Buitenland

Poetin tegen homo’s: handen af van de kinderen

Help door deze info met vrienden op je social media te delen!

Rusland heeft geen moeite met mensen met niet-traditionele seksuele oriëntaties, zolang ze kinderen met rust laten en er niet mee te koop lopen. Dat heeft de Russische president Poetin dinsdag gezegd.

Hij deed deze uitspraak tijdens een jaarlijkse bijeenkomst die wordt georganiseerd door het Russische Agentschap voor Strategische Initiatieven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“We zijn best tolerant tegenover mensen met niet-traditionele seksuele oriëntaties. We lopen er alleen niet mee te koop en dat hoort ook niet. Laat iedereen, de volwassenen, vrij,” zei Poetin.

Handen af van de kinderen

Over de kinderen zei hij: “Ik heb het al vaak gezegd: handen af van de kinderen. Dat is één. Ten tweede laten wij ons leiden door traditionele waarden.”

De afgelopen jaren zijn er wetten aangenomen in Rusland die de verspreiding van de lhbti-ideologie moeten tegengaan. Sinds december 2022 riskeren mensen die ‘niet-traditionele seksuele relaties’, pedofilie en transgenderisme promoten hoge boetes. Ook in Wit-Rusland wordt een wet voorbereid tegen lhbti-propaganda.

Eind vorig jaar verbood het Russische hooggerechtshof de ‘extremistische’ lhbti-beweging.

Tot pedofilie aan toe

Begin vorig jaar zei Poetin tijdens een bijeenkomst in Moskou dat westerse leiders ‘constant liegen, historische feiten verdraaien en onze cultuur blijven aanvallen’.

“Kijk wat ze doen met hun eigen volkeren. Ze verwoesten het gezin en hun culturele en nationale identiteit. De perversiteit naar kinderen toe wordt de nieuwe norm, tot pedofilie aan toe,” sprak Poetin.

“Priesters worden gedwongen huwelijken tussen personen van hetzelfde geslacht in te zegenen. Laat hen vrij. Wat wil ik hier zeggen? Volwassenen hebben het recht om hun leven te leiden zoals zij dat willen. Zo hebben we daar altijd over gedacht in Rusland en dat zullen we altijd blijven doen. Niemand zal je privéleven binnendringen, dat zullen we niet doen.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 142 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Goed boodschap voor de transgender BENDE en de globalisten !!…

Rinus
Rinus
1 maand geleden

En hij heeft gelijk, van kinderen blijf je af

Arwijn
Arwijn
1 maand geleden

Tja, een inkoppertje.

Dré
Dré
1 maand geleden

Punt.

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x