Gezondheid

CBD-olie is de reden dat ik nog in leven ben. Deze kankerpatiënt bewijst het ongelijk van zijn dokters

Help door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Schot Duncan McGunnigle (52) was ten dode opgeschreven. Hij kreeg in maart te horen dat hij nog maar zes weken te leven zou hebben.

Hij claimt nu dat CBD-olie hem al maanden in leven houdt.

Toen McGunnigle zijn diagnose kreeg, begon hij alvast zijn begrafenis te regelen. Tegelijkertijd besloot hij CBD-olie te nemen, die vrienden van hem meebrachten uit Nederland.

Opmerkelijke herstel

De man beweert dat de cannabisolie verantwoordelijk is voor zijn opmerkelijke herstel.

Hij denkt dat ook anderen er baat bij kunnen hebben. “Ik heb in een nieuwsbericht gelezen dat cannabisolie kanker kan genezen, dus dat is positief,” zei hij.

Het enige waar hij last van heeft is pijn aan zijn been, maar dat komt volgens hem omdat hij zo vaak aan zijn been is geopereerd. “Verder gaat het prima met me.”

Verdubbeld

McGunnigle werd zo’n vijf jaar geleden gediagnosticeerd met kanker. Hij kreeg in maart te horen dat er niets meer voor hem kon worden gedaan en dat hij nog zes weken te leven had.

CBD-olie is in Groot-Brittannië verkrijgbaar in de apotheek. Deze olie bevat geen THC, het psychoactieve bestanddeel van cannabis.

Het aantal gebruikers van CBD is daar in een jaar tijd verdubbeld van 125.000 naar 250.000, aldus de Cannabis Trades Association UK.

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
egetal
egetal
3 jaren geleden
Coeus
Coeus
3 jaren geleden

“Van zijn dokters”? Is dit door Google vertaald? Wat dachten we van ‘artsen’.

eksegese
eksegese
3 jaren geleden

Hoe de medische wetenschap en industrie de natuurlijke eigenschappen van cannabis gebruikt, kopieert en voor belachelijke prijzen in de markt zet. Criminaliteit ten top .

https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13386:zo-wordt-de-burger-kaalgeplukt-door-farmaceutische-industrie&catid=17:gezondheid&Itemid=30

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x