Bewustzijn

Een betere wereld creëren, hoe? 7 tips (plus GRATIS cadeau)

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sommige mensen zeggen dat ze het gevoel hebben dat het leven zinloos is geworden, omdat de wereld vol kwaad en onheil zit. Als je zegt dat er ook goede dingen zijn, wordt er vaak gekeken alsof je iets geks zegt.

“Kijk eens om je heen! Kijk naar de idiote maatregelen die nergens op slaan. En kijk eens naar de corrupte regeringen wereldwijd en wat ze allemaal van plan zijn. De klimaathoax, de pandemiehoax, de ‘Great Reset’…”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Ze vragen zich dan openlijk af of je onder een steen geleefd hebt de afgelopen paar jaar, en of je het nieuws ooit nog volgt.

De oorzaak dat mensen de wereld als slechte plek zien is dat zij zich hebben laten volpompen met negatieve berichtgeving, afkomstig van de mainstream media. Zij bombarderen je dan ook 24/7 met negatief nieuws.

Je ziet, leest en hoort hoe mensen immens lijden en hoe het kwaad zegeviert. Je ziet natuurrampen zoals orkanen, tsunami’s, aardbevingen en branden en je wordt geconfronteerd met menselijk wangedrag in de vorm van moord en doodslag, verkrachtingen, fraude en andere criminele handelingen.

Overal negativiteit?

Op basis van de aanhoudende stroom aan negativiteit is het gemakkelijk om de opvatting te ontwikkelen dat er overal negativiteit heerst en dat de wereld een erg slechte plek (geworden) is.

Het is dan ook belangrijk om goed te beseffen dat de mainstream media bijna altijd een extreem vertekend beeld geven van de wereld. Hun berichtgeving is niet alleen uit zijn verband getrokken, het is ook vaak overdreven en zelfs bedacht. Ze liegen erop los, het ANP en ‘staatsomroep’ NOS voorop.

De mainstream media zijn dan ook de grootste bron van nepnieuws geworden en volgen klakkeloos wat de politiek ze opdraagt.

Het gevolg is dat deze mainstream media zelden goede berichten laten zien. Zij richten zich bijna exclusief op wangedrag, kwaad en ellende. En daarmee geven ze mensen een radicaal verkeerd beeld van hoe de wereld er werkelijk uitziet.

Zo krijgt een stijging van de criminaliteit veel meer aandacht dan een daling van de criminaliteit. Dat er nauwelijks mensen meer op de IC’s belanden als gevolg van ‘Corona’ hoor je de media niet over, terwijl het ‘nieuws’ gedomineerd wordt door berichten hoe ‘gevaarlijk’ het is als mensen zich niet laten inspuiten met een experimentele mRNA-prik.

Extreme censuur

Niet alleen kranten en tv censureren, maar ook online vindt er extreme censuur plaats. Big Tech danst naar de pijpen van hun bazen. Goede berichten worden verwijderd en negatief nieuws zie je overal.

En het zijn niet de Google en andere social media CEO’s die dat bepalen. Zij zijn slechts marionetten. Wanneer je de lijnen doortrekt, zijn het de achterliggende banken en overheden die dansen naar de pijpen van grote corporaties, die uiteindelijk weer in handen zijn van de rijken der aarde. Feitelijk bepalen zij hoe jij en ik de wereld zien.

En daar gaat het om. Hoe mensen de wereld zien!

Jij creëert jóuw betere wereld

Hoe jij de wereld ziet is heel iets anders dan hoe de wereld werkelijk is. En wanneer je de wereld als een slechte plek ziet, voel je je logischerwijs minder goed, dan wanneer je de wereld als een geweldige plek ziet. Het is dus een kwestie van perceptie!

Daarbij kun je zelf het nodige doen om jouw wereld mooier en beter te maken. Hieronder 7 tips die je elke dag in praktijk kunt brengen:

  1. Laat je dierbaren vaak weten dat je van ze houdt, en spreek dit ook met zoveel woorden uit
  2. Glimlach naar mensen, ook als je ze niet kent (uiteraard zonder mondkapje!)
  3. Laat mensen weten dat je ze waardeert, geef ze erkenning
  4. Wees attent en hulpvaardig, ook (of misschien wel júist) naar onbekenden
  5. Maak geen rommel, en ruim rommel op, ook als dit rommel van anderen is wat je op straat of in parken tegenkomt
  6. Geef kennis die je hebt door, help mensen om je heen nieuwe dingen te leren
Doe het niet alléén, laten we samenwerken!

Zodra je ervoor kiest om jouw wereldbeeld in positieve zin aan te passen, en de bovenstaande tips in praktijk brengt, heeft dat niet alleen invloed op jezelf maar ook op je medemens. Het is een energetisch effect dat aanstekelijk werkt.

Om dit energetische effect te versterken hebben we de zevende tip: gebruik dagelijks meditatie en visualisatie om niet alleen jouw stukje van de wereld te verbeteren, maar een betere wereld te creëeren voor de hele planeet en al haar bewoners!

Voor sommigen is mediteren niet zo makkelijk, het kan zijn dat je gedachten van hot naar her vliegen en dat het niet lukt om ze stil(ler) te maken.

Om je hierbij te helpen én een betere wereld om je heen te creëren, heeft Trancewerk een korte geleidemeditatie ontwikkeld. Deze ‘Betere wereld’-meditatie kun je gratis downloaden, en afspelen op elke smartfoon, tablet en/of mp3-speler of computer.

Deze meditatie duurt ongeveer 17 minuten en helpt je een positiever gevoel te krijgen over de wereld waarin je leeft.

Je gaat je beter voelen en je gaat deze positieve energie uitstralen. Hoe meer mensen deze meditatie regelmatig doen, hoe krachtiger het effect wordt. Je gaat je beter en positiever voelen!

En als gevolg wapen je jezelf tegen de negativiteit die op ons wordt afgevuurd, zodat die steeds minder invloed op je heeft.

Je kunt deze meditatie volledig gratis downloaden bij trancewerk.nl. De link voor deze gratis meditatie is https://www.trancewerk.nl/motivatie-en-inspiratie/betere-wereld-meditatie

Of klik op de knop hieronder.

Het is nu belangrijker dan ooit. Deel dit bericht op jouw social media, of stuur mensen naar deze pagina, zodat zo veel mogelijk mensen gebruik maken van deze positieve meditatie.

Samen kunnen we meer verschil maken dan individueel. En het werkt! Je gaat je beter voelen en hoe meer mensen meedoen met deze meditatie, hoe sterker het effect zal zijn op ons allemaal! Uiteindelijk zal dit helpen in het realiseren van een betere wereld.

Download nu deze GRATIS meditatie

3.4 17 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Celia
Celia
2 jaren geleden

Er is maar 1 goede tip om de wereld te verbeteren: Alle coronamaatregelen afschaffen!

Katootje
Katootje
2 jaren geleden

Probeer die tips eens uit en zie de reacties, echt positief is mijn ervaring mensen hunkeren naar een glimlach en pisitiviteit

Ook positief kijken
Ook positief kijken
2 jaren geleden

Corona was ook een mooie tijd.
Als elektrogevoelige kan ik niet tegen zendmasten/ wifi/ mobieltjes. Als je een wandeling maakte hielden de mensen afstand, had je meer afstand van hun mobieltjes nodig dan hoestte je even en stoof iedereen de andere kant op.
De telecom providers overtraden alle corona regels in een installeer 5G wedstrijd, zodat de gevolgen van de zendmastuitbreiding niet opvallen in de pandemie. Dat was naar, maar ik had de tijd om het huis meer af te schermen.
Ik moest ook stralingwerende kleding gaan dragen: naar maar het was acceptabeler in de lockdown. Stralingwerende stof voor mijn gezicht werd niet van opgekeken, men was dolblij dat ik het deed want ik werd gezien als voorbeeldige mondkapjesdrager.
Ik wordt altijd snel beroerd in de WiFi en had nu een geaccepteerd excuus om niet overal heen te gaan.
Het is triest dat de overheid op 4 juli 2019 elektrosensitiviteit erkende + dat het ontstaat en optreedt ver beneden de “limieten” die de industrie vereningd in de ICNIRP vaststelde (medische normen als de SBM2015 of de EUROPAEM wil onze overheid nog niet lezen). Wat doet men met deze erkenning? Niets, dus het was mooi maar de toekomst is grim, nu loopt een consultatie voor 3,5 GHz zendmasten. Hoe lang leef ik nog? De pandemie was anders een mooi einde.

Isabeau
Isabeau
2 jaren geleden

Die eerste 6 tips zijn prima.
Die 7e is puur new age.
En vanuit welke agenda wordt dat gepusht?
……
Precies!

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x