Buitenaards

Buitenaards leven kan diep onder de grond bestaan

Help mee door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Schotse wetenschappers hebben bepaald dat planeten en manen die relatief ver van hun ster staan ook leven kunnen herbergen.

Bij de berekening van de bewoonbare zone, of het Goudlokjesgebied, wordt geen rekening gehouden met het feit dat vloeibaar water ook diep onder het oppervlak kan bestaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De Schotse onderzoekers hebben berekend dat de bewoonbare zone rond aardachtige planeten tot wel 14 keer groter is dan altijd is gedacht. Ze concludeerden dat er ‘veel meer planeten’ zijn die binnen dit gebied vallen.

Zonder atmosfeer

Het is bekend dat op onze planeet leven voorkomt op een diepte van 5,3 kilometer, maar het is goed mogelijk dat we zelfs op 10 kilometer diepte leven gaan vinden, aldus hoofdonderzoeker Sean McMahon.

De bewoonbare zone voor een aardachtige planeet die rond een zonachtige ster draait is ongeveer drie keer groter wanneer ook rekening wordt gehouden met het gebied tot vijf kilometer onder het oppervlak van de planeet.

Op planeten in ons zonnestelsel waar het aan het oppervlak te koud of te warm is wemelt het mogelijk toch van leven. Het kan goed zijn dat onder het oppervlak van planeten zoals Mars en manen als Europa en Ganymedes leven kan bestaan. Buitenaards leven kan ook worden gevonden in werelden waar extreme omstandigheden aan het oppervlak gelden, zoals planeten die door de interstellaire ruimte zwerven, planeten zonder atmosfeer of extreem warme planeten zoals Venus.

Nibiru

De bevindingen ondersteunen de theorie dat een planeet genaamd Nibiru het grootste deel van zijn omlooptijd in de interstellaire ruimte doorbrengt. Volgens de Soemeriërs was Nibiru de thuiswereld van een buitenaards ras dat bekendstaat als de Anunnaki. Het is mogelijk dat de Anunnaki ondergrondse koloniën hebben gesticht om de lange periode in de interstellaire ruimte te overleven.

Planeten als Venus, waar de omstandigheden aan het oppervlak ongeschikt zijn voor leven, beschikken mogelijk over een bewoonbare zone onder de grond waar wel leven kan bestaan. Er zijn verschillende mensen, waaronder Luis Fernando Mostajo Maertens, die hebben aangegeven dat op Venus ondergrondse beschavingen kunnen worden gevonden.

Bron: Exonews.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edwin
Edwin
10 jaren geleden

In de Keltische en Noorse Mythologieën waren dwergen en trollen de krachten die voor het onderaardse zorgden..
Ook bij andere natuurvolken zie je dit soort ideeën keer op keer terugkomen.Ik trek geen conclusies of dit wel of niet waar is (dat mag ieder voor zichzelf uitmaken), maar het lijkt wel alsof dit soort gedachtes deel uitmaken van het collectieve bewustzijn.

Eigenlijk zou je niet meer van Buitenaards leven moeten spreken , maar “Binnenaards leven”

Iaw Abraxas

Pascal
Pascal
10 jaren geleden

Daar ben ik ook geheel van overtuigd. Mensen moeten zich eens gaan afvragen waarom wezens grijs of wit zijn!!?? Wellicht hebben zij een geheel andere ondergrondse leefwijze en is een Zandvoort of Scheveningen strand totaal niet aan de orde.

Mustang
Mustang
10 jaren geleden

Buitenaards en toch diep onder de grond? Eigenlijk zou het dan Binnenaards moeten zijn..!!

pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

De aarde heeft een collectieve drive ,dus verbinding met alles om de planeet heen .een planeet als nibiru heeft een dimensionale drijf in de planeet zelf en is dus niet afhankelijk van een zon of stelsel.Maar kan naar willekeur naar iedere dimensie zelfs universum,s gaan met hun vrije maar ook collectieve wil.En zo ook indien nodig hun d.n.a veranderen of aanpassen.Het elementaire rijk is hier op aarde aanwezig,zo ook de binnen aarde en de hollow earht zijn bewoont,De oranje en witte bollen worden massaal gezien in onze luchten.dit kunnen zowel elven dan wel engelen zijn.Zelf zeg ik altijd ruimte taxi,s.In ieder geval de tijd voor de onthullingen komt steeds dichter bij.

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x