Mens en Dier

‘Machtsvertoon van burgemeesters in Den Haag en Amsterdam gaat veel te ver’

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kamerlid Wybren van Haga (FVD) vroeg woensdag tijdens het coronadebat aandacht voor de ‘onbegrijpelijke maatregelen’.

“Terwijl de meeste besmettingen binnenshuis plaatsvinden, werd ons opgedragen om binnen te blijven. Terwijl mondkapjes niet werken en zelfs leiden tot bacteriële infecties, kregen we een mondkapjesplicht. Terwijl de meeste coronapatiënten op de IC overgewicht hebben, sloot de overheid de sportscholen en bleef McDonald’s gewoon open. Terwijl 2,9 procent van de besmettingen te herleiden was naar de horeca, ging de horeca dicht. Terwijl gezonde mensen onder de 70 jaar nauwelijks risico lopen, wil deze overheid heel Nederland vaccineren. En terwijl kinderen praktisch geen gevaar lopen, zijn zij slachtoffer van de schoolsluitingen, de mondkapjesplicht en het testbeleid,” zei hij.

Ontmaskeren

Van Haga zei door te gaan met het ontmaskeren van het coronabeleid. En als je het niet eens bent met dit beleid, moet je ertegen kunnen demonstreren, vindt het Kamerlid. “Wat ons betreft gaat het machtsvertoon van onder andere de burgemeesters in Den Haag en Amsterdam veel te ver. Vreedzame demonstranten worden door de mobiele eenheid in elkaar geknuppeld en onze rechtsstaat wordt met voeten getreden. Als je je hoofd boven het Malieveld uitsteekt, dan wordt het onmiddellijk afgehakt,” aldus Van Haga.

Hij vroeg premier Rutte waarom er zo hard wordt opgetreden en of hij vindt dat dit echt nog iets met de bestrijding van Covid-19 te maken heeft.

Hersenloze lemmingen

Van Haga zei verder dat er 500.000 vrijheidsstrijders zijn die op Forum voor Democratie hebben gestemd. “Dat is een enorme steun in de rug. 500.000 mensen die het nieuwe normaal afwijzen. Mensen die niets moeten hebben van ‘Build Back Better’, die niets moeten hebben van al die supranationale onzin van ongekozen deugers die ons in 2030 willen veranderen in hersenloze lemmingen, volgzaam in het verlies van individuele vrijheid, ingeruild voor collectieve gevangenschap.”

4.7 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Beer1
Beer1
1 jaar geleden

IJzersterk. Benieuwd naar de reactie van Rutte! Wat zei hij?

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Was een goed betoog.

Wat mij betreft mag hij wel de term totalitarisme gebruiken. Dat is wat het is.

Zie verder mijn eerdere reaguursel: https://www.ninefornews.nl/moedige-getuigenis-canadese-arts-dit-is-de-pandemie-van-de-oligarchen/#comment-403639

Waldemar
Waldemar
1 jaar geleden

Glonalisten verliezen terrein.
We laten ons op geen enkele (geweldadige) manier ontmoedigen.

Wim
Wim
1 jaar geleden

Helemaal eens met deze man. Weet precies waar het om gaat.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

69
0
We lezen graag je reactie!x