Mens en Dier

‘Mesjogge’ plannen Timmermans zullen leiden tot ‘zelfdestructie met historisch ongekende crisis tot gevolg’

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!

Het megalomane en krankzinnige wanbeleid van Mao Zedong, de zogenoemde Grote Sprong Voorwaarts, leidde tot een economische catastrofe en de grootste hongersnood uit de geschiedenis, waarbij naar schatting 15 tot 55 miljoen mensen omkwamen, schrijft jurist Jeroen Pols in De Andere Krant.

Hij merkt op dat dit voorbeeld van grootheidswaanzin van psychopathische machthebbers die plezier lijken te beleven aan het vernietigen van mensen, helaas niet uniek is.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Weinigen beseffen dat de Green Deal van Europees onderkoning Frans Timmermans de krankzinnige ambities van de Grote Sprong Voorwaarts op ongeëvenaarde wijze overtreft,” schrijft Pols.

Grootschalige onteigeningen van privébezit

Timmermans wil tegen 2030 de broeikasgassen met 55 procent terugbrengen. In 2050 moet er zelfs sprake zijn van ‘net zero-emissies’.

Deze doelstellingen zijn alleen haalbaar door het vernietigen van onze vrijheden en levenswijze zoals we die tot nu toe kenden. Het is een frontale aanval op de mensheid zelf, benadrukt Pols.

De plannen van Timmermans kosten naar schatting 1500 miljard euro (1,5 biljoen). “Een waanzinnig bedrag dat alleen gefinancierd kan worden door grootschalige onteigeningen van privébezit,” waarschuwt de jurist.

Levensgevaarlijke sekte

De energietransitie als onderdeel van de Green Deal laat zien dat we te maken hebben met een levensgevaarlijke sekte net als de maoïsten gespeend van elke intelligentie, rede of logica, aldus Pols.

“Timmermans stond altijd al bekend als een verongelijkte en megalomane persoonlijkheid, verheven boven het gepeupel en uitverkoren om een onuitwisbare stempel te drukken op de toekomst van de mensheid. Deze ambitie maakt hij waar met zijn mesjogge Green Deal.”

Deze collectieve waanzin zal volgens Pols leiden tot zelfdestructie met een historisch ongekende economische en humane crisis tot gevolg.


4.9 153 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

139 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henri
Henri
6 maanden geleden

I.p.v. de psychpathische grewn deal, moeten we naar een Gaya-Demeter samenleving.
Anti- technocratisch-globalistisch, europees.
Pro- lokaal regionaal nationaal.

mister nexit
mister nexit
6 maanden geleden

Tja , heel langzaam ontwaakt men , verbod voor scooters op fossiele brandstoffen per 2025, verbod op diesel auto’s per 2025 . Ontwaken duurt even

Annette
Annette
6 maanden geleden

Deze gevaarlijke GEK en, uiteraard, de rest van die walgelijke kliek moet, koste wat het kost, gestopt worden!

Zoveel is wel duidelijk, na het lezen van dit interessante verhaal.

Wat ben ik “blij”, dat ik al vanaf het begin een abonnement heb genomen op De Andere Krant. Trouwens ook Gezond Verstand.

Als je geïnteresseerd bent in het ECHTE verhaal, dan zijn deze kranten de ENIGE, die de moeite waard zijn om je geld aan uit te geven.

Zo lang als het nog duurt, natuurlijk.

Dat krankzinnige bedrag van 1500 MILJARD zou dus door ONS, diegenen die hier helemaal niet om gevraagd hebben, moeten worden opgebracht?

IK dacht het niet. Laat die krankzinnig rijke kliek, die alleen maar rijker en rijker wordt, dat maar fijn bij elkaar sprokkelen.

Vanochtend om 5 uur las ik al op Telegram, dat de hoax over de zogenaamde “klimaatverandering” (niet “natuurlijk” maar door mensenhanden geënsceneerd) niet het gewenste effect heeft.

Ook de zogenaamde “boiling” van de Aarde heeft niet het gewenste resultaat. Kan ook niet, als je de afgelopen weken in ieder geval NIET onder een steen hebt gelegen.

Dus wordt er weer iets nieuws verzonnen, namelijk de ziekte X.

Het zal allemaal wel. Wie nu nog gelooft in de nonsens, die ons dagelijks wordt voorgeschoteld, is al zó van het padje af, dat je hem of haar (méér smaken zijn er volgens mij niet), kan laten geloven dat water brandt.

tray de pum
tray de pum
6 maanden geleden

Denk die “green-deal” zal niet zo explosief worden als geschetst,er zal verzet komen,en dat heeft die plofkip goed in de gaten,vandaar dat hij retour NL komt,deze NAR heeft een hoog irritatiegehalte,omdat je aanvoelt over datgene wat het orakelt een leugen is,trouwens leuk span timmermans&Bruls,2 dikbillen die iedere keer de stoel aan hun dikke reet hebben hangen na n intervieuw,over co2 gesproken,gadverredamme…..

Back to top button
139
0
We lezen graag je reactie!x