Homepagina » Buitenland » Burgers worden helemaal uitgemolken en kaalgeplukt. Leven we al in een superstaat?
Burgers worden helemaal uitgemolken en kaalgeplukt. Leven we al in een superstaat?
Foto: Pixabay

Burgers worden helemaal uitgemolken en kaalgeplukt. Leven we al in een superstaat?

De ingrijpende bezuinigingsmaatregelen van de Europese Commissie en de hoge belastingen hebben geresulteerd in de gele hesjes-beweging. Dat heeft de Belgische mensenrechtenactivist Andy Vermaut gezegd tegen het Russische persbureau Sputnik.

“De strijd van de gele hesjes is eigenlijk een schreeuw om hulp,” zei hij, toevoegende dat veel mensen moeite hebben met rondkomen.

“Het hebben van een baan is niet langer een garantie dat je een normaal leven kunt leiden in Europa,” aldus Vermaut.

Superstaat

Frankrijk is sinds 17 november vorig jaar in de ban van de gele hesjes. Op 8 december gingen er in het land naar schatting 136.000 mensen de straat op om te demonstreren.

De protesten waren het gevolg van bezuinigingsmaatregelen die in de Europese Unie werden aangenomen na de recessie van 2008, stelde Vermaut.

Hij voegde toe dat de EU veranderd is in een ‘superstaat’ die zijn wil oplegt aan soevereine landen.

Melkkoe

Landen worden gegijzeld en kunnen niet ontkomen aan besparingen en bezuinigingsmaatregelen voor het volk, klonk het.

De gewone burgers blijven een melkkoe voor de overheid, die steeds meer belastingen oplegt, benadrukte Vermaut.

“Er wordt gezegd dat er iets moet worden gedaan aan klimaatverandering, maar velen stellen dat dit door overheden wordt gebruikt om nog meer belastingen op te leggen,” zei hij.

[Sputniknews]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eksegese
Eksegese
1 jaar geleden

Alles gaat voorlipig keurig volgens plan. De stop ligt al lang om onze nek. Ze hoeven hem alleen nog strak te trekken. Lees de protocollen van de wijzen van Zion en alles wordt duidelijk.

Elske
Elske
1 jaar geleden

Dit artikel slaat de spijker op zijn kop. Als er voedselbanken nodig zijn, terwijl er 45-50% belasting wordt geheven over (hoge) inkomens en de overheid een overschot heeft van 11 miljard dan mogen we ons afvragen in wat voor staat we leven (de overheid werkt per definitie inefficient!). In de bijbel staat dat er 1/10 zal worden geheven over uw inkomen. Op dit moment, met de directe (inkomen / loon / erf / schenk / vermogen) en indirecte belastingen (denk ook aan BTW, overdrachts-, energie-, assurantie-, motorrijtuigenbelasting, accijns, etc…) is de druk gem. 70%, van uw inkomen dat weer (direct of indirect) richting de staatskas vloeit. Tenminste als u een eerzame, werkende burger bent met een middeninkomen. Absurd en ongehoord. In een tijd dat ook het middeninkomen gewoon niet meer van 1 inkomen kan rondkomen en zelfs bijna niet meer van 2 inkomens. Vind je het vreemd dat de criminaliteit bloeit als de overheid zelf crimineel aan het worden is door zo van de burger te stelen? Minimaal 70% van uw tijd bent u aan het werk voor de overheid. Laat dat goed tot u doordringen.

wolfje
wolfje
1 jaar geleden

De vraag stellen is hem beantwoorden. Toch, Timmerfrans?

Straalmans
Straalmans
1 jaar geleden

Dat weet ik al lang. Daarom stem ik niet meer.

Jelled
Jelled
1 jaar geleden

Met 2 gaan werken is zelfs geen garantie meer. Dus hoe moeilijk is het niet voor alleenstaanden met kinderen bv.

Een collectieve burn-out dringt zich op. We zijn genoeg uitgeperst en belogen. Iedereen, zowel schoonmaakpersoneel tot politieagenten.

salvar
salvar
1 jaar geleden

de meeste mensen weten nog niet eens wat er boven hun hoofden hangt.
nog even wachten en we slaan elkaar de hersens in en dan zijn de rapen pas gaar.
slaaaaaap lekker verder nederland we hebben ons laatste kwartje verbruikt.

IIS
IIS
1 jaar geleden

De Rothschilds zijn bezig europa tot de grond toe af te breken en daarmee burgers tot volmaakte slaaf te maken, inclusief chip.

Alleen het feit al dat landen met grote kunstmatig opgedrongen schulden kampen en de kapitaalmarkten kunstmatige negatieve rentes hebben die worden veroorzaakt door een krankzinnig geworden joods zionistisch geleide ECB (negatieve rente is een rothschild wapen) met hun opkoop programma die heel Europa daarmee bewust in diepe ellende zal storten, wat uiteraard ook de opzet is naar totale macht over Europa.

Verklaar hoe het kan dat Europa verzuipt in negatieve rentes en de VS zich weet te redden met positieve rentes? Dit verschil is bewust en kunstmatig zover gemaakt dat je gerust kan spreken van een grote vooropgezette economische oorlog tegen Europa.

Zodra de beurzen omvallen zal dit een dubbel drama geven voor alle Europese burgers en de rentes kunstmatig naar -6 of nog lager worden gezet en daarmee zal iedereen zijn bezettingen in rook zien opgaan. Arm, welgestelden en werkenden zullen nog minder hebben en meer betalen dan ze nu al doen.

Euopa werd ooit verkracht door Zeus en Zeus (pseudo joden) is terug!

Rob
Rob
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

@IIS

Ik hoor ook heel andere geluiden. O.a. dat de hele machts tructuur al uit elkaar is gevallen en de Rothschilds en andere top families geen kapitaal meer hebben. Dat kapitaal zit in een wereld trust en daar hebben ze geen toegang meer toe. De Rothschilds hebben de boel belazerd met een fake RV, NESARA / GESARA en meer constructes. Die waren echter lleen maar bedoeld pm henzelf te voorzien van kapitaal. Maar al die constructies zijn mislukt. Ze hebben al zo’n beetje alles verkocht wat ze hadden om aan geld te komen. Degenen die er rijk door zouden worden hebben zich door al die fake constructies tegen hen gekeerd.

Het hele huidige banken systeem moet in feite gewoon verdwijnen. Het is altijd een machtsmiddel geweest e als er iets wil veranderen dan moet het dus gewoon weg. Alleen al de 4 of 5 grootste banken in Amerika hebben d.m.v. derivaten etc schulden opgebouwd van zo’n 220 biljoen. Dat zou twee keer het mondiale bruto product zijn. Dus twee jaar het geld dat de wereld bevolking uitgeeft. En dat is schijnbaar nog maar het topje van de ijsberg. De rest van de banken komt daar dus nog bij. Deutsche Bank heeft in zijn eentje ook al zo’n 43 biljoen aan schulden, derivaten etc staan. Er is niets meer te redden aan het banken systeem zoals het nu is. Dan wordt er gezegd dat het domweg in moet storten en we opnieuw moeten beginnen. Kapitaal is er in die trust maar dat geld schijnt niet zomaar vrij te komen om iets ‘te redden’. De heersende macht heeft niks meer. Dat is mogelijk de reden dat we fake berichten horen over de kosten om klimaatverandering tegen te gaan. Ze zijn alleen maar op zoek naar geld. Ze hebben een nieuw quantum financieel systeem steeds tegen gewerkt waardoor er iets zou kunnen veranderen. De stand van (financiële) zaken wordt nu uitgelegd als ‘niets voor ons betekent ook niets voor hen.

Het huidige banken systeem is zo corrupt en duister dat het inmiddels al elk moment in zou kunnen storten. Dit systeem komt dan in elk geval niet meer terug. Dan wordt er gewaarschuwd dat niemand weet wat er dan met je geld gebeurt. De kans is groot dat je het dan kwijt bent en mogelijk zie je het dan ook niet meer terug. Dan mag dat aangeven wat je te doen staat.

IIS
IIS
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

@Rob

De Rothschilds zijn prominent aanwezig bij alles wat stinkt naar macht en geld. Even een voorbeeld: Christine Lagarde is een Rothschild marionet, Boris Johnson is een Rothschild marionet en staan prominent met de Rothschilds op foto en zijn duidelijk de pionnen die worden ingezet bij prominente beslissingen op monetair en economische gebied. De Rothschild familie heeft zoveel macht dat het ze zelfs lukt banken te onderwerpen en Lagarde uit het niets als een soort dark horse tot president te maken van de ECB.

Dat de machtsstructuren uit elkaar vallen lijkt alles eerder spel. Deze machten zijn geslepen en gaan over lijken en zullen echt wel weten wat te doen, hoever te gaan en hoe de daaropvolgende machtsstructuren te herbouwen na een collaps. Het omvallen van het geldsysteem en het controleren daarvan ligt m.i. altijd nog bij Rothschild en de Rockefellers en vele soortgelijks.

IIS
IIS
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

…..Wil je deze machten werkelijk opruimen dan moeten ze voor altijd worden opgesloten of worden omgebracht. Dood kunnen ze in ieder geval geen schade meer aanrichten.niet de meest elegante oplossing, maar wel de meest efficiënte.

ronjaspers
ronjaspers
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

IIS.Inderdaad,de rotschilds/rockefellers ook bekend als de illuminatie,khazariaanse mafia,deep state zijn verantwoordelijk voor alle oorlogen en ellende van de laatste 2 eeuwen.Ik wil wel even duidelijk maken dat het NEPJODEN zijn en geen echte joden,door deze NEPJODEN krijgen de echte joden overal de schuld van en worden de wereldwijde jodenhaat steeds erger.

Weesje
Weesje
1 jaar geleden

En dan nog mensen die roepen dat we het zo goed hebben in Nederland.

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Het is uit met de pret, zelfs voor de hoge heren. WO3 is aanstaande, de voorbereidingen zijn haast klaar. Dan kunnen die puppets hun eigen stropdas opvreten.

Derk
Derk
1 jaar geleden

Oppertrol van D666, Kajsa Ollongren, organiseert in het door links verziekte Nijmegen een festival voor de democratie waar geen hond op afkomt.
Maar mevrouw heeft wel een referendum de nek omgedraaid, hoe durft ze…
Dit feestje koste meer dan een miljoen euro, geld dat beter besteed had kunnen worden aan de veiligheid op straat, alwaar drugsbendes het voor het zeggen hebben.
Het wordt tijd voor een revolutie, een keiharde strijd tegen links en alles wat een hekel aan ons land heeft.
I

x

Check Also

thunberg

Virale video: Greta Thunberg kan simpele vraag niet beantwoorden zonder script

Wat gebeurt er als publieke figuren zonder ...

leger

Leger ‘bespioneerde’ Jensen.nl, gele hesjes en Viruswaarheid: ‘Big Brother is watching you’

Het Nederlandse leger heeft sinds het begin ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x