Buitenaards

Paul Hellyer reageert op artikel ‘VS wordt bestuurd door buitenaardsen’

Help door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Enige dagen geleden meldde het Iraanse persbureau Fars dat de Verenigde Staten worden bestuurd door buitenaardsen.

Volgens het persagentschap wordt de VS al sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog bestuurd door een buitenaardse schaduwregering.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Het stuk werd afgedrukt in de krant Al Arabiya, inclusief de zogezegde bewijzen van de buitenaardse invloed op het beleid van het land. Er werd onder meer verwezen naar onthullingen door Edward Snowden, die een rapport van de Russische veiligheidsdienst FSB in handen had weten te krijgen.

Reactie

De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer zou hebben bevestigd dat de informatie van het persbureau klopt, maar zelf weet hij van niets. Hellyer liet de Washington Post weten dat hij niet geassocieerd wil worden met Edward Snowden, diens documenten, de NSA, de FSB, de website Whatdoesitmean.com en Fars News. Hij is nooit benaderd door de FSB, Fars News of Whatdoesitmean en eist dat de Washington Post het artikel verwijdert en excuses aanbiedt.

Hellyer werd in het stuk genoemd vanwege zijn recente uitspraken tijdens het programma SophieCo van Russia Today. De 90-jarige Hellyer zegt al enkele jaren openlijk dat buitenaardsen onze planeet bezoeken.

Tijdens de uitzending sprak Hellyer over de vele buitenaardse beschavingen die interacteren met de aarde, waaronder ook de ‘tall whites’ of de Nordics.

Ruimteschepen

Fars News heeft het artikel overgenomen van de complotsite Whatdoesitmean.com/Eutimes.net van Sorcha Faal, die de uitspraken van Hellyer heeft verdraaid en daarmee diens reputatie op het spel zet. Fars heeft het stuk naar eigen zeggen overgenomen omdat het persbureau zich ook wil richten op onderwerpen die worden genegeerd door de reguliere media, met name in het Westen.

Hellyer getuigde in 2013 in Washington, DC voor zes Amerikaanse oud-congresleden en mocht zijn opvattingen afgelopen december op televisie kracht bijzetten. Volgens de oud-minister bezoeken buitenaardsen onze planeet al duizenden jaren. Hij krijgt iedere week wel een aantal e-mails van mensen die zeggen aan boord te zijn geweest van ruimteschepen of zelfs zijn meegenomen naar een andere planeet.

Dit doet denken aan de uitspraken van de Japanse voormalige First Lady Miyuki Hatoyama, die enige jaren geleden aangaf met een driehoekige UFO naar de planeet Venus te zijn gereisd. “Het was een prachtige wereld en het was er heel groen,” zei ze.

Tijdens het tv-programma legde Hellyer uit dat er zo’n 80 soorten buitenaardsen zijn en dat sommige niet zijn te onderscheiden van mensen. Dit zijn onder andere de ‘Nordics Blondes’ of ‘tall whites’, en zij werken samen met de Amerikaanse luchtmacht in Nevada, aldus Hellyer.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Er zijn meer mensen die wel eens een reisje met E.T.’s naar andere werelden willen maken, ‘disclosure’ zouden daar opties voor moeten geven(consensus). Dat Paul Hellyer niet vergeleken wil worden met Edward Snowden is jammer en betekent dat er nog niet echt een UFO-consensus is.

G
G
10 jaren geleden

Als dit zo blijkt te zijn dan zijn die buitenaardsen niet mijn vrienden… Dan gebruiken ze dus onze regeringsleiders voor snode plannen. Want echt beter is de wereld er sinds dien niet op geworden.

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Obama zou voor de Internationale media moeten verklaren dat ‘VS wordt bestuurd door buitenaardsen’.

enkidoe
enkidoe
10 jaren geleden

[quote name=”Kalki”]Obama zou voor de Internationale media moeten verklaren dat ‘VS wordt bestuurd door buitenaardsen’.[/quote]

Obama is zelf een alien, kijk maar naar zijn ogen. Die man heeft verder een hele enge uitstraling en een fout aura. Bush is heilig vergeleken bij hem.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x