Homepagina » Het Complot » Dankzij dit machtige lobbynetwerk kunnen onze liegende, corrupte politici gewoon blijven zitten
Dankzij dit machtige lobbynetwerk kunnen onze liegende, corrupte politici gewoon blijven zitten

Dankzij dit machtige lobbynetwerk kunnen onze liegende, corrupte politici gewoon blijven zitten

Er bestaat een machtig en omvangrijk netwerk dat in het Westen lobbyt voor corruptie. In Roemenië werd recentelijk onder druk van dagenlange protesten een omstreden amnestieregeling voor een aantal vormen van corruptie van tafel geveegd.

In de regeling zou ambtsmisbruik alleen nog strafbaar zijn als het frauduleuze bedrag hoger is dan omgerekend 50.000 euro.

Er werd betoogd dat de gevangenissen overvol zitten en dat de Roemeense overheid met deze regeling van een heleboel gedetineerden af is.

De brief

Honderdduizenden Roemenen gingen de straat op om tegen de regeling te protesteren.

Opeens was daar een brief van voormalig burgemeester van New York Rudy Giuliani, gericht aan de president van Roemenië.

Giuliani sprak zich in de brief uit vóór de amnestieregeling. Adviseurs van voor corruptie veroordeelde zakenmannen en politici zijn namelijk bezig met een enorme pr-campagne om amnestie te krijgen.

In de afgelopen jaren werden meer dan duizend zakenmannen en politici veroordeeld in Roemenië, waaronder de machtigste man van Roemenië: voorzitter van de Sociaaldemocratische Partij Liviu Dragnea.

Fraude

Voorafgaand aan Giuliani’s brief verschenen op internet een aantal opiniestukken en rapporten van neoconservatieve denktanks waarin werd gepleit vóór algehele amnestie.

Zo schreef voormalig FBI-directeur Louis Freeh een artikel in Forbes. Hij is tegelijkertijd de advocaat van Gabriel Popoviciu, een steenrijke Roemeense vastgoedmakelaar die negen jaar de bak in moest vanwege fraude.

Dan is er nog een rapport van David Clark voor de Henry Jackson Society, waarin hij schrijft dat Roemenië wordt ‘omgevormd tot het Hongaarse autoritaire model’.

Omkoping van rechters

Clark is een pr-consultant die werkte voor Dan Adamescu, de op één na rijkste Roemeen die vier jaar cel kreeg wegens omkoping van rechters.

De Henry Jackson Society is een neoconservatieve denktank die nauwe banden heeft met de machtige pro-Israëllobbygroep Friends of Israel Initiatieve van de Spaanse neoconservatieve ex-premier Aznar, die samen met George W. Bush in 2003 Irak binnenviel na zware druk door de Israëlische premier Netanyahu.

Friends of Israel Initiative wordt gefinancierd door de Amerikaanse miljardair Robert Agostinelli, die ook de presidentscampagne van Giuliani financierde.

Corrupte verstrengeling

Dus de pr-consultant van een Roemeense zakenman die de sociaaldemocraten financiert schreef een rapport voor een danktank die samenwerkt met een pro-Israëlische organisatie die gefinancierd wordt door door dezelfde Amerikaanse miljardair die ook Giuliani ondersteunde.

En in dat rapport pleit die pr-consultant voor amnestie voor corruptiemisdrijven in Roemenië. En dan is daar opeens de brief van Giuliani.

Dit laat de corrupte verstrengeling tussen politiek en zakenwereld zien, en het gemak waarmee democratische standaarden worden geofferd.

[MO]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mike
Mike
2 jaren geleden

Op het moment dat je erachter komt dat de Payseur familie (voormalig koningshuis van Frankrijk) zowel de FED, de BIS, de CFR, Trilateral Commission en via deze organisaties bijna de gehele Amerikaanse Media, de Rothshields en Bilderberg controleert lijkt het me niet zo ver gezocht om te veronderstellen dat zij uiteindelijk ook verantwoordelijk zijn voor het naar voren schuiven van marionet Giuliani.

Deze man valt compleet in het niet vergeleken bij de omvang van de machthebbers die hij vertegenwoordigt. Mijn mond viel open.

Johanna
Johanna
2 jaren geleden

De hele wereld is corrupt !

Gladiator
Gladiator
2 jaren geleden

Beste mensen,

Ga me een beetje meer afzijdig houden want na ruim 5 oproepen om eindelijk eens achter het toetsenbord vandaan te komen is mijn score nu ongeveer 5 a 6 KENNISSEN, waar niets mis mee is en waar ik eigenlijk alleen maar blij om ben!!!

Echter, mijn doel was een groter….

Jullie denken dat jullie alleen maar voor de gek gehouden worden vwb dat Rothschild-Bilderberg-Deep State enz gebeuren….

Nou……ik kan jullie mededelen dat dit nog helemaal niets is!!!!!!

Wij weten (althans de massa die nog dagelijks TV kijkt en vooral nog waarde hecht aan het NOS Hoernaal) echt helemaal niets, ECHT HELEMAAL NIETS…..en het ergste van alles, en vooral degenen welke denken toch iets meer te weten of zichzelf wakker noemen…….de klap zal zeker voor deze groep nog veel harder aankomen dan voor de rest van het gepeupel welke niet eens weet wat hun straks zal gaan overkomen!!

Er is ook wel zoveel anders dan we denken, er worden op zoveel manieren andere dingen gedaan en gezegd tegen ons dat eigenlijk alles vechten tegen de bierkaai zal zijn én blijven!!!

Ik zal zeer binnenkort bij een topic waarvan ik denk dat ik een en ander kan publiceren mijn zegje doen en tot die tijd begin ik het op een word doc samen te voegen om hier aan jullie te geven.

Ook zal ik me tot die tijd en ook natuurlijk daarna bezig gaan houden met “preppen” want ik ben er wel van overtuigd dat iemand die goed voorbereid DE HEL INGAAT een iets grotere kans heeft dan degene welke niet is voorbereid.

Misschien een laatste idee van mijn kant om vooral vwb dit gebeuren, het “preppen” bedoel ik dan, kennis en ervaring proberen door te geven aan elkaar en evt in den lande per provincie groepen gaan vormen om zodoende in elk geval sterker te staan tegen…..nou ja u weet beslist wel!!!

Zal misschien nog hier of daar kort reageren op een of ander topic maar doel zal dit niet meer hebben helaas, er luistert toch helemaal niemand, en ik constateer dan ook dat de meesten wel kunnen HOREN maar niet LUISTEREN en kunnen KIJKEN maar niet ZIEN!!!!

Een klein schot voor de boeg zou al kunnen zijn dat men…U zich eens een beetje verdiept of gewoon kijkt
naar: “The Tavistock Institute of Human Relations van Dr John Coleman”!!!!!

Ik zal zoals gezegd binnenkort met een lijstje (misschien wel LIJST) welke jullie dan kunnen bekijken en wat jullie er dan van vinden…..tja, dat hoor ik dan wel!!

Wil hier niet interessant mee doen maar wil gewoon een sprong maken en zoveel mogelijk info in 1x geven!!
Daarbij is dit (en nog eentje dan maar daar reageer ik nagenoeg nooit) blog nog het enige waar ik geen ban heb gekregen waarbij ik opmerk dat ik altijd reageer zoals ik dat HIER DOE, wat voor mij toch echt wel een teken aan de wand is…..toch!!??

Denk eraan dat ik van elk item dat ik breng meerdere bronnen bezit en dus niet maar wat in het wilde weg hier neer plemp!!

Het is echter daarna wel aan jullie zelf om een en ander verder te bekijken en ook meerdere bronnen erbij te bekijken!!

Voor nu fijne avond verder en gegroet,

Gladiator

Cindy
Cindy
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

Beste Gladiator
U komt mij nogal gefrustreerd over. Dit komt blijkbaar door het feit dat er, in uw ogen, veel te weinig mensen van hun achterste komen en protesteren, dan wel anderszins in actie komen.
Ik ben waarschijnlijk 1 van zeer velen die wel degelijk door hebben welke spelletjes de machthebbers spelen.
En het feit dat ik “er niets aan doe” ligt in de volgende oorzaken:
* niemand lijkt naar me te willen luisteren. Bijna niemand dan
* ik geloof niet dat er wat aan te doen is. Slechts oorlog zal deze lucht klaren
* mocht ik zoveel macht krijgen dat ik door het grote publiek gehoord zou worden dan kan ik wel een plaatsje naast
Pim Fortuyn bespreken
* waarschijnlijk zal ik “gezelfmoord” worden. Na eerst belachelijk gemaakt te zijn en enige tijd in het gekkenhuis
te hebben gezeten
*. Daarnaast vraag ik me af of ik de mensheid het redden wel waard vind. Machthebbers maken er een potje van
Maar de gewone man kan er ook wat van.
*. Preppen vind ik zinloos. Waarom zou ik willen overleven in een wereld waar de dood zal heersen ? Mad Max
taferelen zijn alleen in de film leuk. In het echt lijkt het me ronduit verschrikkelijk.
*. Aan iedere maatschappij in het verleden kwam een eind. Groei…Bloei…Regressie…dood. De gouden regel.
En deze maatschappij is al een tijdje in regressie. We staren de dood al een poos in de ogen. Hoe lang nog.

Kom vooral met die lijst. Maar ik verwacht dat het verspilde tijd zal zijn. 1 lezer krijgt u wel. Te weten: ik.
Sterkte met alles.
Vriendelijke groeten.

Peter
Peter
Reactie op  Cindy
1 jaar geleden

Helder en vooral een grote realiteit.. Ik denk zelf ook, dat het maar op 1 manier kan gaan veranderen. Dat is de manier waarop er nieuwe bos aanplant ontstaat. Groei..Bloei…Regressie…daarna dood. Inderdaad de tekst van bovenstaande schrijfster. Bovenal is het een grote psychiatrische inrichting geworden. Met weinig vooruitzichten meer, omdat de mogelijkheden aan alle kanten afgeblokt worden. Aftellen is allang begonnen. Niet meer te keren dus. Sterkte voor allen..

deze
deze
2 jaren geleden

THIS WORLD IS TOTALLY F U G A Z I !!

luister tekst van de oude Mariliion en voel de kille gevoelloosheid van de wereld waarin we leven

verder ben en blijf ik een optimist met pessimisme trekjes..
wat een heerlijjheid : DE TV UIT ( beter UIT HUIS ) de whats app op stil, niet alle mail en telefoon meer (willen!) gelijk beantwoorden.. waar gaat het nog over
zorg dat je een puzzelboek in huis hebt als de ” verveling ” toeslaat en luister meer radio met muziek die er echt aan toe doet

gewoon lekker je eigen leventje in de hand houden en je niks ” wijs ” laten maken door de zooi die deze wereld je voor spiegelen wilt.. niets is wat het lijkt, het is een grote smerige pijp die er gerookt wordt.. nederland is helaas DOOD .. ik voel het aan alles en er staat niemand op die durft te zeggen wanneer de begravenis is..
goed.. mijn lament deel ik graag met gelijk gestemden

fijne week en geniet van de laatste paar zomerdagjes.. straks weer lang binnen zitten met de tv uitt !

wolfje
wolfje
2 jaren geleden

het heeft alles te maken met het willoze klootjesvolk dat telkens gedwee naar de stembus gaat, al dan niet aangemoedigd door een humorloze joker die er open voor uit komt dat hij er trots op is dat hij heden ten ten dage tot het establishment behoort

Pjoter
Pjoter
2 jaren geleden

Had mij dus ook al bewust terug getrokken!
@ Gladiator, Goed besluit, heel humaan van u om in de toekomst de medemens te informeren, alvast dank hiervoor.
Het preppen, ben ik al geruime tijd mee bezig! Denk aan uw gezondheid!
@ deze, Leef momenteel in 50 ties style, lekker stress vrij! en blij met niks, inderdaad alleen met de radio en muziek. Een dikke pil zelfgebakken warm brood met eigen jam, daar kan geen taart tegen op.
Wilde Nederlandse kruiden, voedzaam, gezond en van levensbelang om dit te weten! tussen de stoeptegels in het park of het bos, je moet het maar net weten. (zie google) Er is meer, véél meer waardevollers dan deze verdorvenheid in de politiek etc!.
Het beste aan iedereen toegewenst, het gaat u allen goed!

lichtwezen
lichtwezen
2 jaren geleden

Jozef Rulof sprak reeds in de jaren vijftig over de materiële opbouw m.n. door de Rothschilds tegenover wat hij doet de opbouw van het geestelijke bewustzijn hier op aarde. (beschreven in het boek “Jeus van moeder Crisje”

Niet iedereen is even ver in de ontwikkeling / ontwaking omdat iedereen een eigen weg in de vele vele levens die iedereen heeft afgelegd. De Christus die dezelfde weg als ons is gegaan was reeds terug in het Al, reeds in de prehistorische tijdperken, toen er nog leven op de maan was…

De grote ommekeer op aarde komt van onze zijde, schrijft hij in het boek “Volkeren de Aarde door gene zijde bezien” wat reeds voor de tweede oorlog geschreven was.
zie http://www.rulof.org

x

Check Also

trump

Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

advocate

Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

9
0
We lezen graag je reactie!x