Het Complot

Deze 5 boeken vertellen een geschiedenis die de elite verborgen wil houden

Help ons door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn vijf boeken die lange tijd systematisch zijn weggehouden bij het Amerikaanse volk. Professor Mark Crispin Miller van de New York-universiteit wil deze boeken opnieuw onder de aandacht brengen. Forbidden Bookshelf richt zich op de onderdrukte geschiedenis en gaat over onderwerpen die schrijvers normaal gesproken links laten liggen, zoals abortus, georganiseerde misdaad, de CIA en financiële ongelijkheid.

Tot de serie van vijf boeken behoren onder andere de volgende titels:

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Blowback: America’s Recruitment of Nazis and Its Destructive Impact on Our Domestic and Foreign Policy van Christopher Simpson. Duidelijk wordt hoe Amerikaanse inlichtingendiensten nazi-oorlogscriminelen inzetten tegen de Sovjet-Unie, antikoloniale bewegingen en progressieve bewegingen die als pionnen van de Sovjets zouden fungeren.

De CIA, National Security Council en andere overheidsagentschappen namen duizenden nazi’s en hoge Waffen-SS’ers in dienst voor psychologische oorlogsvoering en militaire operaties. Veel van deze lieden waren overduidelijk verantwoordelijk voor de dood van talloze onschuldige mensen, maar werden toch gepresenteerd als waardevolle aanwinst.

The Lords of Creation: The History of America’s 1 Percent door Frederick Lewis Allen. De schrijver laat zien hoe bedrijven na de Onafhankelijkheidsoorlog een periode van ongekende groei doormaakten. De financiële macht kwam in handen van enkele rijke industriëlen die het kapitalistische systeem waar ze maar konden manipuleerden.

Het economische lot van het land lag in handen van de Rockefellers, Fords, Morgans en Vanderbilts, die niet werden beperkt door regels of toezichthouders. Deze families gaven de Amerikaanse economie vorm en bepaalden door hun macht en autoriteit hoe mensen zich voortbewogen en welke energiebronnen er werden gebruikt. Allen legt uit hoe ze de basis legden voor de meest vernietigende wereldwijde financiële crisis in de geschiedenis.

“Ondanks de grondwet – of misschien juist vanwege de grondwet – zijn vele boeken ‘verdwenen’ door middel van methodes die veel verder gaan dan censuur,” zei professor Miller. “Denk aan dreigementen, media blackouts of associaties met ‘samenzweringstheorieën’. Door middel van dit soort tactieken zijn de belangrijkste boeken nooit onder de aandacht gekomen omdat ze de waarheid vertellen over de machthebbers.”

[Open Road Media]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

En dan te bedenken dat dit het topje van de giga ijsberg is.Dan Nederland daar leven alleen maar Schijnheilige boontjes Dit land is net zo diep gezonken. Landje pik leegroven en oorlog,je spelen. Een criminele en corrupte bende.

wolfje
wolfje
10 jaren geleden

het is volkomen waar. iemand een idee hoe men deze publicaties tot op het laatste exemplaar in beslag kan nemen?

Pollekeparanoia
Pollekeparanoia
10 jaren geleden

Ach, oude wijn in nieuwe zakken. Alles wat hier staat is al in honderden boeken verschenen. Het zou me ook niet verbazen mochten deze vijf titels plots te koop aangeboden worden. M.a.w ik ruik een ordinaire reclamestunt (stuntje)

huisheks
huisheks
10 jaren geleden

Op de brandstapel ermee ! Zoals vroeger. Geintje ! Want laten we even nuchter blijven, wie weet nu nog wat de waarheid is, de geschiedschrijving is door de eeuwen heen vervalst, wij krijgen dagelijks enorme stapels propaganda , die de leugen ten top voert, onderzoeksdocumentatie die niet te vertrouwen is of vervalst, of gewoon niet deugt, gestolen ideeën en ga zo maar door.
Dus hoe bedoel je VERBORGEN ? Meer verdraaid zou ik zeggen. In de tijd van Nostradamus moesten boeken en geschriften al verborgen gehouden worden voor de eeuwige graaiers. So, whats new ??

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x