Homepagina » Chemtrails » Chemtrails: Een goed bewaard geheim waar de overheid bewust desinformatie over verspreidt
Chemtrails: Een goed bewaard geheim waar de overheid bewust desinformatie over verspreidt

Chemtrails: Een goed bewaard geheim waar de overheid bewust desinformatie over verspreidt

In de Verenigde Staten, Nederland en andere westerse landen behoren azuurblauwe luchten tot het verleden. Onze luchten hangen vandaag de dag vaak vol met vliegtuigsporen, die snel uitwaaieren en veranderen in kunstmatige wolken.

“Wat wordt er gesproeid? Wat zijn de mogelijke gevolgen ervan voor de volksgezondheid en het milieu? De autoriteiten houden de lippen stijf op elkaar,” stelt geowetenschapper J. Marvin Herndon.

In een wetenschappelijke studie die is gepubliceerd in het tijdschrift Frontiers in Public Health toont Herndon aan dat er voornamelijk koolvliegas wordt gesproeid in de lucht die wij inademen. Koolvliegas is zo giftig dat kolencentrales het niet mogen uitstoten.

Giftig methylkwik

De deeltjes komen terecht in de lucht die we inademen en komen dus ook in onze longen terecht. Het sproeien van koolvliegas in de atmosfeer leidt volgens Herndon tot extra ziekenhuisopnames, vroegtijdige sterfte, een laag geboortegewicht, longontsteking en diabetes, longkanker, hart- en vaatziekten, beroerte, Alzheimer, astma en verminderde vruchtbaarheid.

Als koolvliegas wordt blootgesteld aan lichaamsvocht kunnen er zware metalen zoals aluminium en radioactieve elementen vrijkomen. Dat kan vervolgens leiden tot kanker, hart- en vaatziekten, diabetes, ademhalingsaandoeningen en beroerte, aldus de geowetenschapper.

Herndon merkt op dat bij het sproeien van koolvliegas in de troposfeer giftig methylkwik en schadelijke chloorfluorkoolstofverbindingen kunnen vrijkomen. Door koolvliegas in de troposfeer te sproeien warmt de atmosfeer op en wordt regen tegengehouden. “Deze activiteit draagt bij aan global warming,” concludeert Herndon.

Desinformatiecampagne

“De wetenschappelijke gemeenschap en het volk hebben geen idee met welk doel deze geheime activiteit wordt uitgevoerd,” zei hij. “Het wordt tijd dat wetenschappers en gezondheidsinstanties begrijpen dat meerdere giftige stoffen in de lucht worden gesproeid die een schadelijk effect hebben op vrijwel al het leven op aarde.”

De samenstelling van aerosoldeeltjes, vaak chemtrails genoemd, is een goed bewaard geheim en gaat gepaard met een desinformatiecampagne, besluit Herndon.

Studie: Human and Environmental Dangers Posed by Ongoing Global Tropospheric Aerosolized Particulates for Weather Modification

Update: Na publicatie van dit artikel heeft het tijdschrift besloten de studie terug te trekken. De auteur laat weten het niet eens te zijn met de beslissing.

[Frontiers in Public Health]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
vladi
vladi
5 jaren geleden

roy,werk aan de winkel.
er is weer een contrail artikel waarvan beweerd word dat het chemicalien zijn ipv water.

fff

Mammon
Mammon
5 jaren geleden

Moet je nu voor de grap eens naar site nu.nl gaan.

Het eerste artikel “Eerste tropische dag van 2016 een feit”
Check die foto die erbij staat! Maar de massa zal het wel niet zien…

Oh nee, vliegtuigstrepen die 3 uur blijven waren wolken volgens de RTL geleerde 😉

helder
helder
5 jaren geleden

stoppen met ademen zou ik zeggen

Kalki
Kalki
5 jaren geleden

Dit valt allemaal onder ‘agenda21’ van de heersende elite.

x

Check Also

patholoog

Patholoog laat zien wat de prik met het brein en andere organen van ingeënten doet

Ryan Cole, een dermatopatholoog uit Idaho, gaf ...

piloten

Verschrikkelijk: vijf piloten van JetBlue dood – waren ze geprikt?

Afgelopen maand werd bekend dat in een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

44
0
We lezen graag je reactie!x