukken, daar hebben wij zelf de macht over.

  En…in de 5D kom je niet zomaar, daarvoor moet je heel erg getrained zijn in het multidimensioneel denken, en je gedachten altijd kunnen richten, en supergoed zijn in het houden van een ¨lege¨ geest (dus geen rare gedachten, want in 5D creeer je direkt wat je denkt)[/quote]

  Precies als dat zo is is er nu niemand die in 5D komt hoor er wordt nog vet door iedereen 3D gehandeld en gedacht,(onderdrukking,oorlog eigenbelang,vacantie, eten,spullen kopen etc) Maar toch ff ;een lege geest houden wat creeer je dan ?Niets! Ook ; De meederheid heeft idd amper macht over zijn eigen emoties laat staan multidimensioneel denken, er gaan misschien nog duizenden jaren overheen voordat de totaliteit van het menselijke denken omgeturnd zal zijn van oorlog en egoisme minded naar collectief belang. omgeturnd zijn.

  0 likes
 23. [quote name=”biko steve”][quote name=”Ahura Mazda”][quote name=”redice”]hier zijn ze weer met de “shapeshifters”
  als wat ze beweren waar is dan bakken ze er in ieder geval niet veel van want de wereld draait tegenwoordig de soep in, overal oorlog en problemen met én door moslims, misschien zijn dat wel de reptilians?
  in ieder geval zou buitenaardse interventie gewenst zijn want zoals het nu zijn gang gaat denk ik niet dat we nog lang vrij gaan zijn in Europa..[/quote]

  niet dat ik voorstaander van de islam ben,
  maar de reptielen zou ik eerder in de vaticaan bij de christenen zoeken
  ik heb geen moslim gezien die de duivel kop met zn vingers symboliseerd
  maar de pausen wel he!![/quote]

  Alle religie kent tekenen van onderontwikkeling, van Christendom tot de Islam. Sommige meer dan anderen maar basically is de mensheid beter af zonder welke vorm van religie dan ook.[/quote]

  Zo sprak de boze…
  Duizend jaar zal deze op aarde regeren en komt daarna zijn vernietiging. Want God zal het laatste Woord hebben.

  0 likes
 24. [quote name=”DingieM”][quote name=”Nancy.”]Lieve mensen laat je niet gek maken met die verhalen en opstokerij,daarmee word je in 3d gehouden waar we juist uit aan t gaan zijn, het word nu leuk juist er is n hybride BASHAR gechanneld door daryl waar van we n hoop kunnen leren ,je leert n hoop dat is fijn en positief dat hebben we nu net nodig op de wereld n grote healing met humor ,hoe te gaan en te doen in 5D veel plezier .:) !![/quote]

  Waar ligt je grens? Als je een ¨ascended master¨ wilt worden dan moet je alles weten. En een master is dus ook een meester in het controleren van zijn/haar emoties.
  Dus deze Dulce gegevens hebben niets maar dan ook niets te maken met de ziel onderdrukken, daar hebben wij zelf de macht over.

  En…in de 5D kom je niet zomaar, daarvoor moet je heel erg getrained zijn in het multidimensioneel denken, en je gedachten altijd kunnen richten, en supergoed zijn in het houden van een ¨lege¨ geest (dus geen rare gedachten, want in 5D creeer je direkt wat je denkt)[/quote]
  5 D betekend meer kennis in het hier en nu ,of hebben jullie nog het denken als je groot ouders “,waar je nog steeds gemanipuleerd word hoe je moet leven naar de wetten van rijken.?

  0 likes
 25. [quote name=”Ahura Mazda”]
  dat is inderdaad triest,
  maar je ziet geen kinderen in moskees sexueel misbruikt worden.
  of mannetjes die mekaar net strak knuffelen;)[/quote]

  je ziet niet al te best…
  Kinderen van 8 jaar worden uitgehuwelijkt aan vieze oude venten.
  Mohammed himsef was een pedofiel. Met een kind van 9 jaar. Het is nog niet anders…

  0 likes
 26. Ik lees zaken die ik vanuit ‘t standpunt van zij die ‘t zegden, best kan begrijpen, maar ze zijn volgen mij net iets te kort door de bocht. Moslims, Christenen e.a. ‘gelovigen’ en/of religies ahw, hebben in essentie opvallend een zaak gemeen: het verdelen van de mensen door angst te cultiveren voor één of meerdere Goden of voor wat een mens (Profeet) heeft gezegd al dan niet ‘doorgekregen’ van een Godheid. Eenheid word niet gepredikt. Homoseksuelen of, zoals men ‘t catalogeert als ‘inferieuren’ zijn overal bijna de doelgroep.
  Via mediakanalen allerlei, worden mensen gemanipuleerd door gericht een ‘idee’ op te hangen die we gaan beginnen geloven na veel én luid herhalen of door indoctrinatie.

  We kunnen 2 zaken doen; ofwel blijven we met onze hoofden gefocused op de destructieve aard en boodschappen van welke aard ook of, en wenselijker, gaan ons richten naar zaken en evenementen die éénheid tot stand kunnen brengen.

  Het heeft NU niet erg veel zin, denk ik, om namen oud de oudheid of wat dan ook te gaan noemen. We moeten er nu wat aan gaan doen én het is belachelijk eenvoudig: Destructief blijven of gaan voor de contructie.

  Ik ben me tevens bewust dat men geen ei kan bakken zonder de schaal te breken, maar de INTENTIE zou allicht heel anders zijn. Het ei breken om het te bakken en om daarmee iemands honger te stillen en te voeden of om ermee te gooien, te bekladden. Hoewel ‘t eerste ook opgaat…om iemands honger te stillen. (honger naar iets waar men op kunstmatige wijze de ‘nood aan’ voor maakte én ‘voeden’ met angst en onzin om de handel te bestendigen van de slaapfase en destructie).

  Het is inderdaad hoe je ‘t bekijken wil, maar dat is het ‘m net…aandacht richten. Wat verkiezen we precies? Het ‘denken’ dat we vrij zijn of ons écht bevrijden. blijven we massaal in de illusoire comfortzone of gaan we ons eindelijk losmaken van het oude paradigma. The choice is ours to make…You’ll accept it or…not.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

assen

Gearresteerde boer in Assen: ‘Mensen, word nou eens een keertje wakker!’

Vandaag zijn tientallen boeren gearresteerd in het ...

btw

Kabinet kan btw wel verhogen, maar níet verlagen: ‘Systemen Belastingdienst kunnen dat niet aan’

Afgelopen week verlaagde Duitsland de btw-percentages om ...