CoronaBuitenland

Schok: dit 25 centimeter lange ‘monster’ is uit het lichaam van LEVENDE persoon gehaald

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!

Er is een 25 centimeter lange bloedprop verwijderd uit het lichaam van een levende persoon die een coronavaccin had gekregen. Techondernemer Steve Kirsch heeft op Twitter een foto van de bloedprop geplaatst en liet weten dat het materiaal naar het lab is gestuurd, maar dat laat niets meer van zich horen.

“Heeft iemand voor de uitrol van het vaccin wel eens zoiets gezien?” vroeg Kirsch.


Twittergebruiker The Flying Dutchman vroeg hem: “Ik zou graag willen weten wat het lab vindt van dat monster. Als in: wat is het? Het lijkt meer op een parasiet dan een prop.” Waarop de ondernemer zei: “Ze zwijgen.”

Geen antwoord

Eerder dit jaar schreef Kirsch de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC en medicijnwaakhond FDA aan om aandacht te vragen voor de bloedproppen die worden aangetroffen in lichamen van gevaccineerden.

Hij stuurde filmpjes mee waarin te zien is hoe de proppen uit de lichamen worden verwijderd. “Laat me alsjeblieft weten of jullie dit willen onderzoeken of ervoor kiezen om dit te negeren en te doen alsof dit niet gebeurt,” schreef hij.

Hij wilde de CDC en FDA graag in contact brengen met deskundigen, maar kreeg geen antwoord. “Ze zijn niet geïnteresseerd in bewijs waaruit blijkt dat ze mensen vermoorden,” stelde Kirsch vast. “Ze willen het niet zien.”

4.8 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
2 maanden geleden

Die tweet had ik ook gezien. Ongeveer 25cm…. Dat is echt onvoorstelbaar.
Ik had dat nooit voor mogelijk gehouden.

Locke
Locke
2 maanden geleden

Nee die willen dat zeker niet zien, die denken carpe diem zolang het nog duurt.

Henriet
Henriet
2 maanden geleden

Kijken liever weg en vieren kerst en oud en nieuw zonder geweten

Leo
Leo
2 maanden geleden

Goed zijn die Covid19 Gif monsters vind je niet? Wees niet bevreesd er komen nieuwe aan met een dood percentage van 50 – 70 %. op korte termijn. Zo niet dan binnen 3 jaar. Voor Euthanasie moet je een hele procedure volgen dit wordt bijkans veel makkelijker. Ga lekker in de rij staan of dring voor dan heb je zekerheid om snel uit te treden, wat wil je nog meer.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

84
0
We lezen graag je reactie!x