Buitenaards

Inlichtingendiensten verdoezelen buitenaards leven op aarde al decennia. Luister naar deze ufoloog

Help anderen door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Inlichtingendiensten spannen wereldwijd al decennia samen om buitenaards bezoek te verdoezelen. Dat heeft een ufoloog gezegd tegen zender RT.

Op één punt zijn alle landen het met elkaar eens: contact met aliens moet in de doofpot worden gestopt, aldus Steven Greer, directeur van het Disclosure Project, in het programma SophieCo.

De gepensioneerde traumatoloog zegt te beschikken over documenten die laten zien dat de KGB, de staatsveiligheidsdienst van de voormalige Sovjet-Unie, en de Amerikaanse inlichtingendiensten samenwerkten op dit punt.

Diepste geheim

Vandaag de dag doen onder meer Canada, Groot-Brittannië, Rusland, China en de Verenigde Staten in het diepste geheim onderzoek naar buitenaards leven, stelde dr. Greer.

Volgens hem is er onweerlegbaar bewijs voor het bestaan van buitenaards leven.

Hij verwees naar incidenten in Chili en Mexico, waarbij straaljagerpiloten een UFO probeerden te onderscheppen.

Sneller dan het licht

Greer zei verder dat buitenaardsen beschikken over technologie die hen in staat stelt sneller dan het licht te reizen.

Ze zullen voorkomen dat mensen massavernietigingswapens in de ruimte brengen, aldus de ufoloog.

“Terwijl 43 procent van de Amerikanen gelooft in contact met niet-menselijke wezens, verspreidt de CIA desinformatie om het volk te misleiden,” zei hij.

Enorme belangen

Hij voegde toe dat de overheid de waarheid niet zal onthullen vanwege de enorme belangen die hiermee gemoeid zijn.

Greer legde uit dat er in het geheim al vele ‘beschavingen’ en ‘soorten’ afkomstig uit verschillende zonnestelsels zijn gedocumenteerd.

Recentelijk onthulden Amerikaanse media dat het Pentagon van 2007 tot 2012 jaarlijks zo’n 22 miljoen dollar investeerde in een geheim onderzoek naar UFO’s.

[RT]

3 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
3 jaren geleden

De CIA verspreid misinformatie om het volk te misleiden: Dat er Aliens van zogenaamde andere planeten stiekem tussen ons bevinden. De CIA houdt geen dingen geheim, ze zijn de bedenkers van onzinafleidingen!

Eelke Piers
Eelke Piers
3 jaren geleden

Lees de Bijbel eens die staat vol met aliens alleen heetten ze anders. Je hebt engelen, aartsengelen, Geesten, Machten Krachten Cherubijnen Serafijnen. Dit zijn dan de goeden en er zijn ook de kwaden zoals Duivels, Demonen. Vaak zelfs bij naam en toenaam (Gabriël, Lucifer)genoemd. Deze vechten ook in het Universum (Hemel) waarbij de slechten aan het verliezen zijn en naar de Aarde komen en hier zeven jaren van verschrikking zullen brengen

marcel Koningen
marcel Koningen
3 jaren geleden

Tom de Lange voor gevorderde .Heel lang geleden waarschuwde een paar van de knapste koppen dat de nwo met dreigingen uit het heelal zou komen als laatste troefkaart in de vorm van aliens om hun militaire industrie en eigen posities veilig te stellen ,russen ,drugs,terroristen en dan de overtreffende trap aliens.Nu men begint te begrijpen dat dat niet rieel is hebben ze de russen weer van stal gehaald zijn ze alweer met een drugs oorlog bezig hebben we een terroristen probleem en Tom en Steven die alle natuurwetten opzij schuiven en schijnbaar wel geindentificeerde aliens in niet dan weer niet geindentificeerde vliegende objecten met dan weer wel geindentificeerde vlieg eigen schappen van sterren stelsel naar sterren stelsel laten reizen. Daar word ik nou duizelig van !Als of er geen een natuurwet is als richtkader voor mogelijk heden.Mvrg,Marcel

Only you
Only you
3 jaren geleden

Dat er personages rondlopen, die geen enkele opvoeding of gêne hebben verwondert mij in het geheel niet?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x