Homepagina » Buitenaards » Inlichtingendiensten verdoezelen buitenaards leven op aarde al decennia. Luister naar deze ufoloog
Inlichtingendiensten verdoezelen buitenaards leven op aarde al decennia. Luister naar deze ufoloog

Inlichtingendiensten verdoezelen buitenaards leven op aarde al decennia. Luister naar deze ufoloog

Inlichtingendiensten spannen wereldwijd al decennia samen om buitenaards bezoek te verdoezelen. Dat heeft een ufoloog gezegd tegen zender RT.

Op één punt zijn alle landen het met elkaar eens: contact met aliens moet in de doofpot worden gestopt, aldus Steven Greer, directeur van het Disclosure Project, in het programma SophieCo.

De gepensioneerde traumatoloog zegt te beschikken over documenten die laten zien dat de KGB, de staatsveiligheidsdienst van de voormalige Sovjet-Unie, en de Amerikaanse inlichtingendiensten samenwerkten op dit punt.

Diepste geheim

Vandaag de dag doen onder meer Canada, Groot-Brittannië, Rusland, China en de Verenigde Staten in het diepste geheim onderzoek naar buitenaards leven, stelde dr. Greer.

Volgens hem is er onweerlegbaar bewijs voor het bestaan van buitenaards leven.

Hij verwees naar incidenten in Chili en Mexico, waarbij straaljagerpiloten een UFO probeerden te onderscheppen.

Sneller dan het licht

Greer zei verder dat buitenaardsen beschikken over technologie die hen in staat stelt sneller dan het licht te reizen.

Ze zullen voorkomen dat mensen massavernietigingswapens in de ruimte brengen, aldus de ufoloog.

“Terwijl 43 procent van de Amerikanen gelooft in contact met niet-menselijke wezens, verspreidt de CIA desinformatie om het volk te misleiden,” zei hij.

Enorme belangen

Hij voegde toe dat de overheid de waarheid niet zal onthullen vanwege de enorme belangen die hiermee gemoeid zijn.

Greer legde uit dat er in het geheim al vele ‘beschavingen’ en ‘soorten’ afkomstig uit verschillende zonnestelsels zijn gedocumenteerd.

Recentelijk onthulden Amerikaanse media dat het Pentagon van 2007 tot 2012 jaarlijks zo’n 22 miljoen dollar investeerde in een geheim onderzoek naar UFO’s.

[RT]
3 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
2 jaren geleden

De CIA verspreid misinformatie om het volk te misleiden: Dat er Aliens van zogenaamde andere planeten stiekem tussen ons bevinden. De CIA houdt geen dingen geheim, ze zijn de bedenkers van onzinafleidingen!

Thomas
Thomas
Reactie op  Arwijn
2 jaren geleden

Inderdaad zorgt de CIA voor sprookjes om mensen af te leiden van de waarheid en zo te zien aan je comment hebben ze zelf bij jou succes.
De waarheid heeft schijt aan de sprookjes fabrieken en hun papegaaien.
Die is gewoon zoals die is….

Eelke Piers
Eelke Piers
2 jaren geleden

Lees de Bijbel eens die staat vol met aliens alleen heetten ze anders. Je hebt engelen, aartsengelen, Geesten, Machten Krachten Cherubijnen Serafijnen. Dit zijn dan de goeden en er zijn ook de kwaden zoals Duivels, Demonen. Vaak zelfs bij naam en toenaam (Gabriël, Lucifer)genoemd. Deze vechten ook in het Universum (Hemel) waarbij de slechten aan het verliezen zijn en naar de Aarde komen en hier zeven jaren van verschrikking zullen brengen

Ikke
Ikke
Reactie op  Eelke Piers
2 jaren geleden

Een sprookjesboek.

Kees Chinees
Kees Chinees
Reactie op  Ikke
2 jaren geleden

Klopt, maar er zit wel een kern van waarheid in. De bijbel is eigenlijk plagiaat van de sumerische kleitabletten.

marcel Koningen
marcel Koningen
2 jaren geleden

Tom de Lange voor gevorderde .Heel lang geleden waarschuwde een paar van de knapste koppen dat de nwo met dreigingen uit het heelal zou komen als laatste troefkaart in de vorm van aliens om hun militaire industrie en eigen posities veilig te stellen ,russen ,drugs,terroristen en dan de overtreffende trap aliens.Nu men begint te begrijpen dat dat niet rieel is hebben ze de russen weer van stal gehaald zijn ze alweer met een drugs oorlog bezig hebben we een terroristen probleem en Tom en Steven die alle natuurwetten opzij schuiven en schijnbaar wel geindentificeerde aliens in niet dan weer niet geindentificeerde vliegende objecten met dan weer wel geindentificeerde vlieg eigen schappen van sterren stelsel naar sterren stelsel laten reizen. Daar word ik nou duizelig van !Als of er geen een natuurwet is als richtkader voor mogelijk heden.Mvrg,Marcel

Bas
Bas
Reactie op  marcel Koningen
2 jaren geleden

Klopt Dr. Greer werkt voor het leger en Tom de Longe voor de CIA. 2 aparte afdelingen met ieder hun eigen agenda en eigen space force. Ja die bestaat allang. De meeste Unindetified Flying Objects zijn gewoon dark projects van de mensen zelf.
AL moet ik wel toegeven dat Dr. Greer echt honderden getuigeverklaringen heeft die ook allemaal na achtergrondchecks blijken te kloppen. Van astronauten tot legergeneraals en zelfs ex defensieministers.

Mensen zoals Wilcock Emmerich en dergelijke moet je echt met een boog omheen gaan. GAIA heeft ze er niet voor niks uitgedonderd.
Mensen zoals Richard M. Dolan Linda Moulton Howe Stanton T. Friedman George Noory zijn de echte ufologen die ook enkel met feiten en bewijzen werken en niet doen aan stomzinnige duimzuigerij of vertellen wat de deepstate ons wil laten weten zoals Dr. Greer.
Tom de Longe en consorten proberen steeds bang te maken dat we ons moeten beschermen tegen eventuele aliens. Ja vast als ze dat zouden willen waren we allang in een oogwenk weggevaagd van deze planeet.
Onze voorouders de Annunaki ook wel gerefereerd aan de goden in verschillende culturen is waar wij vandaan komen na de laatste reset van moeder aarde die zowat de hele mensheid wegvaagde.

Hierna hebben verschillende alienrassen (onze voorouders) allemaal een stukje van de planeet gekregen wat weer op een oorlog uitdraaide door de oorlogzuchtige Marduk. Maargoed dat is een ander verhaal.

Carlamej
Carlamej
Reactie op  Bas
2 jaren geleden

Dr Greer is een handlanger van Carol Rosin ( beide Amerikanen) met het verspreiden van nepnieuws. Rosin had het over buitenaardsen en Greer heeft met zaklamp veel ervaringen ;-). totaal geschift als je hun geloofd . Zij zijn verwikkelt in een propaganda machine. Dat de wereld gevaar loopt is alleen door de mens zelf met hun wapens op en nu buiten de aarde. Komt geen alien aan te pas.

https://www.thefamouspeople.com/profiles/wernher-von-braun-3343.php

https://www.youtube.com/watch?v=gP8ftWzFYI4

arnoudvanderstaak
arnoudvanderstaak
Reactie op  marcel Koningen
2 jaren geleden

in de ruimte gelden de natuurwetten niet als wij die op aarde kennen, en zelfs in andere stelsels en planeten is dat zo.

Only you
Only you
2 jaren geleden

Dat er personages rondlopen, die geen enkele opvoeding of gêne hebben verwondert mij in het geheel niet?

Sceptic
Sceptic
2 jaren geleden

De overheid heeft nog nooit de echte waarheid verteld, afwachten wat er gaat gebeuren er staat naar mijn idee wel iets om de hoek wat al heel lang geland is.

Beware of “TRUTHERS” Warning of ALIENS !!
https://www.youtube.com/watch?v=1n3IDVo8JlY

Straalmans
Straalmans
2 jaren geleden

Duizend jaar na ons zullen de nakomelingen geloven dat Superman, Catwoman, Spiderman, Tarzan echt hebben bestaan, immers er zijn beelden tekeningen en verhalen van.
Niet alles wat is gedocumenteerd hoeft waar te zijn.

karetje
karetje
2 jaren geleden

Ik geloof zelf dat Steven Greer een desinformatie artiest is.

Elise
Elise
2 jaren geleden

En die aliens(geheime diensten) zorgen ervoor, dat we onder totale controle moeten, zodat onze vrijheid compleet verdwijnt.(das toch raar, als men een Alien invasie verwacht?/lijkt mij dat je de mens juist moet verbinden en sterk moet maken) En daarom denk ik: men wil de mensheid reduceren. Das de reden waarom er zo geheimzinnig over wordt gedaan. De huidige technologie is de satan. De pomodoro bol(ijzeren wereld/aarde) bij het Vaticaan is satan. Dus vertrouw de kerkelijke/religie instituten niet meer. Is 1 pot nat.
De heilige boeken zijn beschreven door machthebbers. Wij moeten ons zelf zien te redden! Zul je toch echt de stekker eruit moeten trekken, anders hebben we geen schijn van kans.
Waarom wordt er over de al gesproken? Al (Al)iens. We worden finaal voor de gek gehouden. Langzaam worden we door gadgets/bankpasjes etc in het spinnenweb(internet) getrokken. Het alziend oog(big brother is watching you) is de huidige technologie.
Wie is er nou echt wakker? Niemand, want iedereen moet/gaat mee. Daar zorgt het systeem wel voor.
Das nou een echte duivel. Je wordt verleid door leuke speeltjes en zet jezelf ermee vast.
De machten(goede en slechte) in de heilige boeken zijn cryptische benamingen voor energieën die we zelf creëren. In de bijbel staat bv.: als er dingen van ijzer in het leven van de mens verschijnt, dan is dat een teken van het einde der tijden. Knap, dat men dat 2000 jaar al wist. Waarom doet men er dan niks aan? Het tegenovergestelde gebeurt. Dus daarom is het verdacht.

Kalki
Kalki
2 jaren geleden

Help de ufo’s/aliens mee om de mensheid te redden: We can also sign the petition against nucleairweapons on http://www.Raelcanada.org on topic ‘Safe humanity’.(Je kan op de Rael-site ook nog adressen vinden waar naar toe je idem korte verzoeken kan sturen).

Kalki
Kalki
2 jaren geleden

Volgens Greer zullen aliens massavernietigingswapens in de ruimte(door aardse overheden) weten te vermijden; desondanks als satanisten/overheden in de ruimte Yahweh weten aan te vallen, dan zal Yahweh de aarde/mensheid telepathisch vernietigen; dit moeten we daarom ten alle tijden weten te voorkomen door Yahweh te beschermen en daarmee ook indirect de aarde/mensheid.

Kalki
Kalki
Reactie op  Kalki
2 jaren geleden

De autoriteiten houden ons achterlijk en onwetend en zodat ze meer macht hebben om ons te vernietigen(ook vanuit de ruimte); aarde en mensheid. Om vervolgens daarna zelf via ruimteschepen weg te vluchten en andere planeten te koloniseren.

x

Check Also

fbi

FBI doet geheimzinnig over mogelijke UFO-waarneming: ‘Langwerpig, cilindervormig object’

De FBI zei op de hoogte te ...

kgb-agent

‘Profetie van KGB-agent wordt voor onze ogen vervuld’

Mensen hebben een zwakheid: we kunnen gemakkelijk ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x