Mens en Dier

Twee 13-jarige kinderen ‘gestorven door mondkapje’: ‘Dit is moord’

Help anderen door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Duitse arts Bodo Schiffmann laat in een video weten dat twee 13-jarige kinderen ‘hoogstwaarschijnlijk zijn gestorven omdat ze mondkapjes droegen’. Beide kinderen hadden geen onderliggende aandoeningen, zo zei een collega-arts tegen hem. Schiffmann is vanwege de censuur op YouTube uitgeweken naar BitChute.

“Ook van neurologen en vanuit ziekenhuizen bereiken mij berichten dat steeds meer kinderen last hebben van hoofdpijn, concentratieproblemen en misselijkheid,” zei hij.

“Een vader schreef mij dat zijn zoon tijdens de gymles gedwongen werd een mondkapje te dragen. Hij mag daarbij zijn bril niet dragen zodat het mondkapje beter zit. Het kind is blind als het geen bril draagt. Een mondkapje verplichten tijdens de gymles is geen sport, maar moord!” aldus de arts.

“Ik weet niet wat er omgaat in de hoofden van de leraren die bevelen uitvoeren en die het welzijn van het kind in gevaar brengen. Die dit spelletje meespelen, dit spelletje met de mondkapjes,” voegde hij toe.

Het is niet meer 1 seconde voor 12, de klok heeft al 12 uur geslagen

Schiffmann wees erop dat mensen in Aziatische landen al geruime tijd mondkapjes dragen, maar dat daar de afgelopen jaren toch zware griepgolven zijn geweest. “Omdat mondkapjes niet helpen tegen virusbesmettingen.”

“Kinderen sterven door het dragen van een mondkapje. Ze krijgen last van neurologische schade. We moeten het beleid veranderen.”

Vervolgens haalde Schiffmann uit naar de autoriteiten: “Er zitten fascisten in de regering. Politiegeweld neemt toe. Het is de hoogste tijd om wakker te worden. Het is niet meer 1 seconde voor 12, de klok heeft al 12 uur geslagen. Sta op tegen de fascistische dictatuur. We hebben geen tijd meer.”

“Het vaccin zal nog veel meer kinderen doden. Honderden, duizenden. Vaccins tegen griep werken niet. Ze brengen schade toe. Dat is wetenschap, maar daar hoor je niets over,” zei hij.

4.9 7 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
2 jaren geleden

Natuurlijk je ademt door het gebruik ervan je eigen afvalstoffen in.. op gesloten in het kapje bij uitademing krijg je het altijd weer wat van deze uitademing weer binnen , en ja dat is niet zo best. want bij inademing krijg je meer binnen van deze stof als normaal gesproken zonder het gebruik ervan ,dus zeker het is SCHADELIJK.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

Mondkapjes zijn zeer schadelijk.

Het nieuwe probleem van mondhygiëne – veroorzaakt door, je raadt het al, het dragen van een mondkapje om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen – leidt tot allerlei tandheelkundige rampen, zoals rottende tanden, terugtrekkende tandvleeslijnen en ernstig zure adem.

Pieternella
Pieternella
2 jaren geleden

We moeten er serieus rekening mee houden dat we in een massawaanzin zitten!

jan doornbos
jan doornbos
2 jaren geleden

Nee, aan de Wetenschap heeft ook het kliekje bij ons in Den Haag een broertje dood. Letterlijk om precies te zijn. Hoe meer hoe beter. We zijn wat dat betreft met zijn allen nog niet eens van de kant af. Satan, de psychopaten, de vrijmetselaars hebben veel gemeen. In ieder geval 1 ding” overuren!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

26
0
We lezen graag je reactie!x