Homepagina » Het Complot » Deze 5 boeken vertellen een geschiedenis die de elite verborgen wil houden
Deze 5 boeken vertellen een geschiedenis die de elite verborgen wil houden

Deze 5 boeken vertellen een geschiedenis die de elite verborgen wil houden

Er zijn vijf boeken die lange tijd systematisch zijn weggehouden bij het Amerikaanse volk. Professor Mark Crispin Miller van de New York-universiteit wil deze boeken opnieuw onder de aandacht brengen. Forbidden Bookshelf richt zich op de onderdrukte geschiedenis en gaat over onderwerpen die schrijvers normaal gesproken links laten liggen, zoals abortus, georganiseerde misdaad, de CIA en financiële ongelijkheid.

Tot de serie van vijf boeken behoren onder andere de volgende titels:

Blowback: America’s Recruitment of Nazis and Its Destructive Impact on Our Domestic and Foreign Policy van Christopher Simpson. Duidelijk wordt hoe Amerikaanse inlichtingendiensten nazi-oorlogscriminelen inzetten tegen de Sovjet-Unie, antikoloniale bewegingen en progressieve bewegingen die als pionnen van de Sovjets zouden fungeren.

De CIA, National Security Council en andere overheidsagentschappen namen duizenden nazi’s en hoge Waffen-SS’ers in dienst voor psychologische oorlogsvoering en militaire operaties. Veel van deze lieden waren overduidelijk verantwoordelijk voor de dood van talloze onschuldige mensen, maar werden toch gepresenteerd als waardevolle aanwinst.

The Lords of Creation: The History of America’s 1 Percent door Frederick Lewis Allen. De schrijver laat zien hoe bedrijven na de Onafhankelijkheidsoorlog een periode van ongekende groei doormaakten. De financiële macht kwam in handen van enkele rijke industriëlen die het kapitalistische systeem waar ze maar konden manipuleerden.

Het economische lot van het land lag in handen van de Rockefellers, Fords, Morgans en Vanderbilts, die niet werden beperkt door regels of toezichthouders. Deze families gaven de Amerikaanse economie vorm en bepaalden door hun macht en autoriteit hoe mensen zich voortbewogen en welke energiebronnen er werden gebruikt. Allen legt uit hoe ze de basis legden voor de meest vernietigende wereldwijde financiële crisis in de geschiedenis.

“Ondanks de grondwet – of misschien juist vanwege de grondwet – zijn vele boeken ‘verdwenen’ door middel van methodes die veel verder gaan dan censuur,” zei professor Miller. “Denk aan dreigementen, media blackouts of associaties met ‘samenzweringstheorieën’. Door middel van dit soort tactieken zijn de belangrijkste boeken nooit onder de aandacht gekomen omdat ze de waarheid vertellen over de machthebbers.”

[Open Road Media]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • pietje bell schreef:

  En dan te bedenken dat dit het topje van de giga ijsberg is.Dan Nederland daar leven alleen maar Schijnheilige boontjes Dit land is net zo diep gezonken. Landje pik leegroven en oorlog,je spelen. Een criminele en corrupte bende.

  11 likes
 • Pollekeparanoia schreef:

  Ach, oude wijn in nieuwe zakken. Alles wat hier staat is al in honderden boeken verschenen. Het zou me ook niet verbazen mochten deze vijf titels plots te koop aangeboden worden. M.a.w ik ruik een ordinaire reclamestunt (stuntje)

  7 likes
 • huisheks schreef:

  Op de brandstapel ermee ! Zoals vroeger. Geintje ! Want laten we even nuchter blijven, wie weet nu nog wat de waarheid is, de geschiedschrijving is door de eeuwen heen vervalst, wij krijgen dagelijks enorme stapels propaganda , die de leugen ten top voert, onderzoeksdocumentatie die niet te vertrouwen is of vervalst, of gewoon niet deugt, gestolen ideeën en ga zo maar door.
  Dus hoe bedoel je VERBORGEN ? Meer verdraaid zou ik zeggen. In de tijd van Nostradamus moesten boeken en geschriften al verborgen gehouden worden voor de eeuwige graaiers. So, whats new ??

  5 likes
  • G.Visser schreef:

   Blijft dat je vrijwillig jezelf een slaaf laat zijn van iemand anders die jij evengoed vrijwillig toestemming hebt gegeven om jou voor hem/haar te laten werken, voor jou te bepalen wat jou rechten zijn en plichten zijn, hoeveel van jou verdiende geld moet worden afgegeven etc. Als je niet weet wat waarheid is zal deze situatie ook niet veranderen en blijft je slapende bewustzijn opgesloten in deze mindmatrix. Wakker worden huisheksje, You don’t have to read the books because you’re a part of the story 😉

   0 likes
 • Erik schreef:

  Dank voor deze informatie.
  Om nog wat extra helderheid te krijgen wat er allemaal bekokstoofd is de laatste 100 + jaar, hier een toespraak van Dr Matthias Rath met verbluffende inhoud. Gaat in feite over het -huidige- Nazi regime in Brussel…
  Is in het Duits met NL ondertiteling…
  https://www.youtube.com/watch?v=WuhbyHE8mDg

  ZEER DE MOEITE WAARD

  4 likes
 • wolfje schreef:

  het is volkomen waar. iemand een idee hoe men deze publicaties tot op het laatste exemplaar in beslag kan nemen?

  1 likes
 • pietpotlood schreef:

  Help!!! Wat doen we eraan? geen ene malle rotmoer.
  Dit gaat al honderden jaren zo (staat zwart op wit en wordt beweerd in documentaire filmpjes) en er is nog geen ene donder veranderd. En er zal ook niets veranderen de komende eeuwen.
  Kijk alleen maar eens hoelang het heeft geduurd voor de slavernij werd afgeschaft en nog steeds heerst het en woekert het voort alleen in de zogenaamde beschaafde vorm namelijk uitbuiting van de arbeidersklasse.
  Dus hou maar op met deze wijsheden want het klootjesvolk verdient niet beter als ze alles maar pikken.
  Het wordt tijd dat graaiers eens een tijdlang met de voetjes van de vloer gaan rondhangen als u begrijpt wat ik bedoel.

  1 likes
 • marcelleke schreef:

  Waarheid of fictie, maar dit verkoopt wééral !

  0 likes
 • x

  Check Also

  artsen

  Artsen in frontlinie coronacrisis slaan terug: ‘Wij laten ons niet de mond snoeren’

  Maandag censureerden de social media een persconferentie ...

  coronapandemie

  ‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

  Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

  >