Buitenaards

‘Buitenaardsen hebben een soort eigen Verenigde Naties’

Help door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De kijk van Anton Teuben (62) en Bart de Groot (20) is voor velen wonderlijk en ongeloofwaardig, maar tegelijkertijd ook spannend en exotisch.

Het tweetal beantwoordt op Wereld UFO Dag een aantal lekenvragen. Sceptisch zijn is goed, want dan kom je verder, vertelt De Groot aan SpitsNieuws.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij is actief lid van Niburu, een stichting die tien jaar geleden werd opgericht door Teuben om contact met andere beschavingen te onderzoeken. De planeet Niburu is volgens Teuben één van de meest besproken onderwerpen in de wetenschap.

Koerswijziging

“Het is een planeet die in 1982 ons zonnestelsel is binnengekomen. Dat doet ze elke 3600 jaar, maar deze keer passeerde ze de aarde vreemd genoeg niet,” zegt Teuben. “De bewoners hebben met behulp van telepathische krachten de koers van de planeet gewijzigd.” Doordat de planeet nu relatief dicht bij de aarde staat worden er sinds die tijd meer UFO’s waargenomen, aldus Teuben. UFO-meldingen zijn dan ook weinig interessant meer want ze komen dagelijks voorbij.

In 1945 vielen de atoombommen op Hiroshima en Nagasaki en die energie drong heel ver in het heelal door, legt het tweetal uit. Buitenaardse beschavingen zagen zich genoodzaakt in te grijpen.

Verenigde Naties

Volgens De Groot onderhouden bewoners van planeten onderling contact, ze hebben een soort eigen Verenigde Naties. Communicatie gaat door middel van telepathie, maar ook met woorden. De buitenaardse wezens zien er niet eng uit. In veel gevallen lijken ze heel veel op ons.

De Groot geeft toe dat er ook slechte buitenaardsen zijn. Hij beschrijft ze als een soort bloedzuigers omdat ze mensen nodig hebben om te kunnen overleven. Teuben benadrukt dat ze inmiddels van de planeet zijn gevlucht omdat ze het energieniveau niet langer aankunnen.

Vaticaan

Maar waarom weet niemand dit? Als dit allemaal openbaar wordt kunnen we de olie en kernenergie wel opdoeken zodat er ruimte komt voor geavanceerde technologieën, legt Teuben uit. Waarom is het dan nog niet openbaar? Dat komt volgens Teuben omdat de grote dynastieën zoals bijvoorbeeld de Rockefellers en het Vaticaan vast willen houden aan de macht die ze gedurende vele honderden jaren hebben vergaard.

En ze hebben veel macht, weet Teuben. Vijf jaar geleden werden UFO’s gezien boven het Groningse Hoogkerk, zo memoreert hij, waarna de machthebbers via een laag in de atmosfeer een boodschap naar het dorp hebben gekaatst om de mensen terug te zetten in bewustzijn.

Pandora

Ze willen ons weghouden bij de realiteit van leven op andere planeten. Er zijn naast Niburu nog heel veel andere bewoonde planeten. Die planeten doen volgens Teuben denken aan Pandora uit de film Avatar. Men leeft er volledig in harmonie met de natuur en werkt veel met energie en bewustzijn. Er zwemmen ook dolfijnen en walvissen.

Buitenaardse wezens bezochten al eens president Kennedy, John Lennon en Gandhi, maar we weten hoe het met hen is afgelopen. Goed nieuws: over tien jaar is dit allemaal algemene kennis, besluit Teuben. We moeten ons alleen nog openstellen voor de vredelievende buitenaardsen.

Bron: Spitsnieuws.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Debb3
Debb3
11 jaren geleden

Prachtig om te lezen van een man met zoveel wijsheden ik volg um dan ook graag. Ik sta elke dag open voor goede buitenaardse en kijk elke dag hoopvol naar de hemel en de sterren ik zie super veel voorbij komen. Ze zijn er al alleen ze wachten tot het moment daar is ik zal ze welkom heten in deze wereld mijn oude vrienden en familieleden… Namasté

Marcel
Marcel
11 jaren geleden

Ik denk dat de negatieve “bloedzuigende” buitenaardsen helemaal nog niet weg zijn. Kijk maar naar alle “bloedzuiger maatregelen” die nog steeds worden opgezet door Europa om mensen energie te doen verliezen en vrijheid doen verliezen. Niet een al te positieve voorstelling van zaken om ons in slaap te sussen. Daar trap ik niet in. Zo naief ben ik niet !!!

gallicflower
gallicflower
11 jaren geleden

Eigenaardig dat men hier boven het Antwerpse, naderbij ook in Nederland weer extra chemtrails gesproeid worden op de internationale ufodag. Juist geweten dat het de Russen, Chinezen, Libië, Afghanistan, Pakistan…niet zijn. De juiste waardheid, het komt van de Navo en de VS terwijl Geo-engineering zo wel voor defensie als voor weermaniputalie worden afgeraden welke een negatieve invloed hebben voor de ontwrichting van de planetaire ecosysteme

saskia
saskia
11 jaren geleden

‘Men leeft er volledig in harmonie met de natuur en werkt veel met energie en bewustzijn.’
Mijn gevoel zegt dat wij dit allemaal ook kunnen, we hebben alleen een achterstand in te halen omdat we niet (meer) gewend zijn om hiermee te werken. Als iedereen dit gaat toepassen komt de wereld er vanzelf anders uit te zien.
Ik ben dan ook verwachtingsvol ten aanzien van mijn medemens…Namasté

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x