Buitenaards

‘Buitenaardsen zijn dichterbij dan u denkt’ (video)

Help door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

T.L. Keller kijkt er niet meer van op dat bepaalde mensen hem gek vinden. Hij studeerde af aan de Universiteit van Californië in Los Angeles en is de auteur van het boek The Total Novice’s Guide to UFOs.

Hij wil informatie naar buiten brengen waar de belastingbetaler 60 jaar lang voor heeft betaald, maar nog niets over weet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Als mensen wisten hoe de wereld eruit zou kunnen zien als deze technologie beschikbaar is, zouden ze beseffen dat hun leven drastisch zou kunnen veranderen,” zei Keller. Afgelopen vrijdagavond gaf hij een lezing in het National Atomic Testing Museum in Las Vegas.

Onverklaarbare zaken

Conservator Karen Green zei dat de 70-jarige Keller is uitgekozen vanwege zijn wetenschappelijke achtergrond. De lezing begon over antizwaartekracht-technologie die is ontwikkeld in de Antelope Valley en onder meer in het geheim werd gebruikt voor B-2 stealthbommenwerpers en vliegende schotels.

Daarna ging hij dieper in op een lezing van oud-topman van vliegtuigfabrikant Lockheed Martin Ben Rich in 1993. Rich zei toen dat het bedrijf de technologie in huis had om naar de sterren te vliegen. “Alles wat je je kunt voorstellen heeft Lockheed Martin al gedaan,” zei Rich tijdens zijn presentatie.

Keller heeft al diverse malen een bezoek gebracht aan Area 51, waar hij onverklaarbare zaken heeft gezien waaronder een oplichtend oranje toestel dat zigzaggend door de lucht vloog.

Hij wilde voor zichzelf vaststellen of mensen als Ben Rich en Bob Lazar de waarheid spraken. Lazar beweerde dat buitenaardse technologie ligt opgeslagen in een militaire faciliteit even ten zuiden van Area 51.

Brandstof

In de tweede helft van zijn lezing legde Keller uit dat buitenaardsen en UFO’s hier op aarde zijn. Hij beweert dat er een basis op de maan en op Mars is en dat de Verenigde Staten actief samenwerken met buitenaardsen om technologieën te ontwikkelen die brandstof in essentie overbodig maken.

Vanuit het publiek kwamen gemengde reacties. “Het eerste deel van de presentatie vond ik goed,” zei Steven Dean. “Hij zei dat de Amerikaanse overheid dingen doet waar we niets van weten. Het tweede deel ging me te ver. Ik vond het grotendeels onzin.”

Francesca Martin kon zich juist goed vinden in wat Keller te zeggen had. “Keller weet dat zijn ideeën misschien gek klinken, maar dat geeft niet,” zei ze. “Hij is hier om zijn kennis te delen.”

Keller werkte onder meer in het Jet Propulsion Laboratory van NASA, waar hij een computersysteem ontwikkelde voor interplanetaire missies. Daarnaast werkte hij voor de voormalige vliegtuigbouwer Douglas Aircraft en de Britse vliegtuigfabrikant British Aerospace.

Bekijk hieronder een lezing die Keller in 2011 verzorgde tijdens een bijeenkomst van het Mutual UFO Network (MUFON) in Los Angeles.

Bron: Lasvegassun.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
S0M30N3
S0M30N3
11 jaren geleden

tsja, wanneer houdt de poppenkast eens op.. zullen ze nog doorgaan met de NWO, terwijl ze weten dat ze gaan verliezen?

monsters die aan de touwtjes trekken gaan verliezen!

Phoenix
Phoenix
11 jaren geleden

Op de één of andere manier neemt noch de Amerikaanse noch de internationale regering enige aanstoot aan al dit soort conventies vol verklaringen, beweringen en onthullingen door soms niet te misplaatsen hoge figuren uit volgens eigen zeggen vaak geheime tot zeer geheime afdelingen van grote bedrijven of instellingen.

Is dit dé manier van de regeringen en overheden om vooral te doen alsof men van niets weet, of door met dit gedrag de klokkenluiders als personen af te doen die interessante en aannemelijke onzin verspreiden?

Waar zijn met deze onderwerpen de media en critici welke nu wel eens willen weten wat er allemaal speelt? Die eisen dat een grote cameraploeg Area 51 mag bezoeken om eens en voor altijd af te doen met de beweringen van Amerika dat Area 51 miet betaat.

Wat weet onze Wikileaks chef misschien allemaal waardoor hij dusdanig apart wordt behandeld zodat hij maar vooral niet op die éne knop “send” van zijn PC drukt waardoor ineens veel dingen duidelijk en/of bekend worden die geen enkel dik betaald persoon binnen de overhedem wil gaan verklaren?

Langzaamaan gaat beerput voor beerput open en worden dingen stap voor stap bekend, mogelijk hierdoor ook dit soort onderwerpen. Of het allmaal waar is of niet, het maakt mij niet uit, als het net doen alsof het er niet is maar eens zou stoppen. Het is een trent van president tot wielrenner. Eerst glashard beweren dat het niet is zo is, of dat dingen totaal onbekend zijn en een week later met trouwe honden ogen en een dik betaalde camerasnik alsnog alles bekennen….

Kapitein Biff
Kapitein Biff
11 jaren geleden

“Hij wil informatie naar buiten brengen waar de belastingbetaler 60 jaar lang voor heeft betaald, maar nog niets over weet.”

En ik me maar suf betalen aan belastngen, jaar in jaar uit…

kielhalen die overheden, corrupte politici en bankiers!!

Lauren
Lauren
11 jaren geleden

En toch denk ik nog steeds dat de aliens overwegen de planeet uiteindelijk te vernietigen vanwege de chaos en dreigingen die we hebben gecreeerd…

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x