Mens en Dier

Prof. Capel luidt noodklok: ‘De booster is bloedlink’

Help ons door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De booster is bloed- en bloedlink, zegt emeritus hoogleraar Pierre Capel. “Het zijn nano particles, vetdruppeltjes die geen specificiteit hebben, waarmee zij een cel in komen. Dus als zij eenmaal door het lichaam gaan, kunnen zij zich overal aan binden,” legt hij uit in een nieuwe video.

Ze binden zich vooral aan bloedvatwanden, maar ook in organen, hersenen en zenuwen. De vetdruppeltjes versmelten met de cel en brengen daarmee het mRNA naar binnen, waarna het spike-eiwit wordt gemaakt.

Het spike is het toxische element van de hele infectie. Het reageert via het eiwit ACE2 met een heel essentieel hormoonsysteem en met het stollingssysteem, met de bloedplaatjes. En het verstoort heel erg veel, aldus Capel.

Heel merkwaardig beeld

Het gevolg is dat er overal stolseltjes optreden, waar de bloedplaatjes voor worden gebruikt. Dat zorgt ervoor dat elders in het lichaam te weinig bloedplaatjes voorradig zijn, waardoor je juist bloedingen krijgt. “Dat is een heel merkwaardig beeld wat je normaal niet ziet: trombose en bloeding tegelijk. Leuk hoor.”

Daarnaast gaat het immuunsysteem eigen cellen aanvallen omdat daar het spike-eiwit op zit. Als dat in je spieren gebeurt, zie je verlammingen. “Eric Clapton is daar een voorbeeld van.”

Je kunt ook ontstekingen in de aorta krijgen, maar ook in het hart zelf. “Overal treden ontstekingsreacties op en dat geeft zware beschadigingen,” benadrukt Capel.

Het is verschrikkelijk

De oversterfte die niet aan corona gerelateerd is, bedraagt meer dan 40 procent, zegt de emeritus hoogleraar. “Ja, waar zou dát nou vandaan komen?”

“In vijfjarige kinderen die in ontwikkeling zijn, ga je beschadigingen aanbrengen die niet meer terug te draaien zijn? Het is verschrikkelijk,” zegt hij.

“Je beschadigt je lijf op een geweldige manier, je beschermt niet tegen de nieuwe varianten, maar helpt de nieuwe variant wat vervelender te zijn. Waarom zouden we boosteren?”

4.4 331 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anka
Anka
1 jaar geleden

Deze informatie gaat de geïnjecteerden niet bereiken want die doen massief aan ‘de Kunst van het Zelfbedrog!’

Zouden ze zichzelf niet zo bedotten en in plaats daarvan de waarheid in ogenschouw nemen, dan vallen ze ter plekke van schrik dood neer!

rop
rop
1 jaar geleden

Zeg dat maar tegen De Jonge. bloed link, dan kan deze, De Jongen, je bloed wel drinken..

Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
1 jaar geleden

Analfalactische shock!

Tanny
Tanny
1 jaar geleden

Dat weten we toch al lang al!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

122
0
We lezen graag je reactie!x