Homepagina » Binnenland » Minister Kajsa Ollongren is de sluipmoordenaar van de democratie. Wat is ze nu weer van plan?
Minister Kajsa Ollongren is de sluipmoordenaar van de democratie. Wat is ze nu weer van plan?
Foto: YouTube/Forum voor Democratie

Minister Kajsa Ollongren is de sluipmoordenaar van de democratie. Wat is ze nu weer van plan?

Kajsa Ollongren is de sluipmoordenaar van de democratie. Als het volk ‘verkeerd’ kiest, schaft ze het referendum af.

Nu FVD de grootste partij in de Eerste Kamer is geworden, wil Ollongren ook de verkiezingen van de Eerste Kamer veranderen zodat dit niet meer kan.

Bindend referendum

En als kritische websites een andere mening hebben, probeert zij deze aan banden te leggen.

FVD wil dat dit verandert. De partij wil het bindend referendum invoeren, lokale politieke partijen financieel steunen, het vrije internet beschermen door overheidsinmenging te stoppen en de verkiezingen voor de Tweede Kamer eindelijk goed beveiligen.

Bekijk de video hieronder:

[Forum voor Democratie]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
vladi
vladi
1 jaar geleden

geweldig als de psychopaten bij hun naam genoemd worden.
moordenaars,pedofielen verkrachters en verminkers van alles wat leeft.

levenslang of de doodstraf.

fff

exegese
exegese
Reactie op  vladi
1 jaar geleden

Dat is inderdaad fantastisch @vladi, ware het niet dat het uiteindelijk geen enkel verschil zal maken. Baudet speelt het spelletje op zijn manier, net als Wilders en SP, gewoon mee .
Op het moment dat zij de macht zouden krijgen haken ze af of zorgen ze dat ze problemen krijgen of in een uiterst geval draaien ook zij ten leste bij zodat het gewenste doel geen enkel gevaar loopt. Zij hebben allen middels een eed trouw gezworen aan een stel zeer onbetrouwbare en overbetaalde uitkeringtrekkers : het koningshuis. Daarmee zijn zij ALLEN onbetrouwbaar en hebben zij hun ziel verkocht aan onze machthebber en vijand.

peterson
peterson
Reactie op  exegese
1 jaar geleden

@exegese ja een oud recept om echte oppositie de wind uit de zeilen te nemen…Paul Rosenmuller van groen links heeft dat een keer uitgelegd op film .Er waren een paar kopstukken in de Rotterdamse haven die zich er van bewust werden dat zij de gehele economie konden platleggen door te staken er ontstond een flinke onrust daar hij werd toen aangesteld als de mislukte m.a.v.o leerling die als haven-arbeider het ging opnemen voor de arbeiders,… in feite moest hij hun de mond snoeren ,wat totaal gelukt is .Rosenmuller is 1 van de rijkste families van Nederland ,en de rust keerde spoedig terugwint de echte oproer kraaiers waren inmiddels ontslagen. ha=ha=.

salvar
salvar
1 jaar geleden

satan heeft zijn intrede gedaan.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
1 jaar geleden

Kajsa Ollongren is niet gekozen.
Hoezo democratie ?

Henk Azie
Henk Azie
1 jaar geleden

En we staan erbij en kijken ernaar……

Jur
Jur
1 jaar geleden

Misschien is het een idee om ook te protesteren over het bankierssysteem. Haal al het spaargeld van de bank af en houd contant geld en fysiek edelmetaal aan. Op grote schaal zal dit leiden tot een bankrun. Op deze manier hebben banken die geld hebben uitgeleend (dat ze niet hebben) zeer grote problemen. Dan worden bank bail ins / bank bail outs veel moeilijker om uit te voeren en valt dit neppe financiële systeem om! WEIGER TE BETALEN VOOR JE SPAARGELD! Eigenlijk zou iedereen deze serie moeten hebben gezien (Hidden Secrets Of Money): https://www.youtube.com/watch?v=DyV0OfU3-FU&list=PLE88E9ICdipidHkTehs1VbFzgwrq1jkUJ

Aflevering 4 legt de smerige spelletjes van de centrale banken uit!

Mrs. No-one
Mrs. No-one
1 jaar geleden

Kajsa staat niet voor de ‘D’ van ‘Democraten’ en die van ‘D’66, heeft wat ze ‘wil’ met de ‘D’ van ‘Dictatuur’ te maken!

exegese
exegese
1 jaar geleden

Sluipmoordenaar van de democratie ? Hoe kun je iets vermoorden wat al lang niet meer leeft ? Het zijn allemaal sluipmoordenaars in Den Haag, niet 1 uitgezonderd ! Uiteindelijk spelen ze allemaal hetzelfde spelletje. Ze moeten allemaal weg daar ! ALLEMAAL !!!!
Beginnen met een schone lei en een republiek met een EERLIJK gekozen staatshoofd !
Een andere weg zal altijd naar hetzelfde doel leiden

vladi
vladi
Reactie op  exegese
1 jaar geleden

ik sta volledig achter jouw denken.

fff

Elise
Elise
1 jaar geleden

Geef deze gasten een minimum inkomen en dan komen ze erachter wat er allemaal mis is in dit land.(systeem) Of nog beter: onder het minimum en een aanvullende uitkering. Weet zeker, dat ze er zelf knettergek van worden. Oh ja, en dat ze ook als risicoprofiel worden aangemerkt. En dat ze ook al als verdachte(fraude/crimineel) worden gezien. Dat als je niks verkeerds doet of nog geen schulden hebt, naar de voedselbank moet gaan. Dit overkomt nu steeds meer mensen, mede door steeds meer belastingen/alles duurder wordt.
Aan de overheid: er is iets flink mis met het systeem. Werken loont niet eens meer. Ben je ziek, dan is het je eigen schuld? Ik ben mede door de overheid/systeem ziek geworden.(lang verhaal). Had volgens een medewerker van een ander integratie bureau een rechtszaak moeten beginnen. Tegen de overheid? Met een lichamelijke burn-out plus ontstekingen?
Nu de ziekte K.(volgens mij door chronische stress gekregen). Krijg je een instantie op bezoek(verplicht) waarbij niks op papier staat wat er besproken wordt. Ze kunnen met jou dus doen wat ze willen. En volgens mij mag dit niet eens wettelijk. Werkt hetzelfde als de belastingdienst. Als zij jou om een of andere reden als verdacht zien dan mogen ze je uitkering/toeslagen stopzetten. Punt is: je weet niet eens waarom, dus je kunt je niet verweren. Als je schulden hebt, dan kom je hier nooit meer uit, want je bent dan als verdachte beschreven en geen instantie gaat je dan nog helpen.
Dit is wat er werkelijk gebeurt. Mensen worden gewoon letterlijk ziek van het systeem en mensen die dat uitvoeren, die denken van: ik heb een redelijk goed betaalde baan. Dus niet mijn probleem.
Lang geleden was ik nog redelijk trots op ons landje. We waren goed voor mensen. Vooral die dat echt nodig hadden. Je kon nog iets opbouwen.
Nu denk ik: wat een rotzooi. Menswaardigheid is compleet weg en het wordt met de dag erger. Wat ik het ergste vind: Ik kom mensen tegen, die aan systeem denken doen en niet meer de ethiek van een mensenleven/menswaardigheid kennen. Ze vinden dingen hoe ze gaan heel normaal. Zoals bij mensen die onderaan allerlei cursussen aansmeren, vind ik dat deze mensen eens een cursus menswaardigheid/levenslessen moeten krijgen. Of nog liever, dat ze zelf ernstig ziek worden.(mag je niet zeggen, maar dan ervaren ze wel echt hoe hier alles werkt).
Wat mij nog op de been houdt? Dat je toch nog mensen tegen komt, die nog wel menselijk denken/handelen. Nog niet iedereen is besmet met het zombie systeemvirus.

Willem
Willem
Reactie op  Elise
1 jaar geleden

¨Wat mij nog op de been houdt? Dat je toch nog mensen tegen komt, die nog wel menselijk denken/handelen.¨

Nou inderdaad Elise, ben daarom ook blij dat deze website er nog is waar veel mensen nog wel gezond verstand hebben en geen blad voor de mond nemen.

Elise
Elise
Reactie op  Willem
1 jaar geleden

@ Willem. Durf het nog niet tegen de instantie te zeggen, die bij mij over de vloer komt. Waarom? Ben bang voor repassais of hoe zeg je dat?
Daarom doe ik het hier.

Willem
Willem
Reactie op  Elise
1 jaar geleden

Represailles, ja daar zijn instanties goed in Elise, Sancties, ook zo’n mooi woord ervoor. Het heeft ook geen zin om dat te melden aan instanties want wiens brood men eet wiens woord men preekt nietwaar.

Elise
Elise
Reactie op  Elise
1 jaar geleden

“Grappig”, lees net in het ed, dat Kajsa ziek is en vervangen gaat worden. Karma bestaat echt.
Ik wens haar toch beterschap. Blijf zelf natuurlijk wel menselijk.

Willem
Willem
Reactie op  Elise
1 jaar geleden

Ze heeft misschien haar opdracht niet tot tevredenheid ten uitvoer gebracht en is wat gif toegediend of ze is allergisch voor het het nuttigen van offerandes van gelijke aard.

vladi
vladi
Reactie op  Willem
1 jaar geleden

ze is niet ziek.

fff

vladi
vladi
Reactie op  Elise
1 jaar geleden

WAAAAAAT?

iemand die een referendum om zeep en en en en en en,heb je de betogen van Bosma enBaudet niet gehoord?

levenslang voor die heks met kameleon oog die volksverraad heeft gepleegd en zal plegen.
de doodstraf is te mild voor dat satanisch wijf.

menselijkheid my a$$.

fff

Elise
Elise
Reactie op  vladi
1 jaar geleden

Mijn geweten moet zuiver blijven. Das de enige reden. Denk, dat ze haar lesje wel gaat leren. Althans, dat hoop ik voor haar.

eksegese
eksegese
Reactie op  Elise
1 jaar geleden

@Elise schreef : Denk, dat ze haar lesje wel gaat leren.
Nou dat kun je geheid vergeten, zodra dat satansgebroed weer op krachten is zal ze alles in het werk stellen om jou en de rest van Nederland een lesje te leren. Dat soort is onverbeterlijk en wordt gesteund door al wat macht heeft op deze aardkloot !
Die hebben maar één doel en dat is één wereldmacht, één wereldmunt en één wereldreligie. Totale controle en macht over het restje wat er uiteindelijk over mag blijven van de mensheid.
dat soort gespuis moet onschadelijk gemaakt worden, zo snel mogelijk !

IIS
IIS
Reactie op  Elise
1 jaar geleden

@Elise

Zouden politici oprecht en uit grond van hun hart jou beterschap wensen, mensen die zij ziek gemaakt en hebben bestolen? Verdienen zieke politici beterschap of verdienen ze dat wat ze de wereld in hebben geholpen linea recta terug, recht in hun leugenachtige judas smoelen? Van mij hoeven politici niet te sterven, maar wel heel langzaam met veel lijden naar Petrus te gaan.

Wat je anderen geeft verdien je vroeg of last keihard terug te krijgen, klaar!

Een goede polticus een dooie politicus, maar niet eerder dan dat ze de organen eruit hebben getrokken in levende lijve, precies zoals ze zelf hebben voorgesteld.

Op iedere politicus of aanverwante leugenaar die sterft, proost! Hoewel ik niet rook of alcohol drink, maak ik hierop graag een uitzondering als het politicus pijpje aan Maarten wordt gegeven: ober, een koude pils, graag en doe er ook maar een stevige peuk bij. Heil Hell!

Elise
Elise
1 jaar geleden

Tegenwoordig krijgen mensen in de bijstand een keukentafelgesprek. Je kunt het beter een politieverhoor gesprek noemen.(je mag al geen tweedehands fiets aannemen, dat moet je eerst vragen aan je casemanager, dus als je iets krijgt, dan ben je al verdacht, want je spaart geld uit.)
Ik heb ooit een politieverhoor gehad in mijn leven, maar toen wist ik wel waar ik verdacht van werd en zo kon ik me ook verdedigen/bewijzen, dat ik niet schuldig was. Ben ook zo vrij gekomen.
Mensen dit moet stoppen! Dit is het bewijs dat de overheid al weet, dat het systeem je wurgt. Lijkt mij dat je dan iets aan het systeem doet. Ik kaart nu bij meerdere instanties aan wat er mis is, als antwoordt krijg ik: ga naar een psycholoog. Die kan het dan weer naar de overheid sturen. Das nou juist het punt. Er liggen massa’s rapporten in die overheids lades, waar niks aan gebeurt.(ooit heeft een huisarts dit mij in vertrouwen vertelt). Dus heeft het geen zin.
Aan de overheid: een heleboel zorg kan voorkomen worden als het systeem weer menswaardig is en die kosten, die je bespaart kunnen weer gebruikt worden voor echte zorg.
Mijn uitspraak: En zo is het en niet anders.

Elise
Elise
1 jaar geleden

En zo kun je ook een heleboel echte criminaliteit voorkomen. En zo kun je ook voorkomen, dat een heleboel jongeren(18+) op straat belanden en het slechte pad opgaan. Je moet de basis aanpakken. Begin bij een leefbaar simpel systeem. Het geld wat je hiermee bespaart, kun je voor echte criminaliteit(topmannen) besteden. Of voor voorlichting. Politie kan dan echt hun werk gaan doen en hun werkdruk wordt daarmee ook verlaagd.
Weer voorbeelden waarbij het systeem niet meer deugt. Besef ook dat technologie geen mensen kan vervangen, maar dat het een hulpmiddel is.(veel toestanden ontstaan door algoritmes) Onnodig kosten met zich meedraagt. Een menswaardig systeem zorgt ook weer voor meer vertrouwen in/onder elkaar. Het leven duurt te kort om zo te moeten (over)leven.
Begin eens die kostendelersnorm af te schaffen. Dat is echt mensonwaardig. Ja, ik ben boos. Mag het?

x

Check Also

hertzberger

Rosanne Hertzberger beweert dat Van Haga liegt over lockdowns: kijk en oordeel zelf

Microbioloog en NRC-columnist Rosanne Hertzberger pleitte in ...

ddos-aanval

DDoS-aanval legt Viruswaarheid & Vrij en Sociaal Nederland plat: ‘Dit gaat echt helemaal mis’

Het was een wilde nacht op internet. ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

27
0
We lezen graag je reactie!x