CoronaMens en Dier

Mike Yeadon: ik denk dat het iedereen zal doden

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!

Overheden zijn zo ‘blij’ met de mRNA-prikken dat ze alle oude vaccins, inclusief de kindervaccins, willen laten vervangen door mRNA-vaccins. Mike Yeadon, voormalig vicepresident van vaccinmaker Pfizer, heeft er slapeloze nachten van, zei hij in het programma CHD Friday Roundtable.

Dat zou betekenen dat het lichaam van je kind een bepaald eiwit gaat aanmaken als het gevaccineerd wordt tegen een bepaalde ziekte. Het gevolg is dat zijn of haar immuunsysteem het weefsel gaat aanvallen dat het eiwit aanmaakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

10 keer

Overheden hebben met Moderna en Pfizer afspraken gemaakt over de aankoop van 10 injecties per man, vrouw, kind en baby, stelde Yeadon.

“Als ik ook maar een heel klein beetje gelijk heb, zijn ze van plan om eenieder van ons 10 keer te vaccineren,” benadrukte Yeadon. “Ik denk dat het iedereen zal doden.”

Vreselijk verhaal

Hij voegde toe dat het voelt alsof hij in een slechte sciencefictionfilm speelt. “Het is een vreselijk verhaal.”

4.8 174 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

127 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joop Visser
Joop Visser
1 jaar geleden

En die man heeft drie jaar geeden al keurig voorspeld wat er zou kunnen gebeuren. Blijf weg van mRNA-injecties!

Nog niet!
Nog niet!
1 jaar geleden

Ik denk het niet omdat dan het plan niet door kan gaan. Het was gewoon een gruwelijke eerste oefening. Zeg maar generale repetitie. Dit is het plan voor Nederland: Nederland moet onder een enkele macht worden aangestuurd. Dus breek je af waar je niets aan hebt of waar je last van hebt. Maar stimuleer je datgene wat slaafs zich conformeert naar de nieuwe norm. Het moet een soort nieuwe wereld worden in een decor. Wat te oud is moet dood. Wat bezit heeft moet stuk. Maar het is niet socialistisch. Het is een elite van families en bedrijven die hun ideeën met de wereld en de toekomst van de mensheid willen en gaan bepalen. Het wordt een mixture tussen de Jetsons, en brave new world. De drie staten stad is het experiment. Zuid en zuidwest Nederland, Vlaanderen en Ruhrgebied moeten een mega stad worden 40 miljoen mensen met geplande stadskernen en geplande natuurkernen. De mensen zijn de geprogrammeerde slaven. Maar dat zullen ze nauwelijks merken. Deze slaven mogen gebruik maken van een huis, het openbare vervoer (auto, trein of bus), stukje natuur en wat andere recreatie. Ze zullen gelukkig zijn en bezitten niets. “En doodgaan is heel fijn!” Euthanasie wordt een feest. Overal in Nederland, daar begint men, zie je de basis neergelegd worden. Zowel in de wetten als de infrastructuren. Wap en Woke doet mee bewust, onbewust of half bewust. Uiteindelijk zal het lukken maar de vraag is in hoeverre. Het vervolg plan is deze slaven in Lebensbornen te gaan her-construeren om ze ook te gebruiken voor kolonisaties in de ruimte. Op andere planeten. De eerste testen zijn de prikken. Maar het zal uiteindelijk op een andere manier moeten. Dat het soms mislukt is niet hun probleem(menselijk gezien) dan kost dat maar soms 8 miljoen slaven. Alle vormen van experiment is toegestaan. Luister ook naar Hariri. Willen wij dit toestaan? Is dit nog science fiction?? Bij Mengele wel. De fantasie en kennis kwam niet overeen. Blauwe vloeistof bij levende mensen inspuiten maakt de ogen echt niet blauw maar is de gruwelijkheid zelve. Maar genetische manipulatie? Mensen muteren of transformeren in mens 2.0? Zou dit alles het plan zijn?? Was Caesar menselijk toen die het Romeinse rijk ging bouwen? Neen. Hij zette Germanen en Galliërs tegen elkaar op met vreselijk veel doden. Kunnen wij mens 1.0 behouden? Is dit al te zwartgallig?

Henk-J
Henk-J
1 jaar geleden

En de overheid denkt zeker dat we niet pislink gaan worden 😡😡😡

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Zover zal het toch niet komen? Ik blijf hopen dat dit jaar het begin van de ontknoping zal worden.

Back to top button
127
0
We lezen graag je reactie!x