CoronaMens en Dier

Voormalig vicepresident van Pfizer concludeert: ‘Er bestaan geen luchtwegvirussen’

Help door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

De machthebbers – de mensen achter deze mondiale misdaad, die de mensheid willen overheersen – hebben gedaan alsof er een gevaarlijk nieuw luchtwegvirus was. “Op geen enkel moment is er sprake van een nieuwe gezondheidsbedreiging geweest,” stelde Mike Yeadon, een voormalig vicepresident van Pfizer, in een interview met Peter Mcilvenna.

Het enige wat er is veranderd: de PCR-test. “Sommige mensen geloven dat er een nieuw virus is, maar als dat zo is, dan is het niet gevaarlijker dan griep. Heel ‘toevallig’ verdween de griep op hetzelfde moment,” aldus Yeadon.

Nieuwe informatie

De gepensioneerde farmacoloog heeft onlangs nieuwe informatie gekregen en daaruit blijkt volgens hem dat luchtwegvirussen zoals wij ze kennen niet bestaan. “Ja, mensen worden ziek. Ze worden ‘verkouden’ en krijgen ‘de griep’, maar we weten niet waar dat door wordt veroorzaakt,” zei Yeadon. “In ieder geval niet door luchtwegvirussen.”

Hij zei eerder dat je niet bang hoeft te zijn voor corona. “Je moet doodsbang zijn voor je overheid. Wees niet bang voor het virus. Jullie moeten je vrijheden terugpakken.”

Nooit nodig geweest

Yeadon wees erop dat ze deze vrijheden niet vrijwillig zullen teruggeven omdat ze nooit op legitieme wijze van je zijn afgenomen. “Het is nooit nodig geweest om in lockdown te gaan. Lockdowns werken niet. Ze hebben je verkeerd voorgelicht over de ernst van het virus, je de toegang tot effectieve behandelingen ontzegd en vervolgens blootgesteld aan hele gevaarlijke vaccins.”

4.9 133 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos Veraart
Jos Veraart
6 maanden geleden

Goed gedaan moeten er meer DOEN

Victor Hugo
Victor Hugo
6 maanden geleden

Hoever staan we met het volkstribunaal onder leiding van Reiner Fühlmich? Wanneer worden de boeven berecht? En wanneer wordt eindelijk De Bastille weer eens bestormd?

Pietje Bel
Pietje Bel
6 maanden geleden

Ik vrees voor het leven van deze man. Want hij spreekt zoveel waarheid. En dat is een revolutionaire daad in tijden van massaal bedrog. Daar kunnen de elite en andere van de bevolking parasiterende mogendheden niet tegen.

Fransdo
Fransdo
6 maanden geleden

Ik hoop dat de redactie niet heel teleurgesteld is dat ik nu niet van mijn stoel val van opperste verbazing over dit ‘nieuws’.

De Griep was overigens niet verdwenen. Kojona was/is de Griep.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

93
0
We lezen graag je reactie!x