Homepagina » Het Complot » Nederlandse ambtenaren in uniform van Israëlische bezettingsleger: mag dat?
Nederlandse ambtenaren in uniform van Israëlische bezettingsleger: mag dat?

Nederlandse ambtenaren in uniform van Israëlische bezettingsleger: mag dat?

Er was verleden week veel ophef over de ambtenaar van Justitie die werd geschorst vanwege een omstreden tweet die ze verstuurde over zionisten. Yasmina Haifi, gespecialiseerd in diversiteitsbeleid, was als projectleider gedetacheerd bij het Nationaal Cyber Security Centrum. Minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie zei geschrokken te zijn van de inhoud van de tweet. Haifi schreef dinsdag dat de radicaalislamitische terreurbeweging IS ‘een vooropgezet plan van zionisten’ is die bewust de islam zwart willen maken.

Ambtenaren van Justitie mogen geen tweets plaatsen over zionisten, maar de overheid heeft er kennelijk geen bezwaar tegen als ze werkzaam zijn voor het Israëlische bezettingsleger. Wat doet een raadslid van de ChristenUnie Oud-Beijerland bijvoorbeeld in een uniform van het Israëlische leger? Twee jaar geleden meldde dagblad De Pers dat Kees van Pelt jaarlijks drie maanden vrij neemt om zich in het olijfgroene uniform van het Israëlische leger te hijsen.

Nederlandse ambtenaren in uniform van Israëlische bezettingsleger: mag dat?

Kees en Ineke van Pelt poseren in legeruniform

In een filmpje op YouTube poseren hij en zijn vrouw Ineke trots in het uniform. Verder is te zien hoe Ineke materieel voor Israëlische soldaten sorteert op de militaire basis Bat Zap bij Ramla. Wat doet een medewerker van het ministerie van Veiligheid en Justitie in een uniform van het Israëlische leger? Een leger van een land dat internationaal in toenemende mate onder vuur ligt vanwege de voortdurende bezetting van de Palestijnse gebieden, geweld tegen Palestijnse burgers en de kolonisatie en de facto annexatie van Palestijns grondgebied.

Draagt Van Pelt met zijn vrijwillige werk in het leger niet bij aan het voortduren van de Israëlische bezetting? Zelf ziet hij geen probleem in de combinatie van zijn werk voor het ministerie van Veiligheid en Justitie en de gemeenteraad van Oud-Beijerland.

“Ik ben burgerraadslid en heb in de dorpspolitiek nooit te maken met dossiers over Israël,” zei Van Pelt. “Nergens wordt ons verboden de Joden te helpen, integendeel: God heeft beloofd Zijn volk nooit te laten ‘vallen’. Dan mogen wij dat toch zeker niet doen?”

Van Pelt meldde zich aan als vrijwilliger bij de Nederlandse tak van de internationale organisatie Sar-El, de afkorting van Sheirut Le’Yisrael, wat ‘dienstverlening aan Israël’ betekent.

De Joodse voorzitter van Sar-El Nederland, ridder in de Orde van Oranje-Nassau Max Arpels Lezer, stelt op de website dat de vrijwilligers geen geweer in handen krijgen en geen soldaat worden, maar wel helpen in de strijd tegen de Palestijnen.

Nederlandse ambtenaren in uniform van Israëlische bezettingsleger: mag dat?

‘Israëlganger’ Marjolein Hak (Patrick Guitjens)

In 2006, het jaar van de laatste Israëlisch-Libanese oorlog, vertrokken 55 Nederlanders voor Sar-El naar Israël, onder wie CDA-wethouder van Werkendam Marjolein Hak. De vroom christelijke vrijwilligers zijn onvoorwaardelijk pro-Israël. Bij Israëlisch geweld tegen Palestijnen gaat het steevast om ‘preventieve acties’ tegen ‘Arabische terroristen’.

Blokkade bij Defensie

Pro-Gazademonstranten zijn van plan dinsdag een blokkade op te werpen bij het ministerie van Defensie in Den Haag. Op een Facebookpagina stellen demonstranten dat het ministerie, evenals Nederlandse bedrijven, nauw samenwerkt met het Israëlische bezettingsleger. “Wij kunnen de Nederlandse medeplichtigheid aan oorlogsmisdaden niet langer accepteren,” schrijven ze in een toelichting.

Het bloedbad dat Israël in Gaza heeft aangericht was niet mogelijk geweest zonder de politieke, economische en militaire steun van Nederland en andere staten, stellen de demonstranten. “Door nauwe militaire banden met Israël te onderhouden ondersteunt Nederland een gewelddadig bezettingsleger dat zich onophoudelijk schuldig maakt aan oorlogsmisdaden.”

De demonstranten verwijzen hierbij naar het bezoek dat minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert (VVD) in mei bracht aan Israël om, zoals haar ministerie het omschreef, de goede betrekkingen met Israël op defensiegebied te markeren.

Met de blokkade willen de demonstranten de ‘criminele werkzaamheden die onmisbaar zijn voor de Israëlische bezetting van Palestina’ van het ministerie van Defensie zo lang mogelijk stopzetten. Ook zijn de demonstranten van plan te eisen dat Nederland alle militaire banden met Israël direct bevriest, dat de Nederlandse ambassadeur in Israël wordt teruggeroepen en dat Nederland druk uitoefent op Israël ‘om de onmiddellijke en onvoorwaardelijke opheffing van de blokkade van Gaza te bewerkstelligen’.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Ferrimassi schreef:

  “Nergens wordt ons verboden de Joden te helpen, integendeel: God heeft beloofd Zijn volk nooit te laten ‘vallen’. Dan mogen wij dat toch zeker niet doen?” nuff said. reli-gekkie.

  Vind dit niet kunnen, iets met vreemde krijgsdienst en loyaliteit.. Zelfde gaat op voor turken met een Nederlands paspoort die daar dienstplicht doen. Als het je allemaal zo belangrijk vind moet je er gaan wonen. Dat partij kiezen in vreemde conflicten is onnederlands.

  5 likes
  • Jimmy schreef:

   U kan niet weten wat God heeft belooft. Ik weet zeker dat u nooit een persoonlijk gesprek met God heeft gevoerd.

   5 likes
   • Ferrimassi schreef:

    Ik claim idd geen contact met god.. En geloof niet in het “verkozen” volk. Vind het een racistisch concept. Iedereen is gelijk. Dat is gewoon fundamentalisme. Fout van iedere kant. Mensen die de waarheid denken te hebben zijn eng. Niets is zeker.

    2 likes
    • Pascal schreef:

     Ik jou ogen is iedereen gelijk maar in de echte realiteit is dat niet zo!!

     Culturen zijn gemaakt met een reden net als het Arische ras 19.5 graden boven de evenaar leven.

     Alles is gemaakt en racisme bestaat straks niet meer omdat het niet meer hoeft te bestaan omdat Cultuur dan bepaald met wie je bent en waar je bent. Als we naar een vele hogere bewustwording gaan is dat binnenkort een standaard en vanzelfsprekende regel.

     Niets is toeval in deze wereld dus alles heeft een reden!!!

     3 likes
    • Jimmy schreef:

     Ferrimassi, God als hij bestaat, (niemand weet of God bestaat daarom noemt men het een geloof, maar dit wist je natuurlijk al gezien je schrijven) heeft geen voorkeur voor een volk domweg omdat een volk niet besta deze is een menselijk verzinsel, Als God besta dan houdt God zich alleen bezig met alles wat Is. Althans dit mag je van een God verwachten. Alles wat Is komt uit één bron en hoe men deze ook noemt het blijft de bron van waaruit alles is. En alles wat Is draait om U alleen om U het is immers U die ervaar en alleen U. Ook ik ervaar maar deze is de mijne deze is niet te delen met uw ervaring, ervaringen zijn persoonlijk en moeilijk uitlegbaar. Het blijft ons persoonlijk goed.

     0 likes
     • Jimmy schreef:

      Steve ik kan u niet beantwoorden op uw reactie op mijn schrijven waarom dit is, is mij onbekend daarom doe ik het op deze manier.

      Mijn vorig schrijven is geen statement maar een hypothese ontstaan door logisch denken en deze heeft geen waarheidsgehalte omdat ik geen waarheid weet. Ik kan u niet leiden naar de waarheid zoals u mij niet kan leiden naar de waarheid.

      U kan niet weten of God in het begin geen voorkeur had voor een volk en later een verbond sloot met Abraham. U kan dit niet weten het is u aangereikt door derde en u heeft dit als waarheid aangenomen.

      Mocht u in het geheim een gesprek met God hebben gehad dan hoor ik het graag en trek mijn beweringen in u moet het natuurlijk wel kunnen aantonen aan woorden alleen hebben we niets.

      Mvg Jimmy

      2 likes
     • Steve schreef:

      God had in het begin geen voorkeur voor een volk, maar uiteindelijk heeft Hij, doordat de mens niet meer leefde volgens Zijn”regels” een verbond gesloten met één mens (Abraham). Vanaf dat moment was er wel een voorkeurs volk. Met het sterven van Jezus is de weg naar God ook voor alle andere volkeren open gegaan. Dit wil nog steeds niet zeggen dat Israel niet het verbondsvolk is en blijft (De edele olijfboom). Bron: de Bijbel. Ben benieuwd waar Jimmy zich op baseert.

      Geloven is net als een drinkproef met Coca Cola en Pepsi Cola. Als je het verschil kent en hebt geproefd weet je het. Als je mening baseert op de buitenkant ziet het er allebei hetzelfde uit…..

      Drink maar eens van het Levende water…

      1 likes
  • Nobel schreef:

   God, Allah, Jehova, of hoe je het ook noemt, het is een verzinsel van de mens. Kijk eens hoe de bijbel is ontstaan, (en hier verwijzen alle gelovigen altijd naar) het is een bijeenraapsel van verhalen die opgeschreven waren op rollen perkament. Keizer Constantijn (ook wel de eerste paus genoemd) heeft met een aantal volgelingen een selectieve greep gedaan uit een grote hoeveelheid van deze rollen. Ze kozen die rollen die hun het beste uit kwam, en waarmee ze hun macht het meeste konden uitbuiten. Later zijn er rollen gevonden (die deze mensen niet in de bijbel wilden hebben) die vaak het tegenovergestelde schreven als in de rollen stond die zijn opgenomen. dus…. waar geloven mensen nu in? als ze zeggen “dat staat in de bijbel” bedoelen ze dan de selectief uitgekozen stukken? en de overige rollen, spelen die dan geen rol in de geschiedschrijving? Dit heet nu geloof!

   5 likes
   • Steve schreef:

    Een bijeenraapsel van allemaal verhalen van verschillende schrijvers die voor het grootste gedeelte hetzelfde vertellen. En als er bronnen zijn die maar voor 60% overeenkomen (Evangelie van Thomas) dan is dat alleen maar extra bewijs. Net als de Joodse geschiedschrijven Josefius Flavius die er ook over schrijft….

    In de moderne wetenschap heet dat triangulatie van bronnen en is dat een manier om betrouwbaarheid aan te tonen.

    0 likes
    • Nobel schreef:

     @Steve. Als in de ene rol Jesus aan het kruis genageld wordt en sterft, en in een andere rol trouwt hij, sticht een gezin, krijg zelfs kinderen, en hij sterft van ouderdom, lijkt mij nogal tegenstrijdig. In het laatste geval zou hij niet meer voorgedragen kunnen worden als “Zoon van God”. Dus met een beetje creatief zijn, verander je de complete geschiedenis. Het domme volk slikt het als zoete koek. Zo gaat het met de Moslims ook. Je hebt een boek “de Koran” en als je een beetje creatief bent laat je daarmee volgelingen mensen onthoofden. We moeten van al deze religies af, dan is er pas plaats voor wereldvrede.

     3 likes
  • M. Brandenburg schreef:

   Zolang nieuwe medelanders nog steeds twee paspoorten kunnen hebben, terwijl al lang en breed is aangetoond dat zij afstand kunnen doen van hun oude nationaliteit(maar sommige leugens over onmogelijk blijft foor de linkse kerk maar heel hard herhaald worden, als je iets lang genoeg blijft herhalen dan geloven ze het wel) Zolang nieuwe Nederlanders tot en met de 80 generatie nog gewoon in Turkije het leger in kunnen zonder gevolgen voor hun Nederlandse paspoort, dat waar dit artikel overgaat met Nederlanders met maar één paspoort wel even de de koelkast in mag.

   De één treed in dienst van een leger dat onderdeel is van een islamitische dictator welke overal terroristen financiert om Joden en christenen te vermoorden(sorry af te slachten) en geen hond die ernaar kraait. De Nederlander is vrijwilliger om de moordlustige beesten van de Joden vandaan te houden, zonder daarbij de wapens op te pakken, en daar gaan we over klagen. Het weg met ons gehalte is weer op een stinkend niveau aanwezig. Bezettingsleger er wordt helemaal niet bezet. Israël heeft Gaza al in 2007 verlaten. De islamitische arabieren zijn volledig in controle in de puinhoop die zij creëren. Zeiken over een Palestijnse staat die er al is, en die heeft gewoon de naam Jordanië, leer toch eens een keer de geschiedenis en niet de onzin die tegenwoordig uitgebraakt wordt. De bevolking in Gaza is op een gegeven moment van 225.000 gegroeid naar 1,7 miljoen, en dat was in de periode dat Israël de boel regelde. Sinds de islamitische arabieren het zelf voor het zeggen hebben is het één doffe ellende. En daar waar je duizenden raketten Gaza in kan smokkelen om constant zonder aanleiding op burger doelen in Israël af te vuren, daar is dus ook voldoende mogelijkheden om andere zaken Gaza in te krijgen. Israël had in 2005/2007 Hamas al helemaal van de kaart moeten vegen en elke terreuractie tienvoudig moeten afstraffen.

   1 likes
  • enkidoe schreef:

   Ik zie geen legerkleding, alleen een groene overall zonder herkenningstekens. Die overallen kun je hier op de hoek, bij de plaatselijke dumpshop, ook kopen.

   0 likes
 • GS88 schreef:

  Hypocriet ook dat Haifi uit haar functie wordt gezegd, terwijl wilders hetzelfde en ERGER over moslims kan blijven zeggen op twitter en waar dan ook.

  http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2014/07/pvver-israel-finish-the-job
  “Israel, finish the job!” -> Dat kan dan weer wel, iets met dubbele moraal!

  7 likes
  • Ferrimassi schreef:

   Hij vertegenwoordigt zijn electoraat, een ambtenaar iedere nederlander. Dat is een groot verschil. Het gaat niet om wat ze gezegd heeft maar in welke capaciteit. Los van het feit dat haar uitspraak totale onzin is. Ben geen fan van hem maar vind dat iedere volksvertegenwoordiger moet kunnen zeggen wat hij vind. Het is niet alsof hij president of minister is.. En nee ik stem geen pvv, partij politiek is een achterhaald concept. Als we volksvertegenwoordigers de mond snoeren is het einde helemaal zoek.

   11 likes
  • Jimmy schreef:

   Wilders is een Nederlander en dat is Haifa niet dat is het verschil. Laat Haifa haar roots maar zoeken en als zij die heeft gevonden erna terugkeren, ik zal haar helpen die vind zij niet in Nederland zoals ik vanaf 1400.

   4 likes
 • Nobel schreef:

  Komen we toch weer in de discussie terecht dat Religie de oorzaak is van alle problemen in de wereld.
  Zou het voor de personen die zo fel tegen Israël ageren in hun reacties, het wel allemaal acceptabel zijn als er in Israël ook 2000 of meer doden waren gevallen? Dat zie ik steeds terug komen in deze discussie, in Gaza 2000 doden en aan de kant van Israël (maar) 67 doden. Zouden deze mensen zich wel eens afvragen waarom er in Gaza zoveel doden vallen? Hamas schreeuwt het van de daken dat ze hun burgers gebruiken als menselijk schild, daar zijn ze ook trots op, en om maar zoveel mogelijk slachtoffers te krijgen waarna ze veel aandacht hebben in de media. Bedenk eens dat je in een volgende situatie komt: Je staat op je balkon, en je ziet aan de overkant van de straat iemand op een balkon staan met een wapen in zijn handen, en hij is van plan om een granaat af te schieten in de slaapkamer naast jouw balkon, waar op dat moment jouw vrouw en je 3 kinderen zitten. Jij hebt toevallig ook een geweer naast je staan, zou je deze man die granaat gewoon laten schieten? het is dan zeker dat je vrouw en 3 kinderen omkomen. Ik neem aan dat je die wel zal beschermen, dus schiet je die man dood. Nu de zelfde situatie, maar heeft die man met het wapen een kind op schoot getrokken, omdat hij denkt dat jij dan niet zal schieten. Laat je nu je vrouw en kinderen afslachten? of…. schiet je die man dood, met het risico dat je ook het kindje op zijn schoot dood schiet? Denk daar eens over na!

  8 likes
  • Steve schreef:

   Religie is niet de oorzaak… Mensen zijn de oorzaak. Een betere discussie zou zijn over het recht van zelfverdediging, of het internationaal ingrijpen in zo’n conflict.

   Ik persoonlijk vind dat Israel alle recht heeft om die tunnels te zuiveren. Iedere burgerslachtoffer is er één teveel, dat vooropgesteld, maar 1 burgerslachtoffer aan de kant van de ander of 1 aan jezelf… Hij of zij, de keuze als het er echt op aan komt, is makkelijk gemaakt. Hoef je die niet te maken, dan is de vredesgedachte een groot goed.

   3 likes
   • Pascal schreef:

    Mensen zijn de oorzaak niet!!

    Mensen worden bestuurd door een manipulatieve vorm die beheerd word door ……

    Het gaat veel verder Steve als alleen de mens.

    De GMO mens is levende software die met behulp van geluid onze harde schijf (DNA) word geupdate!!

    De bewustere mens is al een update van boven (zie Saturnus en zijn ringen en zijn nieuwe symbool op zijn noordpool) Symbolen ontstaan door een geluidsfrequentie die wij niet horen.

    GOD en zijn Frequenties!!

    Dit ook weer mijn denkwijze.

    1 likes
    • enkidoe schreef:

     Mensen zijn wel de oorzaak, niemand verplicht de islamieten te doden, te verkrachten en te moorden.je bent zelf verantwoordelijk voor je handelen. De Christenen leven ook niet volgens het geweldadige oude testament,zij leven volgens de wet van vrede volgens Christus. Waarom volgen islamisten dan wel hun gewelddadige leer met haar warlord mohammed. Waarom denken mohamedanen zelf niet na? Waarom zien ze niet in dat mohamed een erg fout rolmodel is en dat je vrouwen niet behoort te onderdrukken.

     1 likes
     • Nobel schreef:

      De Moslims krijgen via hun leiders de opdracht om “ongelovigen en afvalligen” te doden. Dit staat in de Koran. De leider van ISIS wijst naar iets wat donker Zwart is, en zegt tegen iedereen dit is Wit. Iemand die dit afwijst (want het is echt zwart) wordt vermoord. Dit is het geloof wat Islam heet. 1000 jaar geleden deden de Christenen het zelfde, toen zijn er massa’s Moslims over de kling gejaagd. Wat je kan concluderen is: de Moslims lopen gewoon 1000 jaar achter, en zijn nog niet zo ver ontwikkeld. Komt dit doordat daar veel neef nicht huwelijken zijn? (inteelt) Mischien het onderzoeken waard.

      4 likes
  • leendert schreef:

   De Nobelprijs voor de vrede win je er in ieder geval niet mee…..

   0 likes
 • Pascal schreef:

  We leven in een geweldige wereld die heel zwaar gemanipuleerd word en het gros nog steeds niets in de gaten heeft. De 2de wereld oorlog is gewonnen door de NAZI’s en het ging niet om land maar om onze bovenkamer. De NAZI’s zijn NU DE VERENIGDE NAZI’s net als de SS nu de CIA is.

  Wij zijn allemaal NAZI’s maar hebben dat nooit in de gaten gehad.

  Dit is mijn denkwijze en succes met die van jullie.

  18 likes
  • enkidoe schreef:

   Jup,de nazi’s werken weer samen met de moslims om een facistische staat te vestigen. De slachtoffers zijn wederom de Joden, ware het niet dat ze nu beter voorbereid zijn.

   0 likes
 • kukumatz schreef:

  Geen woorden voor, maar ja wel CDA en ChristenUnie.
  Dus ander geloof en minachting voor anders denkende.
  Oorlog = Religie

  9 likes
 • Robbedoes schreef:

  Of je het er mee eens bent of niet, het mag blijkbaar wel :

  De Rijkswet op het Nederlanderschap uit 1984 bevat dan ook de toevoeging dat verlies van Nederlanderschap door vreemde krijgsdienst pas mogelijk werd indien er tevens handelingen tegen de Nederlandse staat plaatshadden.

  Artikel 15, lid 1
  “Het Nederlanderschap gaat voor een meerderjarige verloren:
  e.indien hij zich vrijwillig in vreemde krijgsdienst begeeft van een staat die betrokken is bij gevechtshandelingen tegen het Koninkrijk dan wel tegen een bondgenootschap waarvan het Koninkrijk lid is.”

  3 likes
  • Operator schreef:

   Nou, helaas voor hun dan maar dat is sinds kort het geval.
   De palestijnen zijn formeel toegelaten tot de VN en daarvan is Nederland ook lid.

   Ik begin steeds meer te begrijpen dat de NWO volgens mij helemaal geen serieuze kans maakt door het enorme web dat ons steeds meer verbindt.
   Die zgn. sancties over en weer als gevolg van MH17 werken ook steeds vaker averechts.

   0 likes
   • Pascal schreef:

    Het is het spel van 1 groep tegen het bewust wordende volk waar het uiteindelijk om gaat.

    Mijn inziens is de NWO de Anunnaki die het spel straks overnemen van het Vaticaan en daarom is deze bewustwording en het spel van het Vaticaan.

    En zoals ik al eerder zei de VN zijn wij want wij zijn de verenigde NAZI’s die de 2de wereld oorlog gewonnen hebben op onze bovenkamer! Het ging niet om land en geen oorlog gaat om land.

    1 likes
    • Ferrimassi schreef:

     Weet je wel wat nazisme is? De VN zijn marxisten.. Nationaal socialisme is gebaseerd op de natie staat. Dat is de VN duidelijk niet. Geen grenzen, centrale planning etc.. Stalin zou er trots op zijn.

     1 likes
     • Ferrimassi schreef:

      @pascal,

      En dat geloof je zelf?

      German, abbreviation representing the pronunciation of Nati- in Nationalsozialist ‘national socialist’, probably by analogy with Sozi, from Sozialist ‘socialist’.

      Dat zegt mijn Oxford dictionary.. Maar dat zal ook wel een zionistisch complot zijn niet? Snap deze obsessie niet.. Het zou mooi zijn als er een boeman zou zijn voor ieder probleem op aarde. Maar dat is helaas niet zo. En je hoeft er verder niet op in te gaan? hoezo closed minded. Ik gebruik geen wiki, heb van die rare dingen met kaft en papier erin (boeken). Kan ik je aanraden.

      1 likes
     • Pascal schreef:

      Ferrimassi
      19 augustus 2014 12:56 at 12:56

      Sorry maar ik kan niet ingaan op jou reactie omdat NAZI geheel niet staat voor Nationaal socialisme. Als je goed oplet weet je nu in een ander thema van deze site dat Wikipedia 1 grote leugen is.

      NAZI staat voor NAtional ZIonisme en als je dat weet hoef ik verder niet op jou verhaal in te gaan.

      0 likes
  • Jimmy schreef:

   Het gaat er niet om of het blijkbaar mag dat is de wet die het mij voorschrijft. Het gaat erom wat ik ervan vind, en ik vind het land en volksverraad en deze lieden moet verboden worden onze landsgrenzen te overschrijden zodat terugkeer onmogelijk is.

   0 likes
 • huisheks schreef:

  Is het hele “krijgsmacht” systeem niet een beetje achterhaald? Iedereen is voor de vrede, werd in een vorig artikel nog gesteld …. O ja ??? Waarom lopen mensen dan nog steeds achter deze “systemen” aan???
  Goh, wat “vredelievend” …………..walgelijk !!!
  We geven idd. het “goede ” voorbeeld. Hypocriet gedoe en maar dat opgeheven vingertje.
  geweldloos verzet noemen ze dat. Idd. het lijkt geweldloos, maar is het niet.
  We zijn en blijven gewoon nog een ontwikkelingsland, met dit soort “stoere” acties.

  1 likes
 • barsoomx schreef:

  Zou u uw berichtgeving op een neutrale, objectieve wijze willen doen?
  Israel heeft geen bezettingsleger.
  HAMAS, Al FATAH en HEZBOLLAH dus wel, zij gebruiken de Palestijnen,
  voor zover dat als volk echt bestaat, want daar zijn ook de nodige twijfels over,
  als gijzelaar om hun machtswellust op te dringen aan de wereld…
  Ze zijn zo mediageil, dat zij de mensen die in hun gebied wonen, bevelen in hun
  huizen te blijven, ook waar zij hun wapens en minutie opgeslagen hebben, zo ook in
  scholen, ziekenhuizen, enzovoort..
  Daarnaast verdienen zij hun geld in de vastgoedsector, is minder bekend…
  En wat te denken van ingezetenen met een 2de paspoort, die bijvoorbeeld in Turkije of Marokko
  mee hebben gedaan aan de bezetting van Koerdistan, oost Cyprus en de Spaanse Sahara?
  Al die figuranten die lopen te demonstreren omwille van HAMAS, moeten eerst naar hun eigen moederland kijken, waar men toch zo trots op is…..

  5 likes
 • Steve schreef:

  Een artikel met een vooringenomen mening. Fijn dat anderen de toelichting geven van de Grondwet.

  Vergeet ook niet de andere kant van het verhaal:

  Aanvallen waren niet nodig geweest als er geen tunnels waren gegraven, aanslagen gepleegd werden en raketten op de Israelische bevolking werd afgevuurd (unguided). Daarnaast het gebruiken van mensen als schild, of het misbruiken van beschermde statussen van gebouwen (ziekenhuizen, scholen, moskeeën) is ook strafbaar volgens het humanitair oorlogsrecht.

  Ik denk dat het goed is dat ze clearing operations uitvoeren om het eigen gebied vrij te waren van de dreiging van de fanatici.

  Voor degenen die in karma geloven, God of geluk
  http://likud.nl/2014/08/israelis-kidnap-blijkt-een-verborgen-zegen/

  Er is meer aan de hand…

  Waar ze wat aan mogen doen zijn onze jihadstrijders… Daar mogen ze tegen optreden en het paspoort van intrekken. Grondwet zijn onze aardse leefregels, laten we ons daar is netjes aan houden.

  Beter nog: de 10 geboden (maar dat zal denk ik te veel reacties opleveren…)

  God Bless

  4 likes
 • Van Eijk schreef:

  Zolang Nederland niet de misdaden van Israel erkent en het bondgenootschap stand blijft houden is dit helaas niet strafbaar.

  http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/nederlandse-nationaliteit/verliezen-nederlandse-nationaliteit

  Geert Wilders zou anders ook vervolgd moeten worden.

  3 likes
 • frans schreef:

  Dag Ferrimassi
  onmenselijk.zeker!

  1 likes
 • Pascal schreef:

  In Israel wonen Joden maar zijn Joden wel van de planeet Aarde??

  In het verleden en nu waren de Joden allemaal rijke (mensen) die het altijd goed hadden en mijn inziens veel intelligenter waren dan wij. Openheimer (atoombom) Einstein die we allemaal kennen zijn de (mensen ) die het zeker gedaan hebben en per slot van rekening zijn de Joden met hun neus en over het geheel heel anders als wij Aardlingen, nu denk ik wel eens dat zij niet van hier zijn en dat zij hier geplaatst zijn omdat zij waarschijnlijk in een hogere dimensie leven. Oja ze hebben op tech gebied de meeste Nobelprijzen gewonnen.

  Ook dit is mijn denkwijze en succes met die van jullie.

  0 likes
  • Hendrik schreef:

   Einstein was duidelijk een autist die geen sociaal leven had en het ook niet wilde omdat het voor hem geen betekenis had. Daardoor kon hij zich extreem goed concentreren op alleen maar werken.

   Net als bv. Escher (die trouwens in zijn brieven schreef dat hij niet begrepen werd door de meeste mensen en dat hij daarom maar opging in zijn eigen wereldje van geometrische patronen en figuren). Escher voelde zich verwant aan o.a. Mozart en andere “groten”.

   Extreme fixatie op interesses, man zijn, een vreemd voorkomen, zeer handig met techniek en computers, sociaal onhandig, zeer intelligent, onbegrepen, onnavolgbaar, een zeer specifieke eigen wereld, zeer verknocht aan vaste rituelen, enz. Autisme heet dat :-).

   1 likes
 • Kalki schreef:

  Kees en Ineke van Pelt hebben gewoon nog een kinderlijke geest van 16 jaar oud; als je volwassen bent dan ga je echt niet in zo’n outfit rondlopen.

  1 likes
 • m.b schreef:

  … lijkt erop dat bepaalde mensen toch niet zo’n vertrouwen hebben in (hun) God.

  0 likes
 • Epinoia schreef:

  Mensen die precies weten wat het leven is en wat ze hier doen

  Die begrijpen ook precies wat aliens zijn en wat ze vooral NIET zijn.

  Je schaduw bekijken als entiteit is echt HEEL DOM.

  Diegene die in de NWO geloven zullen er ook terechtkomen, allemaal DON QUICHOTTES.

  Don’t catch that MEME

  0 likes
 • KLAAS JACOB schreef:

  Hi ha Ho

  Geqweldig gewoon goede ambtenaren die van Israel houden . En ik heb een joodse stamlijn va mijnn moeder. Joodse moeder dus. Vind dit toch leuk joh gewoon mooi.Alle Nederlanders moeten dit doen.
  Shalom klaas Jacob i love Israel

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  artsen

  Waarom er minder patiënten sterven als artsen staken

  Er is onlangs een einde gemaakt aan ...

  >