Homepagina » Gezondheid » Chemotherapie bevordert de verspreiding van kanker. Deze nieuwe studie bevestigt het
Chemotherapie bevordert de verspreiding van kanker. Deze nieuwe studie bevestigt het

Chemotherapie bevordert de verspreiding van kanker. Deze nieuwe studie bevestigt het

Chemotherapie bevordert de verspreiding van kanker, zo blijkt uit nieuw onderzoek dat is uitgevoerd door een internationaal team wetenschappers.

Tijdens het onderzoek, dat gepubliceerd is in het tijdschrift Nature Cell Biology, werd gekeken hoe borstkankercellen reageren op twee middelen die worden gebruikt bij chemotherapie, te weten paclitaxel en doxorubicine.

De onderzoekers kwamen tot de ontdekking dat ze het ontstaan van tumoren in andere delen van het lichaam bevorderen.

Blijft bestaan

Als gevolg van de chemotherapie worden in het lichaam bepaalde eiwitten aangemaakt, die in de bloedbaan terechtkomen.

Eenmaal aangekomen in de longen stimuleren ze de productie van andere eiwitten en immuuncellen die kunnen leiden tot kanker.

Op deze manier is de farmaceutische industrie er zeker van dat kanker niet wordt uitgeroeid, maar blijft bestaan, zodat zij aan de verkoop van chemotherapie kan blijven verdienen.

Verergeren

De behandelingen die patiënten weer beter moeten maken, verergeren de epidemie juist.

Naar verwachting is de oncologiemarkt tegen 2022 zo’n 200 miljard dollar waard.

Chemotherapie is ontwikkeld uit mosterdgas, dat in de Eerste Wereldoorlog werd ingezet.

Niet gebaat

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) schat dat elk jaar zo’n 9,6 miljoen mensen sterven aan kanker. De ziekte kost ongeveer 700.000 dollar per patiënt per jaar.

De farmaceutische industrie is dan ook niet gebaat bij een geneesmiddel.

[Dr. Rath Health Foundation]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • John Westbroek schreef:

  Je hebt gezonde, zieke en overleden mensen. Aan de 1e en de 3e groep kan de Big Pharma niets verdienen. De voedselindustrie maakt de 1e groep ziek, o.a. door alle toevoegingen in ons door hen (voor)bereide voedsel (blikjes, zakjes, potjes en pakjes) en daardoor komen we in groep 2.
  En die interessante groep moet je vooral niet beter maken want dan verdient BP er niet meer aan.
  Ook moet je ze niet dood laten gaan. Nee, houd ze wel ziek èn vooral aan de medicijnen, zoals bijvoorbeeld statines tegen een hoog cholesterol (bewezen leugen). Statines zijn effectief door te voorkomen dat de lever cholesterol aanmaakt. Als gevolg hiervan geeft je lever suiker af in je bloedbaan, waardoor je bloedsuikerspiegel stijgt. “Hé,”zegt uw dokter” en u heeft ook suikerziekte”. Weer een medicijn, insuline, er bij. Enne…. uw bloeddruk is ook wat aan de hoge kant. Ook daar hebben we een pilletje voor.
  Kassa!!!!
  De voedselindustrie maakt ons ziek en de Big Pharma maakt ons NIET beter…….

  31 likes
 • Sceptic schreef:

  De moderne wetenschap geneest geen kanker en neem zelf het heft in eigen hand door over te gaan naar een dieet wat de mens van origine zou moeten eten en dat is een plantaardig voedsel.

  In Mexico wordt kanker genezen al jaren genezen en zelfs pancreas kanker die voor de wetenschap als ongeneeslijk te boek staat.

  Charlotte Gerson on Cancer and Disease
  https://www.youtube.com/watch?v=U7Ck9D45OT4

  13 likes
 • Elise schreef:

  Je krijgt kanker, omdat het immuunsysteem niet meer in balans is. Het kan slecht werken, maar ook weer te goed. Een van de grootste oorzaken is langdurige stress.(hormoonstoornissen) Het systeem waarin wij leven veroorzaakt stress. Een mens/kind maakt verschillende periodes mee, waarin haar/zijn hormonen gaan veranderen.(dan heb je rust nodig) Als je in deze periodes ook nog een dosis stress erbij hebt, dan heb je kans om ziek te worden. En ja, ik ben het er mee eens. Pleisters plakken help niet.(voor elk een pilletje)Vaccinatie is in mijn ogen slecht. Je lichaam moet het zelf doen. Wanneer komt de wetenschap met een echte oorzaak en oplossing(verandering van het systeem)? Niet, want deze wetenschappers worden betaald door de farmacie. Zolang alles gekeurd wordt door de eigen slager verandert er weinig.
  Maar goed. Als je zelf kanker krijgt, dan is alles wat je binnen krijgt een gok. Chemo/ziekenhuisbehandeling, maar ook alternatieve geneeswijze. Niemand kan jouw garanderen dat je weer beter wordt.

  1 likes
  • Remon Noway schreef:

   Het laatste wat ik ooit zal doen is chemo!! Dan neem ik de gok met kanker wel.. maar er is inmiddels al zoveel bewijs van alternatieve geneeswijze dat, als men dat nu nog ontkent en nog steeds zweert bij chemo, men niet anders verdient. Gooi je voeding maar eens flink op de schop, dat is al 75% van het probleem! Stop met het gebruik van suiker, dat is pure voeding voor kanker.. letterlijk en figuurlijk ‘kankerzooi’!! Zorg dat de pH waarde daalt in je lichaam! Onze voeding word tegenwoordig zo gemanipuleerd en overspoten dat we een steeds zuurder lichaam krijgen (waar kanker zich goed in voelt!). Eet donker groene groentes, hoe donkerder hoe beter (broccoli, heel goed!) In plaats van een zak chips pak paar amandelpitten of noten. Kurkuma of geelwortel ook goed! En zo zijn er nog veel meer.. Maar we zijn tegenwoordig allemaal zooo drukdrukdruk dat we geen tijd hebben voor aanpassingen, en dat is allemaal zooo vermoeiend.. dan is chemo lekker handig, daar hoef je niet veel voor te doen.
   Aangezien ons lichaam vol zit met cannabinoide receptoren, is THC een van de betere bestrijdingsmiddelen tegen kanker!! Dankzij deze receptoren word cannabis door ons lichaam gezien als eigen, als hulpmiddel bij bestrijding. (google Rick Simpson met zijn docu ‘Run from the cure!’) In de 19e eeuw, en daarvoor, werd hennep gezien als een heel normaal gebruiksmiddel. Als voeding, als medicijn, er werd kleding, touw en zeilen van gemaakt, het werd gebruikt als bouw- en isolatie materiaal, er kunnen oliën en brandstoffen van gemaakt worden en het kan zelfs dienen als plastic vervanger! En het mooiste is het groeit praktisch overal en in zeer korte tijd! Hennep was het plastic van vandaag!
   (Moedertje aarde heeft ons all the tools gegeven om te overleven, moeten we wel onze ogen openen..)
   Totdat begin 20e eeuw big pharma voet aan de grond kreeg en erachter kwam dat Hennep niet te patenteren was. Dus kwam er een propaganda campagne van filmpjes en folders op gang om mensen af te schrikken, om te laten zien hoe paranoïde en moordlustig je wel niet van cannabis werd! (op youtube genoeg begin 20e eeuw propaganda filmpjes te vinden!)
   Onze geschiedenis is 1 grote leugen, “his-story” not mine! It’s all in the language, we worden bedonderd met onze eigen taal waar we bij staan, maar dat is een ander topic voor een andere dag.. 😉

   Ik zit zelf in de auto industrie en de grootste leugen in deze branche is dat de auto met katalysator schoner zou zijn dan elk ander! Uiteraard, als je niet meer de juiste uitstoot meet, worden de waardes vanzelf beter! Voorheen zonder kat had je fijnstof, nu met kat heb je nanofijnstof! Maar er word nog steeds op fijnstof en hooguit ultrafijnstof gemeten!
   Een oude diesel met fijnstof is een stuk ‘gezonder’ dan een nieuwe benzinemotor met kat, dat durf ik je op papier te geven. Fijnstof daalt praktisch achter uw neer en blijft zo goed als liggen, daar waar het t minst kwaad kan doen. Nanofijnstof daarintegen word kilometers ver met de wind meegedragen en kom netjes in uw achtertuintje te liggen. Maaarrr, tis er zoo lekker schoon en fris nu die vieze stink diesels niet meer het centrum in mogen! (ha ha ha nott!)
   De diesel uit het centrum weren en zelfs langzaam aan willen verbieden is een zoethoudertje voor t plebs, de benzineauto op de ringweg vervuilt uw tuintje en vooral uw longen en lichaam wel (al jaren)!! Want hoe makkelijk denkt u dat nanofijnstof uw longcellen binnen dringen? Denk daar maar eens over na! Mmmh.., zou dat het zijn waarom het aantal kankergevallen onder NIET rokers flink aan het groeien is? (en ook nog eens een vele malen agressievere vorm van kanker).
   Laat mij maar lekker roken dan, mijn longen maken elke dag een mooi slijmerig beschermlaagje aan wat elke ochtend met een flinke rochel gerecycled word! En ‘sochtends wakker worden onder het genot van een blaaskapelletje, ik vind het gezellig! 😉 Maar zou het daarom zijn dat het roken steeds duurder en duurder word? Omdat het in deze vervuilde leefomgeving bijna als een medicijn gezien kan worden!? Mmh.., ik hou het patenten register maar eens in de gaten..

   Oh btw, heeft u een mooi geimpregneerd schuttinkje om uw tuintje staan? Zit vol met chroom-6! Een van de meest toxide kankerverwekkende stoffen dat er bestaat voor het menselijke lichaam! Maaarrr.. uw plankjes blijven wel lekker lang mooi daardoor en daar ging ‘t tenslotte om! Goedgekeurd en veilig bevonden door uw ‘dienende’ en over u ‘wakende’ (r)overheid! Zo dienend en wakend dat klokkenluiders hierover nu buiten Nederland moeten leven om te voorkomen dat ze vermoord worden!
   En zo kan ik nog wel een uurtje doorgaan over tal van onderwerpen. Maar te moe gestreden tegen dovemans oren..

   Regel 1 Georgia Guide Stones

   Met vriendelijke groet.

   8 likes
 • Eelke Piers schreef:

  Medicijn gebruik is de 3de doodsoorzaak na hartfalen en kanker. Maar tel je de mensen die overlijden aan kanker door het gebruik van medicijnen erbij dan is stijgt het overlijden door medicijnen bijna zeker naar de 2de plaats en verhuist kanker naar de derde plaats

  6 likes
 • marcel Koningen schreef:

  De Chinese dokters in de oudheid kregen betaald om mensen gezond te houden niet als ze ziek waren want dan hadden ze hun werk niet goed gedaan .Deze denktrend is zo gek nog niet als patiënt bescherming.Mvrg,Marcel

  5 likes
 • Only you schreef:

  Mensen meegemaakte gebukt gaan onder deze behandelingen!

  4 likes
 • Elise schreef:

  Ik ken genoeg vrouwen met borstkanker, die in eerste instantie ervoor kiezen om alleen een operatie en bestraling te doen. Zij kregen na een tijdje ook weer te horen dat het terug was.
  Deze halve berichten(“wetenschap”) over kanker vind ik niet kunnen. Het zaait juist angst.
  Wat wel waar is: Zelfs op een ct scan met vloeistof kunnen ze niet eens alles zien. Dat betekent dus dat er overal al iets kan zitten. Lijkt mij dat chemo dan wel verstandig is. Dan erbij zijn deze stoffen bij mij niet bekend. Geloof mij nou maar: de huidige ziekenhuizen(gespecialiseerde) zijn al veel verder in ontwikkeling, dan deze berichten. Zo hoeft de borst er niet altijd meer af bij sommige agressieve borstkanker soorten.
  Ik hemel de ziekenhuizen niet op, maar zoals altijd is het niet zwart/wit.

  1 likes
  • piet schreef:

   Wel, zo lijkt het vaak. Miljoenen/miljarden euros aan onderzoek, zeer geavanceerde apparatuur, hoogopgeleide doctoren… witte jassen, diploma’s, wetenschappelijke rapporten…

   Zeer “ontwikkeld” allemaal..

   Maar in het geval van dit soort ziektes kan een amateur al meer resultaat bereiken met natuurlijke middelen, en een portie gezond verstand.

   En dat komt met name omdat de omslag naar natuurproducten als “alternatief” worden gezien. En omdat iets als ’emotie’ (woede, angst, pijn uit het verleden dat niet verwerkt is) niet onder de microscoop gezien kan worden.. blijft men maar zoeken…

   In de basis is kanker opgekropte emotie, dat na tientallen jaren wordt aangepakt door het eigen immuunsysteem. Maar omdat de opgekropte emotie van de persoon zelf is, kan het immuunsysteem het niet opruimen. Dan kapselt het de emotie maar in. En dat inkapselen gebeurt met kankercellen.

   3 likes
  • martina schreef:

   heb zelf reeds 2x borstkanker gehad en genezen ,er zat 25 jaar tusen heb telkens chemo en bestraling gehad ,dus ik weet niet of chemo idd zo slecht is ,ik weet wel dat men bij diagnose grijpt naar elk mogelijk middel

   0 likes
 • danmaarzo schreef:

  Misdadigers.

  3 likes
 • x

  Check Also

  WHO

  WHO: ‘Coronapandemie voorbij? Het ergste moet nog komen’

  Dus jij dacht dat de eerste coronagolf ...

  professor

  ‘Professor Lockdown’ gefinancierd door vaccinmakers, onthult (verwijderde) docu

  Neil Ferguson, de professor die de Britse ...

  >