Homepagina » Buitenaards » Canadese oud-minister: ‘Buitenaardsen bezoeken de aarde’ (video)
Canadese oud-minister: Buitenaardsen bezoeken de aarde

Canadese oud-minister: ‘Buitenaardsen bezoeken de aarde’ (video)

Een Canadese oud-politicus gelooft dat buitenaardse wezens onze planeet al jaren bezoeken.

Paul Hellyer, tussen 1963 en 1967 werkzaam als minister van Defensie, steekt zijn opvattingen over buitenaardsen niet onder stoelen of banken.

Tijdens de Citizen Hearing On Disclosure, een geënsceneerde hoorzitting die werd geleid door een zestal Amerikaanse oud-congresleden, in de National Press Club in Washington D.C. zei Hellyer vorige maand: “Buitenaardsen leven onder ons en waarschijnlijk werken er tenminste twee samen met de Amerikaanse overheid.”

Hellyer voegde toe dat tenminste vier rassen de aarde al duizenden jaren bezoeken. “Sommige buitenaardsen zijn afkomstig van Zeta Reticuli, de Plejaden, Orion, Andromeda en Altair,” citeerde de Huffington Post hem.

In februari 2007 vertelde Hellyer aan de Ottawa Citizen dat ‘klimaatverandering het grootste probleem is waar de wereld mee wordt geconfronteerd’ en dat buitenaardse technologie de situatie zou kunnen verbeteren.

Hij riep ook op tot de publieke bekendmaking van buitenaardse technologieën die tijdens UFO-crashes zijn verkregen, waaronder het beroemde Roswellincident. Hellyer meent dat buitenaardse beschavingen de mensheid een alternatief kunnen bieden voor fossiele brandstoffen.

Bron: Openminds.tv Foto: Peter Beste

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie goed? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. Een Canadese oud-politicus gelooft dat buitenaardse wezens onze planeet al jaren bezoeken.
  verder op beweerd hij dat minstens 2 rassen samenwerken met de amerikaanse overheid en dat is geen geloven meer maar zeker weten en wat is het nou?
  ik geloof het ook maar weet het niet zeker.
  wij hebben de buitenaardse niet nodig er is allang dingen ontwikkeld die fossielen brandstof overbodig maakt maar ja het geld he.
  op houden met chemtrails helpt ook al.

  1 likes
 2. De overheid moet nu gewoon eens eerlijk zijn en bekend maken dat aliens altijd al hebben bestaan (en dat ze de aarde bezoeken).

  1 likes
 3. Voor 20.000 dollar wil ik ook wel dingen beweren, hoor 🙂 Dat is namelijk wat de sprekers betaald krijgen. Het is een job, een baantje als ‘acteur’.

  0 likes
 4. [quote name=”Vonzie”]Voor 20.000 dollar wil ik ook wel dingen beweren, hoor 🙂 Dat is namelijk wat de sprekers betaald krijgen. Het is een job, een baantje als ‘acteur’.[/quote]

  Ik vermoed niet dat voormalige senatoren en leden van het amerikaanse congres echt zitten te springen om die 20.000 dollar. De meeste van hen zijn inmiddels miljonair. Daarom denk ik niet dat bovengenoemd bedrag een drijfveer zal zijn om zich positief uit te spreken over buitenaards leven.

  0 likes
 5. Bang voor de waarheid Vonzie?!

  0 likes
 6. Voor 20 000 dollar verkondigt de ex-minister van defensie van Canada dat buitenaardsen bestaan enz….
  Als Obama straks na zijn presidentschap zijn “fellow Americans” toespreekt en toegeeft dat er contacten bestaan tussen ons en buitenaardsen, dan doet hij dat omdat hij goed betaald wordt als spreker ? Ik denk het eerlijk gezegd niet en ik denk ook niet Hellyer zich daar mee moet bezig houden. Er zijn meer lucratieve manieren voor deze heren om geld te verdienen met te spreken, kijk maar eens naar Hillary Clinton (of haar man) of Balkenende. Clinton verdient een veelvoud van 20 keuro om te spreken over politiek en ook zij is een ex-minister.

  0 likes
 7. [quote name=”KaASLijF”]Voor 20 000 dollar verkondigt de ex-minister van defensie van Canada dat buitenaardsen bestaan enz….
  Als Obama straks na zijn presidentschap zijn “fellow Americans” toespreekt en toegeeft dat er contacten bestaan tussen ons en buitenaardsen, dan doet hij dat omdat hij goed betaald wordt als spreker ? Ik denk het eerlijk gezegd niet en ik denk ook niet Hellyer zich daar mee moet bezig houden. Er zijn meer lucratieve manieren voor deze heren om geld te verdienen met te spreken, kijk maar eens naar Hillary Clinton (of haar man) of Balkenende. Clinton verdient een veelvoud van 20 keuro om te spreken over politiek en ook zij is een ex-minister.[/quote]

  Hellyer kreeg geen 20.000 dollar, de voormalig congresleden kregen 20.000 dollar.

  0 likes
 8. Rasecht Berensiroop

  Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  Space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Hellyer voegde toe dat tenminste vier rassen de aarde al duizenden jaren bezoeken. “Sommige buitenaardsen zijn afkomstig van Zeta Reticuli, de Plejaden, Orion, Andromeda en Altair,” citeerde de Huffington Post hem daarnaast

  Exacte ruimtevaartwetenschappen is de volledige studie van het universum, de geschiedenis van de astrobiologie van het universum zelf en de geschiedenis van elke alle biologie al dan niet intelligent op de planeten kennis nodig voor eventuele kolonisatie van planeten met of zonder hulp van Extraterrestrials.
  Blijven sommigen hunne politieke jas aan de kapstok plakken Paul Harmans ufowijzer.nl dd 10 jubi 2013.
  We zouden de politiek, de wetenschap en de media een spreekwoordelijke schop onder de kont moeten geven om op positieve wijze aan die hoopgevende ontwikkelingen aandacht te besteden, om het eens goed uit te zoeken omdat dat van heel groot belang voor ons als mensheid zou kunnen zijn. Want pas na grondig, onbevooroordeeld wetenschappelijk onderzoek kun je terecht beweren dat UFO’s onzin of echt zijn. Beste Paul Wie zal dat betalen, wie heeft zoveel (belastings)geld. Het kost niemand een Eurocent. Gratis werkt niemand de werkgelegenheid zal er goed meevaren, bij de ECB worden speciale wetsartikelen goedgekeurd door de ministers van financien, de uitzonderlijke omstandigheden vragen dit,Extraterrestrials mogen gezien geen technologische bijstand leveren aan voor de Aardse problemen, mits de nodige voorstudies, leveren het bewijs geen schade aan de volksgezondheid en geen defensieagressie, recht op zelfverdediging, de nodige transparantie met de gepaste neutraliteit en objectiviteit

  0 likes
 9. Ze praten, praten, praten, praten, praten en maar praten. Maar geen enkele echte bewijs. Zelfbedachte theorieën, complotten en vermoedens is alles wat we zien en horen tot nu toe. We worden vergiftigd met informatie en ondertussen verdienen de sprekers veel geld. Misschien is dit ook een complot om stiekem geld aan te verdienen? Ik ben nog steeds niet overtuigd!

  0 likes
 10. Laat al dit soort dingen zich eerst maar is bekend maken aan de massa, Voorlopig is het net als met religie. Je kan erin geloven. Of aannemen totdat het zich voordoet. Misschien wel nooit.

  0 likes
 11. we gebruiken al jaar en dag spullen die zijn ontwikkeld van dingen die ze bij de roswell crash vonden !

  0 likes
 12. Wat ik niet helemaal snap is dat alles en iedereen die met de gevestigde orde of politiek te maken heeft niet te vertrouwen is en een geheime agenda heeft, maar zodra een ufo getuigenis door iemand wordt afgelegd die ook maar een maand bij een ministerie oid heeft gewerkt heeft dit expliciet wordt gebruikt om de getuige geloofwaardiger te laten lijken.

  0 likes
 13. Hellyer voegde toe dat tenminste vier rassen de aarde al duizenden jaren bezoeken. “Sommige buitenaardsen zijn afkomstig van Zeta Reticuli, de Plejaden, Orion, Andromeda en Altair,” citeerde de Huffington Post hem…………. is er dan geen 1 document die dit bevestigd? Zo veeele jaren hier op aarde en dan geen enkel document(bewijs) vreemd hoor!!

  0 likes
 14. Deze man blijft blijkbaar maar (alweer) in de CO2-onzin hangen. Terwijl CO2 een enorme meststof is voor planten die mens en dier kan voeden. CO2 is geen probleem; zorg ervoor dat er meer planten zijn om dit om te zetten naar zuurstof voor mens en dier !

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

puerto rico

2018: ‘Trump bood geen hulp na orkaan Puerto Rico!’ 2020: Puerto Ricanen doen deze schokkende ontdekking

De onthullingen in Puerto Rico enkele dagen ...

Australië

Bosbranden Australië leggen bouwwerken ouder dan de piramides bloot. Maar wat zijn het?

Het Budj Bim-landschap in het zuidwesten van ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.