Mens en Dier

Prof. Capel luidt noodklok: ‘De booster is bloedlink’

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De booster is bloed- en bloedlink, zegt emeritus hoogleraar Pierre Capel. “Het zijn nano particles, vetdruppeltjes die geen specificiteit hebben, waarmee zij een cel in komen. Dus als zij eenmaal door het lichaam gaan, kunnen zij zich overal aan binden,” legt hij uit in een nieuwe video.

Ze binden zich vooral aan bloedvatwanden, maar ook in organen, hersenen en zenuwen. De vetdruppeltjes versmelten met de cel en brengen daarmee het mRNA naar binnen, waarna het spike-eiwit wordt gemaakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het spike is het toxische element van de hele infectie. Het reageert via het eiwit ACE2 met een heel essentieel hormoonsysteem en met het stollingssysteem, met de bloedplaatjes. En het verstoort heel erg veel, aldus Capel.

Heel merkwaardig beeld

Het gevolg is dat er overal stolseltjes optreden, waar de bloedplaatjes voor worden gebruikt. Dat zorgt ervoor dat elders in het lichaam te weinig bloedplaatjes voorradig zijn, waardoor je juist bloedingen krijgt. “Dat is een heel merkwaardig beeld wat je normaal niet ziet: trombose en bloeding tegelijk. Leuk hoor.”

Daarnaast gaat het immuunsysteem eigen cellen aanvallen omdat daar het spike-eiwit op zit. Als dat in je spieren gebeurt, zie je verlammingen. “Eric Clapton is daar een voorbeeld van.”

Je kunt ook ontstekingen in de aorta krijgen, maar ook in het hart zelf. “Overal treden ontstekingsreacties op en dat geeft zware beschadigingen,” benadrukt Capel.

Het is verschrikkelijk

De oversterfte die niet aan corona gerelateerd is, bedraagt meer dan 40 procent, zegt de emeritus hoogleraar. “Ja, waar zou dát nou vandaan komen?”

“In vijfjarige kinderen die in ontwikkeling zijn, ga je beschadigingen aanbrengen die niet meer terug te draaien zijn? Het is verschrikkelijk,” zegt hij.

“Je beschadigt je lijf op een geweldige manier, je beschermt niet tegen de nieuwe varianten, maar helpt de nieuwe variant wat vervelender te zijn. Waarom zouden we boosteren?”

4.4 332 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anka
Anka
2 jaren geleden

Deze informatie gaat de geïnjecteerden niet bereiken want die doen massief aan ‘de Kunst van het Zelfbedrog!’

Zouden ze zichzelf niet zo bedotten en in plaats daarvan de waarheid in ogenschouw nemen, dan vallen ze ter plekke van schrik dood neer!

rop
rop
2 jaren geleden

Zeg dat maar tegen De Jonge. bloed link, dan kan deze, De Jongen, je bloed wel drinken..

Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
2 jaren geleden

Analfalactische shock!

Tanny
Tanny
2 jaren geleden

Dat weten we toch al lang al!!

Back to top button
122
0
We lezen graag je reactie!x