Universum

Dit is de foto die volgens complottheoretici bewijst dat de maanlanding nep was

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In 1969 werd Neil Armstrong de eerste mens die voet op de maan zette. Tenminste, als we het officiële verhaal mogen geloven.

Veel mensen geloven dat de maanlandingen één grote leugen zijn. In het verleden is er al veel materiaal gepresenteerd waaruit zou moeten blijken dat de maanlandingen een hoax zijn.

Er is nu een oude foto opgedoken die gemaakt is door een astronaut en die volgens sommigen bewijst dat het maanoppervlak dat we zien op maanfoto’s niets meer is dan een filmset.

Maanbasis

De foto is gemaakt tijdens Apollo 16, een missie die plaatsvond in 1972. Op de foto is te zien dat astronaut John Young monsters op het maanoppervlak verzamelt.

Op de achtergrond zijn grote en kleinere stukken rots te zien. In het bijschrift staat dat op de foto rotsblokken zijn te zien, evenals de Lunar Roving Vehicle.

Complottheoretici zien ook nog iets anders, namelijk een maanbasis in de verte. Ook zien ze personeel dat niet op de foto te zien zou moeten zijn.

Buitenaards leven

Volgens YouTube-kanaal UFOmania zijn de ‘rotsblokken’ in werkelijkheid ‘gebouwen, een ruimteschip en extra personeel’, schrijft Tech Times.

Volgens één theorie zijn de maanlandingen in scène gezet en zijn de beelden gemaakt in een filmstudio. De voorwerpen op de achtergrond zouden dan onderdeel moeten zijn geweest van de studio.

Een andere theorie stelt dat de astronauten van Apollo 16 buitenaards leven hebben ontdekt op de maan en dat de beelden zijn bewerkt om het bewijs hiervoor te verhullen. In dit geval zou de foto één van deze buitenaardse structuren tonen.

Bekijk de beelden hieronder:

Foto: Evil Monkey Wikimedia Commons

[Tech Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
OneLove
OneLove
4 jaren geleden

Moet je dit maar eens zien:

https://www.youtube.com/watch?v=rrujSJPLHOA

suske
suske
4 jaren geleden

heb vaak oude foto’s bekeken en verbaasde mij wel hoe je reliëf afdrukken kan krijgen van schoenen in het zand terwijl er totaal geen water / vocht op de maan is

Wim
Wim
4 jaren geleden

Maanlandingen hebben nooit plaatsgevonden en zijn nep. Vandaar masnsteen nep wat Willem Drees heeft gekregen.

Bassie
Bassie
4 jaren geleden

Sorry hoor, maar ik zie alleen vage plaatjes waarop wel, maar ook niet een gebouw zou kunnen staan.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x