Homepagina » Buitenaards » ‘Buitenaardsen zijn dichterbij dan u denkt’ (video)
Buitenaardsen zijn dichterbij dan u denkt

‘Buitenaardsen zijn dichterbij dan u denkt’ (video)

T.L. Keller kijkt er niet meer van op dat bepaalde mensen hem gek vinden. Hij studeerde af aan de Universiteit van Californië in Los Angeles en is de auteur van het boek The Total Novice’s Guide to UFOs.

Hij wil informatie naar buiten brengen waar de belastingbetaler 60 jaar lang voor heeft betaald, maar nog niets over weet.

“Als mensen wisten hoe de wereld eruit zou kunnen zien als deze technologie beschikbaar is, zouden ze beseffen dat hun leven drastisch zou kunnen veranderen,” zei Keller. Afgelopen vrijdagavond gaf hij een lezing in het National Atomic Testing Museum in Las Vegas.

Onverklaarbare zaken

Conservator Karen Green zei dat de 70-jarige Keller is uitgekozen vanwege zijn wetenschappelijke achtergrond. De lezing begon over antizwaartekracht-technologie die is ontwikkeld in de Antelope Valley en onder meer in het geheim werd gebruikt voor B-2 stealthbommenwerpers en vliegende schotels.

Daarna ging hij dieper in op een lezing van oud-topman van vliegtuigfabrikant Lockheed Martin Ben Rich in 1993. Rich zei toen dat het bedrijf de technologie in huis had om naar de sterren te vliegen. “Alles wat je je kunt voorstellen heeft Lockheed Martin al gedaan,” zei Rich tijdens zijn presentatie.

Keller heeft al diverse malen een bezoek gebracht aan Area 51, waar hij onverklaarbare zaken heeft gezien waaronder een oplichtend oranje toestel dat zigzaggend door de lucht vloog.

Hij wilde voor zichzelf vaststellen of mensen als Ben Rich en Bob Lazar de waarheid spraken. Lazar beweerde dat buitenaardse technologie ligt opgeslagen in een militaire faciliteit even ten zuiden van Area 51.

Brandstof

In de tweede helft van zijn lezing legde Keller uit dat buitenaardsen en UFO’s hier op aarde zijn. Hij beweert dat er een basis op de maan en op Mars is en dat de Verenigde Staten actief samenwerken met buitenaardsen om technologieën te ontwikkelen die brandstof in essentie overbodig maken.

Vanuit het publiek kwamen gemengde reacties. “Het eerste deel van de presentatie vond ik goed,” zei Steven Dean. “Hij zei dat de Amerikaanse overheid dingen doet waar we niets van weten. Het tweede deel ging me te ver. Ik vond het grotendeels onzin.”

Francesca Martin kon zich juist goed vinden in wat Keller te zeggen had. “Keller weet dat zijn ideeën misschien gek klinken, maar dat geeft niet,” zei ze. “Hij is hier om zijn kennis te delen.”

Keller werkte onder meer in het Jet Propulsion Laboratory van NASA, waar hij een computersysteem ontwikkelde voor interplanetaire missies. Daarnaast werkte hij voor de voormalige vliegtuigbouwer Douglas Aircraft en de Britse vliegtuigfabrikant British Aerospace.

Bekijk hieronder een lezing die Keller in 2011 verzorgde tijdens een bijeenkomst van het Mutual UFO Network (MUFON) in Los Angeles.

Bron: Lasvegassun.com

Gerelateerd:

 Vind je dit interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. Nog maar eens:

  Citizen Hearing on Disclosure
  “If the Congress won’t do its job, the people will.”
  April 29 to May 3, 2013 – Washington, DC
  http://www.citizenhearing.org/

  SIRIUS: The Movie
  The Sirius World Premiere will be held on April 22, 2013 in Los Angeles, CA. Click here for more details…
  http://siriusdisclosure.com/
  Video kijken!

  http://www.cseti.org/
  http://drgreersblog.disclosureproject.org/
  http://www.disclosureproject.org/
  http://www.sirius.neverendinglight.com/

  Bob Dean Presents US Government Disclosure Refusal on UFOs
  http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&v=C-19HS3kMwQ&NR=1

  1 likes
 2. tsja, wanneer houdt de poppenkast eens op.. zullen ze nog doorgaan met de NWO, terwijl ze weten dat ze gaan verliezen?

  monsters die aan de touwtjes trekken gaan verliezen!

  0 likes
 3. Op de één of andere manier neemt noch de Amerikaanse noch de internationale regering enige aanstoot aan al dit soort conventies vol verklaringen, beweringen en onthullingen door soms niet te misplaatsen hoge figuren uit volgens eigen zeggen vaak geheime tot zeer geheime afdelingen van grote bedrijven of instellingen.

  Is dit dé manier van de regeringen en overheden om vooral te doen alsof men van niets weet, of door met dit gedrag de klokkenluiders als personen af te doen die interessante en aannemelijke onzin verspreiden?

  Waar zijn met deze onderwerpen de media en critici welke nu wel eens willen weten wat er allemaal speelt? Die eisen dat een grote cameraploeg Area 51 mag bezoeken om eens en voor altijd af te doen met de beweringen van Amerika dat Area 51 miet betaat.

  Wat weet onze Wikileaks chef misschien allemaal waardoor hij dusdanig apart wordt behandeld zodat hij maar vooral niet op die éne knop “send” van zijn PC drukt waardoor ineens veel dingen duidelijk en/of bekend worden die geen enkel dik betaald persoon binnen de overhedem wil gaan verklaren?

  Langzaamaan gaat beerput voor beerput open en worden dingen stap voor stap bekend, mogelijk hierdoor ook dit soort onderwerpen. Of het allmaal waar is of niet, het maakt mij niet uit, als het net doen alsof het er niet is maar eens zou stoppen. Het is een trent van president tot wielrenner. Eerst glashard beweren dat het niet is zo is, of dat dingen totaal onbekend zijn en een week later met trouwe honden ogen en een dik betaalde camerasnik alsnog alles bekennen….

  0 likes
 4. “Hij wil informatie naar buiten brengen waar de belastingbetaler 60 jaar lang voor heeft betaald, maar nog niets over weet.”

  En ik me maar suf betalen aan belastngen, jaar in jaar uit…

  kielhalen die overheden, corrupte politici en bankiers!!

  0 likes
 5. En toch denk ik nog steeds dat de aliens overwegen de planeet uiteindelijk te vernietigen vanwege de chaos en dreigingen die we hebben gecreeerd…

  0 likes
 6. [quote name=”Lauren”]En toch denk ik nog steeds dat de aliens overwegen de planeet uiteindelijk te vernietigen vanwege de chaos en dreigingen die we hebben gecreeerd…[/quote]

  Oke, de mens heeft een zooitje gemaakt van de aarde maar ik denk niet dat buitenaardsen onze aarde willen vernietigen, iets wat ze overigens allang hadden kunnen doen als ze gewild hadden.
  Ik geloof nog altijd in Licht en Liefde, ook bij de buitenaardsen en ik ben er van overtuigd dat het goed komt met de aarde en de mensen. Wanneer?? Niemand die het weet. Ik hoop wel spoedig.

  0 likes
 7. [quote name=”Lauren”]En toch denk ik nog steeds dat de aliens overwegen de planeet uiteindelijk te vernietigen vanwege de chaos en dreigingen die we hebben gecreeerd…[/quote]
  Chaos en dreigingen voor wie ? Niet voor de aliens hoewel niets is minder waar want we hebben de mil. middelen al in space gericht op …. Aliens sinds ’60ger maar dan nog hebben ze geen enkele reden om de planeet te vernietigen.

  0 likes
 8. Ik zit de laatste jaren eigenlijk steeds naar dezelfde soort praat te luisteren/kijken. Het zou voor de verandering eens leuk zijn om met wat nieuws te komen.

  0 likes
 9. [quote name=”Biko”]Deze man is ingehuurd door de Illuminatie om desinformatie te verspreiden.[/quote]

  En dat heb je uit betrouwbare bron vernomen?

  0 likes
 10. Dit filmpje is best interessant, maar houdt na een half uur op. Op het net kan ik alleen dit deel vinden, iemand een idee waar ik de rest kan vinden?

  0 likes
 11. [quote name=”Kapitein Biff”]”Hij wil informatie naar buiten brengen waar de belastingbetaler 60 jaar lang voor heeft betaald, maar nog niets over weet.”

  En ik me maar suf betalen aan belastngen, jaar in jaar uit…

  kielhalen die overheden, corrupte politici en bankiers!![/quote]
  Ik zeg mijn lidmaatschap bij de belasting dienst op.De kosten zijn namelijk hoger dan de baten.En ja dan moet je toch keuze,s maken he.

  0 likes
 12. het is geen onzin ik heb dat toestel gezien e heb tot nu toe nooit geweten wat ik gezien had, ik heb eindelijk mijn antwoord

  0 likes
 13. [quote name=”Abel”][quote name=”Biko”]Deze man is ingehuurd door de Illuminatie om desinformatie te verspreiden.[/quote]

  En dat heb je uit betrouwbare bron vernomen?[/quote]
  me hart zegt dat we geen buitenaardse ontmoetten en ik heb wel de geest ontmoet en verlichting ontvangen.

  0 likes
 14. idd dat het in de AD staat!! maar goed dit alles word in nederland overspiegeld door de bekroning van prins pils en maxima,, nou maar eens kijken of planeet x een hoax is of niet in juni zullen we het zien met onze eigen ogen volgens nancy,, we zullen zien!!

  0 likes
 15. [quote name=”lauke”]idd dat het in de AD staat!! maar goed dit alles word in nederland overspiegeld door de bekroning van prins pils en maxima,, nou maar eens kijken of planeet x een hoax is of niet in juni zullen we het zien met onze eigen ogen volgens nancy,, we zullen zien!![/quote]

  Ik denk dat planeet X een hoax is. Uiteraard kan ik me vergissen, Hoogstwaarschijnlijk niet.

  0 likes
 16. Wat een onzin allemaal.’De overheid werkt samen met buitenaardsen aan technologie om brandstof overbodig te maken’.Als ze tot hier geraakt zijn dan hebben ze deze technologie reeds en hoeft er niet aan ge werkt te worden.
  Bovendien ben ik ervan overtuigd dat een soort die reeds zover geëvolueerd is niet zomaar contact zal opnemen met een lagere soort en al zeker niet met corrupte overheden om nog maar te zwijgen over het beïnvloeden van de evolutie van de lagere soort.Een soort waarbij technologie reeds de sociaal-economische systemen ver voorbij is met alle gevolgen van dien voor onszelf en de aarde.Als ze ons toch zouden willen helpen dan zouden ze zich concentreren op sociale,religieuze,culturele en economische zaken want daar is veel werk te doen.

  0 likes
 17. [quote name=”Lauren”]En toch denk ik nog steeds dat de aliens overwegen de planeet uiteindelijk te vernietigen vanwege de chaos en dreigingen die we hebben gecreeerd…[/quote]
  Ik denk niet dat we alle “aliens” over één of dezelfde kam moeten scheren. Dat mag niet eens van onze grondwet, geloof ik: iets met generalisatie en discriminatie; vooroordelen dus. En ik zou me geen zorgen maken over een klein minderheidsdeel van een buitenaardse soort die immoreel is, of een andere moraal heeft. Zolang ze maar mijn UFO niet stelen! Er zijn zoveel miljarden planeten: geef ze een planeet met water en beesten erin, en ze zijn tevreden en laten ons verder wel met rust. Ik heb varend op de Waddenzee ook geen last van die paar piraten uit de golf van Aden, toch? In die golf zal je mij niet tegenkomen. Laat de getalenteerde strijders van Orion dan maar Deep Space onderzoeken, ver voorbij de Andromeda nevel. Dan ga ik op zoek naar de zevende dimensie!

  0 likes
 18. [quote name=”lauke”]idd dat het in de AD staat!! maar goed dit alles word in nederland overspiegeld door de bekroning van prins pils en maxima,, nou maar eens kijken of planeet x een hoax is of niet in juni zullen we het zien met onze eigen ogen volgens nancy,, we zullen zien!![/quote]
  Keep an eye on the sky op kroningsdag. Ideale dag voor UFO-watchers… heb ik van horen zeggen.

  0 likes
 19. Eind deze maand:

  https://www.ninefornews.nl/et/4681-buitenaardsen-zijn-dichterbij-dan-u-denkt-video#comment-61739

  [quote name=”Mojomirosa”]Ik zit de laatste jaren eigenlijk steeds naar dezelfde soort praat te luisteren/kijken. Het zou voor de verandering eens leuk zijn om met wat nieuws te komen.[/quote]

  0 likes
 20. Zou best eens kunnen:

  https://www.ninefornews.nl/et/4681-buitenaardsen-zijn-dichterbij-dan-u-denkt-video#comment-61739

  [quote name=”a.k.a. Dorua”][quote name=”lauke”]idd dat het in de AD staat!! maar goed dit alles word in nederland overspiegeld door de bekroning van prins pils en maxima,, nou maar eens kijken of planeet x een hoax is of niet in juni zullen we het zien met onze eigen ogen volgens nancy,, we zullen zien!![/quote]
  Keep an eye on the sky op kroningsdag. Ideale dag voor UFO-watchers… heb ik van horen zeggen.[/quote]

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Zonder dat je het doorhebt, zit je vast in een dwangbuis. Dit is de meest angstaanjagende tekst in de wereld

Zonder het te beseffen zit je vast in een dwangbuis. Dit is de meest angstaanjagende tekst in de wereld

De meeste mensen zullen bekend zijn met ...

12.000 artsen pleiten voor kankerwaarschuwing op kaas. Wist jij dit?

12.000 artsen pleiten voor kankerwaarschuwing op kaas. Wist jij dit?

De organisatie Physicians Committee for Responsible Medicine, ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.