Homepagina » Buitenaards » Buitenaards leven ‘waarschijnlijk’ binnen nu en 10 jaar ontdekt
Buitenaards leven waarschijnlijk binnen nu en 10 jaar ontdekt

Buitenaards leven ‘waarschijnlijk’ binnen nu en 10 jaar ontdekt

Grote wetenschappelijke doorbraken, waaronder de ontdekking van buitenaards leven, worden ‘waarschijnlijk’ binnen nu en 10 jaar bereikt.

Dat blijkt uit een nieuwe rapport van de Chinese Academie van Wetenschappen (CAW).

De CAW publiceerde onlangs ‘Visie 2020: De Opkomende Trends in Wetenschap en Technologie en Strategische Mogelijkheden in China’, waarin tien verschillende onderzoeksvelden worden genoemd. Het gaat om energie, grondstoffen, bouwmaterialen en -nijverheid, informatie, landbouw, volksgezondheid, biologie en natuur, de ruimte, oceanen en wetenschappelijk toponderzoek.

Synthetisch leven

Het rapport voorspelt dat China een grote rol zal spelen binnen 19 van de 22 beoogde ontdekkingen en bevat een blauwdruk voor de wetenschappelijke ontwikkeling van het land.

Eén van de voorspelde ontdekkingen gaat over kunstmatig leven. In 2010 slaagden Amerikaanse wetenschappers er na 15 jaar puzzelen in om een lege cel te laten functioneren door er kunstmatig DNA in te stoppen. De onderzoekers spraken van ‘de creatie van synthetisch leven’. Ze gebruikten een lege cel van de bacterie mycoplasma capricolum.

Buitenaardse ontdekking

‘Visie’ verwacht het komende decennium ook belangrijke buitenaardse ontdekkingen. Er wordt verwezen naar de verkenning van Mars, waar onlangs waterreserves zijn gevonden.

“Door de ontdekking van buitenaards leven zullen mensen de fenomenen met betrekking tot het leven en de bijbehorende regels veel beter leren begrijpen,” aldus ‘Visie’.

Volgens president van de CAW Bai Chunli worden huidige wetenschappelijke trends gedreven door het verlangen naar duurzame ontwikkeling en economische prikkels om te verdienen aan nieuwe ontdekkingen.

Bron: China.org.cn

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie goed? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

50 reacties

 1. Tjonge, kom na lange tijd weer ‘s n kijkje nemen..en wat blijkt..er is niks veranderd. lol. Zelfde welles-nietes spelletjes.

  Ik werd er zat van. Onze regeringen hebben in het geniep contact met onze broeders en zusters in de ruimte. En dat is heel foei. Maar dat onze broeders en zusters ook in het geheim contacten met regeringen en met ons al eeuwen lang “kiekeboe” spelen wordt goedgepraat. Maar gelukkig hebben we lichtwerkers die ons helpen. We worden gered. Anoniem en in het geheim..dat dan weer wel.

  “Ze” kunnen nl niet openlijk komen voordat “wij” (de zielige slaven) veilig zijn, anders worden er bijv. virussen op ons losgelaten. Dus moeten we eerst zelf de cabal/kliek/elite wegwerken. Logisch toch. Maar als “the EVENT” komt..hoeven we niet bang te zijn hoor want “ze” hebben ons binnen 15 min. in veiligheid gebracht.
  Dan wel, gelukkig.

  Ik ben geheim moe! Slachtoffer moe. Zieligheid beu.
  Willen ze contact, prima. Maar niet als grote redder of held..dus nokken met al dat mysterieuze gekiekeboe, of opsodemieteren.

  Vrolijke groetjes!

  1 likes
 2. Ik hoop het, maar dit soort uitspraken hoor ik nu al 20 jaar roepen door allerlei wetenschappelijke instanties. Vooral het woordje ”waarschijnlijk” in de bovengenoemde tekst doet mij weer twijfelen aan deze uitspraak. Ik denk dat buitenaards leven zich zelf kenbaar zal maken aan ons. Het zal van de ene dag op de andere dag plaatsvinden.

  0 likes
 3. en waarschijnlijk zullen wij er niets van weten…

  0 likes
 4. Bah…’ontdekken’! Buitenaardsen moet je ontmoeten!!. Beetje meer respect hoor.

  0 likes
 5. Als je bewijs wilt hebben voor buitenaards leven moet men eens naar boven kijken.

  0 likes
 6. Vandaag 24 juni, 66 jaar geleden in 1947 was de eerste wereldverspreide ufomelding een feit. Op mount Rainier USA werd een foto gemaakt waarvan we tegenwoordig nog de naam vliegende schotel aan ontlenen.
  http://www.wired.com/science/discoveries/news/2008/06/dayintech_0624
  De meldingen worden wel steeds frequenter. Wie weet hoe lang het nog gaat duren.

  0 likes
 7. Even dit nieuws laten bezinken hoor! want tis nogal wat hè.

  0 likes
 8. [quote name=”Natsu”]Als je bewijs wilt hebben voor buitenaards leven moet men eens naar boven kijken.[/quote]

  Dat is geen bewijs van buitenaards leven hoor ik heb zat u.f.o s gezien in mijn leven en ook vrij ‘dichtbij’, en IK heb ik ieder geval nooit uitsluitsel gekregen erover,Maar ja jij natuurlijk wel dat je dat zo zeker weet.

  0 likes
 9. [quote name=”Natsu”]Als je bewijs wilt hebben voor buitenaards leven moet men eens naar boven kijken.[/quote]

  Bewijs? Vertel ééns…

  0 likes
 10. Haha binnen 10 jaar pas ondekken.. zijn wetenschappers echt zo achterlijk, of doen ze alsof?

  George Bush heeft het jaren geleden al ondekt, en hij is echt super achterlijk!

  0 likes
 11. [quote name=”Odette”]Vandaag 24 juni, 66 jaar geleden in 1947 was de eerste wereldverspreide ufomelding een feit. Op mount Rainier USA werd een foto gemaakt waarvan we tegenwoordig nog de naam vliegende schotel aan ontlenen.
  http://www.wired.com/science/discoveries/news/2008/06/dayintech_0624
  De meldingen worden wel steeds frequenter. Wie weet hoe lang het nog gaat duren.[/quote]

  Nou, dat was zeker niet de eerste, hoor. Bij mijn weten is superman al in 1938 gezien.

  0 likes
 12. [quote name=”Odette”]Vandaag 24 juni, 66 jaar geleden in 1947 was de eerste wereldverspreide ufomelding een feit. Op mount Rainier USA werd een foto gemaakt waarvan we tegenwoordig nog de naam vliegende schotel aan ontlenen.
  http://www.wired.com/science/discoveries/news/2008/06/dayintech_0624
  De meldingen worden wel steeds frequenter. Wie weet hoe lang het nog gaat duren.[/quote]

  ufo is niet persé buitenaards.

  0 likes
 13. Kan overigens ook om bijv micro-organismen gaan. Dan wordt ‘ontmoeten’ toch andere zaak.

  0 likes
 14. [quote name=”Namek”]Haha binnen 10 jaar pas ondekken.. zijn wetenschappers echt zo achterlijk, of doen ze alsof?

  George Bush heeft het jaren geleden al ondekt, en hij is echt super achterlijk![/quote]
  Ha ha ja en dan is het 10 jaar later en dan weet ik al wat ze zeggen, over 10 jaar ontdekken we buitenaards leven. Ze wisten het al voor de 2e wereldoorlog !

  0 likes
 15. Tegenwoordig met o.a. photoshop, in elkaar geknutselde filmpjes met aliens en door mensen gemaakte Ufo’s etc. etc. vind ik het niet zo interessant meer.

  Interessant zijn de archeologische vondsten uit de oudheid. Heel vroeger maakte veel mensen na wat ze zagen. Dus vraag ik me af wat ze toen zagen. Er zijn beeldjes gevonden van meer dan 6000 jaar oud wat wel heel erg lijkt op een astronaut. Zelfs een metalen beeldje gevonden in Kiev, Rusland.

  En in 1953 werd door Russische archeologen een vreemde vondst gedaan. In de Reitarskajastraat in Kiev werd op vijf meter diepte een grafkamer ontdekt met een massieve kist. In de kist zaten ongeveer vijfhonderd boeken, geschreven in het Sanskriet, Arabisch, Grieks en enkele Slavische talen. In de boeken stonden afbeeldingen van ruimtestations en verschillende ruimtevaartuigen. De inhoud van de kist is door het Russische leger in beslag genomen, de archeologen werden verboden hierover melding te maken. Pas in 1993 kwam een getuige met de informatie naar buiten, in een interview met de krant Dzjentri vertelde de voormalig sovjet-archeoloog zijn relaas.

  Het is aannemelijk om te verklaren dat er in Rusland oude beschavingen waren, waar niemand nog iets over weet. Dat kan bijvoorbeeld ook gezegd worden over de Egyptische beschaving en oude beschavingen in Zuid-Amerika. Verschillende theorieën over ver ontwikkelde samenlevingen van meer dan 10.000 jaar geleden worden door het gros van de archeologen simpelweg genegeerd. Over heel de wereld zijn een groot aantal artefacten gevonden waarvan de herkomst onverklaarbaar is. Er is zelfs een term voor dit soort vondsten, maar is volledig onbekend bij het grote publiek.

  Dit vind ik persoonlijk veel interessante dan al die neppe zooi die je tegenwoordig vaak ziet.

  Bron: http://science-in-progress.plazilla.com/buitenaards-leven-in-de-oudheid

  0 likes
 16. [quote name=”T.R.Hunter”][quote name=”Namek”]Haha binnen 10 jaar pas ondekken.. zijn wetenschappers echt zo achterlijk, of doen ze alsof?

  George Bush heeft het jaren geleden al ondekt, en hij is echt super achterlijk![/quote]
  Ha ha ja en dan is het 10 jaar later en dan weet ik al wat ze zeggen, over 10 jaar ontdekken we buitenaards leven. Ze wisten het al voor de 2e wereldoorlog ![/quote]

  idd… maja als mensen gewoon logisch nadenken over het universum en dan denken dat wij de enigen zijn (intelligent wil ik niet zeggen, maar dat doet de media) in het heelal. dat gaat er bij mij niet in, dat we 10 jaar moeten wachten wat een onzin.. Het bestaat PUNT

  0 likes
 17. [quote name=”T.R.Hunter”][quote name=”Namek”]Haha binnen 10 jaar pas ondekken.. zijn wetenschappers echt zo achterlijk, of doen ze alsof?

  George Bush heeft het jaren geleden al ondekt, en hij is echt super achterlijk![/quote]
  Ha ha ja en dan is het 10 jaar later en dan weet ik al wat ze zeggen, over 10 jaar ontdekken we buitenaards leven. Ze wisten het al voor de 2e wereldoorlog ![/quote]
  Ze wisten het al Duizenden jaren geleden!! De Aliens maken deze samenleving!!

  0 likes
 18. [quote name=”kim”]
  Dat is geen bewijs van buitenaards leven hoor ik heb zat u.f.o s gezien in mijn leven en ook vrij ‘dichtbij’, en IK heb ik ieder geval nooit uitsluitsel gekregen erover,Maar ja jij natuurlijk wel dat je dat zo zeker weet.[/quote]

  Aha, gaat dat nu de nieuwe trend worden?!
  We zien u.f.o’s, maar nu zijn die in 1x niet buitenaards!?!?!?

  Moet dat nu ook ontleedt gaan worden.
  Hoe veel verwarring, ruis en desinformatie kan er nog gestrooid worden.

  Er zal vast in het geheim, wel ‘vliegende schotels’ op aarde gemaakt worden, en die zullen we vast wel eens een keer zien vliegen.

  Mijn mening:
  Zolang ik nog met de auto naar mijn werk ga en niet in mijn schotel stap, die ik om de hoek bij de schoteldealer gekocht hebt. 😀 … je snapt hem denk ik he.

  Maar 9 van de 10 UFO’s die je ziet, mag je aannemen dat, die buitenaards zijn of van een buitenaardse die op aarde leven.

  Is dat vaag, ja!
  Is dat een aannamen, ja!
  Is dat waarheid, ja…er zullen vast mensen zijn die smeken om aandacht. Er zullen vast mensen zijn die (bewust) liegen.
  Maar er is genoeg bewijs, geleverd door verschillend sites etc., dat er geen twijfel meer is voor de waarheid.
  Ook al zullen er genoeg mensen zijn, die je proberen te tackelen of heel graag een discussie uitlokken om ruis te veroorzaken.

  Gewoon naar je innerlijke zelf luisteren!

  0 likes
 19. Als alles zo ‘waar’ is , waarom dan deze discussie ?

  0 likes
 20. [quote name=”mb”]Als alles zo ‘waar’ is , waarom dan deze discussie ?[/quote]

  Erfenis uit het verleden “de lach factor”!

  0 likes
 21. [quote name=”Zoë”]Op wikileaks hebben ze het al gevonden.

  http://wikileaks.org/cable/2010/01/10DUSHANBE82%5B/quote%5D
  Ik heb de indruk, na het lezen van bovengenoemd bericht, dat dit zijn persoonlijke mening is. Ik heb niet de indruk dat hij bevestigd dat buitenaards leven bestaat.
  Maar goed, het is een kwestie van interpretatie.

  0 likes
 22. UFO betekend een ongeindentifiseerd vliegend object!! Dus wie zegt dat het buitenaards is? Het is ongeindentifiseerd, men weet het dus niet!!

  0 likes
 23. Mensen met een ego zeggen dat Buitenaards leven niet bestaat, nog een keer PUNT

  0 likes
 24. #22 max1 25-06-2013 12:55
  Hij sprak in de term van “ We “
  Ik ga er dan van uit dat hij daar meerdere mensen mee bedoelde die op de hoogte zijn van buitenaards leven.

  Maar inderdaad juiste interpretatie blijft lastig vooral omdat het uit het Engels vertaald moet naar ons eigen knollenland taaltje.

  0 likes
 25. Mijn vader heeft op een reis door noord west Africa, het DOGON volk ontmoet, ze zien dansen met hun specifice maskers op,
  maskers met antennes, en ze de Alien taal horen spreken, sissende geluiden, dit was voor dat iederéén op de hoogte was dat zij die twee Sirius sterren kenden, die met het blote oog niet te zien zijn, mooier bewijs bestaat er niet.

  0 likes
 26. [quote name=”ReneH”][quote name=”mb”]Als alles zo ‘waar’ is , waarom dan deze discussie ?[/quote]

  Erfenis uit het verleden “de lach factor”![/quote]

  Zit idd veel lachfactor in.

  0 likes
 27. # 25 plien 25-06-2013 14:37
  Inderdaad Plien, hij sprak in termen van ”we”.
  Maar ik interpreteerde zijn uitspraak meer als zijnde,”Het is toch logisch dat in een heelal zo groot, het moet krioelen van leven”, en dat hij daarom deze uitspraak aan de tekst toegevoegd heeft. Maar goed, het blijft gissen.

  0 likes
 28. Voor bewijs naar boven kijken? Volgens Phil Schneider zou ik juist naar beneden moeten kijken. Wie o wie moet ik tegenwoordig geloven?

  0 likes
 29. [quote name=”Delfia”]… Volgens Phil Schneider zou ik juist naar beneden moeten kijken. …[/quote]

  Als je geld zoekt of als je niet in de stront wilt trappen, zou ik idd naar beneden kijken. 😀

  Wil je je blik verruimen, kijk dan naar boven.

  0 likes
 30. Out of the matrix

  If you are one of those people that struggles in accepting the official line (or lie) of what this world is all about……

  Sky elders:
  As humanity stands at the crossroads between the Fifth and the Sixth Worlds, American Indian wisdomkeepers have recognized signs that they must now speak their closely held knowledge about extraterrestrial contact, their original instructions from the Sky Elders. These ET relationships have existed since the beginning of time. They have been depicted on ancient rocks and hides, embedded in creation stories, choreographed in sacred dances, beaded on wampum belts, and continued to this day through rituals and the tobacco blessing. They show that with the vital support of our Star Ancestors, we can bring our planet back into balance with natural laws.

  Flying Saucers 1000 Feet Above Us.flv
  http://youtu.be/gyKQWMCzs_0

  Chief Shares Knowledge About Star Nations, UFO’s
  http://youtu.be/JLYW2RC8LIY

  Star People Taught Us How to Maintain the Planet Long Ago
  http://youtu.be/H94jKr2hGR4

  0 likes
 31. [quote name=”lauke”]UFO betekend een ongeindentifiseerd vliegend object!! Dus wie zegt dat het buitenaards is? Het is ongeindentifiseerd, men weet het dus niet!![/quote]
  Dus jij bent naar jezelf op zoek?hoeveel knollen hebben zij jou voor citroenen verkocht.lees het a,d van 25-6 meerdere planeten met de mogelijkheid van leven ontdekt.Dan begrijp je misschien hoe deze desinformatie theater poppenkast werkt.En die planeet bij de zon is zo groot als Jupiter.en niet de kwats waar jij mee komt.En als je die beelden goed bekijkt liggen er nog wel een dozijn planeten rond de zon.

  0 likes
 32. [quote name=”ReneH”][quote name=”Delfia”]… Volgens Phil Schneider zou ik juist naar beneden moeten kijken. …[/quote]

  Als je geld zoekt of als je niet in de stront wilt trappen, zou ik idd naar beneden kijken. 😀

  Wil je je blik verruimen, kijk dan naar boven.[/quote]

  Ik kijk wel uit ik let liever op het verkeer hier beneden .;-)

  0 likes
 33. [quote name=”pietje bell”][quote name=”lauke”]UFO betekend een ongeindentifiseerd vliegend object!! Dus wie zegt dat het buitenaards is? Het is ongeindentifiseerd, men weet het dus niet!![/quote]
  Dus jij bent naar jezelf op zoek?h(ingekort)….
  komt.En als je die beelden goed bekijkt liggen er nog wel een dozijn planeten rond de zon.[/quote]

  Ik zie ik Lauke’s bericht nergens staan dat zij/hij opzoek is naar zichzelf, ook zie ik er niet in staan dat het over planeten gaat maar over een VLIEGEND OBJECT ongeindentificeerd een u.f.o.dus.

  0 likes
 34. Wil je je blik verruimen, kijk dan naar binnen.

  0 likes
 35. [quote name=”pietje bell”][quote name=”lauke”]UFO betekend een ongeindentifiseerd vliegend object!! Dus wie zegt dat het buitenaards is? Het is ongeindentifiseerd, men weet het dus niet!![/quote]
  Dus jij bent naar jezelf op zoek?hoeveel knollen hebben zij jou voor citroenen verkocht.lees het a,d van 25-6 meerdere planeten met de mogelijkheid van leven ontdekt.Dan begrijp je misschien hoe deze desinformatie theater poppenkast werkt.En die planeet bij de zon is zo groot als Jupiter.en niet de kwats waar jij mee komt.En als je die beelden goed bekijkt liggen er nog wel een dozijn planeten rond de zon.[/quote] je haalt weer alles door elkaar! Kepler satelliet is niets voor niets de lucht in geschoten, speciaal op zoek naar soortgelijke aardachtige planeten, wij hebben er nog technologie voor gemaakt en rond de zon hangt geen dozijn aan planeten maar gewoon 8 of eigenlijk 9, pluto is eigenlijk een dwergplaneet! Trouwens had het over ufo en niet over planeten, wil je wel wat prive les astronomie/sterrenkunde geven;-) want dat ontbreekt er bij jou nog al wat aan

  0 likes
 36. [quote name=”kim”][quote name=”pietje bell”][quote name=”lauke”]UFO betekend een ongeindentifiseerd vliegend object!! Dus wie zegt dat het buitenaards is? Het is ongeindentifiseerd, men weet het dus niet!![/quote]
  Dus jij bent naar jezelf op zoek?h(ingekort)….
  komt.En als je die beelden goed bekijkt liggen er nog wel een dozijn planeten rond de zon.[/quote]

  Ik zie ik Lauke’s bericht nergens staan dat zij/hij opzoek is naar zichzelf, ook zie ik er niet in staan dat het over planeten gaat maar over een VLIEGEND OBJECT ongeindentificeerd een u.f.o.dus.[/quote] ik denk dat ie refereert/verwijst naar een andere topic, maar het lachwekkende van pietje bell is , iedereen bedonderd ons , zoals NASA, mainstraim media enz… maar waar haalt hij zijn bronnen vandaan,,,,,, de NASA de mainstraim media,,, 🙂 maar goed,

  0 likes
 37. [quote name=”lauke”] ik denk dat ie refereert/verwijst naar een andere topic, maar het lachwekkende van pietje bell is , iedereen bedonderd ons , zoals NASA, mainstraim media enz… maar waar haalt hij zijn bronnen vandaan,,,,,, de NASA de mainstraim media,,, 🙂 maar goed,[/quote]

  Dat is gewoon een kwestie van “bewijs” zoeken die jouw denkbeelden ondersteunen.

  Dat is maar al te menselijk.

  0 likes
 38. Bahbahbah wat een discussies weer!!!?

  Zijn er nog altijd achterlijke , die denken dat de aarde de enige planeet met leven is???????

  0 likes
 39. Iemand kan ervan ‘overtuigd’ zijn dat men alleen is als mensenras in dit universum. Het klinkt misschien vreemd, maar zo zijn er nog wel mensen, ja.
  Als men de ander kant neemt zijn er, los van alle wetenschappelijke argumenten die de mogelijkheid van leven met 100% staven, erg veel die het ook ‘zomaar’ aannemen zonder meer.
  Het is zo met alles, dat ‘bewijs’, hoe solide ook, steeds dient geaccepteerd te worden vooraleer men ermee verder aan de slag kan. Credibiliteit is nog zoiets. Niet onbelangrijk.

  Ikzelf, en vraag me niet hoe of wat, noch om enig bewijs aan te leveren, maar ‘weet’ gewoon dat het daarbuiten bulkt van leven. Erg geavanceerde entiteiten alsook eenvoudige organismen.

  Als men gaat kijken welke implicaties ermee gepaard gaan wanneer een ‘credibel persoon’ zegt dat er geen of nog geen leven ontdekt werd…? De implicaties? Geen…het oude paradigma wordt geenszins ‘aangetast’ en de handel blijft gewoon doormalen. Niets aan de hand.

  Wat zijn, daartegenover de gevolgen wanneer een even geloofwaardig iemand zegt dat we reeds jaren contact hebben en worden bezocht al sinds mensenheugenis? Inderdaad. Gigantische implicaties en een ontwrichting van het huidige paradigma.

  It’s all about the money and the power of control. Meer niet. Het is erg eenvoudig. Ben mij er tevens bewust van dat voor 100% pro’s er ook weer een 100% aan contra’s gevonden kunnen worden. Stel uzelf wel steeds de vraag van het waarom men zo stug vasthoudt aan oude denknormen.

  Genezen zou een andere dimensie krijgen alsook onze transportmiddelen zouden compleet veranderen als men zou durven toegeven én ‘t invoeren van de beschikbare technologieën. Om nog maar te zwijgen over energie op zich en ‘communicatie’! Dus…comfortzone is fijn, maar zo ga je ontzettend traag vooruit, als men dat al doet. what if?

  0 likes
 40. [quote name=”little rascal”][quote name=”lauke”] ik denk dat ie refereert/verwijst naar een andere topic, maar het lachwekkende van pietje bell is , iedereen bedonderd ons , zoals NASA, mainstraim media enz… maar waar haalt hij zijn bronnen vandaan,,,,,, de NASA de mainstraim media,,, 🙂 maar goed,[/quote]

  Dat is gewoon een kwestie van “bewijs” zoeken die jouw denkbeelden ondersteunen.

  Dat is maar al te menselijk.[/quote] ja dat snap ik!! Maar het is allemaal zo tegenstrijdig, zit niets geen lijn in,in xijn pleidooi, plus dat het al keer op keer bewezen dat het nibiru verhaal een grote internet hoax is! Zit zelf zelf in het astronomie wereldje, maar goed mensen mogen geloven wat ze willen, maar die verhalen over een 2 zon word ik zo onderhand wel een beetje moe van, vanaf 2003 zou ie elk jaar langs komen, maar goed hou er over op

  0 likes
 41. [quote name=”lauke”][quote name=”little rascal”][quote name=”lauke”] ik denk dat ie refereert/verwijst naar een andere topic, maar het lachwekkende van pietje bell is , iedereen bedonderd ons , zoals NASA, mainstraim media enz… maar waar haalt hij zijn bronnen vandaan,,,,,, de NASA de mainstraim media,,, 🙂 maar goed,[/quote]

  Dat is gewoon een kwestie van “bewijs” zoeken die jouw denkbeelden ondersteunen.

  Dat is maar al te menselijk.[/quote] ja dat snap ik!! Maar het is allemaal zo tegenstrijdig, zit niets geen lijn in,in xijn pleidooi, plus dat het al keer op keer bewezen dat het nibiru verhaal een grote internet hoax is! Zit zelf zelf in het astronomie wereldje, maar goed mensen mogen geloven wat ze willen, maar die verhalen over een 2 zon word ik zo onderhand wel een beetje moe van, vanaf 2003 zou ie elk jaar langs komen, maar goed hou er over op[/quote]

  Psssst… Lauke… wat doe je hier eigenlijk op Niburu? Je zit hier de boel alleen wat af te kraken. Krijg je er voor betaald vanuit Brussel? Of vind je dat gewoon leuk voor jezelf? Valt wel op dat je veel zeurt over Niburu. Dus nogmaals… wat doe je hier dan eigenlijk?

  0 likes
 42. [quote name=”lauke”]UFO betekend een ongeindentifiseerd vliegend object!! Dus wie zegt dat het buitenaards is? Het is ongeindentifiseerd, men weet het dus niet!![/quote]

  Pssst Lauke weet hij als amateur-astronoom ook waarom de maan om de aarde draaid? Heb me dat altijd afgevraagd, maar jij weet dat vast wel te vertellen.
  En weet je ook waarom je zoizo op de aarde bent? Of gaat je dat als amateur-lenskijker deze vraag te ver en begint het wat te duizelen bij je? Want je weet alles zo goed. Je weet zelfs te vertellen dat een UFO een onbekend vliegend voorwerp is en dus helemaal niet buitenaards hoeft te zijn, maar… het kan ook WEL buitenaards zijn? Ik bedoel maar.

  0 likes
 43. [quote name=”Rolling Stone”][quote name=”lauke”][quote name=”little rascal”][quote name=”lauke”] ik denk dat ie refereert/verwijst naar een andere topic, maar het lachwekkende van pietje bell is , iedereen bedonderd ons , zoals NASA, mainstraim media enz… maar waar haalt hij zijn bronnen vandaan,,,,,, de NASA de mainstraim media,,, 🙂 maar goed,[/quote]
  Heb sterrenkunde gestudeerd in leiden en een tijdje bij astronomie.nl gezeten en heb vele vele vragen gehad over deze hoax,, ontwikkel nu technologie voor satellieten,, probeer alleen maar duidelijk te maken waarom er geen bruine dwerg in het stelsel zit, maar heeft hier geen nut, horen wat ze willen horen
  Dat is gewoon een kwestie van “bewijs” zoeken die jouw denkbeelden ondersteunen.

  Dat is maar al te menselijk.[/quote] ja dat snap ik!! Maar het is allemaal zo tegenstrijdig, zit niets geen lijn in,in xijn pleidooi, plus dat het al keer op keer bewezen dat het nibiru verhaal een grote internet hoax is! Zit zelf zelf in het astronomie wereldje, maar goed mensen mogen geloven wat ze willen, maar die verhalen over een 2 zon word ik zo onderhand wel een beetje moe van, vanaf 2003 zou ie elk jaar langs komen, maar goed hou er over op[/quote]

  Psssst… Lauke… wat doe je hier eigenlijk op Niburu? Je zit hier de boel alleen wat af te kraken. Krijg je er voor betaald vanuit Brussel? Of vind je dat gewoon leuk voor jezelf? Valt wel op dat je veel zeurt over Niburu. Dus nogmaals… wat doe je hier dan eigenlijk?[/quote]

  0 likes
 44. [quote name=”Rolling Stone”][quote name=”lauke”]UFO betekend een ongeindentifiseerd vliegend object!! Dus wie zegt dat het buitenaards is? Het is ongeindentifiseerd, men weet het dus niet!![/quote]

  Pssst Lauke weet hij als amateur-astronoom ook waarom de maan om de aarde draaid? Heb me dat altijd afgevraagd, maar jij weet dat vast wel te vertellen.
  En weet je ook waarom je zoizo op de aarde bent? Of gaat je dat als amateur-lenskijker deze vraag te ver en begint het wat te duizelen bij je? Want je weet alles zo goed. Je weet zelfs te vertellen dat een UFO een onbekend vliegend voorwerp is en dus helemaal niet buitenaards hoeft te zijn, maar… het kan ook WEL buitenaards zijn? Ik bedoel maar.[/quote] mag ik niet kritisch zijn? Mischien als je eens een natuurkundeboek open slaat kan je die vraag over de maan zelf beantwoorden,heeft te maken met centrifugaal kracht , zwaartekracht, tegenkracht, zal stoppen straks begint het nog bij je te duizelen!! Waarom we op de aarde zijn,mmm dat weet niemand toch! En een ufo KAN ook buitenaards zijn ja, heel goed van jou!!
  Aangezien het ongeindentificeerd is kan het dus van alles zijn en niet speciafiek buitenaards! Fijne dag verder 😀

  0 likes
 45. [quote name=”Rolling Stone”]
  Psssst… Lauke… wat doe je hier eigenlijk op Niburu? Je zit hier de boel alleen wat af te kraken. Krijg je er voor betaald vanuit Brussel? Of vind je dat gewoon leuk voor jezelf? Valt wel op dat je veel zeurt over Niburu. Dus nogmaals… wat doe je hier dan eigenlijk?[/quote]

  Dis is dus ook weer zo’n bezoeker, die op zoek naar ‘BEWIJS’… Jaja !??!
  Maar, waar men hier ook mee komt, het is voor zo’n bezoeker NOOIT goed of genoeg, niks is BEWIJS alles is niet waar of of of …

  Want …

  [quote]
  … als je eens een natuurkundeboek …
  [/quote]

  Deze bezoeker heeft dus (nog) niet door, dat WAT er in de boeken staat, klopt met de ‘werkelijkheid’, zoals men WILT dat de boeklezers moeten/mogen denken!

  Je ‘praat’ dus tegen een slapend persoon.
  Die er alleen maar lol in heeft, ‘jou op de kast te jagen’…!

  Mogelijk in opdracht van of gewoon een zeer zielig persoon.

  Maar iedereen is hier welkom, dus deze bezoekers ook !

  0 likes
 46. [quote name=”ReneH”][quote name=”Rolling Stone”]
  Psssst… Lauke… wat doe je hier eigenlijk op Niburu? Je zit hier de boel alleen wat af te kraken. Krijg je er voor betaald vanuit Brussel? Of vind je dat gewoon leuk voor jezelf? Valt wel op dat je veel zeurt over Niburu. Dus nogmaals… wat doe je hier dan eigenlijk?[/quote]

  Dis is dus ook weer zo’n bezoeker, die op zoek naar ‘BEWIJS’… Jaja !??!
  Maar, waar men hier ook mee komt, het is voor zo’n bezoeker NOOIT goed of genoeg, niks is BEWIJS alles is niet waar of of of …

  Want …

  [quote]
  … als je eens een natuurkundeboek …
  [/quote]

  Deze bezoeker heeft dus (nog) niet door, dat WAT er in de boeken staat, klopt met de ‘werkelijkheid’, zoals men WILT dat de boeklezers moeten/mogen denken!

  Je ‘praat’ dus tegen een slapend persoon.
  Die er alleen maar lol in heeft, ‘jou op de kast te jagen’…!

  Mogelijk in opdracht van of gewoon een zeer zielig persoon.

  Maar iedereen is hier welkom, dus deze bezoekers ook ![/quote] kijk als jij mensen die tegengas geven, mensen die anders over zaken denken zodanig als zielig beschouwd geeft al aan dat we hier met een simpele ziel te maken hebben, behoorlijk simpele ziel, maakt niet uit, ook deze mensen hebben een mening! Jullie tellen ook mee in de samenleving

  0 likes
 47. [quote name=”lauke”]kijk als jij mensen die tegengas geven, mensen die anders over zaken denken zodanig als zielig beschouwd geeft al aan dat we hier met een simpele ziel te maken hebben, behoorlijk simpele ziel, maakt niet uit, ook deze mensen hebben een mening! Jullie tellen ook mee in de samenleving[/quote]

  Oh, nou jij dat tegengas?
  Het is maar wat je verstaat onder tegengas.

  Troll alert!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Er is iets geks met de toekomst

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het onderbewustzijn ...

NOS

NOS misleidt over Zweedse coronastrategie: ‘Dit bericht is niet juist’

Zweden ging tijdens de coronacrisis als één ...