Paranormaal

Vietnamees meisje (11) maakt vuur met haar brein

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een 11-jarig meisje uit Ho Chi Minhstad in Vietnam kan haar omgeving letterlijk in vuur en vlam zetten.

Tijdens scans troffen wetenschappers een vreemde rode streep aan op de rechter hersenhelft van de tiener. Directeur van de Hong Bang University Dr. Nguyen Manh Hung bezocht haar woning.

“Dit fenomeen zien we normaal alleen bij priesters, filosofen of schilders,” zei Dr. Hung. “Dit is een vreemde zaak.” Hij voegde toe dat het meisje in staat is om alles in brand te zetten.

Rode streep

Volgens de wetenschappers kan de omgeving worden uitgesloten als mogelijke oorzaak omdat de vlammen het meisje overal waar ze komt lijken te achtervolgen. Naar verluidt kan ze alles in een omtrek van 20 meter in brand zetten zonder haar aandacht erop te hoeven richten.

Hung merkte op dat de rode streep verdween op het moment dat ze een kwartsarmband droeg en weer verscheen wanneer ze haar armband afdeed. Op het moment dat ze de armband droeg was het meisje niet op haar gemak en voelde ze een elektrische stroom door haar lichaam gaan.

Emmers water

Haar familie ontdekte de speciale krachten van het meisje een maand geleden toen plotseling overal brandjes ontstonden waar ze kwam. Eerst brandden de stopcontacten door en kreeg de familie in het huis last van kortsluiting. Soms vliegt haar kleding spontaan in brand en afgelopen maand brandde een hele verdieping van het huis af.

Het meisje wordt nu constant in de gaten gehouden om mogelijke incidenten te voorkomen. Wanneer ze gaat slapen worden in geval van nood emmers water naast haar bed gezet.

Anders

De familie liet het meisje onderzoeken door Dr. Du Quang Chau van de Hong Bang University. Na verschillende tests constateerde Dr. Chau dat haar brein anders is.

Bij gebrek aan een acceptabele wetenschappelijke verklaring denken wetenschappers van de Hong Bang University nu dat het ‘paranormale meisje’ een speciale aansteker gebruikt om brand te stichten. De ouders reageerden verbaasd op deze conclusie.

Dr. Nguyen Van Tho, rector van het Instituut voor Psychologisch Onderzoek in Ho Chi Minhstad, zei dat een 11-jarig meisje niet over de benodigde kennis kan beschikken om op dergelijke schaal brand te stichten.

Bron: Thanhniennews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
cr
cr
10 jaren geleden

oei gevaarlijk als zij dit kan .

Nostradamus
Nostradamus
10 jaren geleden

Altijd leuk om te zien hoe de wetenschap zich in allerlei bochten wringt voor een wetenschappelijk antwoord

Ynos
Ynos
10 jaren geleden

Zo een nieuwe firestarter

Hulle
Hulle
10 jaren geleden

Ik geloof dat ik een keer eerder gelezen heb over een soortgelijk geval. Ook overal spontane brandjes in de directe omgeving van een meisje. Stond in het boek “vreemde verschijnselen”. Oud boek zelfde verhaal. Bizar.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

27
0
We lezen graag je reactie!x