Homepagina » Binnenland » Coronaprotest verboden, Black Lives Matter mag wel demonstreren. ‘Niemand trapt er meer in! We zijn wakker!’
coronaprotest
Foto: Wald-Burger8 CC BY-SA 4.0

Coronaprotest verboden, Black Lives Matter mag wel demonstreren. ‘Niemand trapt er meer in! We zijn wakker!’

Het grote coronaprotest komende zondag op het Malieveld gaat niet door. Johan Remkes heeft de demonstratie verboden. Volgens de plaatsvervangend voorzitter van de Veiligheidsregio Haaglanden vormt de wijze waarop de bijeenkomst wordt georganiseerd ‘een gevaar voor de volksgezondheid’.

Onder andere opiniepeiler Maurice de Hond, muzikant Ernst Jansz van Doe Maar, DJ Jean en DJ Paul Elstak zouden bij het coronaprotest zijn. De organisatoren verwachtten minstens 10.000 betogers. Minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid zei begrip te hebben voor het verbod.

Zaterdag mag Black Lives Matter wel demonstreren op het Malieveld. Net als op 2 juni willen de deelnemers ‘weer massaal hun stem laten horen’. Eerder kwamen vele duizenden aanhangers van de beweging bijeen op de Dam in Amsterdam. Dat protest mocht ook doorgaan. Sterker nog: burgemeester Halsema nam zelf ook deel aan de demonstratie.

Democratie buiten werking gesteld

De initiatiefnemers stappen naar de rechter. “De democratie is buiten werking gesteld. Daar nemen we geen genoegen mee,” zei woordvoerder Willem Engel. Hij hoopt dat de demonstratie na de uitspraak in kort geding toch nog kan doorgaan.

Veel mensen reageren verbolgen op het besluit. Maurice de Hond twittert: “Den Haag verbiedt de demonstratie van zondag tegen de coronamaatregelen. Goh, dat me dat nu niet verbaast. De autoriteiten lijken steeds meer op de drie aapjes (Ze horen niets, willen niets zien en houden hun mond ook als ze andere opvattingen hebben).”

Journalist Joost Niemoller voegt toe: “Ooit was Nederland een vrij land. Nu gaat het slechter en slechter: Demonstratie tegen Rutte in Den Haag verboden. Demonstratie voor Black Lives Matter toegestaan.”

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
5 maanden geleden

Gewoon gaan💪
Laat je horen voor je medemens!
De vrijheid van ons en onze (klein) kinderen staat op het spel.
Laat je niet tegenhouden door de mensen die dit veroorzaakt hebben

Laat je niet beïnvloeden | stop de corona dictatuur | Sleep Rutte het torentje uit | youtube @stay positive
Laat je niet beïnvloeden | stop de corona dictatuur | Sleep Rutte het torentje uit | youtube @stay positive
Reactie op  Marcel
5 maanden geleden

Eens, kom op voor Nederland en haar toekomst.

🇳🇱

Maria
Maria
5 maanden geleden

Thierry Baudet noemde minister Schouten in een debat een sluipmoordenaar. nou hij is er nog een heel stel vergeten. Had het hele zooitje daar zo maar genoemd. Stelletje ja knikkers.
Praten we over democratie??? Vrijheid om te demonstreren? Referendum afgeschaft
Hoezo creëren we haat en tweedracht.
Het motto van Remkes en RUTTE en de .Jong….VERDEEL EN HEERS.
Wanneer wordt Nederland wakker.

Johan
Johan
5 maanden geleden

Dit is het einde van de schijndemocratie. Er is al nooit een democratie few hier, maar dit is ernstig mensen. Wat volgt er……

vladi
vladi
Reactie op  Johan
5 maanden geleden

vaccinatie
digichip 060606
samensmelting A.I.

fff

salvar
salvar
Reactie op  vladi
5 maanden geleden

@vladi

inderdaad weer heb ik mensen aan het verstand proberen te brengen dat dat hele corona gebeuren (er was wel griep) gebruikt wordt om hun zinnen door te drukken en maar rekken en rekken tot het reces en daarna tot sept.
de tweede golf (leugen) komt gegarandeerd en de vaccins liggen al te wachten om de mensen verrot te spuiten.
groeten uit het grensgebied.

Mr.111
Mr.111
5 maanden geleden

😂 Kort geding!? Justitie is onmiddels al.jarenlang geinfiltreerd met corrupte gekochte rechters . Slechts 1 ding blijft over. REVOLUTIE en de overheid AFZETTEN. Deze vuile verrader kontlikkers van de elite, de Guillotine op . De nep Oranjes included.

ProAsfalt
ProAsfalt
5 maanden geleden

Welkom in Totalitaire Autocrataire Politiestaat der Nederlanden.

VVD + 25 zetels dus met 45 zetels bij de komende verkiezingen de Kamer in.

Het volk laat kennelijk met liefde de democratie afschaffen.

snavelman
snavelman
Reactie op  ProAsfalt
5 maanden geleden

Je gelooft toch zeker die peilingen niet?

Bewust
Bewust
5 maanden geleden

Met hoge heren is het kwaad kersen eten .Het wordt van kwaad tot erger . Helaas zitten we met dat geteisem opgescheept . Kunnen we de wal nog keren ? Of is alle hoop verloren ?
Toen Rutte tot min.president werd gekozen wist ik het al : als loopjongen van de onderwereld stort hij NL in de afgrond . Winsten worden geprivatiseerd en schulden gesocialiseerd .
Want de fascinatie voor de vaccinatie ( fasci-nazi ) is grenzeloos . Levert bakken met geld op voor de roversclub en consorten .

Gerrit
Gerrit
5 maanden geleden

Dus het besmetting gevaar geldt niet voor BLM??? is dat goed of is dat niet goed??? 😉

Rob
Rob
Reactie op  Gerrit
5 maanden geleden

Dat is één van de vele redenen waarom die corona leugen de grootst mogelijke bullshit is. Het gaat gewoon over een nooit eerder vertoonde machtsgreep op de bevolking, en wel de hele wereldbevolking. De politiek hier voert alleen de agenda in Nederland uit. Iedereen moest thuis blijven maar intussen wordt het 5G netwerk zo snel mogelijk uitgerold, de vaccins met gif en micro chips geproduceerd enz. Daarom heeft Rutte ook zo’n haast om op 1 juli de coronawet doorgedrukt te krijgen. Er is geen virus dat dood en verderf zaait, het is de politiek en de achterliggende macht die dood en verderf zaait. Je ziet politie agenten ook geen afstand houden. Als het virus werkelijk zo gevaarlijk zou zijn dan hielden ze zelf ook wel die afstand. Je kunt natuurlijk wel afstand houden van politie agenten als zij het niet doen. En ook geen identiteitsbewijs geven. Volgens van Dissel zijn identiteitsbewijzen politie handschoenen, hun handen etc besmettelijk. Het virus blijft 72 uur op de materialen zitten waar identiteitsbewijzen van zijn gemaakt. Zo ook politie handschoenen. Dan wil je toch niet door zo’n staats-dienaar besmet worden om vervolgens twee weken thuis te kunnen blijven zitten?

MdeFilosoof
MdeFilosoof
5 maanden geleden

NL overheid is altijd een overheid geweest van farizeeërs. In beide wereldoorlogen beetje proberen neutraal te blijvren en ondertussen van 2 walletjes willen vreten. Het vingertje wijzen naar de Duisters na de 2e wereldoorlog. Maar tijdens de oorlog onvoorwaardelijk gehoor geven aan de opgdragen razzia’s en deportaties. Het was de wet en dan had men er ineens geen problemen mee. Ook de kranten waren grotendeels fout. Nu zie je hetzelfde. Het is wachten op de kristalnacht waarop de overheid even een oogje toeknijpt wanneer onze lieve medelanders even mogen los gaan op niet gevaccineerde burgers zonder een trace app. Jozef Goebels/Stalin zou de NL overheid (en volgzame burger dwazen) geroemd hebben om hun totalitaire discipline en autoritaire liefde voor (verborgen) fascisme of communisme.

Johan
Johan
Reactie op  MdeFilosoof
5 maanden geleden

Inderdaad, menig dictator zou smullen van wat er u gebeurd, en wat zijn er een hoop suffe schapen. Sprak zelfs een IT persoon, helemaal pro Gates natuurlijk. Ik denk zelfs dat als Bill Gates zegt dat hij zijn hond neer moet schieten vanwege een virus, hij het nog doet ook. Triest mensen, triest. Ik stel voor All Lives Matter protest organiseren, niet enkel uit protest tegen deze huidige regeltjes, maar om duidelijk te maken dat we de bewuste verdeeldheid zat zijn. Dan heb ik het over de bewuste verdeeldheid waar marketing op teert, waar (rassen)haat op teert, armoede, waar oorlog op teert, en vele dingen meer waar dit de voedingsbodem van is. Wakker worden, laten we liefde voorop stellen boven alles, en de problemen lossen vanzelf op, maar dit wordt bewust tegen gehouden. Wij wakkeren worden nu neer gezet als buitenstaanders, idiote theoreten, complotdenkers, maar als alles duidelijk wordt is het voor de “blinden” te laat.

Steven
Steven
Reactie op  Johan
5 maanden geleden

“All Lives Matter protest”.. wat denk je zelf? Die wordt uiteraard ook VERBOTEN!
Alleen ageren tegen de autochtone bevolking wordt nog getolereerd.
Een vies TYFUS land is Nederland geworden!

Rosalie
Rosalie
Reactie op  Steven
5 maanden geleden

Het RIVM wordt sinds 2011 gesponsord door de Bill en Melinda Gatesfoundation.
Daarom wil het RIVM ook niet in gesprek met bv Maurice de Hond of Willem Engel.
Zij zijn de knechtjes van de WHO.
Van de regering hoeven we niets te verwachten, die varen blind op het advies van het RIVM en zijn blijkbaar te onnozel om zelf na te denken of werken achter de schermen samen met grote organisaties. Vandaar dat die vent met die clownsschoenen zo zit te hameren op vaccinaties en Rob Elens verbiedt zijn patiënten te genezen.
Een video op YouTube wordt verwijderd als het niet past in hun plannen.
Daarom vrees ik dat het kort geding op 25 juni geen kans maakt, ook al kloppen de argumenten.
Ik had nog wel hoop dat de demonstratie door zou gaan en werd onpasselijk toen het niet mocht doorgaan.
Als iedereen nou massaal de verboden van de overheid zou negeren, zouden de boa’s en agenten dan optreden ? Als ze strijden voor hun toekomst niet. Deze mensen zouden de kant van het volk moeten kiezen, massaal want in je eentje begin je niks en word je ontslagen. Zij zouden zich moeten organiseren want het betreft ook hun toekomst.

Wow
Wow
5 maanden geleden

Als we nu allemaal ons niet denken ingaan dan volgt er zo’n golf aan licht,..wat het duistere ego direkt elimineert,..maar wacht, het niet denken lijkt de vijand te zijn geworden van ons ZELF, waarom? omdat we al 120 maar in lockdown zitten. Hu? uitleg volgt nog,…en wie weet, weet jij het antwoordt al.
En wij maar denken dat we in en vrij land wonen. Vrij land is de grootste deceptie ooit,…maar,..het komt goed!!!

Rayoflight
Rayoflight
Reactie op  Wow
5 maanden geleden

Ja inderdaad , maar het momentum is dan het grootste probleem. Licht is er altijd maar zoals het er nu uitziet heeft de mensheid al heel lang geleden vergeten hoe ze iets positiefs kan creeeren.

Nieuws en media bepalen een realiteit die demonisch lijkt te worden. Mensen moeten echt massaal de knop op ‘UIT’ zetten en gaan mediteren pas dan is deze realiteit op een spirituele manier te redden. Lijkt me echter dat dit te hoog gegrepen is dus moeten er ‘spirituele’ placebo’s komen en een van die placebo’s is de ‘Vrij Land’ mythos. Dat deze het volk word afgepakt is een veeg teken.

Tony
Tony
5 maanden geleden

Het verbieden van een democratische demonstratie is doorgestoken kaart. Wat is dan het risico voor de volksgezondheid? De meeste mensen mankeert niets en daarom zijn zij juist in staat om tegen onmenselijke maatregelen te protesteren. Zij komen op voor de democratie en de mensen die juist door deze hele gemanipuleerde onzinsituatie gedupeerd zijn. Het verbieden is een gevaar voor de democratie!!!!! Het gevaar zijn in dit geval de bewindvoerders en politici zelf die bepalen dat demonstreren verboden is en de gespleten gezichten met een dubbele agenda, namelijk die van het RIVM, die zogenaamd de gezondheid van Nederlanders voorop stellen. Wat een bullshit! Het is allemaal zo hypocriet.

Dan zie je dat vele groeperingen van mensen die “politiek” bedrijven en Nederland in hun macht hebben, heel andere belangen hebben dan de meeste burgers van Nederland. Hier zie je dat de invloed van het WHO, met Bill Gates als opperhoofd, de wereld door angst aan te jagen, in zijn macht heeft. Bill Gates is iemand met een gespleten persoonlijkheid en denkt niet in het welzijn van de mens. Een indiaan zou zeggen; hij spreekt met een gespleten tong. Dat Bill Gates het goed met de mensheid voorheeft lijkt maar zo, echter het tegendeel is waar. Hij denkt alleen maar in $$$$$$$$, want dat is het enige wat hij kent en zijn honger (onder valse voorwendsels) naar nog meer geld, zal de ondergang van de mensheid betekenen. Wat hier te verdienen valt, staat niet in verhouding tot de investeringen die hij gedaan heeft. Dat hij bezig is om 7 fabrieken te bouwen die serums moeten gaan produceren, kan beteken dat Bill voorkennis had en dat maakt hem verdachte nummer 1. Gezien zijn uitspraken en aankondigen die hij over de laatste jaren heeft gedaan, is dit een weldoordacht plan dat met militaire precisie wordt uitgevoerd. De vele honderden of duizenden miljarden die dan door inentingen worden binnengehaald, bepalen hier de gang van zaken.

Vaccineren betekent dat je immuunsysteem wordt aangetast, je nog zieker en ongelukkiger wordt en je geluk hebt wanneer je dit overleeft. De ellende is nu nog te overzien, maar wanneer iedereen in de wereld zal worden geinjecteerd en/of wordt doodgespoten, zal dat zeker niet meer het geval zijn. Rutte en al die andere marionetten en clowns die achter Bill Gates en de WHO aanlopen stelen al geruime tijd de show, maar dan in negatieve zin. Maar het is een show die niet alleen de ondergang van onze democratie bewerkstelligt, maar is er ook 1 die tot de ondergang van de mensheid zal leiden. Van een democratie is al lang geen sprake meer en regeringen trekken zich, ten koste en over de ruggen van hun burgers, steeds meer macht naar zich toe. Helaas is dit wereldwijd. Het is de bedoeling van deze kwaadwillende mensen, die zich boven andere mensen verheven voelen, om de wereld naar de kloten te helpen. Dit spelletje moet maar eens afgelopen zijn, zodat eerlijke en hardwerkende mensen weer van het leven kunnen genieten en in bestaan kunnen voorzien. Dat is een democratisch recht en de doelstelling van het leven. Het verbieden van demonstraties behoort daar niet bij. Succes met het kort geding.

x

Check Also

coronavaccin

Microbioloog op Fox News: ‘Coronavaccin is ronduit gevaarlijk’

Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, ...

EU

EU wil geen ministerie van waarheid, maar eigenlijk ook weer wel

Volgens de Europese Commissie is nepnieuws een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

43
0
We lezen graag je reactie!x