Buitenaards

Canadese oud-minister: ‘Buitenaardsen bezoeken de aarde’ (video)

Help ons door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Canadese oud-politicus gelooft dat buitenaardse wezens onze planeet al jaren bezoeken.

Paul Hellyer, tussen 1963 en 1967 werkzaam als minister van Defensie, steekt zijn opvattingen over buitenaardsen niet onder stoelen of banken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Tijdens de Citizen Hearing On Disclosure, een geënsceneerde hoorzitting die werd geleid door een zestal Amerikaanse oud-congresleden, in de National Press Club in Washington D.C. zei Hellyer vorige maand: “Buitenaardsen leven onder ons en waarschijnlijk werken er tenminste twee samen met de Amerikaanse overheid.”

Hellyer voegde toe dat tenminste vier rassen de aarde al duizenden jaren bezoeken. “Sommige buitenaardsen zijn afkomstig van Zeta Reticuli, de Plejaden, Orion, Andromeda en Altair,” citeerde de Huffington Post hem.

In februari 2007 vertelde Hellyer aan de Ottawa Citizen dat ‘klimaatverandering het grootste probleem is waar de wereld mee wordt geconfronteerd’ en dat buitenaardse technologie de situatie zou kunnen verbeteren.

Hij riep ook op tot de publieke bekendmaking van buitenaardse technologieën die tijdens UFO-crashes zijn verkregen, waaronder het beroemde Roswellincident. Hellyer meent dat buitenaardse beschavingen de mensheid een alternatief kunnen bieden voor fossiele brandstoffen.

Bron: Openminds.tv Foto: Peter Beste

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vonzie
Vonzie
10 jaren geleden

Voor 20.000 dollar wil ik ook wel dingen beweren, hoor 🙂 Dat is namelijk wat de sprekers betaald krijgen. Het is een job, een baantje als ‘acteur’.

max1
max1
10 jaren geleden

[quote name=”Vonzie”]Voor 20.000 dollar wil ik ook wel dingen beweren, hoor 🙂 Dat is namelijk wat de sprekers betaald krijgen. Het is een job, een baantje als ‘acteur’.[/quote]

Ik vermoed niet dat voormalige senatoren en leden van het amerikaanse congres echt zitten te springen om die 20.000 dollar. De meeste van hen zijn inmiddels miljonair. Daarom denk ik niet dat bovengenoemd bedrag een drijfveer zal zijn om zich positief uit te spreken over buitenaards leven.

m&m
m&m
10 jaren geleden

Een Canadese oud-politicus gelooft dat buitenaardse wezens onze planeet al jaren bezoeken.
verder op beweerd hij dat minstens 2 rassen samenwerken met de amerikaanse overheid en dat is geen geloven meer maar zeker weten en wat is het nou?
ik geloof het ook maar weet het niet zeker.
wij hebben de buitenaardse niet nodig er is allang dingen ontwikkeld die fossielen brandstof overbodig maakt maar ja het geld he.
op houden met chemtrails helpt ook al.

Amazonia
Amazonia
10 jaren geleden

Bang voor de waarheid Vonzie?!

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x