Natuur en Milieu

De klimaatleugen ontmaskerd. Deze wetenschappers verklappen wat er niet klopt

Help anderen door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De oppervlaktetemperatuur op aarde wordt nauwgezet gemonitord door de NASA, NOAA en het Britse Met Office.

Voordat zij hun gegevens publiceren worden de temperaturen vrijwel altijd bijgesteld. Die aanpassingen komen echter totaal niet overeen met de realiteit, zo blijkt uit een nieuwe studie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Klimaatwetenschappers passen gegevens over de oppervlaktetemperatuur vaak aan. De nieuwe studie laat zien dat zij de temperatuur in vrijwel alle gevallen naar boven bijstellen.

Geen juiste weergave

Het is nu zelfs zo dat de opwarming die uit de gegevens naar voren komt, grotendeels wordt veroorzaakt door deze aanpassingen, aldus coauteur en meteoroloog Joe D’Aleo.

De temperatuurgegevens van de NASA, NOAA en het Britse Met Office zijn volgens de wetenschappers ‘geen juiste weergave van de werkelijkheid’.

Sterker nog: de aanpassingen die zijn doen ‘komen totaal niet overeen met andere temperatuurgegevens die zijn verzameld’.

Ongefundeerd

De wetenschappers stellen dat het besluit van de Amerikaanse milieubeschermingsdienst EPA om broeikasgassen te reguleren, wetenschappelijk ongefundeerd is.

Naast D’Aleo werkten ook statisticus James Wallace en klimaatwetenschapper Craig Idso van het Cato Institute mee aan het onderzoek.

De nieuwe studie zal worden toegevoegd aan petities die zijn gelanceerd om de EPA ervan te overtuigen haar beleid te herzien.

Niet bestaat

De EPA stelt dat de uitstoot van voertuigen een gevaar vormt voor de volksgezondheid en het welzijn van huidige en toekomstige generaties.

D’Aleo en Wallace stellen op basis van hun onderzoek dat het bewijs waar de EPA zich op baseert ‘simpelweg niet bestaat in de echte wereld’.

Uit een studie die het tweetal in 2016 publiceerde bleek dat er geen bewijs is dat stijgende CO2-concentraties van invloed zijn op de temperatuur.

[Daily Caller]

4 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
De klimaatleugen ontmaskerd. Deze wetenschappers verklappen wat er niet klopt | Nine ForNews
6 jaren geleden

[…] artikel De klimaatleugen ontmaskerd. Deze wetenschappers verklappen wat er niet klopt is geplaatst op […]

exegese
exegese
6 jaren geleden

Co2-waarden zijn heden ten dagen lager dan ooit in de geschiedenis. Als je het filmpje in onderstaande link bekijkt, zal blijken dat er helemaal niets aan de hand is met het co2-gehalte, behalve dat het zorgwekkend laag is. En Mike Adams staat zeker niet alleen in deze beweringen. Trump heeft dus wederom groot gelijk dat hij de leugenachtige klimaathystrici volledig de rug toekeert.

https://www.youtube.com/watch?v=zR4kH5tpebY

-V-
-V-
6 jaren geleden

Dit is wat er niet klopt mbt Global warming.

https://www.youtube.com/watch?v=dFW3NiuG94A&t=420s

Ino
Ino
6 jaren geleden

De vanzelfsprekendheid waarmee tegenwoordig onjuiste informatie wordt verstrekt, begint groteske vormen aan te nemen. Tijd voor zeer zware straffen.

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x