Homepagina » Mens en Dier » Twee 13-jarige kinderen ‘gestorven door mondkapje’: ‘Dit is moord’
kinderen

Twee 13-jarige kinderen ‘gestorven door mondkapje’: ‘Dit is moord’

De Duitse arts Bodo Schiffmann laat in een video weten dat twee 13-jarige kinderen ‘hoogstwaarschijnlijk zijn gestorven omdat ze mondkapjes droegen’. Beide kinderen hadden geen onderliggende aandoeningen, zo zei een collega-arts tegen hem. Schiffmann is vanwege de censuur op YouTube uitgeweken naar BitChute.

“Ook van neurologen en vanuit ziekenhuizen bereiken mij berichten dat steeds meer kinderen last hebben van hoofdpijn, concentratieproblemen en misselijkheid,” zei hij.

“Een vader schreef mij dat zijn zoon tijdens de gymles gedwongen werd een mondkapje te dragen. Hij mag daarbij zijn bril niet dragen zodat het mondkapje beter zit. Het kind is blind als het geen bril draagt. Een mondkapje verplichten tijdens de gymles is geen sport, maar moord!” aldus de arts.

“Ik weet niet wat er omgaat in de hoofden van de leraren die bevelen uitvoeren en die het welzijn van het kind in gevaar brengen. Die dit spelletje meespelen, dit spelletje met de mondkapjes,” voegde hij toe.

Het is niet meer 1 seconde voor 12, de klok heeft al 12 uur geslagen

Schiffmann wees erop dat mensen in Aziatische landen al geruime tijd mondkapjes dragen, maar dat daar de afgelopen jaren toch zware griepgolven zijn geweest. “Omdat mondkapjes niet helpen tegen virusbesmettingen.”

“Kinderen sterven door het dragen van een mondkapje. Ze krijgen last van neurologische schade. We moeten het beleid veranderen.”

Vervolgens haalde Schiffmann uit naar de autoriteiten: “Er zitten fascisten in de regering. Politiegeweld neemt toe. Het is de hoogste tijd om wakker te worden. Het is niet meer 1 seconde voor 12, de klok heeft al 12 uur geslagen. Sta op tegen de fascistische dictatuur. We hebben geen tijd meer.”

“Het vaccin zal nog veel meer kinderen doden. Honderden, duizenden. Vaccins tegen griep werken niet. Ze brengen schade toe. Dat is wetenschap, maar daar hoor je niets over,” zei hij.

4.8 4 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
3 maanden geleden

Natuurlijk je ademt door het gebruik ervan je eigen afvalstoffen in.. op gesloten in het kapje bij uitademing krijg je het altijd weer wat van deze uitademing weer binnen , en ja dat is niet zo best. want bij inademing krijg je meer binnen van deze stof als normaal gesproken zonder het gebruik ervan ,dus zeker het is SCHADELIJK.

mikkie
mikkie
Reactie op  rop
3 maanden geleden

Zit er in de maskers misschien ook formaldehyde? De stof die (zelfs houdbare) produkten uit china moet behoeden voor ´bederf´. Dan zou je dus, vooral na het opwarmen door je eigen adem, die formaldehyde volop inademen…

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Mondkapjes zijn zeer schadelijk.

Het nieuwe probleem van mondhygiëne – veroorzaakt door, je raadt het al, het dragen van een mondkapje om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen – leidt tot allerlei tandheelkundige rampen, zoals rottende tanden, terugtrekkende tandvleeslijnen en ernstig zure adem.

Pieternella
Pieternella
3 maanden geleden

We moeten er serieus rekening mee houden dat we in een massawaanzin zitten!

Tony
Tony
Reactie op  Pieternella
3 maanden geleden

Mondkapjes voor alle politici verplicht stellen, het liefst dag en nacht en ook wanneer zij praten. Dan maar eens zien hoe het afloopt.

jan doornbos
jan doornbos
3 maanden geleden

Nee, aan de Wetenschap heeft ook het kliekje bij ons in Den Haag een broertje dood. Letterlijk om precies te zijn. Hoe meer hoe beter. We zijn wat dat betreft met zijn allen nog niet eens van de kant af. Satan, de psychopaten, de vrijmetselaars hebben veel gemeen. In ieder geval 1 ding” overuren!

Dirk
Dirk
3 maanden geleden

Dit wordt niet verteld door de manipulatie machine in Hilversum. Ik stel voor aan die mensen die op dit gebied enige masochistische behoefte hebben meldt u dan aan bij Rutte en de Jonge die weten mogelijk wel iets maar val de rest van Nederland en de maatschappij daar niet mee lastig. Pleeg onderzoek en luister en kijk niet naar de poppenkast spelers uit Den Haag, Brussel en de reguliere media.

Straalmans
Straalmans
3 maanden geleden

De referendum is ‘op tijd’ teniet gedaan, want nu kan niemand een referendum aanvragen tegen een verplichte vaccinatie en mondkap.

Sinds juli zijn je organen ook de sigaar als je je niet afmeldt voor de orgaandonatie.

Tony
Tony
Reactie op  Straalmans
3 maanden geleden

Orgaan donatie is niets anders dan handel. Het is legaal gemaakt en dat betekent dus dat chirurgen er weer een verdienmodel bij hebben.

Maar ook de farmaceutische industrie, want al die mensen die organen hebben gekregen moeten voor eeuwig, tenminste zo lang zij nog leven, “medicijnen” innemen. Dat zal de gezondheid van die mensen die organen hebben gekregen niet ten goede komen. Hoe goed alles ook bedoelt is.

exegese
exegese
3 maanden geleden

het is een smerig psychologisch spelletje idd, met de nodige gevaren.
“een zorgzame overheid zou er op toe moeten zien” helaas hebben we al lang geen zorgzame overheid meer maar een stelletje kwaadwillende psychopaten die er voor door willen gaan.

salvar
salvar
3 maanden geleden

hoelang laten we dit nog toe?
waar zijn de geuzen?
waar zijn de jongens van jan de wit?
ik ben bang dat we het niet gaan reddenen vooral niet als alles op slot gooien en neem van mij maar aan dat het gaat gebeuren.
we moeten nog even wachten tot het merendeel van de bevolking is murv gemaakt.

is dit wat er gebeurt echt zo of droom ik?
in zeven maanden tijd is het leven van iedereen naar de kl*ten geholpen.
naar de kl*ten geholpen door twee eigenlijk drie psychopaten.
1 baardaap die niet weet hou snel hij in de reet van rutte moet kruipen.
1 vrijmetselaar die schijt heeft aan de bevolking.
1 lijpo met schoenen waar hij zo in de serie van pipo kan stappen.

freefighter
freefighter
Reactie op  salvar
3 maanden geleden

Zijn ook zij niet slecht marionetten?

Sjaakie van den Hoek
Sjaakie van den Hoek
Reactie op  freefighter
3 maanden geleden

Maar zij zijn wel de eind verantwoordelijke.
Het zijn tirannen, kwaadwillende satanisten.
Het zijn land en volks verraders.

salvar
salvar
Reactie op  freefighter
3 maanden geleden

@freefighter
je heb altijd een keuze.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
3 maanden geleden

Ziek en/of dood door schuld. De overheid zal er zich ooit voor moeten verantwoorden en de verantwoordelijken veroordeelt worden.

En hoezo is het een taak van de overheid en politiek mensen te dwingen zich, op wat voor manier dan ook te beschermen tegen een (niet bestaand) virus of zich überhaupt met dergelijke zaken te moeten bemoeien, wat uiteindelijk de verantwoordelijkheid is van ieder individu zelf. Daar heeft een overheid of politiek zich niet mee te bemoeien, hooguit te adviseren en op vrijwillige basis diensten voor te faciliteren.De overheid en politici moeten met de enge tengels van onze levens en vrijheid afblijven, duidelijk!?

Kijk uiteindelijk eens naar de verschillende gevallen waar een overheid en politiek zich met uiteenlopende zaken heeft bemoeit. Dat ging meestal fout of werd een catastrofe of heel dure en verkwistende aangelegenheid, kostte mensenlevens of werden mensen ziek, dakloos, arbeidsloos, arm en gezinnen uit elkaar getrokken of juist verkeerde mensen doodgepamperd. Ze belonen fout gedrag en remmen en straffen goed gedrag. De overheid en politiek maken (achteraf gezien) vaak meer kapot dan ons lief is.

De overheid en politici zijn de nieuwe souteneurs en wij zijn hun prostituees. Maar willen wij dat en laten wij dat alles zomaar (nog langer) toe?

Edward
Edward
3 maanden geleden

Toxische stoffen van kleurstoffen of bleekmiddelen en/of stofdeeltjes uit de stoffen die gebruikt worden voor de mondkapjes kunnen in het microklimaat ophogen en zo in de longen terecht komen. Eventuele schade aan longepitheel cellen, de eerste
barrière om infecties te voorkomen, kunnen het lichaam ontvankelijker maken voor bacteriële en virale infecties. En dat is wel wetenschappelijk aangetoond !! De politieke voorstanders VVD, CU, CDA, D66, SP, PvdA en GL van het gebruik van mondkapjes zijn een gevaar voor onze gezondheid.

x

Check Also

fuellmich

Advocaat Reiner Fuellmich reageert op belangrijke uitspraak Duitse rechter: ‘Eerste in zijn soort’

Een rechter in Weimar in de Duitse ...

quarantaine

Duitsers die willens en wetens quarantaine weigeren, gaan naar dit coronakamp

Inwoners van de Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein die ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

25
0
We lezen graag je reactie!x