Buitenaards

Contact met buitenaardsen tijdens experiment Universiteit van Californie

Help anderen door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Diverse mensen zijn tijdens een experiment van het OOBE Research Center van de Universiteit van Californië – Los Angeles (UCLA) in contact gekomen met buitenaardsen.

De helft van de deelnemers trad uit het lichaam en zeven van hen konden op dat moment onbekende vliegende objecten en buitenaardsen waarnemen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volgens schattingen van de universiteit hebben één miljoen Amerikanen tenminste eens per jaar een dergelijke ervaring. De participanten beschrijven hoe ze hun fysieke lichaam verlaten en vervolgens bewust kunnen waarnemen in de hogere sferen.

De onderzoekers van het OOBE (out-of-body-experience) Research Center konden niet zien dat het bewustzijn van de deelnemers het fysieke lichaam verliet en concludeerden dat het moet gaan om verborgen menselijke vermogens.

Sasha M. beschrijft hoe ze los wordt gekoppeld van haar lichaam, haar slaapkamer verlaat en naar het raam zweeft. Op dat moment ziet ze verschillende soorten buitenaardsen. Ze ziet duidelijk alle details. Na enige tijd valt ze weer in slaap.

Michael R. omschrijft hoe hij midden in de nacht wakker wordt en zich herinnert dat hij uit zijn lichaam moet treden om op zoek te gaan naar buitenaardsen. Hoogfrequente vibraties stromen door zijn lijf. Hij weet zichzelf te scheiden van zijn lichaam. Hij voelt op dat moment dat er aanwezigheid in zijn kamer is. Het wezen is goedaardig en ze groeten elkaar. Een wit scherm vol belangrijke informatie verschijnt voor zijn ogen. Hij begrijpt niet wat er staat en zijn bewustzijn wordt weer naar zijn lichaam getrokken.

Lydia M. treedt uit en loopt door de kamer. Alles is mistig en ze ziet in de hoek van de kamer iets wat lijkt op een persoon. Het beweegt bijna niet maar is wel aanwezig. Dan wordt ze wakker en met een lichte schok komt ze weer terug in haar lichaam.

Tatyana K. begint na enkele verwoede pogingen boven haar lichaam uit te stijgen en maakt een paar cirkelvormige bewegingen onder het plafond. Ze kijkt naar haar handpalmen en raakt alles in de kamer aan. Ze zoekt naar buitenaardsen maar kan ze niet vinden. Op dat moment raken drie kleine handen voorzichtig haar schouder aan. Ze schrikt hier echter van en is gelijk weer in haar lichaam.

Craig P. voelt hoe hij zijn lichaam verlaat en zweeft ook naar het plafond. Hij zoekt naar buitenaardsen. Op een open plek in het bos ziet hij twee buitenaardsen bij een vliegende schotel. Plots bevindt hij zich op het gras bij de schotel en staan er mensen om hem heen die eruitzien als kinderen. Hij vliegt daarna door de lucht en over de bergen.

Eugenie S. ziet tijdens zijn uittreding een insectachtig wezen. Het wezen doet niets maar verandert constant van kleur. Hij vraagt zich af hoe hij weer terug moet keren naar zijn lichaam en plotseling bevindt zijn bewustzijn zich weer in zijn lichaam.

De enige beperkingen die er zijn, worden opgelegd door onszelf. De deelnemers aan het experiment zijn het levende bewijs dat het menselijk bewustzijn tot veel meer in staat is dan altijd is gedacht. Een simpel experiment toont aan dat mensen die opdracht krijgen uit hun lichaam te treden en te zoeken naar buitenaardsen daar ook in slagen. Door te vertrouwen op je wilskracht en je percepties kun je voor jezelf creëren wat je maar wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bron: Obe4u.com

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
W. v.d. Berg
W. v.d. Berg
5 jaren geleden

Ik heb van de bloedmaan / volle maan foto’s gemaakt, maar op de eerste twee waren alleen rare kronkelige strepen te zien. Ik kan de foto’s mailen.

Harry Smulders
Harry Smulders
5 jaren geleden

Hallo,

Kben zoals gewoonlijk gestruikeld over jullie website. Kga er helemaal in mee.

Het doelbewuste georganiseerde aanvallen op de menselijke privacy in de hele wereld, is aan “verkrachting” van de ziel: van de diepe integriteit van ons menszijn.

Ik schrijf over onderwerpen als “normale en eenvoudige menselijke spiritualiteit en bewustaijn”.

Dit is een engelstalige pagina op facebook: https://www.facebook.com/Harry2025/posts/259566554576906:0?__tn__=K-R

Kritiek en opmerkingen zijn van harte welkom.

Ik kijk uit naar jullie eventuele reactie.

Warme groeten

Harry

Eric - Moyè
Eric - Moyè
5 jaren geleden

Geachte, Medewerker van 9 For News

Interessante nieuwsberichten en Youtube reportage berichten, maar binnenkort mogelijk verleden tijd kunnen worden, in verband met nieuwe Europese wetgeving en media.

Wens ook bij nieuwe berichten van de website ook zou mogen ontvangen en niet weet hoe ik het, via de website zou kunnen activeren, zonder in te moeten loggen, wegens dit voor reactie vermoedelijk bedoeld is.

Wens U te bedanken voor de mogelijke hulp en service en interessante website wel regelmatig nieuwe nieuwsberichten wens te ontvangen.

Vriendelijke groet.

Eric Moyè

Back to top button
3
0
We lezen graag je reactie!x