Homepagina » Binnenland » Coronaprotest verboden, Black Lives Matter mag wel demonstreren. ‘Niemand trapt er meer in! We zijn wakker!’
coronaprotest
Foto: Wald-Burger8 CC BY-SA 4.0

Coronaprotest verboden, Black Lives Matter mag wel demonstreren. ‘Niemand trapt er meer in! We zijn wakker!’

Het grote coronaprotest komende zondag op het Malieveld gaat niet door. Johan Remkes heeft de demonstratie verboden. Volgens de plaatsvervangend voorzitter van de Veiligheidsregio Haaglanden vormt de wijze waarop de bijeenkomst wordt georganiseerd ‘een gevaar voor de volksgezondheid’.

Onder andere opiniepeiler Maurice de Hond, muzikant Ernst Jansz van Doe Maar, DJ Jean en DJ Paul Elstak zouden bij het coronaprotest zijn. De organisatoren verwachtten minstens 10.000 betogers. Minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid zei begrip te hebben voor het verbod.

Zaterdag mag Black Lives Matter wel demonstreren op het Malieveld. Net als op 2 juni willen de deelnemers ‘weer massaal hun stem laten horen’. Eerder kwamen vele duizenden aanhangers van de beweging bijeen op de Dam in Amsterdam. Dat protest mocht ook doorgaan. Sterker nog: burgemeester Halsema nam zelf ook deel aan de demonstratie.

Democratie buiten werking gesteld

De initiatiefnemers stappen naar de rechter. “De democratie is buiten werking gesteld. Daar nemen we geen genoegen mee,” zei woordvoerder Willem Engel. Hij hoopt dat de demonstratie na de uitspraak in kort geding toch nog kan doorgaan.

Veel mensen reageren verbolgen op het besluit. Maurice de Hond twittert: “Den Haag verbiedt de demonstratie van zondag tegen de coronamaatregelen. Goh, dat me dat nu niet verbaast. De autoriteiten lijken steeds meer op de drie aapjes (Ze horen niets, willen niets zien en houden hun mond ook als ze andere opvattingen hebben).”

Journalist Joost Niemoller voegt toe: “Ooit was Nederland een vrij land. Nu gaat het slechter en slechter: Demonstratie tegen Rutte in Den Haag verboden. Demonstratie voor Black Lives Matter toegestaan.”

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Marcel schreef:

  Gewoon gaan💪
  Laat je horen voor je medemens!
  De vrijheid van ons en onze (klein) kinderen staat op het spel.
  Laat je niet tegenhouden door de mensen die dit veroorzaakt hebben

  98 likes
  • Laat je niet beïnvloeden | stop de corona dictatuur | Sleep Rutte het torentje uit | youtube @stay positive schreef:

   Eens, kom op voor Nederland en haar toekomst.

   🇳🇱

   30 likes
 • enki schreef:

  Ik wordt hier zo misselijk van. met geen letter te beschrijven hoe ik me nu voel!!!! Het wordt tijd om ondergronds te gaan denk ik. Wanneer we niet bovengronds voor onze vrijheid mogen demonstreren. dan maar ondergronds rebelleren. Tijd dat de messen geslepen moeten worden!

  94 likes
 • Mr.111 schreef:

  😂 Kort geding!? Justitie is onmiddels al.jarenlang geinfiltreerd met corrupte gekochte rechters . Slechts 1 ding blijft over. REVOLUTIE en de overheid AFZETTEN. Deze vuile verrader kontlikkers van de elite, de Guillotine op . De nep Oranjes included.

  76 likes
 • Maria schreef:

  Thierry Baudet noemde minister Schouten in een debat een sluipmoordenaar. nou hij is er nog een heel stel vergeten. Had het hele zooitje daar zo maar genoemd. Stelletje ja knikkers.
  Praten we over democratie??? Vrijheid om te demonstreren? Referendum afgeschaft
  Hoezo creëren we haat en tweedracht.
  Het motto van Remkes en RUTTE en de .Jong….VERDEEL EN HEERS.
  Wanneer wordt Nederland wakker.

  67 likes
 • Rayoflight schreef:

  Zoals al bekent, er word met twee maten gemeten en dit betekent niets minder dan dat de Nederlands Democratie dood is. Zoals Drees al zei – of was dat iemand anders – :

  ”De democratie is een teer plantje dat alleen kan groeien in het volle licht van de vrijheid”.

  Verboten.

  Met het Corona mes op de keel is werkelijk alles mogelijk en, zoals nu blijkt, zal ook alles maar dan ook alles gebeuren om de vrijheid verder om zeep te helpen. Demonstreren is een tool van de NWO geworden en kan derhalve alleen door de NWO gehanteerd worden

  Dus spreekt het voor zichzelf dat demonstraties georganiseerd door het Nederlandse volk niet mogen want, zoals burgemeester Remkes zei met een retoriek die zo uit het partijboekje van de voormalig Sovjet-Unie zou kunnen:

  “…recht op demonstratie is een groot goed, maar is het niet ongelimiteerd”. Dus wie bepaald de limiet van een demonstratie?

  Ga je schamen ‘burgemeester Remkes’!

  Grimmig.

  De sfeer word grimmiger. Neem bijvoorbeeld de rare reactie op de ‘sluipschutter’ opmerking van Baudet — wat een metafoor was en niet meer – en aanleiding was tot een poppenkast van jewelste.

  Dit is mijns inziens een teken dat onze Haagse ‘trekpoppetjes’ weten wat er gaande is.
  Zonder verdere uitleg is het duidelijk ,metafoor of niet sommige ‘wordclouds’ mogen er gewoon niet zijn in het NWO script want dat
  brengt mensen op ideeën.

  Conclusie.

  Nederland glijdt in een hoog tempo af naar een dictatuur en als demonstraties niet mogen dan word het volk waarschijnlijk extreem creatief. Gevolg is eennegatieve spiraal zonder einde, omdat verzet altijd mogelijk is. M

  aar hoe ver willen onze ‘politieke flapdrollen’ eigenlijk gaan. Geprogrammeerd als EU ‘Drones’ vergeten ze dat Nederland eigenlijk van enkel en alleen van alle Nederlanders is en niet van een of andere buitenlandse macht.

  Rechter.

  Onder leiding van de NWO denk ik niet dat welke rechter dan ook de geplande demonstratie goedkeurt. Mocht dit wel het geval zijn – en ik hoop dat ik het mis heb –, blijkt daaruit dat er nog mensen in hoge posities zijn die niet vergeten zijn wat het betekent om in een democratie te leven.

  BLM is NWO.

  BLM mag blijkbaar wel, weer blijkt daaruit dat NWO achter alles zit:
  verdeel en heers, ‘Hegelian dialectics’ enz. Maar ik val in herhaling.

  Is dit het einde van het corona interbellum ?

  Ook lijkt het zo dat de wereldwijde ‘spin’ op dit moment is om corona terug te laten komen. Dat is natuurlijk ‘koffiedik kijken’ maar het lijkt me dat het hele scenario voor iedereen nu wel duidelijk moet zijn
  namelijk: Een interbellum van demonstraties en onrust daarna weer terug na quarantaine. Hoop toch echt dat ik het mis heb!

  Verzet is mogelijk.

  Maar zelfs als demonstraties niet toegestaan zijn is verzet toch altijd mogelijk vergeet immers nooit dat het merendeel van Nederland de anderhalve meter maatschappij pure onzin vindt. Hoewel de media natuurlijk anders zal laten blijken. Ja, media is dan ook niet meer dan een spreekbuis van de in mijn ogen corrupte regering en onderdeel van een systeem dat zich volledig tegen haar burgers gekeerd heeft.
  Mensen Blijf ‘vechten’ en vechten voor de vrijheid van Nederland!

  61 likes
 • ProAsfalt schreef:

  Welkom in Totalitaire Autocrataire Politiestaat der Nederlanden.

  VVD + 25 zetels dus met 45 zetels bij de komende verkiezingen de Kamer in.

  Het volk laat kennelijk met liefde de democratie afschaffen.

  40 likes
 • MdeFilosoof schreef:

  NL overheid is altijd een overheid geweest van farizeeërs. In beide wereldoorlogen beetje proberen neutraal te blijvren en ondertussen van 2 walletjes willen vreten. Het vingertje wijzen naar de Duisters na de 2e wereldoorlog. Maar tijdens de oorlog onvoorwaardelijk gehoor geven aan de opgdragen razzia’s en deportaties. Het was de wet en dan had men er ineens geen problemen mee. Ook de kranten waren grotendeels fout. Nu zie je hetzelfde. Het is wachten op de kristalnacht waarop de overheid even een oogje toeknijpt wanneer onze lieve medelanders even mogen los gaan op niet gevaccineerde burgers zonder een trace app. Jozef Goebels/Stalin zou de NL overheid (en volgzame burger dwazen) geroemd hebben om hun totalitaire discipline en autoritaire liefde voor (verborgen) fascisme of communisme.

  34 likes
  • Johan schreef:

   Inderdaad, menig dictator zou smullen van wat er u gebeurd, en wat zijn er een hoop suffe schapen. Sprak zelfs een IT persoon, helemaal pro Gates natuurlijk. Ik denk zelfs dat als Bill Gates zegt dat hij zijn hond neer moet schieten vanwege een virus, hij het nog doet ook. Triest mensen, triest. Ik stel voor All Lives Matter protest organiseren, niet enkel uit protest tegen deze huidige regeltjes, maar om duidelijk te maken dat we de bewuste verdeeldheid zat zijn. Dan heb ik het over de bewuste verdeeldheid waar marketing op teert, waar (rassen)haat op teert, armoede, waar oorlog op teert, en vele dingen meer waar dit de voedingsbodem van is. Wakker worden, laten we liefde voorop stellen boven alles, en de problemen lossen vanzelf op, maar dit wordt bewust tegen gehouden. Wij wakkeren worden nu neer gezet als buitenstaanders, idiote theoreten, complotdenkers, maar als alles duidelijk wordt is het voor de “blinden” te laat.

   15 likes
   • Steven schreef:

    “All Lives Matter protest”.. wat denk je zelf? Die wordt uiteraard ook VERBOTEN!
    Alleen ageren tegen de autochtone bevolking wordt nog getolereerd.
    Een vies TYFUS land is Nederland geworden!

    4 likes
    • Rosalie schreef:

     Het RIVM wordt sinds 2011 gesponsord door de Bill en Melinda Gatesfoundation.
     Daarom wil het RIVM ook niet in gesprek met bv Maurice de Hond of Willem Engel.
     Zij zijn de knechtjes van de WHO.
     Van de regering hoeven we niets te verwachten, die varen blind op het advies van het RIVM en zijn blijkbaar te onnozel om zelf na te denken of werken achter de schermen samen met grote organisaties. Vandaar dat die vent met die clownsschoenen zo zit te hameren op vaccinaties en Rob Elens verbiedt zijn patiënten te genezen.
     Een video op YouTube wordt verwijderd als het niet past in hun plannen.
     Daarom vrees ik dat het kort geding op 25 juni geen kans maakt, ook al kloppen de argumenten.
     Ik had nog wel hoop dat de demonstratie door zou gaan en werd onpasselijk toen het niet mocht doorgaan.
     Als iedereen nou massaal de verboden van de overheid zou negeren, zouden de boa’s en agenten dan optreden ? Als ze strijden voor hun toekomst niet. Deze mensen zouden de kant van het volk moeten kiezen, massaal want in je eentje begin je niks en word je ontslagen. Zij zouden zich moeten organiseren want het betreft ook hun toekomst.

     4 likes
 • Bewust schreef:

  Met hoge heren is het kwaad kersen eten .Het wordt van kwaad tot erger . Helaas zitten we met dat geteisem opgescheept . Kunnen we de wal nog keren ? Of is alle hoop verloren ?
  Toen Rutte tot min.president werd gekozen wist ik het al : als loopjongen van de onderwereld stort hij NL in de afgrond . Winsten worden geprivatiseerd en schulden gesocialiseerd .
  Want de fascinatie voor de vaccinatie ( fasci-nazi ) is grenzeloos . Levert bakken met geld op voor de roversclub en consorten .

  33 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  De satanisten hebben hun maskers verloren.

  33 likes
 • Gerrit schreef:

  Dus het besmetting gevaar geldt niet voor BLM??? is dat goed of is dat niet goed??? 😉

  30 likes
  • Rob schreef:

   Dat is één van de vele redenen waarom die corona leugen de grootst mogelijke bullshit is. Het gaat gewoon over een nooit eerder vertoonde machtsgreep op de bevolking, en wel de hele wereldbevolking. De politiek hier voert alleen de agenda in Nederland uit. Iedereen moest thuis blijven maar intussen wordt het 5G netwerk zo snel mogelijk uitgerold, de vaccins met gif en micro chips geproduceerd enz. Daarom heeft Rutte ook zo’n haast om op 1 juli de coronawet doorgedrukt te krijgen. Er is geen virus dat dood en verderf zaait, het is de politiek en de achterliggende macht die dood en verderf zaait. Je ziet politie agenten ook geen afstand houden. Als het virus werkelijk zo gevaarlijk zou zijn dan hielden ze zelf ook wel die afstand. Je kunt natuurlijk wel afstand houden van politie agenten als zij het niet doen. En ook geen identiteitsbewijs geven. Volgens van Dissel zijn identiteitsbewijzen politie handschoenen, hun handen etc besmettelijk. Het virus blijft 72 uur op de materialen zitten waar identiteitsbewijzen van zijn gemaakt. Zo ook politie handschoenen. Dan wil je toch niet door zo’n staats-dienaar besmet worden om vervolgens twee weken thuis te kunnen blijven zitten?

   18 likes
 • salvar schreef:

  keihard nee zeggen tegen een digitaal paspoort en vaccinatie , laten ze ons maar opsluiten want wat ze van plan zijn gaat bij mij niet gebeuren.
  ik hoop dat er nog rechters zijn die neutraal zijn.

  29 likes
 • William schreef:

  Dus gewoon protesteren onder het mom BLM want dat mag wel.. gewoon ZATERDAG KOMEN ipv zondag

  26 likes
 • Tony schreef:

  Het verbieden van een democratische demonstratie is doorgestoken kaart. Wat is dan het risico voor de volksgezondheid? De meeste mensen mankeert niets en daarom zijn zij juist in staat om tegen onmenselijke maatregelen te protesteren. Zij komen op voor de democratie en de mensen die juist door deze hele gemanipuleerde onzinsituatie gedupeerd zijn. Het verbieden is een gevaar voor de democratie!!!!! Het gevaar zijn in dit geval de bewindvoerders en politici zelf die bepalen dat demonstreren verboden is en de gespleten gezichten met een dubbele agenda, namelijk die van het RIVM, die zogenaamd de gezondheid van Nederlanders voorop stellen. Wat een bullshit! Het is allemaal zo hypocriet.

  Dan zie je dat vele groeperingen van mensen die “politiek” bedrijven en Nederland in hun macht hebben, heel andere belangen hebben dan de meeste burgers van Nederland. Hier zie je dat de invloed van het WHO, met Bill Gates als opperhoofd, de wereld door angst aan te jagen, in zijn macht heeft. Bill Gates is iemand met een gespleten persoonlijkheid en denkt niet in het welzijn van de mens. Een indiaan zou zeggen; hij spreekt met een gespleten tong. Dat Bill Gates het goed met de mensheid voorheeft lijkt maar zo, echter het tegendeel is waar. Hij denkt alleen maar in $$$$$$$$, want dat is het enige wat hij kent en zijn honger (onder valse voorwendsels) naar nog meer geld, zal de ondergang van de mensheid betekenen. Wat hier te verdienen valt, staat niet in verhouding tot de investeringen die hij gedaan heeft. Dat hij bezig is om 7 fabrieken te bouwen die serums moeten gaan produceren, kan beteken dat Bill voorkennis had en dat maakt hem verdachte nummer 1. Gezien zijn uitspraken en aankondigen die hij over de laatste jaren heeft gedaan, is dit een weldoordacht plan dat met militaire precisie wordt uitgevoerd. De vele honderden of duizenden miljarden die dan door inentingen worden binnengehaald, bepalen hier de gang van zaken.

  Vaccineren betekent dat je immuunsysteem wordt aangetast, je nog zieker en ongelukkiger wordt en je geluk hebt wanneer je dit overleeft. De ellende is nu nog te overzien, maar wanneer iedereen in de wereld zal worden geinjecteerd en/of wordt doodgespoten, zal dat zeker niet meer het geval zijn. Rutte en al die andere marionetten en clowns die achter Bill Gates en de WHO aanlopen stelen al geruime tijd de show, maar dan in negatieve zin. Maar het is een show die niet alleen de ondergang van onze democratie bewerkstelligt, maar is er ook 1 die tot de ondergang van de mensheid zal leiden. Van een democratie is al lang geen sprake meer en regeringen trekken zich, ten koste en over de ruggen van hun burgers, steeds meer macht naar zich toe. Helaas is dit wereldwijd. Het is de bedoeling van deze kwaadwillende mensen, die zich boven andere mensen verheven voelen, om de wereld naar de kloten te helpen. Dit spelletje moet maar eens afgelopen zijn, zodat eerlijke en hardwerkende mensen weer van het leven kunnen genieten en in bestaan kunnen voorzien. Dat is een democratisch recht en de doelstelling van het leven. Het verbieden van demonstraties behoort daar niet bij. Succes met het kort geding.

  25 likes
 • Johan schreef:

  Dit is het einde van de schijndemocratie. Er is al nooit een democratie few hier, maar dit is ernstig mensen. Wat volgt er……

  21 likes
  • vladi schreef:

   vaccinatie
   digichip 060606
   samensmelting A.I.

   fff

   4 likes
   • salvar schreef:

    @vladi

    inderdaad weer heb ik mensen aan het verstand proberen te brengen dat dat hele corona gebeuren (er was wel griep) gebruikt wordt om hun zinnen door te drukken en maar rekken en rekken tot het reces en daarna tot sept.
    de tweede golf (leugen) komt gegarandeerd en de vaccins liggen al te wachten om de mensen verrot te spuiten.
    groeten uit het grensgebied.

    2 likes
 • Wow schreef:

  Als we nu allemaal ons niet denken ingaan dan volgt er zo’n golf aan licht,..wat het duistere ego direkt elimineert,..maar wacht, het niet denken lijkt de vijand te zijn geworden van ons ZELF, waarom? omdat we al 120 maar in lockdown zitten. Hu? uitleg volgt nog,…en wie weet, weet jij het antwoordt al.
  En wij maar denken dat we in en vrij land wonen. Vrij land is de grootste deceptie ooit,…maar,..het komt goed!!!

  15 likes
  • Rayoflight schreef:

   Ja inderdaad , maar het momentum is dan het grootste probleem. Licht is er altijd maar zoals het er nu uitziet heeft de mensheid al heel lang geleden vergeten hoe ze iets positiefs kan creeeren.

   Nieuws en media bepalen een realiteit die demonisch lijkt te worden. Mensen moeten echt massaal de knop op ‘UIT’ zetten en gaan mediteren pas dan is deze realiteit op een spirituele manier te redden. Lijkt me echter dat dit te hoog gegrepen is dus moeten er ‘spirituele’ placebo’s komen en een van die placebo’s is de ‘Vrij Land’ mythos. Dat deze het volk word afgepakt is een veeg teken.

   13 likes
 • John Doe schreef:

  Na uitspraak kort geding – het gerecht / justitie ? nou laat maar – waar zijn die instellingen m.b.t onze vrij heden ? nergens, geen woord hoor je van ze.. en alles is geoorlaubt – Sieg Heil Roette.

  Tijd van petities en aansprakelijk stellen van de heer *x* of *y* heeft allang geen zin meer, dit kabinet moet OPSODEMIETEREN en AFTREDEN, door hun ILLEGALE praktijken en ILLEGALE noodwetten.

  Wanneer een pandemie officieel wordt verklaard (de WHO verklaard een pandemie op 11 maart 2020), maatregelen als tracering en quarantaine NIET mogen worden ondernomen.
  Dit betekent dat volgens de WHO zelf, noch Nederland, noch de rest van de wereld in ‘lockdown’ had moeten worden geplaatst.
  Er staat: “Patiëntisolatie en tracering en quarantaine” van samenleving moeten ophouden, aangezien dergelijke maatregelen niet langer haalbaar of nuttig zullen zijn.

  Schandalig is de *noodwet*, erger dan zelfs Hitler in nazi-Duitsland had. Dat we allemaal een gele **J** ster op onze borst krijgen als onze temperatuur 38 graden in bij het bezoeken van een winkel-centrum moet er nog maar bijkomen.
  Het is een gruwel die door de regering is gebruikt om de absolute macht en controle illegaal te grijpen en die geen plaats heeft in een moderne democratie.

  Zweden en Belarus is NIKS aan de hand, maar ik ben er klaar mee – als mensen meegaan in de 1,5 meter maatschappij met als argument **het is nou eenmaal zo** dan houd het echt op, als men nu nog steeds niet begrijpt wat er wereldwijd aan de hand is dan verdiend men precies wat er nu gebeurd, succes met je protest bordje op het malieveld.

  15 likes
 • Rafael schreef:

  Our lives matter !!! Dus geen vaccinaties met de “normale” risico’s, nu als extra’s adders onder het gras en zelfs duistere agenda’s.

  15 likes
 • Ron Jaspers schreef:

  Regeringen en politici hebben geen macht of iets te vertellen,ook rechters en ambtenaren niet.Politici worden omgekocht of gechanteerd (denk aan epstein) en voeren braaf de N.W.O. agenda uit van de satanische globalistische elite.Zoals de nazi bilderberg groep waar ons koningshuis vuistdiep inzit.

  12 likes
 • Casper schreef:

  #vlaggenvoordevrijheid

  Vlag gekocht! Beetje groter dan ik dacht..

  https://commonsensetv.nl/vlaggen-voor-nederland/

  7 likes
 • John schreef:

  Kan Maurice de Hond maandag niet even peiling doen waarin de coalitie nog maar op 20 zetels staan. Dan schrikken ze zich kapot.

  Maar een ding is duidelijk mijn Opa is dus niet vermoord in de 2e WO voor onze veiligheid en democratie, en dat ook de mensen die op missie zijn gestuurd en overleden zijn voor onze veiligheid en democratie, is dus allemaal voor niets geweest. Laat ik dit van W.van Oranje nooit meer horen zeggen, 4 mei wat een afgang zeg.

  6 likes
 • Evert schreef:

  Net nu zijn er overal racisme-demonstraties. Stel dat door sukkels en provocateurs deze demonstraties uit de hand lopen. Tja, dan moeten “tijdelijk” alle demonstraties worden verboden en “helaas” ook die tegen de corona-maatregelen. Wat een toeval, hè ?

  5 likes
 • ProAsfalt schreef:

  Update:
  Rechter heeft het nu definitief verboten om reden dat de 1,5 meter niet kan worden gewaarborgd, et cetera.

  Maar nog belangrijker is deze zin van viruswaanzin.nl volgens de rechter:
  https://viruswaanzin.nl/geen-onderdeel-van-een-categorie/demonstratie-omarm-de-vrijheid-verboden/
  ” De rechter overweegt verder dat een kort geding zich niet leent om de wetenschappelijke waarde van de adviezen die leidend zijn in het kader van de bestrijding van het virus, en die breed gedragen worden door een grote groep deskundigen, te beoordelen.”
  Voor zover ik heb begrepen werkt inderdaad een kort geding uit de al eerder gehouden interviews met de jurist en Willem Engels. Dit houdt in dat dat andere kort geding op 25 juni nu met deze uitspraak ook niets gaat worden.

  Verder is de conclusie, was al bekend, dat dus met de 1,5 meter, alle demonstraties, die de overheid niet zint, de kop kunnen worden ingedrukt.

  Een totalitaire autocratiare staat der Nederlanden is nu helemaal een feit.

  5 likes
 • janosch schreef:

  BLM heeft al vaak genoeg gedemonstreerd.
  “minderheden” worden voorgetrokken hier in Nederland, krijgen een grotere stem en aandacht dan de meerderheid.

  al jaren gebruik ik het woord samenleving niet meer omdat ik dat niet meer constateer.
  met de coronawet wordt de samenleving ten grave gedragen.

  4 likes
 • Henk schreef:

  De grondwet telt enkel voor mensen die de bevallingsdatum niet erkennen als hun geboortedatum.

  Lastig onderwerp… maar zeker de zoektocht waard. Een zoektocht die je zelf zal moeten maken.

  3 likes
 • Anthony schreef:

  Vaak worden zwarte mensen ergens geweerd. Nu mogen ze wel demo doen en de rest niet.

  zo is het leven. Verschil moet er zijn. Deal with it!!!

  3 likes
  • Der Stef schreef:

   Laten we hopen dat er minimaal 20000 mensen die nog goed bij hun verstand zijn , zich aanstaande zondag opmaken om de opkomende dictatuur de kop in te drukken !
   Als we dit NU niet te kop tegenhouden zitten we morgen in een wereld die Orwells 1984 met factor 10 overtreft !
   Dus landgenoten – op na Den Haag en laat zien dat wij wel onderdanen van ons land zijn, maar niet onderdanig aan de corrupte politiek van de dictator Rutte en zijn criminelen medeplichtigen !
   Deze waanzin moet stoppen NU !!!

   6 likes
  • Bart schreef:

   @Anthony.
   Waar worden er in Nederland zwarte mensen geweerd……nergens!!
   Dat is een beeld dat ze iedereen nu willen doen geloven, dit is duidelijk een spelletje om weer een probleem te creëren dat er niet is.

   6 likes
  • vladi schreef:

   bedankt voor uw intelligente opmerking die aan ons voorbij gaat.

   fff

   2 likes
 • Rafael schreef:

  Doe de Jehovah-methode. Spreek mensen (“schapen”) op straat aan over de Rutte-dictatuur. Riskeer uitgelachen of weggehoond te worden. Aanbellen en een voet tussen de deur zou ik niet doen.
  Bij voorkeur met z’n tweëen en niet op plaatsen waar veel anderen zijn die vervelend kunnen gaan doen. B.v. max. 2 personen tegelijk aanspreken als je alleen bent en max. 4 of 5 met z’n tweëen.
  Dank u.

  3 likes
 • Toeval schreef:

  Geen toeval dat het ze het niet door willen laten gaan want dat zou hun plan kunnen saboteren.
  Ze willen geen wakkere mensen en dus geen protesten.
  We gaan de OORLOG winnen want we zijn in de meerderheid, de leeuw is aan het ontwaken.

  2 likes
 • Edward schreef:

  Viruswaanzin.nl verliest kort geding, maar dat was verwacht door de organisatie, toch ? Maar waar is nu de door dezelfde organisatie aangekondigde plan B of C ? Waarom gaat dit als een nachtkaars uit ?

  2 likes
 • Marianne de Meyer schreef:

  Demonstratie voor morgen verboden!!! Echt absurd!!! Het word steeds gekker en gekker in ons land!! Dit mogen we niet aannemen!!! Dit mag niet verboden worden!! Er is in feite geen geldige reden om het af te blazen. Ik vind dat de grens is bereikt! Hier mogen we niet mee akkoord gaan!! Ik vind het alle reden hebben om in opstand te komen!! We blijven in feite al veel te lang tam en mak!!! Klaar mensen!!! SAMEN komen we in opstand!!! GENOEG IS GENOEG!!!

  2 likes
 • x

  Check Also

  coronagezant

  Nóg meer onthullingen over coronagezant Sijbesma: ‘Dit kan niet waar zijn’

  Viruswaanzin-voorman Willem Engel richtte zijn pijlen tijdens ...

  verpleegster

  Verpleegster uit New York: ‘Coronapatiënten hadden niet hoeven sterven’

  Verpleegster en klokkenluider Erin Marie Olszewski hielp ...

  >