Homepagina » UFO » Canadese nieuwsploeg filmt UFO tijdens bosbrand
Canadese nieuwsploeg filmt UFO tijdens bosbrand

Canadese nieuwsploeg filmt UFO tijdens bosbrand

Tijdens het blussen van een bosbrand net buiten Vancouver in de Canadese provincie Brits-Columbia is een onbekend vliegend object vastgelegd op video. Dat meldt nieuwsorganisatie Castanet. In het filmpje is achter de wolken een helder object te zien dat van links naar rechts beweegt.

De UFO schoot tijdens de bosbrand uit de wolken boven een berg bij ons in de buurt, aldus een getuige. “Ik keek op internet naar een video van de brand en zag plotseling een UFO. Ik heb geen idee of iemand anders dit ook gezien heeft. De meeste mensen waren denk ik vooral bezig met de brand.”

Na 25 seconden in het filmpje schiet de UFO uit een wolk recht boven de berg, om vervolgens in een andere wolk te verdwijnen. “Ik was verbaasd en verrast toen ik het zag,” zei de getuige. “Het object liet een dunne streep achter toen het uit de wolk kwam. Voor mij is het daarom duidelijk dat het geen beeldartefact of effect van een lichtfenomeen is geweest.”

“De UFO was maar een paar seconden te zien,” vervolgde de getuige. “Ik neem aan dat er nog meer beelden van zijn. Toen ik de redactie van de website belde met de vraag of ik de rest van het beeldmateriaal mocht bekijken, werd er afkeurend gereageerd. Misschien had ik niet het woord UFO moeten gebruiken.”

Hoewel er geen officiële verklaring is voor de herkomst van de UFO, denkt analist Marc Dantonio van het Mutual UFO Network dat het misschien een bolide – een felle meteoor of meteoriet – is geweest.

Een oplettende YouTube-gebruiker zag nog iets anders in de video. Joe Edwards merkt op dat rond 0:32 iets donkers van rechts naar links door het beeld schiet. Het object beweegt in een oogwenk van de rechterkant van het beeld naar de linkerkant. In eerste instantie zou je denken aan een insect, maar het lijkt achter de bomen en een telefoonpaal langs te schieten.

[Huffington Post]


Vind je dit artikel interessant? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. Duidelijk, een UFO, dus iets wat niet geindentificeerd kan worden. Wat moet dit nu bewijzen?

  5 likes
  • Beste Nob-El. Wat bewijst het voor jezelf? Er is hier helemaal niemand die jou hier feiten opdringt.
   Stel die vraag gewoon aan jezelf, wat bewijst het voor jou zelf? Als het niks bewijst voor jezelf is alles gewoon nog in orde, het is maar een filmpje en meer niet.

   14 likes
  • Niks. Ervaar gewoon wat je ervaart zonder iets te willen bewijzen of uitleggen want er valt niks te bewijzen of uit te leggen. Denken iets te kunnen bewijzen of verklaren is ook alleen maar een idee. De indruk hebben dat iets is bewezen of dat je iets snapt is alleen maar een illusie omdat het gevoel bestaat dat iets past binnen het paradigma dat je wenst te gebruiken als een bril om doorheen te kijken. Verander de bril en alles verandert.

   3 likes
  • Het filmpje bewijst dat daar een UFO vloog. De een kan er niets mee en een ander kan er uren over mijmeren en zijn fantasie op loslaten, of je kan in meditatie je intuitie peilen. Dan nog weet je niets zeker maar ik blijf het een geweldig fenomeen vinden. Jezus kan er wel inzitten! Of Mahantma Ghandi, of John Lennon. Je weet het niet en daarom blijft het ook zo spannend.

   0 likes
 2. Dat donkere object was echt super snel…. pjieww :))
  2 ufo’s in 1 filmpje, kwamen zeker even kijken, ufo’s helpen ons mensen namelijk best vaak.
  Zo houden ze het zuurstof gehalte over de planeet op peil en helpen ze bij grote milieurampen.
  Het is dankzij de ET’s dat wij mensen nog een beetje normaal kunnen ademen en leven.
  En de ET’s hoeven er geeneens dank je wel voor !

  6 likes
  • Martijn, klopt dit?…. 😉

   Ik durf niets te zeggen. Denken veel, maar hou me maar wijselijk stil.

   10 likes
  • Mimi, geloof jij in de christelijke God?

   1 likes
   • Nee Westbound ik resoneer mij niet met religie, maar ik weet wel dat wij allemaal voortkomen uit een goddelijke Bron van energie. Deze Bron is een energie van Onvoorwaardelijke Liefde (de hoogste vorm van Liefde). Ook al ben je religieus of geloof jij niet in God en geloof jij in dualisme en separatie, het maakt niet uit, de Bron houdt altijd van jou.
    Deze Bron heeft tenslotte al het negatieve kunstmatig gecreëerd zodoende te evolueren in Liefde.
    In het aardse ben je afgesloten van al jouw Licht en kennis zodoende vanuit het donker jouw eigen Licht weer te her-ontdekken. Zodoende evolueren wij allemaal in Liefde. Hoe bizar dat ook klinkt.

    ET’s zijn zich volledig bewust van hun Hogere Zijn, vandaar dat ze zich niet tussen de mensen begeven.
    Zijn zijn zich bewust dat de aarde en de mensheid bezig is met een experiment (hoog frequentie wezens in een laag frequentie realiteit.

    Pas zodra de gehele mensheid geheel in het hart zit en dus NIET meer denkt in separatie, dualisme en negativiteit zullen ze zich aan ons mensen openbaren. Maar ze zijn er wel, je ziet ze toch… zoef zoef en weg zijn ze weer ;))

    4 likes
    • @Mimi. Uiteindelijk komt ook jouw geloof of overtuiging uit een boekje, en volg je het idee van iemand die jij als zodanig een leider rol geeft. Waar verschil jij dan van het geloof dat de Bijbel, Koran, of Thora volgt? Of heb jij je wijsheid d.m.v. Resonantie van Aliëns gekregen? Als je het uit eerste hand hebt, dus direct van deze Aliëns dan heb je een punt, maar komt het van iemand (die het waarschijnlijk ook weer van iemand anders heeft) dan zit je in het zelfde keurslijf als alle andere religies.

     4 likes
    • Goed gezegd Mimi, ik sta hier ook helemaal achter….

     0 likes
  • Zo houden ze het zuurstof gehalte over de planeet op peil……

   Waar komt die fabel nu weer vandaan?

   2 likes
  • Hmm…op een andere site las ik juist dat de brand zou zijn aangestoken door de UFO. Origineel! 🙂
   Een brand is overigens niet bepaald bevorderlijk voor het zuurstofpeil, dus in geval deze hypothese juist zou zijn, klopt jouw verhaal van geen kant.

   1 likes
 3. Het zou pas echt nieuws zijn als .. De UFO het vuur zou blussen met lazorbeam pew pew technologie.
  En een bordje achter laat *Beste klunzige aard mensjes.. let in het vervolg op waar u uw sigaret neer smijt*

  11 likes
 4. Als er nu werkelijk al zo lang ufo’s worden waargenomen, waarvan een gedeelte geacht wordt te worden bestuurd door buitenaardse intelligenten, waarom hebben ze zich dan nu nóg steeds niet bekend gemaakt? Ik vertrouw d’r geen centimeter van! Wat hebben ze te verbergen?

  4 likes
 5. Dat het beeldmateriaal niet wordt vrijgegeven heeft niets te maken met het feit dat de getuige het woord “UFO” liet vallen. Stel je eens voor dat een tv-zender zomaar aan iedereen die erom vraagt beeldmateriaal ter beschikking moet stellen. Het is wel zeer naïef dit niet in te zien. Trouwens beeldmateriaal, opgenomen door personeel van een tv zender, is voor particulieren gewoon onbetaalbaar.

  3 likes
 6. Dat net buiten Vancouver is toch nog ongeveer 400 km.
  Hopelijk wordt het vuur snel geblust, dit is een plek die beren en ander prachtig wildlife thuis noemen.

  3 likes
 7. Op 32 seconden zitten 3 frames met een ufo. Gaat van rechts naar links en komt in beeld rechts naast de middelste boom. What do you guys think?

  1 likes
 8. waarom nemen we niet de verantwoordelijkheid voor onze eigen daden? Hebben we ET’s nodig om voor ons op te komen? wij moeten leren voor onszelf op te komen zonder wat voor religie dan ook.
  Als we bomen niet slopen voor wat voor plantages dan ook kunnen die gewoon voor ons zuurstof zorgen.

  1 likes
 9. Bij het beeld voor beeld bekijken van de film is er nog een UFO te zien aan het eind van de docu bij de wegafzetting. Eerst komt er een blusvliegtuig over en dan een UFO bij 32-33 seconde ongeveer!

  0 likes
 10. Wat veel opzienbarender is, en het is geen vogel of die moet bonen hebben gegeten eerder, dat op 1.54 iets loeihards van rechts naar links door het scherm vliegt in een rechte lijn. Niemand gezien??

  0 likes
 11. Sorry, ik bedoel op 1.29/1.30 op de youtube-versie.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

brits-columbia

Brits-Columbia in ruim 100 jaar niet zo koud geweest. Dit is ‘nogal verbazingwekkend’

In het Canadese Brits-Columbia is sprake van ...

newfoundland

Snowmageddon in Canada: zo ziet Newfoundland eruit na een recordbrekende sneeuwstorm

Newfoundland is de afgelopen dagen getroffen door ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.